Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3360
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.08.15. 07:33:37

Én Piqué-re speciel nem tudok haragudni. Évek óta nincsen semmilyen versenytársa, sőt már cseréje sem,minden meccset végig kell nyomnia,ha érzi hogy nem megy,akkor is. Suarez is ugyan ez,kimondta nyíltan,hogy nem fiatal,kell előre ember,de Griezmannt hozták,akivel ugyan úgy nem sikerült tehermentesíteni. Ahogyan Messi a múltkor,ő is kimondta tegnap burkoltan, hogy egy rakás sz..ok vagyunk. Sajnos ez most szeptember közepéig( nem tudom mikor kezdődik a bajnokság) nem fog változni. Remélem legalább Pjanic és Trincao annyit elérnek,hogy se Busi se Roberto ne kerüljön többé a kezdőbe,maximum a kupa első fordulójában egy harmadosztályú ellenfél ellen.
Barto nyilatkozata nekem azt sugallja,hogy kiteszi Setient és Sarabia-t,ami már elő volt készítve, a tegnapit meg majd rákeni Abidalra. A keret nem fog már változni,eladni nem tudunk úgy,hogy legyen pénz valakire,aki számítana is. A következő szezon nagy kérdése számomra az,hogy TS,Semedo,Messi,De Jong,a fiatalok kedvét mennyire veszik el attól,hogy maradjanak még.
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2020.08.15. 07:13:47

Tegnap,és korábban is, azt gondoltam,hogy Puig,Fati,két fiatalunk DeJong talán a harmadik őt is ide lehetne sorolni pályán kellene legyenek. Azt is tudtam hogy a középpályán fog eldőlni minden. A védelemben számítottam gondokra,hiszen ott nagyon gyengék vagyunk.

Viszont a meccs után egyértelmű szerintem,hogy semmilyen összeállításban és semmilyen taktikával ezt a Bayernt nem tudtuk volna megállítani.
Erő, gyorsaság,technikai tudás,koncepció, minden,minden amit nyújtottak messze a mai Barca szint felett van. Nem akartak bennünket lefutni, fent a védekező harmadunkban már elvették tőlünk a labdát és az ötösig hozták tili-tolival mint a kispályán rugdosták nekünk a gólokat. Roberto,DeJong Busi,és Vidal sem tudott hozzátenni semmit még a védekezéshez sem. A támadásokról ne is beszéljünk.A védőink pedig teljesen abnormális teljesítményt hoztak. Azt kell mondani,hogy a Barca 8 emberrel+kapus sem tudott érdemben gátat vetni annak,hogy a Bayern ne akkor rúgjon gólt amikor akar. Már a liverpooli meccsen az volt látható,hogy a kihagyott Dembelé helyzet miatt kesergők szerint mi lett volna ha ő berúgja, akkor is látható volt,hogy akkor ötöt kapunk. A Bayern ha akart volna 10-et rúgni,nem tehettünk volna ellene semmit. TS az ötösön belülről kapta a gólok nagy részét, teljesen kiszolgáltatott helyzetben,tök üresen álló játékosoktól. Mit védhetett volna? Semmit. Ilyen mentálisan szétesett focit életemben nem láttam még,technikai KO-t kellett volna kihirdetni és lefújni a meccset legkésőbb a 70.percben. Sajnos nincs ilyenre lehetőség a fociban. Kicsit irónikus persze, de sajnáltam,hogy nincs ilyesmi.
Szomorúan látom ma reggel,hogy a hírekben nem olvasom a vezetőség és az edző lemondását.
Kamu,össze-vissza beszéd,hogy majd lehiggadva hozunk döntéseket stb. Ez legalább annyira fájó és égő,mint a tegnapi katasztrófa. Egy kultúrált,magát valamire még tartó klubvezetőség ilyenkor őt perc alatt mond le és hirdet tisztújítást. Azonban itt pénzmosó, pénzügyi főkönyvet kozmetikázó, erkölcstelen bűnözők vannak, akik legfeljebb azon gondolkodnak most, hogy hogyan tudnák megúszni a piszkos ügyeik kiszivárgását. Nincs itt klubérdek, meg csapatérdek, hanem időt akarnak nyerni a meneküléshez és a dolgaik megúszásához.

