Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem bízik benne. Ahogy Trincaoba se bízott, vagy Puigban. Ki tudja mi alapján válogat..davi10 írta: ↑2021.09.26. 15:51:31Collado jelenleg nem a keret tagja. Se a felnőtt, se a B csapatba nincs regiszrálva, csak a csapattal edz.
Hogy ez változni fog-e az jó kérdés, mert nem jönne rosszul valaki, aki tud játszani a jobboson is. Messi és Griezmann után ez egyedül Dembele, Ő meg ugye nem egy életbiztosítás...
Köszi! Erről valahogy lemaradtam itt az utolsónapos nagy adok-(veszek)ben. Hát igen, most nagyon jól jönne. Demirben szerintem több van, sok van, de még túl fiatal, Collado talán jelenleg még többet tudna hozzátenni.davi10 írta: ↑2021.09.26. 15:51:31Collado jelenleg nem a keret tagja. Se a felnőtt, se a B csapatba nincs regiszrálva, csak a csapattal edz.
Hogy ez változni fog-e az jó kérdés, mert nem jönne rosszul valaki, aki tud játszani a jobboson is. Messi és Griezmann után ez egyedül Dembele, Ő meg ugye nem egy életbiztosítás...
Collado jelenleg nem a keret tagja. Se a felnőtt, se a B csapatba nincs regiszrálva, csak a csapattal edz.
Cou-t megértem, ha ideiglenes a posztja, mert tényleg nincs most sok opciónk, noha én még akkor is Demirt várnám oda, még ha nem is tudta eddig azt hozni, mint az előmérkőzéseken. Szerintem fejben el van még veszve ezen a szinten, mint Trincao, de ez csak meccsrutinnal tűnik majd el. Colladoval mondjuk nem tudom mi van. Sérült talán?visca el barca írta: ↑2021.09.26. 15:07:30A legjobbunk araujo pados, coutinho a jobb oldalon
Egy xre jok leszunk.
Piket játszatni Araujo helyett ... Na a nagy fiatalokat játszato koeman ...isten barma a pali, a legjobb játékos nem játszik ,aki ráadásul az ellenfél kapujára is veszélyes. Lehet pont ezért nem játszik.
Koemant támadja a Spanyol sajtó ezerrel, erre védekezésül normális és ami fő abszolút igaz az állítása a felhozott minőségi különbségről.Sonoma írta: ↑2021.09.25. 22:58:35Szerintem nem így kellene nézni a dolgokat. Az első meccs után szinte mindenki azt mondta Depay lehet a húzóember, most meg megy a károgás milyen sz.r.
Ez az állomány nem annyira gyenge, mint amilyennek látszik.
A kezdeti lendületből megvertük a R. Sociedadot, akik utána 4 győzelmét és 1 döntetlent értek el. Megverték a Granadák, a Cadizt és a Levantet is.
Ez a mostani csapatunk egy jó edzővel simán jobb egy RS- nál is, egy rossz edzővel ( mint Koeman) meg azokat se tudjuk megverni, mint ők.
Sajnos bejött, amit jósoltam, hogy a BayernM elleni vereség után hetekig nem lesz képes felállni a pofonból a csapat. Mentálisan a padlón vagyunk és ez a játékunkra is kihat.
Ehhez jön a mester "építő kritikája", hogy ez várható volt, hiszen a BM jobb csapat. Pontosabban: "minőségi különbség van a két csapat közt".
Ezt akkor sem nyilatkozhatná, ha így is van, mert ezzel a játékosok önbizalmát veszi el. Majd most már ilyeneket mond " a mai Barca nem az a Barca mind 8 éve". Na az ilyen nyilatkozatok után jobb helyeken megköszönik a munkát az edzőnek.
Óriási szereptévesztésben van a "mester". Neki nem az a feladata, megmondja milyen a csapata ( arra ott vannak a szakértők, elemzők, meg ugye mi ), hanem felkészítse és önbizalmat adjon nekik. Aki edzősködött valaha ( bármilyen sportágban) az tudja mekkora hiba lehúzni szóban a saját csapatát.
Remélem hamarosan edzőt váltunk és véget ér ez az ámokfutás, amit Koeman művel. Bár lehet pont azért játszanak majd jobban holnap, mert nem lesz a padon.
Ez csak Laportán fog múlni. Ha bele akar szólni (az igazolásokat kivéve) szakmai dolgokba vagy kiáll az öltözői " legendák " kiváltságaiért, akkor senki épkézláb edzőt nem fog érdekelni a kispad.
Szerintem nem így kellene nézni a dolgokat. Az első meccs után szinte mindenki azt mondta Depay lehet a húzóember, most meg megy a károgás milyen sz.r.mess2009 írta: ↑2021.09.25. 10:07:38bizony, másképp látjuk.
Depay: a fö oldali értékelés száma jó, a magyarázat már inkább magyarázkodásnak tűnik. egyedül van?! miért hány ember kell ahhoz, hogy eltaláljon egy forintos labdát? hány ember kell ahhoz, hogy megtartson egy neki fellőtt labdát? hány kell ahhoz, hogy ha le áll cselezni, akkor annak legyen haszna? (ne labdavesztés) Depayról kínomban az jut eszembe, hogy Suarez gólok nélkül.
Koeman: leírtam, nincs ok itt tartani, de lesz egyáltalán aki ide jönne? és amit igazán másképp látok, bizony ez az állomány gyenge, most Coutinhoval és Depay-al és valószínű az lesz Fatival és Agüeroval is.
azt csak remélni tudom, hogy ha sikerül egy jó edzőt hozniuk akkor ezt ismeri fel legelőször.