Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nagyon jó kis játékos még mindig,csak nem a jövő embere. 2 év és kell más,ehhez mérten viszont nagy a fizuja.
Ronaldo-ért fizetett az MU 15-öt, pedig neki aztán van marketing értéke(ráadásul még mindig szórja a gólokat a franciával ellentétben), Griezmann ebben sem közelíti meg, senki nem fog érte adni 40-50-et sem.fanbarca írta: ↑2021.08.31. 11:30:1575-öt nem adna senki, de 40--50-et igen. Sokan. S azzal már bennebb vagyunk, a vezetőség meg szinte biztosan meg fogja próbálni. Idén sem az riasztotta el őket, hogy nagy a mínusz, hanem, hogy a liga miatt nem tudjuk regisztrálni. Gondolom azzal számolnak, hogy ha távozott is Messi, a nézők visszatérésével, a múzeum stb. újraindításával jobb évet zárunk anyagilag, s nem lesz gond hasonló sapkával. Haaland meg egyértelműen pénzt fog hozni. Még Pérez-nek is az lenne az érdeke, hogy ide jöjjön a norvég. Meglesz a Real-Barca harc Mbappé-Haaland színtéren is.pep71 írta: ↑2021.08.31. 11:22:28Ki adna Griezmann-ért 75-öt ne röhögtess?? 31 lesz jövőre, mióta a Barca-ban van nulla a teljesítménye, a fizetése meg top3-top5 a világon, ha el is tudná boltolni a Barca, max úgy mint Suárezt vagy mint most Pjanic-ot akarja, hogy még majd ők állják a fizetésének a felét. Ebből biztos kijönne Haaland . Olyan irreális fizetéseket osztottak anno Bartoék, ami egyszerűen fenntarthatatlan és meg is lett a következménye, majdnem csődbe ment a klub. Nem értem, hogyan gondolják itt sokan, hogy egy év alatt annyira rendet lehet tenni pénzügyileg, hogy a jövő legnagyobb sztárját már le is tudja majd igazolni a Barca. Esélytelen.
A United nem akarja elengedni.daffy írta: ↑2021.08.31. 12:07:04Mennyibe kerül? A stadion körül lassan betelnek a rokkant parkolók a játékosokkal. Nem fiatal a szentem.
Azt én is meghúztam volna azonnal.Szerintem Griezmannt el kellett volna cserélni 1-1-ben Saulra. Még egy ilyen "frenetikus" 7-8-9 gólos idény és 10 millió eurót sem fog érni.
Mennyibe kerül? A stadion körül lassan betelnek a rokkant parkolók a játékosokkal. Nem fiatal a szentem.
Azt én is meghúztam volna azonnal.Szerintem Griezmannt el kellett volna cserélni 1-1-ben Saulra. Még egy ilyen "frenetikus" 7-8-9 gólos idény és 10 millió eurót sem fog érni.
Nehéz dolog a cserehatáridő napján minősíteni a klub cserepolitikáját, de az egyik trend, ami látszik, hogy Laporta nem akar két zacskó mogyoróért túladni a játékosokon, ellentétben a tavalyi idénnyel - mikor Suarez, Rakitic, Rafinha, Vidal esete mutatta, tényleg szimbolikus összegért elérhető az, akire van kereslet.fanbarca írta: ↑2021.08.31. 11:30:1575-öt nem adna senki, de 40--50-et igen. Sokan. S azzal már bennebb vagyunk, a vezetőség meg szinte biztosan meg fogja próbálni. Idén sem az riasztotta el őket, hogy nagy a mínusz, hanem, hogy a liga miatt nem tudjuk regisztrálni. Gondolom azzal számolnak, hogy ha távozott is Messi, a nézők visszatérésével, a múzeum stb. újraindításával jobb évet zárunk anyagilag, s nem lesz gond hasonló sapkával. Haaland meg egyértelműen pénzt fog hozni. Még Pérez-nek is az lenne az érdeke, hogy ide jöjjön a norvég. Meglesz a Real-Barca harc Mbappé-Haaland színtéren is.
