Bajnoki Mérkőzések 22-23

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21305
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2016.04.18. 10:12:01

Andris írta:Sracok, en a helyszinen neztem meg a meccset, es ebben a pillanatban fejeztem be a videofelvetelt :D

Azt kell hogy mondjam, egy vagy ket kiveteltol eltekintve egeszen szenzaciosan jatszott a csapat. De tenyleg, a legjobb meccsuk kb iden. Egesz egyszeruen ennyire nem volt szerencse.
Helyszín ide vagy oda, nem értem ezt a túlzott optimizmust. Azt végképp nem, hogy a helyzetek kihasználása miért szerencse kérdése. Az, hogy hátul bohóckodunk, miért szerencse kérdése?

Azt én is nagy pozitívumnak tartom, hogy ennyi helyzetet ki tudtunk dolgozni, de azokat be is kéne lőni. És az utóbbi meccseken kivétel nélkül gyatra a helyzetkihasználás, tehát nem hinném, hogy szerencsétlenek lennénk, vagy rossz napot fogtunk volna ki, itt mélyebb a baj.

A védekezést meg hagyjuk inkább, Mascheranot kivéve bólyákat is feltehetnénk a pályára a többiek helyett, akkor sem lennénk gyengébbek.
Avatar
mahitoo
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1193
Csatlakozott: 2009.11.05. 17:38:37
Tartózkodási hely: Veszprém-Budapest

2016.04.18. 10:02:46

Azért vannak itt kommentek. :mrgreen: Remélem morzsolódik kicsit a tábor. :D
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Avatar
hedora
Jugador del Barça
Hozzászólások: 249
Csatlakozott: 2016.02.23. 14:45:01

2016.04.18. 09:28:29

Az megvan papa hogy a hulladék kirakatcsapatot amit a rökaméröl bámulsz egy Diósgyőr kicsapná 30 % on?
Persze, és gondolom a diósgyőri serdülők is... Én szégyellem magam helyetted!
paci
Barça C
Hozzászólások: 9
Csatlakozott: 2016.04.17. 21:25:48

2016.04.18. 09:18:17

Nero. írta:Szánalmas amit a fél fórum művel és amilyen stílust megenged magának (remélem azokat is törlöd palesz nem csak az enyémeket az F1 topicból)

Még mindig vezetjük a bajnokságot és ilyen játékkal simán verhetjük a többi ellenfelünket és verni is fogjuk és bajnokok leszünk. Nemvolt szerencsénk. Akik itt ugatnnak meg a stadionba fütyültek azok egy Gamper kupát se érdemelnének nemhogy bajnokságot.
Az megvan papa hogy a hulladék kirakatcsapatot amit a rökaméröl bámulsz egy Diósgyőr kicsapná 30 % on?
mess2009
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4285
Csatlakozott: 2009.01.30. 11:58:28

2016.04.18. 08:48:11

mi sem hazudtoljuk meg önmagunkat...! a legjobb :mrgreen: meccsünk-től a totál buktáig minden jelző rá fért a tegnapi produkciónkra.
én nem láttam semmi újat. ugyanaz a (még mindig elbizakodott?!) lassú kiismert jól levédekezhető, megölhető játék 70 peren át, aztán egy kétségbeesett kapkodás de legalább olyan intenzitás mint amivel kezdeni kellett volna....ez lenne a jó játék? nem uraim ez ma a Barca- játéka. csak biztos jelzővel: eredménytelen.mindenkinek lehet valami igaza (akár) de az eredménytelenséget nem lehet eltakarni jelzőkkel, fals és hiteltelen önbizalom ábránddal.ami még itt talán szintén leszögezhető: a totális tanácstalanság. senki nem tud semmit, csak várjuk a csodát....
Avatar
mahitoo
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1193
Csatlakozott: 2009.11.05. 17:38:37
Tartózkodási hely: Veszprém-Budapest

2016.04.18. 08:47:18

Azt hiszem ki lett vesézve a meccs, is meg a jelenlegi helyzetünk is.

Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha a további meccseket nyomás alatt behúzzuk, bajnokok leszünk úgy, hogy nem a Real vagy az Atleti rontja el, akkor én büszke leszek a csapatra, mert innen nehezebb visszajönni, mint 30+ meccsen veretlennek maradni.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
ALEXDP
Capitá del Barça
Hozzászólások: 583
Csatlakozott: 2008.08.18. 11:37:11

2016.04.18. 02:14:39

Sajnos nem láttam a meccset....

