Sergi Roberto kihagyja a Spanyol Szuperkupát

A 'TAD' elutasította a Barça fellebbezését, és megerősítette, hogy Sergi Robertónak még egy meccse maradt a négy mérkőzéses eltiltásából, amit még a Real Madrid ellen szedett össze. Ennek eredményeként a játékos nem játszhat a Sevilla elleni Spanyol Szuperkupa-döntőn augusztus 12-én.

Francia duó a barcelonai védelem közepén

Ugyan még nem beszéltek egymással, de a világbajnoki döntőre készülő Umtiti már üdvözölte is az imént bemutatott honfitársát.

André Gomes a távozás küszöbén?

A katalán 'Sport' értesülései szerint a portugál játékos már véglegesíti a távozását, így nem utazik majd a tengerentúli túrára a csapattal. Ha igazak a hírek, a Juventus és az Arsenal a legkitartóbb érdeklődők, a végső ár 20 millió euró környékén mozoghat.

Lenglet a Liga legjobb fejelői között

Csak Sergio Ramos és Diego Llorente fejelt többször az elmúlt szezonban a Ligában, mint Clement Lenglet. Légierő.

Közel áll a Barça Rabiot-hoz?

A 'Le Parisien' szerint a PSG új edzője, Thomas Tuchel tervei között nem szerepel Rabiot, így elengedné a francia középpályást, akinek a hírek szerint ötéves szerződést ajánlott a Barça. Rabiot-nak 2019 nyarán lejár a szerződése, így a PSG inkább eladná most nyáron a játékost, minthogy jövőre ingyen távozzon. A hírek szerint 40 millió eurót kér érte a párizsi klub.

Lenglet kivásárlási árát kifizette a Barcelona

Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint a katalán egyesület kifizette Clement Lenglet kivásárlási árát, így a francia bekk hamarosan a Barça játékosa lehet. A hivatalos bejelentésre várni kell, amíg lezajlódnak az adminisztrációs folyamatok.

Abidal és Segura Párizsban voltak…

... hogy felvegyék a kapcsolatot a PSG-vel a francia Adrien Rabiot megszerzéséről. A klubhoz közel álló források alapján a párizsi klub közölte a Barcelonával, hogy nem hajlandó elengedni az egyik sztárjátékosát, még úgy sem, hogy annak a szerződése 2019 nyarán lejár. Kérdéses, hogy ez csak a kezdeti taktika a párizsiak részéről vagy komolyan is gondolják azt, hogy jövőre ingyen engedjék el a gall középpályást.

Folynak az orvosi vizsgálatok 9 órától

Luis Enrique, az egymeccses döntők mestere

A hétfői napon a spanyol válogatott élére kinevezett szakvezető a Barça edzőjeként mind a hat egymeccses döntőjét megnyerte, melyen részt vett ez idő alatt a klub: Copa del Rey (3), Bajnokok Ligája (1), Klubvilágbajnokság (1), és Európai Szuperkupa (1).

Luis Enrique az új spanyol kapitány!

A Barça egykori játékosa és edzője 2 évre írt alá, vagyis a következő EB végéig szól a szerződése. Tétmeccsen szeptember elején, Anglia ellen mutatkozhat be a kispadon az újonnan induló UEFA Nemzetek Ligájában.