75-öt nem adna senki, de 40--50-et igen. Sokan. S azzal már bennebb vagyunk, a vezetőség meg szinte biztosan meg fogja próbálni. Idén sem az riasztotta el őket, hogy nagy a mínusz, hanem, hogy a liga miatt nem tudjuk regisztrálni. Gondolom azzal számolnak, hogy ha távozott is Messi, a nézők visszatérésével, a múzeum stb. újraindításával jobb évet zárunk anyagilag, s nem lesz gond hasonló sapkával. Haaland meg egyértelműen pénzt fog hozni. Még Pérez-nek is az lenne az érdeke, hogy ide jöjjön a norvég. Meglesz a Real-Barca harc Mbappé-Haaland színtéren is.pep71 írta: ↑2021.08.31. 11:22:28Ki adna Griezmann-ért 75-öt ne röhögtess?? 31 lesz jövőre, mióta a Barca-ban van nulla a teljesítménye, a fizetése meg top3-top5 a világon, ha el is tudná boltolni a Barca, max úgy mint Suárezt vagy mint most Pjanic-ot akarja, hogy még majd ők állják a fizetésének a felét. Ebből biztos kijönne Haaland . Olyan irreális fizetéseket osztottak anno Bartoék, ami egyszerűen fenntarthatatlan és meg is lett a következménye, majdnem csődbe ment a klub. Nem értem, hogyan gondolják itt sokan, hogy egy év alatt annyira rendet lehet tenni pénzügyileg, hogy a jövő legnagyobb sztárját már le is tudja majd igazolni a Barca. Esélytelen.
Ki adna Griezmann-ért 75-öt ne röhögtess?? 31 lesz jövőre, mióta a Barca-ban van nulla a teljesítménye, a fizetése meg top3-top5 a világon, ha el is tudná boltolni a Barca, max úgy mint Suárezt vagy mint most Pjanic-ot akarja, hogy még majd ők állják a fizetésének a felét. Ebből biztos kijönne Haaland . Olyan irreális fizetéseket osztottak anno Bartoék, ami egyszerűen fenntarthatatlan és meg is lett a következménye, majdnem csődbe ment a klub. Nem értem, hogyan gondolják itt sokan, hogy egy év alatt annyira rendet lehet tenni pénzügyileg, hogy a jövő legnagyobb sztárját már le is tudja majd igazolni a Barca. Esélytelen.fanbarca írta: ↑2021.08.31. 11:12:07Jövő nyáron aktiválódik Haaland 75 milliós kivásárlási ára. Azért egy Griezmann-féle eladásból egy ilyet lehetne finanszírozni. Tudom, aláírási pénzek, meg hasonlók, de ez óriási marketing érték.Camp Nou99 írta: ↑2021.08.31. 10:59:18Haalandra? A csőd szélén állunk. Örüljünk neki ha túléljük a következő éveket.Zsolti írta: ↑2021.08.31. 10:53:55Nem kell hozni senkit, hanem akiket lehet meg ki kell szorni a keretbol. Jovo nyaron meg all in Haalandra! Siman bealdoznam ezt az evet, blt kupat el kell iden engedni, bajnoksagra jok lehetunk ilyen kerettel is, amibol lehet penzt kell csinalni es hozni kell a norvegot.
Nem azt mondja, hogy nem érné meg leigazolni, hanem nincs rá esély, se pénz.Zsolti írta: ↑2021.08.31. 11:02:22Igen! Aranybanya a gyerek, egyreszt oriasi a hype korulotte, masreszt meg a legjobb golvago jelenleg. Visszahozna az arat boven, ugy teljesitmenyben, mint marketing szempontbol. Bele kell fektetni!Camp Nou99 írta: ↑2021.08.31. 10:59:18Haalandra? A csőd szélén állunk. Örüljünk neki ha túléljük a következő éveket.Zsolti írta: ↑2021.08.31. 10:53:55Nem kell hozni senkit, hanem akiket lehet meg ki kell szorni a keretbol. Jovo nyaron meg all in Haalandra! Siman bealdoznam ezt az evet, blt kupat el kell iden engedni, bajnoksagra jok lehetunk ilyen kerettel is, amibol lehet penzt kell csinalni es hozni kell a norvegot.
Jövő nyáron aktiválódik Haaland 75 milliós kivásárlási ára. Azért egy Griezmann-féle eladásból egy ilyet lehetne finanszírozni. Tudom, aláírási pénzek, meg hasonlók, de ez óriási marketing érték.Camp Nou99 írta: ↑2021.08.31. 10:59:18Haalandra? A csőd szélén állunk. Örüljünk neki ha túléljük a következő éveket.Zsolti írta: ↑2021.08.31. 10:53:55Nem kell hozni senkit, hanem akiket lehet meg ki kell szorni a keretbol. Jovo nyaron meg all in Haalandra! Siman bealdoznam ezt az evet, blt kupat el kell iden engedni, bajnoksagra jok lehetunk ilyen kerettel is, amibol lehet penzt kell csinalni es hozni kell a norvegot.