De az jutott eszembe, milyen birsalma ízű lenne, ha kiderülne , hogy a mai, helyenként elég éles játék a formába hozás eredménye , és hogy ez esetben Lucho 2 héttel tolta csak el az optimális időpontot....
Mellesleg kedvelem a birsalmát.
De ezt a fajtát kicsit nehezebb emészteni :)
Avatar
Andris
Adminisztrátor
Hozzászólások: 13509
Csatlakozott: 2006.05.20. 20:47:07
Tartózkodási hely: Budapest

2016.04.18. 01:16:29

Sracok, en a helyszinen neztem meg a meccset, es ebben a pillanatban fejeztem be a videofelvetelt :D

Azt kell hogy mondjam, egy vagy ket kiveteltol eltekintve egeszen szenzaciosan jatszott a csapat. De tenyleg, a legjobb meccsuk kb iden. Egesz egyszeruen ennyire nem volt szerencse.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10113
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2016.04.18. 00:35:09

Messias2 írta:Egyszerűen nem értem azt a hangulatot, ami eluralkodott a fórumon. Én úgy gondolom, hogy egy remek meccset játszottunk végre, és egyáltalán nem látszott a csapaton a BL kiesés, sőt inkább kettőzött erővel kezdték a meccset. Ezért nem értem azokat a hangokat, miszerint LE már nem tudja motiválni a csapatot, szerintem egyáltalán nem erről van szó.
Visszatérve a meccshez, nagyon jól kezdtünk, volt legalább 3-4 ziccerünk, amit egyszerűen be kell lőni, különben a foci istenei megbüntetnek érte, és ez így is lett, jött is a szerencsétlen Vale gól, ami egyáltalán nem volt benne a meccsben. Ez valóban megfogta a csapatot, de egy ilyen forgatókönyv bármelyik csapatot megfogná. 1. félidő 2. felében el kell ismerni, jobb volt a Vale, és nagyon szép gólt lőttek, még ha a védelmünk vastagon benne is volt a gólban. Legfőképpen SR, aki nagyon rosszul lépett ki a gólpasszt adó játékosra. Ezután már nem nagyon tudtunk javítani az 1. félidőben.

A 2. félidőt ugyanolyan jól kezdtük, mint az elsőt. Mindenkin lászott, hogy nagyon akar. Egyszerűen tényleg csak a befejezés hiányzott. A gólunk ezzel szemben nagyon szép volt. Csiki-csuki. 1. gól után LE-nek mindenképp meg kellett volna lépnie 1 cserét, mert picit belefásolt a csapat a meccsbe ott 70. perc környéken. Én Busit hoztam volna le, mert rendkívűl gyenge meccse volt, helyére tettem volna SR-t, jhv-ba pedig jöhetett volna Vidal. Ezt valóban számon lehet kérni Luchon a meccsel kapcsolatban. Mást nagyon nem is variálhatott volna, mivel nem volt kps a padon. Max. Neymart hozhatta volna még le, de kit hozbe a helyére? Munirt, aki a balszélen eddig rendre gyenge teljesítményt nyújtott? Itt is meg volt kötve a keze. De egyébként Neymar valóban rémgyenge volt. Rajta lassultak le a támadások, mivel ahelyett, hogy továbbadta volna a bogyót, cselekbe bonyolódott, de ezek rendre nem jöttek be neki.
A helyzetek így is megvoltak, de egyszerűen nem akart beakadni. Van ilyen. Valaki említette a tavalyi Celta elleni meccset, az valóban remek példa. Ott is hasonló volt a meccs képe.

Annak ellenére hogy kikaptunk, én egyáltalán nem vagyok elkeseredve, mivel szerintem 2-3 játékost kivéve remekül játszottak a fiúk, és mindent megtettek a győzelemért.
Ha ilyen játékot mutatunk az elkövetkező meccseken, nehezen tudom elképzelni, hogy elbukjuk a bajnokságot. Főleg úgy hogy a 3 nagy közül nekünk a legegyszerűbb a sorsolásunk, és már BL meccset se kell jászanunk.

