Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Én is azt nézem, elkapták a rajtot tisztességgel!!!Fecooo írta:Ha így halad a matrac, akkor a realnak nem lesz nehéz a 2. helyet elérni...
Valenciarecrea írta:Ez a Gaya Realos?
Max annyiban, h szépen bevásárolt fiatal spanyol tehetségekből (potom pénzekért), ami nekem pl szimpatikus húzás. Meg az is, ahogy LE hozzájuk mert nyúlni, a töketlen Hierroval szemben.MQuCsabi írta:Ne tetézd, mert mindjárt jön valaki, hogy Perez ezt is elintézte...
Ez a Gaya Realos? Ha igen, akkor jól láttam, h a 8 Real válogatottból 8 kezdett? :O Azért az komoly.nagyatyesz írta:Illetve direkt fárasztja a Realosokat...
Én azért beszámoltatnám, szóban, és írásban!hajnesz írta:De az, csak beleült a jóba, nincsenek barcások hogy ügyetlenkedjenek.MatyiG írta:LE akkor már nem középszerű?
De, és ilyen gyenge spanyol válogatottat se láttunk mégMatyiG írta:LE akkor már nem középszerű?
Védelem, középpálya rendben van, egyedul elől hiányos. Isco és Costa mellé kéne egy jobbszélső.MatsMessi írta:Nagyon régen láttam ilyen gyenge spanyol kezdőt..
Szegény 500 millió népességű Európának este 7 helyett délután 4-kor kell megnézni, cserébe Ázsiában 3-4 milliárd ember nem hajnal 1-kor ül le meccset nézni. Éljük már túl... Nyilván az üzletről szól ez, és én is kicsit túlzónak tartom Miamiban meccselni, de az, hogy adott napon 3-4 órával hamarabb kezdődik a meccs és nem illeszkedik az évek alatt megszokott rutinunkba, nem kellene, hogy ekkora közfelháborodás tárgya legyen szerintem.geridoss írta:Asszem Ázsia miatt van délután. Az kit érdekel, hogy vasárnap délután az európai emberek más programot képzelnének el.
Igen, tavaly is a keleti nyitás miatt volt délben...geridoss írta: Asszem Ázsia miatt van délután. Az kit érdekel, hogy vasárnap délután az európai emberek más programot képzelnének el.
Egyetértek, én is jobban szeretem, amikor este van és egész nap ezen pörgökNero. írta: Esténként hangulatosabb. Ráadásul szerintem így Angliaba nem is adják.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ja-2656825" target="_blankMatyiG írta:Forrás? Hivatalos oldalon még nincs időpont.soadroli írta:október 28-án lesz az El Clasico, 16:15-kor.