Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Egyedül azt tudom elképzelni,hogy ők biztosak voltak benne,hogy Rodrigo vagy más érkezik januárban,aztán hamarabb lezsírozták Perezt. Az érkezőt meg bebuktuk,mint általában szoktuk. Annyira csak nem voltak ostobák,hogy 3 és fél emberrel akarták megcsinálni a tavaszt. Azért a bajnokságban is csak 3 pont egyelőre a hátrány,ott a kupa is 3 meccsre. Egyszerűen fel nem fogom mit csinálnak.csababarca írta: én sem értem ezt a luxust, tehermentesítésre bőven alkalmas volt a tag.
még ha bedobott volna valaki érte valami elmebeteg 50-60 milliós visszautasíthatatlan ajánlatot, akkor azt mondom oké, belefér hogy szűkebb a keret, de legalább jó pénzt kaptunk.
Samper írta:Fölösleges pénzkiadás bárkit is hozni, mert nem játszhat a BL-ben. A bajnokság meg nem ezen múlik.
én sem értem ezt a luxust, tehermentesítésre bőven alkalmas volt a tag.Sinya22 írta:
Perez eladását nem értettem(mondjuk sok mást sem,de mindegy). Cserének teljesen jó,vagy nem értem mi az elvárás valakivel szemben,aki 5 meccsenként játszana kb 30 percet.
Végül is, Messi vezeti a góllövőlistát és a gólpasszlistát is a Ligában, de semmi jelentősége, tényleg.crixus írta: Elegedettek iden csak a De Jong, Ter Stegen, Vidal trioval lehetünk, talan meg Alba az akin latni valamit.
a 30 millió is aprópénz lenne TrincaGOATért.Samper írta:A Szerződése szerinti kivásárlási ára 30 millió volt. Mi leszámolhatjuk belőle, amit Ruizért kapunk.
A Szerződése szerinti kivásárlási ára 30 millió volt. Mi leszámolhatjuk belőle, amit Ruizért kapunk.NovaProspekt írta:https://twitter.com/SPORTTVPortugal/sta ... 0811969543
a világ legjobb portugál játékosa rúgott egy olyan gólt, mint amilyet a második legjobb szokott. rettegj Európa, jövünk.
Magával ragadta a közeg.LG írta:Én azért többet vártam tőle, messze van attól, amit az Ajaxban mutatott, meg a 75 milliós vételárától is. Bízok azért benne, hogy hosszútávon rendben lesz, de egyelőre még édeskevés.
Elsö sorban a hozzaallasara gondoltam. Ezzel együtt szerintem iden ö a legjobban teljesitö közeppalyasunk Vidallal együtt.LG írta:De Jonggal elégedettek lehetünk? Igaz, ő eddig nem nagyon lett elővéve, pedig előlehetne, mert még a sokat (jogosan) kritizált Busquetsnél is gyengébb. Ár/érték arányban egyelőre még talán Griezmannál is nagyobb bukás, a francia legalább már néhány fontos gólt/gólpasszt fel tud mutatni. Persze a jövőben még bőven beválhat, de eddig semmiképp nem lehetünk elégedettek vele.