Véget ért egy korszak. Csodálatos évek voltak, azért ezt ne feledjük. Sosem fogunk valszeg ilyesmit látni, illik köszönetet is mondani.Boldog vagyok, hogy megadatott évről évre,hétről hétre látni a csodát.
Most új dolgok jönnek. Fati,Dejong,Puig,Dembelé,Coutinho, TS, és még egy kicsit Messi kellene hogy a csapat gerincét alkossák. melléjük kellene felépíteni egy új, erős csapatot. Először azonban meg kell tisztulni, mert a mocskok még itt vannak.
Avatar
gránit
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2606
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.08.15. 02:04:21

Stalkyard írta:
2020.08.15. 00:40:35
Meg hogy valószínűleg a dédunokáink dédunokái se fognak még megélni ennél nagyobb mértékű BL kiesést?
Nana! Nem tudhatjuk, mit hoz még a jövő. Tavaly is azt hittük a liverpooli négyes után, hogy már nincs lejjebb, most már megújulás kell, hogy jöjjön. A tavalyelőtti Roma elleni hármas után is azt gondoltuk, hogy ez már az armageddon. Aztán a következő évben már egy négyessel ejtettek ki minket, most egy nyolcassal. Nem tudhatjuk, mi lesz jövőre.

Ez a Barcelona Irapuatója. Sok a párhuzam. Azelőtt is voltak előjelek, de senki nem tudta volna elképzelni, hogy ez lesz a vége. További párhuzamok, hogy akkor is ment a fogadkozás, hogy így megnyerjük a vb-t meg úgy megnyerjük a vb-t, aztán szembejött a valóság. Olyan cuki amúgy a "Mindkét csapatnak meglesz az esélye a továbbjutásra"-féle cikk :D És Irapuato után is azt hitte mindenki, hogy ez már a mélypont, innen már csak felfelé vezet az út. Pedig az igazi mélység csak utána következett.

A Barca persze igenis meg tud újulni, de ahhoz igenis fel kell építeni egy koncepciót, mert a tiki-taka eltűnésével beállt a nihil a csapatban.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2020.08.15. 01:21:13

Stalkyard írta:
2020.08.15. 00:40:35
Csak engem zavar hogy kb örökre besározták a klub hírnevét ezzel a vereséggel? Meg hogy valószínűleg a dédunokáink dédunokái se fognak még megélni ennél nagyobb mértékű BL kiesést?

Vagy csak én vagyok túl drasztikus?

Nem tudom, lesz-e a klub valaha is még a régi ezután. Én ezt egyelőre nem tudom feldolgozni.
Ami igazán durva hogy tavaly a Liverpool ellen 4-0, előtte a Roma ellen 3-0, előtte a Juve ellen 3-0. Mentálisan teljesen megvannak törve, mondjuk én is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tomix354
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1054
Csatlakozott: 2018.03.09. 21:22:40

2020.08.15. 00:46:52

Nehéz erre mit mondani. Nekem a tavalyi jobban fájt, erre azért némileg lehetett számítani. Persze senki sem gondolta volna, hogy kapunk 8-at. Fájó történelmi vereség, de az még rosszabb lenne, ha ebből sem lesz semi következtetés levonva.
Avatar
Stalkyard
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3161
Csatlakozott: 2010.05.19. 19:10:30

2020.08.15. 00:40:35

Csak engem zavar hogy kb örökre besározták a klub hírnevét ezzel a vereséggel? Meg hogy valószínűleg a dédunokáink dédunokái se fognak még megélni ennél nagyobb mértékű BL kiesést?

Vagy csak én vagyok túl drasztikus?