Igen! Aranybanya a gyerek, egyreszt oriasi a hype korulotte, masreszt meg a legjobb golvago jelenleg. Visszahozna az arat boven, ugy teljesitmenyben, mint marketing szempontbol. Bele kell fektetni!Camp Nou99 írta: ↑2021.08.31. 10:59:18Haalandra? A csőd szélén állunk. Örüljünk neki ha túléljük a következő éveket.Zsolti írta: ↑2021.08.31. 10:53:55Nem kell hozni senkit, hanem akiket lehet meg ki kell szorni a keretbol. Jovo nyaron meg all in Haalandra! Siman bealdoznam ezt az evet, blt kupat el kell iden engedni, bajnoksagra jok lehetunk ilyen kerettel is, amibol lehet penzt kell csinalni es hozni kell a norvegot.
Haalandra? A csőd szélén állunk. Örüljünk neki ha túléljük a következő éveket.Zsolti írta: ↑2021.08.31. 10:53:55Nem kell hozni senkit, hanem akiket lehet meg ki kell szorni a keretbol. Jovo nyaron meg all in Haalandra! Siman bealdoznam ezt az evet, blt kupat el kell iden engedni, bajnoksagra jok lehetunk ilyen kerettel is, amibol lehet penzt kell csinalni es hozni kell a norvegot.
Nem bírom a tagot, nem is tartom túl jónak, de úgy kéne nekünk mint egy falat kenyér.Chino írta: ↑2021.08.31. 09:43:28A legújabb hír, amit a RAC 1 mellett a Sport és a Mundo lehozott, hogy bejelentkeztünk Joao Felixért az ATMA-hoz egy kölcsönnel. Na ez az amit nem értek. Arra a posztra bőven van ember, a fizetése pedig több mint komoly. Koeman amúgy is egy kilencest kért, amit elvileg még most is keresnek a piacon.
Már 250-szer ki lett tárgyalva, hogy Umtiti nem enged a fizetéséből, más csapat pedig ezt nem fogja kiperkálni, hiába mondta Koeman és a vezetőség is, hogy 6. számú hátvvédként, ergo egyáltalán nem számolnak vele. Pjanic is hasonló, de ő legalább hajlik a távozásra és a klub kifizetné a bérének a felét, ha vinné kölcsönbe a Juve, bár a legújabb hírek szerint a Sevillához áll közelebb.Subinho írta: ↑2021.08.31. 07:27:18Én már lassan mindent elfogadok, de azt egyszerűen nem bírom megérteni, hogy azt a 2 embert, aki a lelátón ül és ott is fog egész évben, miért nem bírtuk akár ingyen is elengedni, amolyan Suarezesen?? Umtiti és Pjanic. Semmi de semmi értelme annak, hogy itt üdülnek. Ingyen járnak meccset nézni, pontosabban.még fizetünk is.érte. Soha de soha nem fognak játszani. Nem akarnak elmenni? Rendben! Akkor dolgozzanak! Leraknám.őket a B csapatba Persze más is van hasonló cipőben, de belőlük még lehet talán játékos idén, ha igazén akarják, mint Cou, Griez, vagy Demb (bár én nem bízom ebben)..
Arról tudunk, hogy végül Gríz Coutinho, Umtiti fizuját jelentősen csökkentettük volna, vagy csak magunkból csináltunk hülyét, ők meg jót röhögnek magukban?
Emerson helyettesítésére lehet, hogy érkezik majd Bellerín kölcsönbe vagy kevés pénzért.Norton írta: ↑2021.08.30. 20:18:44Ne legyenek kétségeink, majd SR betölti az Emerson által hagyott űrt. Mert hogy túl sok lehetőség nem maradt. Dest az előző szezonban sem tudott erőnlétileg túl sok meccset végigjátszani, általában mindig lecserélte Koeman, szóval vagy Mingu játszik majd a szélen helyette és nézhetjük középen Lenglet botladozását, vagy a nagyszerű mindenposztonis bevethető SR-t láthatjuk majd a helyén.
Sajnálom a srácot, 3 meccs alapján megítélni valakit nem vall profibb technikai vezetésre az előző elnökségénél. Oké, anyagi szempontból jó deal, de szvsz pont nem ő lenne az a ballaszt amitől szabadulnunk kéne.
Szerintem ez nagyon nem lesz 50-60 milla.nemespatro írta: ↑2021.08.30. 20:26:03A végén még az utolsó napokba behúzunk 50-60 millát plusz csökkentünk is egy kicsit a bértömegen. Bízom benne, hogy Pjanic is távozik. Akkor már csak az Umtit/Lenglet kettős egyikétől kellene megválni. Személy szerint én Umtitit inkább tartanám meg mint Lenglet-et. De hát minden nem jöhet össze