84.053 néző vasárnap délután…

A kezdési időpont kedvezett a magasabb nézőszámnak, össze is jött 84 ezer néző az Athletic ellen. Jól nézett ki a Camp Nou.

Umtiti a “felhők felett”

A játékos súlypont emelkedése megsüvegelendő, ő pedig azt írta a meccset követő tweetjében, hogy "Újabb három pontot szereztünk otthon."

Messi első gólja a tizenhatoson kívülről

A szabadrúgásgóljait nem számítva Leo Messinek az Athletic Bilbao elleni volt az első találata idén a Ligában, amit a tizenhatoson kívülről szerzett.

Paco, Dembélé és Coutinho is kezd a Bilbao ellen

Ahogy ez előző rövidhírünkben jósoltuk, Paco Alcácer valóban megkapta a lehetőséget a kezdőben - ahogy Coutinho és Dembélé is. A Bilbao elleni kezdő: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Paulinho, Coutinho, Démbélé, Paco Alcácer, Messi.

Alcácer kezd a Bilbao ellen?

Az 'Onda Cero' rádiócsatorna újságírója, Alfedo Martínez úgy értesült, hogy Paco Alcácer fog kezdeni az eltiltott Luis Suárez helyett az Athletic Bilbao ellen. Valverde másik opciója egyébként egy Coutinho - Messi - Dembélé hármas lehetne a támadósorban.

Aleña és Mina keretben, Suárez eltiltott lesz

Kihirdette a Bilbao ellen készülő keretét Ernesto Valverde: visszatér Yerry Mina, valamint csatlakozik a fiúkhoz Aleña is, míg Luis Suárez eltiltás, Busquets, Vermaelen, Semedo és Denis pedig sérülés miatt fog hiányozni.

Sergi Roberto játszik majd eltiltás veszélyben

A Roma elleni BL-negyeddöntő odavágóján egyedül Sergi Roberto játszik majd úgy a Barcelonából, hogy ha sárga lapot kap, az eltiltást jelentene számára a visszavágóra. A Romából is egy ilyen játékos van, Perotti játszik majd eltiltás veszélyben a barcelonai odavágón.

Április 4-én kezdenek a Roma ellen

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az UEFA a sorsolás után meg is határozta a csapatok képviselőivel az első és a második felvonás pontos időpontjait. Ennek következtében a Barcelona és a Roma közötti első mérkőzésre április 4-én, szerda este kerül sor a Camp Nouban, míg a visszavágót április 10-én, kedden rendezik Olaszországban.

Szép emlékek Rómáról

A klub hivatalos Twitter-csatornája a sorsolás után felelevenítette a Barcelona szép emlékeit a római stadionról.

Pénteken délben sorsolják a BL-negyeddöntőket

Az ellenfelek mind erősek, de nyilvánvalóan most is akadnak olyanok, akiket szívesebben, vagy kevésbé szívesen venne a Barcelona. Bárki kaphat bárkit,  a sorsolás ezen a ponton már egyáltalán nem irányított.

Kommentár nélkül… a kommentátor

Ő Alfredo Martínez, az egyik legjobb spanyol kommentátor, amint Dembélé gólját közreadja...

Umtiti boldog, Dembélé miatt is

"Győzelem és továbbjutás! Bravo @Dembouz a gólhoz"

97.183 néző – szezonbeli rekord

…és ők nagyon jól érezték magukat