Nem tudom, lesz-e a klub valaha is még a régi ezután. Én ezt egyelőre nem tudom feldolgozni.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Avatar
szbsz
Jugador d'estrella
Hozzászólások: 321
Csatlakozott: 2018.11.06. 12:25:42

2020.08.15. 00:33:07

szbsz írta:
2020.08.11. 23:07:59
Tyuuu ez a 4-4-2 állat erősnek tűnik. Ev is tuti valami ilyesmiben gondolkododott volna. Xddd Ennek a taktikanak a “reméljük rúgunk kettőt és nem kapunk 3-at” a hivatalos neve. Na mindegy ,nem bántom A Mestert
Mondtam én hogy ütni fog. Holnap remelem bejelentik az előrehozott választást.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
csacsa73
Barça C
Hozzászólások: 11
Csatlakozott: 2020.08.14. 23:46:21

2020.08.15. 00:30:02

bakker.....benéztem.....a Megy a meccs topikba írtam be, jóval a meccs után.....my fault..... :( hátnnnna....első hozzászólás lett volna.......elbaxtam......sry :D

sziasztok!
bocsánat mindenkitől, de Madridista vagyok, de nem trollkodni akarok. Olvastam a reakcióitokat már jó ideje, persze, hogy ma is benéztem ide.
Azt hiszem sok minden, amit hiányoltok - joggal - a saját szeretett csapatotok kapcsán, azt egy szóban úgy hívják: CSAPATIDENTITÁS......ez adja meg az alapját mindennek. Ha védekezésre épít egy csapat, akkor betolja a buszt, védekezik foggal-körömmel, s bízik a kontrában. Ha a támadásra, akkor esetleg felad a védekezésből valamit, mert bízik abban, hogy egyszerűen a támadói, vagy maga a csapat több gólt lő egy-egy meccsen. A csapatidentitás a csapat gyökereinél kezdődik, az edzőnél folytatódik, a játékosoknál végződik.

Hogy mit is értek csapatidentitás alatt? Látszólag távoli, de szerintem páran értik majd a példát, amit megemlítek. Az amerikai fociban, az NFL-ben a 6x-os SuperBowl győztes New England Patriots identitása az amőba. A vezetőedző egyik fő alapelve, hogy mind támadásban, mind védekezésben arra kell építeni, ami az ellenfél gyengéje és/vagy erőssége. Támadásban a gyengeséget kell kihasználni, védekezésben az erősséget kivenni. Ilyen egyszerű az identitás megfogalmazása.

Sztem amire a Barcának szüksége van, az egyfelől egy olyan vezetőség, aki csapat-stratégiában tud gondolkodni, másfelől egy olyan edző, akinek hisznek az öregek, fiatalok egyaránt ÉS maximálisan felkészült taktikailag is. Egy jobb Barca ellen szeretném diadalmasnak látni a csapatomat. Bocsánat, hogy belepofálództam itt a dolgokba, de már engem zavart, hogy Piquet majdnem elsírta magát a sajttájon. Pedig vannak tüskék az 5 ujj miatt, de legalább neki tényleg több, mint egy klub a Barca. Peace.....
izejose
Barça C
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2020.08.15. 00:05:54

2020.08.15. 00:16:30

Jó estét
Már ha ezt annak lehet nevezni
Költői kérdést tennék fel az elmult 4 évben senkinek sem esett le a dilettáns vezetőségnél hogy amíg Sergi Robertok szaladgalnak a palyan (aki egyebkent kb Real Betis szint) egyszerűen technikailag gyenge jellemtelen focisták vannak a csapatban.
A védelem tagjai kivétel nélkül gyengék az európai elithez képest
Mit akar ez a csapat kezdeni ? Mik a tervek ? Néhány focista magába nézhet hogy miért nem gyakorolt egy kis önkritikát és nem állt félre önként amíg volt rá lehetőség (Pique,Busquets) sajnos ezek a srácok a saját önzésük miatt égették el Messi éveit
Nem is beszélve az idióta vezetőségről aki sportszakmailag szétbarmolt egy rendkívüli klubbot
Reményeim szerint ez az egetrengetően nagy pofon most valamerre elindítja a csapatot vagy felfelé vagy lefelé a süllyesztőbe
Sose kérdőjeleztem meg Messi klubbhűségét de most lenne az a pillanat amikor ha rajtam mulna en tanacsolnam neki hogy váltson csapatot ne égesse magat az ilyen minőségtelen csapattársakkal
Avatar
hajnesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1561
Csatlakozott: 2009.05.04. 19:45:30
Tartózkodási hely: Szeged

