Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
én ilyen aug 30-i hírt találtam, hogy még nem vette meg senki. lehet akkor nem is látjuk sehol idén...geridoss írta:Na, ez mondjuk jó kérdés. A Szuperkupa a Digin ment, ez 100%. De hogy a kettő sorozatnak egybe tartozik-e a közvetítési joga, azt nem tudom. És nem is találok róla semmit.visca el barca írta:a digi megkapta egyáltalán idénre a spanyol kupa közvetítési jogát?
Na, ez mondjuk jó kérdés. A Szuperkupa a Digin ment, ez 100%. De hogy a kettő sorozatnak egybe tartozik-e a közvetítési joga, azt nem tudom. És nem is találok róla semmit.visca el barca írta:a digi megkapta egyáltalán idénre a spanyol kupa közvetítési jogát?
Elvileg egyik sem. A Digi 1-n a Milan,a 2-n a Chelsea kupameccse van írva,a 3-on meg tenisz van.pitta19 írta:Azt nem tudja valaki, hogy melyik Digisport fogja adni a mai mecset, mert a műsorújság nem írja.
Ennek nagyon örülök. Tulajdonképpen egyikőjükre sem lesz szükség, ha a papírformát nézzük. Kíváncsi vagyok, kit talál Valverde Malcom helyett az U14-ben.MatyiG írta:MAtS, Piqué, Rakitic, Busi, Cou, Suárez és Alba sem utazik szerdán a kupameccsre.
Én játszanám Lenglet-t, visszajön Umtiti aztán együtt szotyizhat Malcom mellett, jó esetben a padonMatyiG írta:Szerdán ez?
Cillessen
Semedo-Chumi-Cuenca-Miranda
Vidal-Samper-Denis
Dembélé-Munir-Malcom
Vidal helyett szerintem Alena.MatyiG írta:Szerdán ez?
Cillessen
Vidal-Samper-Denis
Dembélé-Munir-Malcom
A többieknek jót tenne a pihenés, szóval idegenben a Leonesa ellen ez belefér.18Barca99 írta:Biztos nagy összhang lenne az idén 0 km-es játékosaink között.MatyiG írta:Szerdán ez?
Cillessen
Vidal-Samper-Denis
Dembélé-Munir-Malcom
Biztos nagy összhang lenne az idén 0 km-es játékosaink között.MatyiG írta:Szerdán ez?
Cillessen
Vidal-Samper-Denis
Dembélé-Munir-Malcom
Cestus írta:
Be lehetett fújni, szóval nem igazán tudunk mit csinálni. Stegen szempontjából persze szemétség volt, neki sok választása nem volt abban a szituációban. Egy VAR-t azért megért volna a dolog, de megúsztuk szerencsére. ter Stegennek imába foglaltam a nevét, hogy megmentett egy bealvós hosszabbítástól.
Be lehetett fújni, szóval nem igazán tudunk mit csinálni. Stegen szempontjából persze szemétség volt, neki sok választása nem volt abban a szituációban. Egy VAR-t azért megért volna a dolog, de megúsztuk szerencsére. ter Stegennek imába foglaltam a nevét, hogy megmentett egy bealvós hosszabbítástól.pr13 írta:Kinthagyja az evezőket Vidal és utána beleszaladt az ott álló kapusba. Gólhelyzet nem volt, mert labdabirtoklásról ott már szó nem volt, Alba elrúgta miközben elesett. Stegen arra a labdára helyezkedett amit Vidal vitt volna, ha nem rúgja el Alba. Ember legyen a talpán aki onnét el tud mozdulni (azért, hogy ne akadályozza, ne álljon be a támadó útjába) úgy, hogy 2 méterre van tőle a támadó és előtte már levitte a súlypontját egy vetődéshez..