Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Imádom.A Real Madrid BL sikereiről: „Amíg a Barça elnöke voltam, a Real Madrid egyetlen Bajnokok Ligája trófeát sem nyert, és szeretném, hogy ezek az idők visszatérjenek.”
Eddig sem lehetett Cuncizni, Törpézni, stb...Akkor ez most szabály? Senki nevével nem viccelhetünk, vagy csak a hollandéval?
Én ezt tökéletesen értem. Amit nem értek az, hogy ezt miért nyelik be Katalóniában.Feast4 írta: ↑2021.03.03. 09:36:30Ez a Cruyff dolog nem nekünk szól hanem a katalán szavazóknak.
Ha azt mondanád nekik, itt van a felfedező/tehetségkutató és gazdasági szakember aki a csőd széléről visszavezette a Dortmundot a Európa elitjébe és egy közepes klubból gazdasági csodát csinált, íme Michael Zorc! Ő lesz a sportigazgató! Na erre tesznek. Egyből az lenne, hogy nincs Barca kötődése, a Dortmundban játszott, idehoz majd németeket stb. stb. De ha azt mondod én bármit is csinálni fogok Jordi Cruyffból, akkor hullámtaps.
Sajnos ez nem kóklerség, hanem zseniális kampányfogás.
Egyébként oké a nosztalgiavonaton ül most mindenki, de legutóbbi Laporta távozásakor Őt is máglyára kívánta az összes Barca drukker...
Vannak félelmeim.
Akkor ez most szabály? Senki nevével nem viccelhetünk, vagy csak a hollandéval?Enrique írta: ↑2021.03.03. 11:09:24Azért ez nem a világ vége szerintem, hogy csapot-papot itt kelljen hagyni...Barcahun írta: ↑2021.03.02. 22:51:13Szeretek itt forumozni, próbálom betartani a szabályokat, tisztelem más véleményét, sőt személyeskedésre sem próbálok hasonló szinten reagálni.
Viszont ez nekem gyerekes és én már nem vagyok gyerek, nem is szeretem, ha így kezelnek. Ha van valami különösebb oka megértem, minden más esetben, max majd látogatok más forumokat, nem akarom itt a rendet meg a levegőt rontani, ha moderátoroknak nemmtetszik természetesen, ugyanakkor ezt jogosnak biztos nem érzem.
Azért ez nem a világ vége szerintem, hogy csapot-papot itt kelljen hagyni...Barcahun írta: ↑2021.03.02. 22:51:13Szeretek itt forumozni, próbálom betartani a szabályokat, tisztelem más véleményét, sőt személyeskedésre sem próbálok hasonló szinten reagálni.
Viszont ez nekem gyerekes és én már nem vagyok gyerek, nem is szeretem, ha így kezelnek. Ha van valami különösebb oka megértem, minden más esetben, max majd látogatok más forumokat, nem akarom itt a rendet meg a levegőt rontani, ha moderátoroknak nemmtetszik természetesen, ugyanakkor ezt jogosnak biztos nem érzem.
Ma-holnap-után jön 3 hosszabb cikk az elnökjelöltekről és a programjukról, a segíteni fog egy kicsit szerintem. Laportát én raktam össze, rohadt hosszú lett és vannak benne jó elképzelések a szokásos általánosság mellett, de semmivel sem rosszabb (ha egyáltalán rosszabb) Fontnál/Freixánál az, amit összeraktak sport-gazdaság-social vonalon. Az, hogy egyébként meg keménykedik, az kifelé szól és ha ezzel nyerőbb tud lenni, akkor nem fogja abbahagyni. (Miközben nekem sem tetszik annyira).visca el barca írta: ↑2021.03.03. 06:44:06En csak innen tajelozodom a jeloltek programjaival kapcsolatban, de ez a laporta még egyszer nem mondott semmi konkretumot. Ures, semmit mondó lózungok. Teljesen egyertelmu h semmifele elkepzelese nincs a jovore nezve, csak a multjabol el meg.
Ezt én is üdvözölném az eddigiek alapján, de nem tudom, mennyi esély van ilyenre. Font mondjuk mondta, hogy fordított esetben számítana Lapira, ha más nem, valami tancsáadóként, de a konkrét mondására most hirtelen nem emlékszem.Atlantis írta: ↑2021.03.03. 11:07:34Az én álomvilágomban miután Laporta simán megnyerte a választást (mert szerintem egy teljesen fix), helyet adna Fontnak is az igazgatóságban. Aztán amíg Laporta rendbeteszi a klub imidzsét és az első csapat sikerességét, Font a háttérben dolgozva rendbe teszi a klub jelenlegi struktúráját és egy fenntartható irányba tereli.
Amúgy igen, ilyen szempontból most olyan mélyen van a klub, hogy igazából bármelyik jelöl megváltás lesz, szóval igazán nagy aggodalomra nem lehet ok.csababarca írta: ↑2021.03.03. 10:33:18Egyébként most az a legfontosabb, hogy stabilizálódjon a klub vezetése, alakuljon vezetőség, elnökség, az már sokat dobna a klubon. Hogy ez Font vagy Laporta, vagy Freixa, nekem kb mindegy.
Azért én pl emlékszem, hogy 2003-ban amikor átvette a klubot, milyen mentális és megítélési válságban volt a klub.