2020.08.15. 00:08:20

Nem kell aggódni, jövőre minden rendben lesz, lesz stabilitás, jön Pjanic :mrgreen: :mrgreen:
shawn
Jugador del Barça
Hozzászólások: 117
Csatlakozott: 2010.04.04. 22:24:03

2020.08.15. 00:06:52

Nem gondoltam volna h egyszer ezt mondom, de megértem ha neadjisten elmegy Messi :cry: de remélem marad, mert ha nem lesz sok-sok változás az egyetlen indok marad h a köv szezonban is nézzem a meccseink :(
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2020.08.14. 23:53:46

https://m.youtube.com/watch?v=NOjqNkmIrAc&t=8s

Az elmúlt 4 év egy rémálom, de előtte nagyon sokat kaptunk.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Mascherano14
Capitá del Barça
Hozzászólások: 686
Csatlakozott: 2018.01.04. 00:19:27

2020.08.14. 23:32:27

A tehenészfiú vágóhídra küldte a fiúkat. Lajos és Messi mellé feltenni Busi-Robi párost az öngyilkosság volt. Hát így állt a fél csapat! Kezdett volna elől Lajos és Griezmann (Inkább Fati), középen Puig-Messi-de JongVidal, akkor talán. De így egyáltalán nem volt középpályánk, se támadásban se védekezésben. Ez volt a hiba. A védők próbálták feljátszani a két csatárnak a labdát, ez volt támadásunk! Miközben ők tök magasan és vékony sávban védekeztek. Semedo teljesen kiszolgáltatták védekezésben, támadásban meg nem segítették. TS is elbizonytalanodott, de ahogy itt írtátok, egy láthatóan nem működő rendszert kellett volna valahogyan játszaniuk, Setien meg nem nyúlt bele.
Peter
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3402
Csatlakozott: 2019.09.04. 02:22:17

2020.08.14. 23:27:32

Piqué vajon miért nem azt nyilatkozta, hogy bejezem a pályafutásomat...???
Még mindíg a szokásos ostobaságait nyilatkozta.
Ez egy edzőmeccs volt a bajoroknak....itt a barca volt az, aki miatt ez a meccs olyan volt amilyen....egy kiégett öregfiúk meccse volt ez, valójában egy valamikori szép korszak méltatlan vége....és ezt a játékosok önmaguknak köszönhetik....mert bizony tudni kellene időben visszavonulni, méltón lezárni egy karriert....persze tudom én is, hogy a vezetőség stb.....de amikor egy Celta vagy egy Osasuna ellen sem megy a Ligában amikor a bajnokság lenne a tét.....akkor mit várnak egy BL-ben....?
Apropó BL....ilyen csapatnak a 16 között sem lenne a helye....
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4185
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2020.08.14. 23:24:38

Pep anno megtette, hogy padra rakta Henry-t Pedro miatt, Tourét Busquets miatt és Ibrahimovic helyett is Boban játszott a szezon végén. Plusz elküldte Ronaldinho-t, Deco-t...
Egy ilyen tökös edző kellene, aki ki meri rakni Busquetset, Robertot, Albát, Suarezt és aki meri játszatni Puigot, Fatit, akár Griezman helyett!!
És aki be tudja építeni Coutinhot a csapatba....
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2020.08.14. 23:24:15

MessiNeymarSuarez írta:
2020.08.14. 23:00:12
Vége srácok..Vége.. 14 évnek..

Henry, Eto'o , Villa, Xavi, Iniesta, Puyol, Yaya Touré, , Perdo, ALVES, Neymar, Messi ... Nem tudok mennyi ikonikus játékost felsorolni!!! tudunk elég hálával kifejezni a szolgálatukat...Ennek a 11-14 évig futó álomnak vége, és nem tudunk eléggé hálásak lenni...


Örök hálám Luis Enriquiének, Unzuénak, Neymarnak, Messinek hogy elhihetttük 2015-ben hogy ennek nincs vége...De igen. Csodálatos volt, újra kell építeni a 0-ról ezzel a hányinger vezetőséggel.

