Messi: gól- és gólpasszkirály

Az argentint a gólszerzés (34, gólkirály idén a Ligában) nem igazán terheli meg, mellette ő osztotta ki a legtöbb gólpasszt és utolsó előtti kulcspasszt is meccsenként a bajnokság során. Figyelemre méltó még Dembélé helyezése is, aki meccsenként úgy adott 0.66 gólpasszt és kulcspasszt, hogy sokáig sérült volt.

Aleix Vidal: “Vége”

A spanyol szélső a vasárnap esti szezonzáró bajnoki után az alábbi képet tette közzé a közösségi csatornáján. A képaláírás utalhat a bajnoki szezon befejezésére, de amint arról már beszámoltunk, várhatóan a játékos távozik a nyáron a Barçából.

c'est fini...🙏

AleixVidal22 (@av22oficial) által megosztott bejegyzés,

Sergi Roberto nem utazik a vb-re

A Barcelonából négyen kaptak meghívót, azaz Piqué, Alba, Iniesta és Busquets utazhatnak Oroszországba. Sergi Roberto ellenben nem lesz ott a tornán.

Piqué világklasszis formában

A spanyol bajnokságból senki sem szerzett idén több labdát az összes sorozatot figyelembe véve, mint Gerard Piqué (327). Erősség.

Ferdinand véleménye Iniesta búcsúztatásáról

"El kell ismerni: a Barcelona jobban teljesít mindenkinél, ha arról van szó, miként búcsúztatja a visszavonuló legendáit. Átgondolt, mértéktartó és kifejező" - így a korábbi MU-játékos.

Coutinho Messi szintjén…

... már ami a tizenhatoson kívülről szerzett gólok számát illeti. A brazil nyolc gólt lőtt idén már a büntetőterületen kívülről, 4-4 alkalommal volt innen eredményes a Liverpool és a Barcelona mezében. Ennél többször erre senki nem volt képes az öt legerősebb európai bajnokság mezőnyében.

Iniesta: 674 meccs a Barçában

A saját nevelésű futballista 674 hivatalos mérkőzéssel zárja a barcelonai karrierjét, nála többször csak Xavi Hernández (767) húzta magára a gránátvörös-kék dresszt. Korszak.

Zseniális mozaik Iniesta számára

Iniesta búcsúmeccsén nem kezd Messi

Iniesta érzelmekkel telve várja az utolsó meccsét

"Az utolsó meccsem az enyéimmel. Sok-sok érzelem, de büszke vagyok, hogy megélhetek egy ilyen pillanatot. Mindörökké Barça!" - írta a távozó középpályás a Twitter csatornáján fél hat magasságában.

Xavi megkönnyezte a régi játszótárs beszédét

A legendás irányító nem bírta könnyek nélkül legendás játszótársa búcsúját. Legendák közt.

A 18-19-es mez bemutatása a drónnal

Sergi Roberto eltiltása marad

A fegyelmi bizottság elutasította a Barcelona fellebbezését, így Sergi Roberto négy meccses eltiltása érvényben marad. Amint az ismeretes, a játékost még a Klasszikuson állították ki erőszakos cselekedetért.

Iniesta búcsúbeszéde

Aki meg is hallgatná a legendás középpályás búcsúzó szavait, annak itt a videó. Akit a szöveges verzió érdekel, az itt olvashatja a játékos beszédét.