Csak erre reagálok, mert Te kevésbé vagy elfogult, a többiekkel már kár vitatkozni ezekről. Főleg azért mert mint a napraforgó változtatják a véleményüket, had ne kelljen kikeresnem egyes kommenteket pl Garciáról, miket írtak róla ugyanezen emberek, akik most ezt tagadják. Na mindegy.Chino írta: ↑2022.10.19. 14:26:03
Kukázott a Real 80+ millióért egy játékost, Camavinga teljesítménye eddig arra lenne jó, hogy itt keresztre feszítsék. Nyilván fiatal és még lehet belőle klasszis, de itt a többségnél ez sem szokott számítani.
Ha a 18 éves Pedri nem vitte hátán a csapatot kapta a savat, Ha Fati 19 évesen egy nagyon komoly sérülésből felépülve 20-30 perc alatt nem lő gólt, vagy legalább ad assistot már sokan véglegesen keresztet vetnek rá, Gaviról nem is beszélek. Vagy, ha az első szezonos Baldé 18 évesen csak egy átlagos szintet hoz le, már Gayát kell hozni a helyére.
De Lewandowski is ha lehoz két gyengébb meccset sokan Aubát követelik a helyére, hiába lőtt 13 meccsen 14 gólt és adott 4 assistot.
Hozhatnánk ide akárkit, ha az első 5-6 meccsén nem lenne MOM közelében sokan zavarnák el.
Kessié is le van írva, pedig még egy teljes meccse sem volt, csak ilyen 10-20 percek. Össz-vissz van 250 perce amiból több mint 80 a Plzen ellen, ahol gólt is lőtt, de már ő is elcseszett igazolás. Bellerinnek is van kevesebb, mint másfél meccse, de "kell valaki a jobbosra"
Írtam is, hogy a kukázás szó erős, én is az ára miatt tettem oda a zárójeles megjegyzést. Ettől függetlenül nem egy top pick volt a francia gyerek, pl itt szóba sem került soha, csak ilyen PL bohócokat mondogatunk mindig.
Fatira nem a teljesítménye miatt vetnek keresztet, hanem a sérülései miatt van egyfajta bizalmatlanság vele szemben, ez szerintem érthető.
Gaviról felesleges beszélni valóban.
Baldéról én nem olvastam rosszat, Gayat inkább Alba helyére mondták páran.
Auba esetében tartom amit nyáron írtam, arra amire nekünk kellene cserecsatár, tökéletes lett volna. Mit értek ezalatt? Pl azt, hogy ha itt lenne nem kellene Lewat végig játszatni minden meccsen. Hiába tökéletes a fizikum, néha nem lenne baj, ha pihenhetne.
Kessiét pont azok írják le, akik védik Gavit, Busquets, stb. Pont ezt mondtam, hogy nála meccshiány van, játszatni kellene, mert nem is tudjuk mit tud. Lásd én mit írtam, ráállnék a Gavi, PEdri, DeJong, Kessié vonalra, és próbálgatnék ebből a garnitúrából egy ütőképes kp-t összetenni valahogy.