Nem tudok mit mondani, egy földi csodát láthattunk 2009-től, ezt ne felejtsük el soha, és örök hála ezért a csodáért, ami számokban sem mérhető.
Azt gondolom,hogy ez a teljes igazság.

Nem is keresnék felelősőket. Annyit csak,hogy azért nem szabadott volna pont ezen évek miatt igy végezni.
Nagyon méltatlan így befejezni valamit, amire a világ a csodájára járt. Ha nincs ilyen alja vezetésünk és nagyobb lett volna az önkritika, nem ilyen lett volna a vég.
Armageddon,nincs jobb szó erre.
Samper
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3846
Csatlakozott: 2014.10.22. 16:22:27

2020.08.14. 23:16:00

Piqué már levonta a következtetést. És még ki fogja levonni?
Avatar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça
Hozzászólások: 10113
Csatlakozott: 2014.10.18. 14:14:18
Tartózkodási hely: Budapest

2020.08.14. 23:00:12

Vége srácok..Vége.. 14 évnek..

Henry, Eto'o , Villa, Xavi, Iniesta, Puyol, Yaya Touré, , Perdo, ALVES, Neymar, Messi ... Nem tudok mennyi ikonikus játékost felsorolni!!! tudunk elég hálával kifejezni a szolgálatukat...Ennek a 11-14 évig futó álomnak vége, és nem tudunk eléggé hálásak lenni...


Örök hálám Luis Enriquiének, Unzuénak, Neymarnak, Messinek hogy elhihetttük 2015-ben hogy ennek nincs vége...De igen. Csodálatos volt, újra kell építeni a 0-ról ezzel a hányinger vezetőséggel.

Nem tudok mit mondani, egy földi csodát láthattunk 2009-től, ezt ne felejtsük el soha, és örök hála ezért a csodáért, ami számokban sem mérhető.
Avatar
Nero.
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6905
Csatlakozott: 2015.08.14. 19:02:12

2020.08.14. 22:22:02

Nero. írta:
2020.08.13. 17:42:26
https://m.youtube.com/watch?v=Rx0IKQlP8Fs

Az idei csapat gyengébb mint a 07/08, 12/13, vagy a 13/14 de én akkor is egyre jobban bízok a továbbjutásban.

Egyelőre a világ legjobb játékosa még mindig nálunk van, rajta kívül van 3-4 világklasszis a kezdőben és a többiek se az NB1bol kerültek ide. Egy meccsen bármi lehet, mindekinek többet kell vállalni egy kicsit, a helyzeteket el kell rakni, egy kis szerencse, és meg lesz ez.

Gyengék vagyunk idén, a Bayern a favorit, de a Barca az mindig is Barca.
Megint bizakodó voltam, megint hátba szúrtak a fiúk. Nagyon nehéz valami olyat szeretni ami nem szeret vissza.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Avatar
gránit
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2606
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.08.14. 22:01:16

A taktika hiánya és a hibák között szoros az összefüggés. Védekezésben nulla a csapat, és ha nincs lehengerlő támadójáték, szüksége lett volna a csapatnak már évek óta egy jó védekezésre. Labdakihozatal szintén nincs. Az ötlettelenség a nagy probléma.
Avatar
Sinya22
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3360
Csatlakozott: 2017.08.21. 17:40:25

2020.08.14. 22:00:45

Egy normális vezetőségnél jövőre az Alba,Busi,Roberto hármas a kezdő közelébe nem kerülhetne, de Suarez,Lenglet,Vidal is maximum tartalék lenne. Erre a Bayern ellen mind a 6 kezdő.

Busi munkáját Róma után meg kellett volna köszönni,ajánlani neki egy Xavis szerepet ha elfogadja,ha nem mehet ahova akar.

Roberto okés kiegészítő,beugrik ha kell gyakorlatilag minden posztra,de ne legyen már fix kezdő,mikor a padon ül egy gyerek,aki a játék minden elemében köröket ver rá.

Lenglet,Suarez játszatását megértem, se normális kh-t,se normális 9-est nem vettünk, és nem is fogunk,mert nincs pénz Griezmann miatt pl,aki a kutyának se kellett.