Azokat az embereket, akik elakarják küldeni Luchot, komolyan nem értem. Gyakorlatilag március végéig hibátlan teljesítmény nyújtott a csapat! 1 rossz hónap, és páran már edző fejét követeli. Azt az edzőjét, aki újra Európa királyává tette a csapatot, és tripláztunk vele, azután hogy Tata szinte teljesen szétverte a brigádot. Az a fajta hozzáállas, amit páran itt előadnak, az tényleg csak a rivális csapatnál divat. Legalábbis eddig úgy hittem.



Pont írta is valaki meccs elején, hogy ilyen játékkal akár ki is lehet kapni, az sem olyan nagy probléma, nemúgy mintha lélektelenül játszanánk.

Tanulság:
Ha Suarez az első pár percben hatalmas ziccert hibáz úgy hogy nem is tud bele érni, akkor házat,asszonyt, kocsit, mindent lehet rakni az ellenfél győzelmére [-X

Amúgy játék képe alapján inkább felfelé ível a csapat, az eredmény sajnos nem jött össze, de remélhetőleg helyre jönnek a dolgok, én bízok bennük. Ma is irtó pechesek voltunk, ennyi.

Pontegyenlőség van, de még az Atleti is meg Bilbaohoz,játszik a Malaga ellen illetve a Real Madrid is megy a Sociedadhoz+játszik a Valenciával is otthon, meg a Deporral idegenben.

Tény, az eredményeket tekintve kb olyan mint 2014-ben Tatával a szezonvég, hogy sorra buktuk a meccseinket.
De most jelenleg a játék képe nem azt mutatta már (végre) hogy ötlettelenül passzolgatunk 90 perc alatt.

Van még 5 bajnoki meccsünk, és utána egy kupadöntőnk, be kell őket húzni, és kész.
Bár a Depor ellen idegenben kemény lesz szerintem nagyon.

MSN-nek nagyon össze kell szednie magát...Meccsek óta nem képes egyikük se betalálni, csak most sikerült Messinek, mikor eddig jellemzően 2-en is betaláltak a legtöbb meccsen egyszerre legalább.
Avatar
Messias2
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2865
Csatlakozott: 2015.06.25. 16:10:25

2016.04.18. 00:24:53

Egyszerűen nem értem azt a hangulatot, ami eluralkodott a fórumon. Én úgy gondolom, hogy egy remek meccset játszottunk végre, és egyáltalán nem látszott a csapaton a BL kiesés, sőt inkább kettőzött erővel kezdték a meccset. Ezért nem értem azokat a hangokat, miszerint LE már nem tudja motiválni a csapatot, szerintem egyáltalán nem erről van szó.
Visszatérve a meccshez, nagyon jól kezdtünk, volt legalább 3-4 ziccerünk, amit egyszerűen be kell lőni, különben a foci istenei megbüntetnek érte, és ez így is lett, jött is a szerencsétlen Vale gól, ami egyáltalán nem volt benne a meccsben. Ez valóban megfogta a csapatot, de egy ilyen forgatókönyv bármelyik csapatot megfogná. 1. félidő 2. felében el kell ismerni, jobb volt a Vale, és nagyon szép gólt lőttek, még ha a védelmünk vastagon benne is volt a gólban. Legfőképpen SR, aki nagyon rosszul lépett ki a gólpasszt adó játékosra. Ezután már nem nagyon tudtunk javítani az 1. félidőben.

A 2. félidőt ugyanolyan jól kezdtük, mint az elsőt. Mindenkin lászott, hogy nagyon akar. Egyszerűen tényleg csak a befejezés hiányzott. A gólunk ezzel szemben nagyon szép volt. Csiki-csuki. 1. gól után LE-nek mindenképp meg kellett volna lépnie 1 cserét, mert picit belefásolt a csapat a meccsbe ott 70. perc környéken. Én Busit hoztam volna le, mert rendkívűl gyenge meccse volt, helyére tettem volna SR-t, jhv-ba pedig jöhetett volna Vidal. Ezt valóban számon lehet kérni Luchon a meccsel kapcsolatban. Mást nagyon nem is variálhatott volna, mivel nem volt kps a padon. Max. Neymart hozhatta volna még le, de kit hozbe a helyére? Munirt, aki a balszélen eddig rendre gyenge teljesítményt nyújtott? Itt is meg volt kötve a keze. De egyébként Neymar valóban rémgyenge volt. Rajta lassultak le a támadások, mivel ahelyett, hogy továbbadta volna a bogyót, cselekbe bonyolódott, de ezek rendre nem jöttek be neki.
A helyzetek így is megvoltak, de egyszerűen nem akart beakadni. Van ilyen. Valaki említette a tavalyi Celta elleni meccset, az valóban remek példa. Ott is hasonló volt a meccs képe.

