Ez több, mint egy egyszerű győzelem!
El millor vídeo que veuràs avui ❤️🔥 pic.twitter.com/g2R0GPzCoT
— FC Barcelona (@FCBarcelona_cat) March 20, 2023
Mert aztán ő nagyon sokat játszott az elmúlt időben a BL-ben.Driftwood írta: ↑2023.03.04. 22:14:29Nem ,ez azt vetíti előre ,hogy jövőre se leszünk ott a tavaszi BL meccseken ! Már 5 éve el kellett volna adni a pi..ba . Mondjuk az edzőmeccseken jól jön majd , tudnak pihenni a társak.
Sajnos tényleg [auto_cenzúra] a helyzet pénzügyileg ,csak ez az egy magyarázat logikus számomra .Bár az ifibőll tuti lenne 4-5 jobb nála.
Amikor Mr. ALIbi már nem lesz a klubnál ,akkor lesz újra esély nemzetközi porondon vmit is elérni .
Nem ,ez azt vetíti előre ,hogy jövőre se leszünk ott a tavaszi BL meccseken ! Már 5 éve el kellett volna adni a pi..ba . Mondjuk az edzőmeccseken jól jön majd , tudnak pihenni a társak.
Befektetés a jövőbe, nyáron így jó pénzért eladjuk valamelyik olajos csapatnak! (Dest+Roberto+Kessie=200 millió euro)
nincs semmi. jobb hátvédben ketten is előtte vannak, a középpályán meg látszólag csak a 6. számú ember, így többnyire semmi szükség rá.
A B-ben jelenleg nincs nagy tehetség, viszont az U19-eseknél játszik egy jh., Hector Fort, aki elég tehetségesnek tűnik. Az ifi Bl-ben láttam, ott nagyon meggyőző volt. 16 éves, spanyol U17-es válogatott.bence0330 írta: ↑2022.10.26. 13:08:46Persze, az egész pakkot értettem ezalatt, ha pár meccseket játszik azán pár hónapot sérült, akkor az önbizalom sincs meg az erőnlét mellett.Most szép lassan felépült, de hát ennyi volt megint. Hú, de jó lenne, ha a semmiből feltűnne egy komoly B-s arc, valami Baldé tükörben, és akkor nem kéne hosszabbítani vele a nyáron... SR hiába tud csúcsformában lehozni egy korrekt szintet, ha folyamatosan sérült, akkor ebből már nem lesz semmi...
Szerintem ő egy hasznos játékos "tud" lenni és ezen a hangsúly, rendszeres edzés és játék lehetőség mellett. Viszont a mai modern fociban, őt szélső hátvédnak nagyon kevésnek érzem. Nyilván néha kijöhet neki a lépés, de egy Vini kb köröket vert rá futóversenyben és egy kényszerítő után Robi keresi az irányt, hogy mi merre. A hétvégi meccsének örülök, legyen sikerélménye és ne fütyülje a publikum ahogy Piquét sem, de b megoldás, és ezt nem szabad elfelejteni, következő időszakok prioritása a jhv poszt lesz.bence0330 írta: ↑2022.10.26. 09:55:36Szerintem mostanra lett fitt, ami már 2-3 éve nem volt soha, mert folyamatosan sérült volt. Az elmúlt 1-2 szezon csalóka volt emiatt, borzasztóan lassú volt, és nagyon ügyetlen, mikor épp visszatért pár meccsre, most meg kb azt a korrekt csereszintet hozta megint, mint korábban, már a korábbi pár meccsén is egész jó volt. Nyilván ettől még nem fog futóversenyt nyerni Vinivel, magához képest értem főleg.