Erre jön még,hogy Stegen is nagyon [auto_cenzúra] napot fogott ki,a gólok miatt nem venném elő,de csinált pár érdekes kirúgást,amiből azonnal jött a Bayern,így egy perc nyugtunk nem volt kb.

Nyílván nem lesz változás a következő szezonig,kirúgják Setient,valakinek el kell vinni a mait,és nem a jómadarak fogják. Mondjuk ha a mai kezdőt Setien álmodta meg,akkor értem is miért most kapott először nagyobb csapatnál szerepet.

Szívem szerint megnyomnám a skip gombot,ugorjunk a választás utánra,tényleg építkezés addig úgy sem kezdődik.
drobika
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1412
Csatlakozott: 2017.10.12. 11:54:08
Tartózkodási hely: Pécs

2020.08.14. 21:50:15

A tele gatya...
Nem tudom, de azt hiszem a Fradi ettől többet nyújtana-Mi ez? Az hogy gyorsabbak és erősebbek az tény, de itt semmiféle tervet nem látok.
Katasztrófális vereség, történelmi. Sokkoló a látvány.
Avatar
davi10
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6777
Csatlakozott: 2007.10.06. 20:02:40
Tartózkodási hely: Budapest

2020.08.14. 21:49:47

Ennyi. Megszülhet itt bármilyen edző bármilyen taktikát, az elején még helyzeteink is voltak.
Aztán 2 hiba a 2 jómadártól és ennyi.

Már várom jövőre a Rakutenes filmet, ahol Busi és Robi egymás kezét fogva sír a félidőben.

Busquetset is vinnék már el a Vissel Kobéba a rákba, Robit meg vigye Guardiola, ha még kell neki.
Lajos is szokásos 0, Ő is pakolhat, évek óta vállalhatatlan.

Semedo még jó, de csodalkozna bárki, ha Ő is lelépne?

Aztán kérdezzük, hogy minek a csillagászati fizetés az újoncoknak. Ki a franc jönne ide amúgy?
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21306
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2020.08.14. 21:45:29

csababarca írta:
2020.08.14. 20:41:45
LG írta:
2020.08.14. 20:33:37

Az komoly! :shock: De fogjuk fel úgy, hogy öregek kapnak még egy lehetőséget, hogy megmutassák, van bennük még egy utolsó nagy dobás. A fiataloknak még valószínűleg lesz lehetőségük a BL-re, néhány játékosunknak viszont ez lehet az utolsó tényleges.
Ezek jövőre is itt lesznek, Alba, Busi, Piqué, Lajos fix kezdők lesznek. Szánalmas.

Amúgy most nézem hogy még Rakitic sincs, keci, inkább Robertot rakja oda :mrgreen:
(Talán egy győztes gól reményében ala Psg.)
Nagyon remélem, hogy ez után a meccs után egyszerűen nem maradhatnak! Most azért nagyon egyértelmű, hogy jó néhány játékosunk már nem való erre a szintre, illetve Robi soha nem is volt az. Lelkes, szimpatikus srác, de egy spanyol középcsapat az ő szintje.
Avatar
gránit
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2606
Csatlakozott: 2010.06.12. 08:55:53

2020.08.14. 21:40:20

Nem hiába mondtam anno, hogy egykori hátvédre lenne szüksége a Barcelonának az edzői poszton. Ha a csapat már nem tud egykapuzni, mint régen, védekeznie mindenképpen meg kellene tanulnia. Azelőtt sem a védekezésről volt híres a csapat, de a meccs nagy részét az ellenfél térfelén/a támadóharmadban tudta lejátszani. Most, hogy ez már nincs így, védekezni meg kellett volna tanulni. Hogy tudta kihozni a labdát anno a Barca a Rijkaard-érában... Azt öröm volt nézni.

E meccsel kapcsolatban persze ennek nincs túl sok jelentősége, túl nagy a különbség. Ez a csapat akármilyen taktikával állt volna ki, ez most sajnos esélytelen. A jövőre nézve, nagy általánosságban viszont érvényesek a fentiek.
Válasz küldése