A 2007/08-as szezonnál bizalmatlansági indítvány és fehérzsebkendők. Aztán jött Pep és a többi történelem, ez alapján van már megítélve a munkája. A kérdés az, hogy most hasonló állapotok után is van-e a tarsolyban egy Guardiola, továbbá a nehéz anyagi helyzet nem teszi lehetővé, azt ami akkor adott volt, hogy védő rekord igazolásként jött Alves, továbbá Európa egyik legjobb csatárát is behúztuk.
Ez megint a mi kutyánk kölyke és Barca DNS baromságól jön. Ha az öreg Cruyff még élne akkor, ő lenne ebben az szerepben, de így Cruyff=Cruyff.Alcantara írta: ↑2021.03.03. 09:09:16Én azt sem értem például mit akarnak Jordi Cruyff személyével. Egy legendás játékos, edző fia. Ez idáig rendben van.
Én emlékszem rá játékoskorából. Nem ütötte meg a szintet.
Kiemelkedő szakmai múltját sem ismerem vezetőként egyéb tisztségekben. Szerintem ilyen neki nem létezik. Kinevezték 3 évre szövetségi kapitánynak, amiről meccs nélkül lemondott.
Vele kampányolni inkább kóklerség, mint szakmai megfontoltság.
A jellemzés alapján ideális sportigazgató lesz belőle. Hogy nézne ki, ha Laporta egyedül menne tárgyalni?Alcantara írta: ↑2021.03.03. 09:09:16Én azt sem értem például mit akarnak Jordi Cruyff személyével. Egy legendás játékos, edző fia. Ez idáig rendben van.
Én emlékszem rá játékoskorából. Nem ütötte meg a szintet.
Kiemelkedő szakmai múltját sem ismerem vezetőként egyéb tisztségekben. Szerintem ilyen neki nem létezik. Kinevezték 3 évre szövetségi kapitánynak, amiről meccs nélkül lemondott.
Vele kampányolni inkább kóklerség, mint szakmai megfontoltság.
ééés zabálja mindenki. El se tudják képzelni ki más érhetne oda. A programok értelmüket veszítették! Népszerűségi verseny van, ahol a legjobb marketinges ül be a székbe és csak reménykedhetsz hogy jól dolgozó emberek alkotják majd a csapatát.visca el barca írta: ↑2021.03.03. 06:44:06En csak innen tajelozodom a jeloltek programjaival kapcsolatban, de ez a laporta még egyszer nem mondott semmi konkretumot. Ures, semmit mondó lózungok. Teljesen egyertelmu h semmifele elkepzelese nincs a jovore nezve, csak a multjabol el meg.
Szerintem éppen ideje volt meglépni ezt. Egyeseknek hónapok óta úgy telik minden egyes napja, hogy a fórumon gúnyneveket aggat az edzőre, mint ahogyan általános iskola alsó osztályában teszik.
Én sem értem miért gond ez.Barcahun írta: ↑2021.03.02. 22:51:13Akkor nekem tuti kijár, mert soha nem neveztem rendesen nevén
Én egyébként nem roppant vicces akarok lenni, bár lehet másnak idegesító ez.
Egyszerűen arról van szó személyes dolog ez nálam. Egyrészt a csávó nem üti meg a szintet! Nem érdemelt itt edzői szerepet!
Egyszerűen a vezetés szolgája (volt), aki elvégezte a piszkos munkát, etakarítva egy klub legendát, egy bottal ütött hóhér, egy szakmailag igen csak közepes edző. Nálam ez személyes ok, Lajos volt az egyik kedvencem!
Szvsz elég szubijeltív ez zavar, vagyis, hogy annyi mindent figyelembe véve ezen a forumon pont ez ?
Ne haragudj de tőlem senki ne várja EZT az embert tiszteljem és nevén szólítsam vagy bünti lesz...
Szeretek itt forumozni, próbálom betartani a szabályokat, tisztelem más véleményét, sőt személyeskedésre sem próbálok hasonló szinten reagálni.
Előre is köszi
Azért sok csapat megirigyelne egy olyan vegetáló évet ahol kb biztos BL helyezés mellett a sima BL csoportkörből továbbjutás is megvan.Peter írta: ↑2021.03.02. 21:20:38Lehetne jobb játékunk és a fiatalokat jobban tolhatta volna....ennyi bőven elég is lett volna és kihozta volna a maxot a csapatból....
Ezzel szemben viszont van egy vegetáló évünk, néhány fiatalról láttunk ugyan ízelítőt, de se játékunk, se koncepciónk, se jövőképünk nincs.
Megspékelve elnöki hagyatékkal, fizikailag létezik jelenleg egy olyan Barcelona, amely "élethosszig tartó" busás járandóságot fizet topfocira alkalmatlan játékosoknak....
Akkor nekem tuti kijár, mert soha nem neveztem rendesen nevén
Lehetne jobb játékunk és a fiatalokat jobban tolhatta volna....ennyi bőven elég is lett volna és kihozta volna a maxot a csapatból....Barcahun írta: ↑2021.03.02. 20:08:58tt egy Klopp sem csinált volna csodát, lehetne jobb a játékunk, de őszintén nyár végén egy süllyedő hajóra ugyan ki jön? Vagy kivel mentünk volna BL-ért?
Nekem csalódás volt én így is többet vártam tőle, ha már formáció és taktika terén ennyi a repertoár legalább a fiatalokat jobban tolhatná, főleg Barto után már nincs felett nyomás.
Ez a Freixa tökéletes Bartomeu utódHa távozik(Messi), akkor is a legjobb csapatunk lesz a világon.”