Persze, az egész pakkot értettem ezalatt, ha pár meccseket játszik azán pár hónapot sérült, akkor az önbizalom sincs meg az erőnlét mellett.Guille írta: ↑2022.10.26. 12:52:10Ha tényleg "csak" ez van a háttérben, akkor az baj.bence0330 írta: ↑2022.10.26. 09:55:36Szerintem mostanra lett fitt, ami már 2-3 éve nem volt soha, mert folyamatosan sérült volt. Az elmúlt 1-2 szezon csalóka volt emiatt, borzasztóan lassú volt, és nagyon ügyetlen, mikor épp visszatért pár meccsre, most meg kb azt a korrekt csereszintet hozta megint, mint korábban, már a korábbi pár meccsén is egész jó volt. Nyilván ettől még nem fog futóversenyt nyerni Vinivel, magához képest értem főleg.
Bár szerintem ebben benne kell legyen a mentalitása (önbizalma?) is, mert ennyire nem lehet látványosan nem támadni.
Ha tényleg "csak" ez van a háttérben, akkor az baj.bence0330 írta: ↑2022.10.26. 09:55:36Szerintem mostanra lett fitt, ami már 2-3 éve nem volt soha, mert folyamatosan sérült volt. Az elmúlt 1-2 szezon csalóka volt emiatt, borzasztóan lassú volt, és nagyon ügyetlen, mikor épp visszatért pár meccsre, most meg kb azt a korrekt csereszintet hozta megint, mint korábban, már a korábbi pár meccsén is egész jó volt. Nyilván ettől még nem fog futóversenyt nyerni Vinivel, magához képest értem főleg.
Szerintem mostanra lett fitt, ami már 2-3 éve nem volt soha, mert folyamatosan sérült volt. Az elmúlt 1-2 szezon csalóka volt emiatt, borzasztóan lassú volt, és nagyon ügyetlen, mikor épp visszatért pár meccsre, most meg kb azt a korrekt csereszintet hozta megint, mint korábban, már a korábbi pár meccsén is egész jó volt. Nyilván ettől még nem fog futóversenyt nyerni Vinivel, magához képest értem főleg.
SR-t akkor lett volna értelme nyugdíjazni, ha tudunk hozni rendes jobbhátvédet a piacról. Tény, hogy nem kéne túlhypeolni őt, de nem mondhatja, hogy "kit érdekel", meg most kivételesen tényleg jól tolta még előrejátékban is.La Pulga írta: ↑2022.10.26. 08:39:59Xavi: "I have a lot of confidence in Sergi Roberto and his absence is very sensitive, it is a pity about his injury because he was at his best level. We have recovered Bellerín, there is also the option of Koundé, but Bellerín is already at 100%"
Ertem en, hogy ez egy tipikus sablon nyilatkozat meg, hogy jo meccset hozott, de konyorgom nyaron mar majdnem sikerult vegre innen elkuldeni erre most meg az a narrativa, hogy his absence is very sensitive. 10 katasztrofa meccsere jut 2 jo az embernek. Bellerin is jatszhatott volna nyugodtan 30-45 percet, hogy lassuk is mit tud es akkor talan SR se serult volna le.
Az jó jel, hogy már csak a külsején megy a cink
Én nem vagyok egy SR fan, de egy ilyen hosszú szezonban bőven el fog férni. Alapvetően nem egy ügyetlen srác, kiemelkedőt sosem tudott, de jó játékosok mellett nagyon hasznos csapattag lehet. Kényszerítőben, passzjátékban, intelligenciában erős, védekezésben és széljátékban viszont gyenge. A sok kritika, amit kapott az utóbbi években szerintem nagy részben azért is érte, mert nem valós elvárásokaz támasztottunk felé olyan pozícókban, amik nem feltétlenül az erősségei.vidra írta: ↑2022.08.28. 15:47:40Mióta újra játszik, szerintem nem játszik rosszul, bár továbbra is rengeteg alibi passzot ad. Nézzétek meg a vidiben a kényszerítőt. Az is látszik, hogy egy csomószor jól indíthatott volna, ha nem passzol inkább hátrafele az utolsó pillanatban. Rászólhatna valaki, hogy inkább előrefelé játsszon.
https://www.youtube.com/watch?v=tuMGSTmRUDk