Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Tény:D
Ha nem is a sorsszerűség miatt, de szerintem is könnyedén kizúgnak sajnos. A mestert régen el kellett volna küldeni, nem ő mindenért a hibás, de nem tudott mit tenni a hanyatlás ellen ami igazából sok éve megy lassan,de folyamatosan. Arra lesz jó ez a német csapat,hogy királyt csináljon a tökkelütött angolokból.
Az urak alatt a real szurkolókat értettem, ahol Barcás van, azt a csapatot élből rühellik, van némi komplexus.visca el barca írta: ↑2021.06.29. 13:36:42Mivel meg lettem szolitva mint pedri fikazo, sajnos nem tudok nyilatkozni, mert tegnap egyik meccset sem néztem végig, csak pár percet néztem, tobbnyire hatterzajnak szoltak.recrea írta: ↑2021.06.29. 11:45:28Pedrinek ugyanaz a hátránya, mint a fiatal Iniestának: nem vállal eleget vagy annyit, amennyire a tehetsége predesztinálja. Sokkal több van a srácban, ennek ellenére vagy ezzel együtt is jól játszott tegnap. Az urak kritikusait megkérdezném, h ugyan melyik német/francia vagy PL sztár portugál középpályás játszott/játszik jobban az EB-n, a legtöbbje egyeneset nem tudott eddig a labdába rúgni
Szerintem Kante se focizott jól most, akkor már inkább Pogba, aki vitte eddig őket középen.
Modric meg De Bruyne, aki eddig kiemelkedő a középpályán.
Amugy meg nem erdekel h a valogatottban mennyire kiraly, engem a barcas teljesitmenye erdekel.
Mivel meg lettem szolitva mint pedri fikazo, sajnos nem tudok nyilatkozni, mert tegnap egyik meccset sem néztem végig, csak pár percet néztem, tobbnyire hatterzajnak szoltak.recrea írta: ↑2021.06.29. 11:45:28Pedrinek ugyanaz a hátránya, mint a fiatal Iniestának: nem vállal eleget vagy annyit, amennyire a tehetsége predesztinálja. Sokkal több van a srácban, ennek ellenére vagy ezzel együtt is jól játszott tegnap. Az urak kritikusait megkérdezném, h ugyan melyik német/francia vagy PL sztár portugál középpályás játszott/játszik jobban az EB-n, a legtöbbje egyeneset nem tudott eddig a labdába rúgni
Szerintem Kante se focizott jól most, akkor már inkább Pogba, aki vitte eddig őket középen.
Modric meg De Bruyne, aki eddig kiemelkedő a középpályán.
Hagyjad már! Egy teljesen alibi játékos, előre nem is tud játszani, csak a kétméteres passzok mennek neki, a kezdő közelébe sem szabadna engedni.Titinho írta: ↑2021.06.29. 10:52:17114 pontos passzal az EB legjobban passzoló játékosa a támadóharmadban. Tegnap is az a Kokenak adott gólpassza...
18 éves. 18!!! Brutál nagyot ment tegnap is, az öngólt én nem neki írom fel, egy ilyen 40 méteres labdát egy spanyol kapusnak bemindenezve is le kell kezelni. Viszont utána Unai nagyokat védett az egész meccsen.
114 pontos passzal az EB legjobban passzoló játékosa a támadóharmadban. Tegnap is az a Kokenak adott gólpassza...
Ezek miatt örültem a Franciák kiesésének. Pogba és Mbappé kifejezetten ilyenek. Grizi is hajlamos erre de ő legalább dolgozik is. Benzema óriásit játszott a Realba is és most is megrúgta a gólokat, de a személye sose lesz szimpi, még ha jól is játszik.csababarca írta: ↑2021.06.29. 09:40:57
Így is magas szinten tud játszani, de sok a sallang, a póz, bohóckodás.
Na de milyen gólpasszt! Hatalmas zsuga volt ez az első gól előtt.Xavier Hernandez írta: ↑2021.06.29. 07:51:31Mindeközben a Copa America is zajlik, a Mester gólpasszt és két gólt is jegyzett a Bolívia elleni 4:1-es mérkőzésen:
https://youtu.be/eqQiwUH4Jy4
Hát erről már hosszasan írtam sokszor, hogy a PSG romlott közegében megállt a fejlődése.
Mbappé szerintem eléggé megcsömörlött Párizsban. 2018-ban a VB-n már fiatalon az egyik hős volt, de azóta azt a teljesítményt nem tudta megugrani, sőt, még gyengébb szezonokat is valamivel. Bár pont idén voltak nagyon jó meccsei a BL-ben, de jól megszervezett védekezés ellen ő is szenved. Az EB égés, meg az is, hogy a bajnoki cím nem sikerült - persze ez nemcsak az ő sara, hanem a társaké is.csababarca írta: ↑2021.06.29. 09:14:07Na az EB csalódása a francia válogatott plusz MBappé.
Gól nélkül lehozta, momentum nélkül.
Deschamps meg hát...ilyen kerettel és lehetőségekkel így leszerepelni, nem teszi ki az ablakba.
csoportellenfeleink szépen hullanak, kíváncsi vagyok a németek mit csinálnak est.