Annak ellenére hogy kikaptunk, én egyáltalán nem vagyok elkeseredve, mivel szerintem 2-3 játékost kivéve remekül játszottak a fiúk, és mindent megtettek a győzelemért.
Ha ilyen játékot mutatunk az elkövetkező meccseken, nehezen tudom elképzelni, hogy elbukjuk a bajnokságot. Főleg úgy hogy a 3 nagy közül nekünk a legegyszerűbb a sorsolásunk, és már BL meccset se kell jászanunk.

Azokat az embereket, akik elakarják küldeni Luchot, komolyan nem értem. Gyakorlatilag március végéig hibátlan teljesítmény nyújtott a csapat! 1 rossz hónap, és páran már edző fejét követeli. Azt az edzőjét, aki újra Európa királyává tette a csapatot, és tripláztunk vele, azután hogy Tata szinte teljesen szétverte a brigádot. Az a fajta hozzáállas, amit páran itt előadnak, az tényleg csak a rivális csapatnál divat. Legalábbis eddig úgy hittem.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Avatar
Bob_Marley
Presidente del Barça
Hozzászólások: 19633
Csatlakozott: 2010.02.06. 19:42:14

2016.04.18. 00:02:17

mahitoo írta:
Mégegyszer felhozom a LE nyilatkozatokat. Értem, hogy kifelé nem mondunk el mindent. Persze. Csak az, hogy hazudozunk, általában egy célt szolgál. Ezt? Igenis sok embernek a lebaszarintás (finoman, inkább csak enyhe kritika a megfelelő ide) jót tehet. Hátha észbe kap, mert ez nem jött be. Értem, hogy jó eséllyel az öltözőben megkapják valamilyen szinten, de az ekkora egójú emberek azt olvassák, hogy LE azt mondta, király minden, aztán szépen hátra is dőlnek.
.
Négyszemközt ezt lerendezik, de főleg a mai mindenhol újságíró meg közösségi anyám kínja világban ezeket nem szabad kiteregetni mert csak támadási felületet adsz. Mindenre harapnak az újságírók, el kell adni a lapokat. Egy olyan nyilatkozat, hogy pl xy pocsék formában van lavinát indíthat el. Egy hét és már az megjelenik, hogy LE összeverekedett ezzel a játékossal és társai.....
Plusz azt sem szabad elfelejteni, hogy a profi sportban az önbizalom kérdése és annak kezelése kulcskérdés. Az hogy az edződ bízik benned, mögötted van a klub, mentálisan erősebbé tesz. És a nevelés jellege inkább ez, hogy nem lecseszés van, hanem a hibák kijavítására hívják fel a figyelmet és azt sulykolják beléd te vagy a legjobb. Ezen a szinten ez a legnehezebb, hogy eredmény van, mindig a legjobbnak kell lenni, s ezt el is kell hitetni a játékosoddal, hogy a legjobb, mert ha ez a hit megtörik akkor nagyon negatívan hathat a teljesítményére.
Most is mondta gyenge forma van, de nem egyénenként kell ezt kezelni, hanem egységben. Szóval ezekkel a nyilatkozatokkal semmi baj nincsen szerintem, ez kell. Mondhatni sablon, de a lényeg hogy kifelé nulla info jusson el, hogy az öltözőben ki hogyan éli meg a vereségeket.
Kép
Kép
Kép
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2016.04.17. 23:59:04

TripleH írta:
palesz77 írta: Ők EB-re mennek, szóval édesmindegy.. :D 3 éve meg VB volt nem Copa, tavaly volt, meg idén valami jubilleumi lesz.
Oké. elszámoltam, de akkor is ez lesz már a 3. év, hogy nyáron is világversenyen van a fél csapat.
Első triplázás előtt EBn volt mindenki, a 2011es meg a 2015ös csodabarca elött meg VB. Egy világesemény még nem akkora baj, sokkal inkább a földkörüli túrák, de ez most idén szerencsére nem lesz.


veb: Nem értem miről beszélsz. A csapat az utolsó 3 félidejét telibe egykapuzta. Ha a szemét digó befújja a tizit szerdán valszeg továbbjutunk, ma meg kb. 3al kellett volna menni 20 perc után.

Boixos is rátapintott a lényegre, nem egyszerű ezeknek a játékosoknak motiváltnak maradni, viszont azzal nagyon nem értek egyet hogy ez meghaladja Enrique képességeit. Az egyik legfontosabb dolog volt az érkezésével, hogy olyan erős öltözői hangulatot hozott, amilyet eddig még nem nagyon láttam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2016.04.18. 00:04:24-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
barcami
Jugador del Barça
Hozzászólások: 237
Csatlakozott: 2008.07.25. 12:09:18

2016.04.17. 23:37:03

Úgy legyen. ::
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2016.04.17. 23:35:38

Farkas Norbi egy hatalmas Barcadrukker meg mindig, csak probalja leplezni..:D Viccen kivul, meg mielott ironianak hinned.
Avatar
TripleH
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2268
Csatlakozott: 2014.09.01. 10:55:15

2016.04.17. 23:30:00

palesz77 írta: Mondanám, hogy jövőre végre pihi, de a konföderációs kupán is tuti ott lesz a fél keret.. :roll:
Utána pedig ismét VB. Így nem lehet egy játékos sem hú de friss szeptemberre, hogy zsinórban 5 éven át nincs nyaruk.

Sőt 2013ban is volt confederations cup....
Avatar
barcami
Jugador del Barça
Hozzászólások: 237
Csatlakozott: 2008.07.25. 12:09:18

2016.04.17. 23:27:21

:)
Minden mondatából bújtatott, burkolt unszimpátia kiérződik a csapat felé.
Szorgos munkás.

S.Agüero írta:
barcami írta:Sajnos nem tudok elmenni farkas norbert ténykedése mellett, mivel a gyorsuló zuhanást (is) az ő romboló, csapatellenes hangja kísérte végig az első mute gombig.
Méltatlan a riporteri címre (is).
Mi volt a baj vele?
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2016.04.17. 23:26:58

TripleH írta:Oké. elszámoltam, de akkor is ez lesz már a 3. év, hogy nyáron is világversenyen van a fél csapat.
Mondanám, hogy jövőre végre pihi, de a konföderációs kupán is tuti ott lesz a fél keret.. :roll:
Avatar
TripleH
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2268
Csatlakozott: 2014.09.01. 10:55:15

2016.04.17. 23:26:11

palesz77 írta: Ők EB-re mennek, szóval édesmindegy.. :D 3 éve meg VB volt nem Copa, tavaly volt, meg idén valami jubilleumi lesz.
Oké. elszámoltam, de akkor is ez lesz már a 3. év, hogy nyáron is világversenyen van a fél csapat.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21305
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2016.04.17. 23:24:38

Viszont biztos vagyok benne, hogy a riválisok is fognak még botlani. A sorsunk még mindig a kezünkben van, de innentől nem szabad hibáznunk.
Ebben nem vagyok biztos, főleg a Realban, ők elég érinthetetlennek tűnnek a spanyol kis/középcsapatok számára mostanság. A Villarreal elleni meccsük lehet necces, ha azt behúzzák, akkor onnantól szerintem nem vesztenek pontot.
Yokozuna
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1646
Csatlakozott: 2008.11.22. 18:54:18

2016.04.17. 23:24:03

Olyan helyzetben vagyunk, mint az országúti kerékpárban a megszökött versenyző, mikor a mezőny utoléri. Elfogyott az erő, nincs esély az újításra, át kell adni a vezetést.
Természetesen vannak felelősök, elsősorban a szakmai stáb, hogy a csapat idáig jutott. De ilyen látványos összeomlásra egyetlen bajnokságban sem emlékszem a közelmúltban.
Ilyenkor sokféle reakció van a szurkolók részéről, leginkább elkeseredett. Tartsuk tiszteletben egymás véleményét, akkor is ha nem egyezik a mienkkel. Itt most senki nem lehet okos.
Avatar
mahitoo
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1193
Csatlakozott: 2009.11.05. 17:38:37
Tartózkodási hely: Veszprém-Budapest

2016.04.17. 23:23:47

Nem veszek elő külön embereket, de remélem Neymar a Copára és az Olimpiára is menni fog... :mrgreen:

LE-nek a sérülések miatt egyetlen húzása lehetett volna, a ma rendkívül gyenge Busit lehozni, Robit a helyére, és Vidalt berakni jobb bekkbe. Még szerencse, hogy Arda eltiltott volt... :mrgreen:

Nyomom itt a smiley-kat, de az a szomorú, hogy se fel nem bosszant már ez a csapat, se röhögni nem tudok rajta. Jelenleg úgy fest, hogy mi kb 1 hónapja befejeztük a szezont. Még jó, hogy se az Atleti, se a Real nincs a kupadöntőben, így nem tudnak triplázni.

Amúgy a tavalyi és idei szezont pont fordítva gondoltam volna a tavalyi kezdés után. Én nem hittem, hogy ott bármit nyerhetünk, erre tripláztunk, idén minden a kezünkben volt, és lassan semmi sem lesz.

Mégegyszer felhozom a LE nyilatkozatokat. Értem, hogy kifelé nem mondunk el mindent. Persze. Csak az, hogy hazudozunk, általában egy célt szolgál. Ezt? Igenis sok embernek a lebaszarintás (finoman, inkább csak enyhe kritika a megfelelő ide) jót tehet. Hátha észbe kap, mert ez nem jött be. Értem, hogy jó eséllyel az öltözőben megkapják valamilyen szinten, de az ekkora egójú emberek azt olvassák, hogy LE azt mondta, király minden, aztán szépen hátra is dőlnek.

LE-két elküldeni? =D> Vannak hibái, nem is egy, és én nem is nagyon bírom. :mrgreen: De azért na. Jövőre ki kell adni neki, hogy a kis kedvencek kárára más is játsszon, ezzel lehetőséget is kapnak, meg pihentetni is lehet.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2016.04.17. 23:23:11

TripleH írta:mert míg például a BBC-ből senki nem érdekelt a Copán, addig lassan nekünk a támadóink minden évben erre az eseményre járnak.. Én nem is értem ez már zsinorban a 3 év lesz, hogy van Copa?
Ők EB-re mennek, szóval édesmindegy.. :D 3 éve meg VB volt nem Copa, tavaly volt, meg idén valami jubilleumi lesz.
Avatar
TripleH
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 2268
Csatlakozott: 2014.09.01. 10:55:15

2016.04.17. 23:20:03

Én is amellett vagyok, hogy innentől bármi történik LE-nek még mininum egy évet hagynék, mert itt már ő nem tud kit bedobni, mert eredménykényszer alakult ki, nyáron ha megtud ő is és a csapat is újulni akkor nem lesz gond, kellenek igazolások és lehetőleg minél kevesebb Copa/Olimpia meccs, mert míg például a BBC-ből senki nem érdekelt a Copán, addig lassan nekünk a támadóink minden évben erre az eseményre járnak.. Én nem is értem ez már zsinorban a 3 év lesz, hogy van Copa?
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2016.04.17. 23:15:44

hajnesz írta:Itt lenne az esélye a javításra, volt 3meccse,hogy találjon ki valamit, lepje meg az ellenfelet. Kezdjen ter Stegen a kapuban, vagy Messi, tök mindegy... De kavarja fel ezt az állóvizet, ami 1 hónapja tart. Mindig ugyanazt a kezdőt felrakja (bocsánat kicserélte a jobbhátvédet, nagyon nagy változtatás!),és várja a csodát, hogy Messiéknek majd valami összejön.
Bob jól leírta, ennél jobban én se tudnám, úgyhogy csak ezt tudom modnani. Ez a szezon már "nem az ő kezében van", el lett cseszve közben a pihentetés hiánya miatt, ha szerencsénk van behúzzuk a bajnokságot, de nagyon benne van, hogy bukó lesz. Itt már csodát nem fog tudni tenni, majd ha jövőre egy fullsoabb kerettel is ezt csinálja, akkor én is útjára engedném, addig még várnék azért. De nyáron lesz dolga bőven, az biztos, mert a játékon is újítani kell kicsit, nem csak a kereten.

szerk.: Tévedtem, Bob Lucho topicjában mégjobban leírta.. :D
Avatar
hedora
Jugador del Barça
Hozzászólások: 249
Csatlakozott: 2016.02.23. 14:45:01

2016.04.17. 23:14:32

Most tényleg LE. menjen fel és verje be 2 méterről?

Nem az edzőt kell bántani, amikor ment és "0 szögből" gólokat lőttünk, senki nem foglalkozott az edzővel, arról sem tehet hogy egyesek 3 méter futnak a 90 perc alatt...
Válasz küldése