Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ezért (is) kell elhozni Raphinha-t, hogy ne a csapat legyen nyomás alatt... Mindenesetre ha Dembi is marad, Depay lesz felesleges...nagyatyesz írta: ↑2022.07.04. 11:45:38Persze, hogy láttam. Tény, hogy a legveszélyesebb emberünk volt tavaly! De meddig lehet húzni a szerződés aláírását? Én attól tartok, hogy a végén megy, mi meg kapkodó üzemmódba kapcsolva hozunk valami olcsó balekot, mert addigra minden értelmes mozdítható játékos elkel. Elvileg maradni akar, az ajánlatunk adott, szóval azért lehetne szerintem sürgetni.
Kovbal88 írta: ↑2022.07.04. 11:40:54Legveszélyesebb támadónk volt tavaly, gondolom néztél Barcelona meccset és tisztában vagy vele. Plusz egyben az egyik leggyorsabb játékos is. Szóval a Barcelona érdeke is, hogy maradjon. Egyébként isteni szerencse, hogy más csapatok nem csaptak még le rá. Nem is értem. Az angol és az olasz csapatoknak simán megérné ingyen.nagyatyesz írta: ↑2022.07.04. 06:46:14Kezd vicces lenni a végtelen időhúzásuk. Én azt csinálnám Laporta helyében, hogy 2 napig tartjuk fenn az eredeti ajánlatot,utána minden nap -10%. A remélt nagy fizut máshol sem kapta meg, mert akkor vélhetően már aláírt volna. Majd augusztusig szivar minket, aztán lelép vhova?!
Legveszélyesebb támadónk volt tavaly, gondolom néztél Barcelona meccset és tisztában vagy vele. Plusz egyben az egyik leggyorsabb játékos is. Szóval a Barcelona érdeke is, hogy maradjon. Egyébként isteni szerencse, hogy más csapatok nem csaptak még le rá. Nem is értem. Az angol és az olasz csapatoknak simán megérné ingyen.nagyatyesz írta: ↑2022.07.04. 06:46:14Kezd vicces lenni a végtelen időhúzásuk. Én azt csinálnám Laporta helyében, hogy 2 napig tartjuk fenn az eredeti ajánlatot,utána minden nap -10%. A remélt nagy fizut máshol sem kapta meg, mert akkor vélhetően már aláírt volna. Majd augusztusig szivar minket, aztán lelép vhova?!
Viszont egy "sima" támadósorral nem lehet BL-t nyerni, főleg, hogy két szél úgy megvan tömve, hogy ilyen minőségű játékosok konstans padoznak középre van gyakorlatilag egy 33 éves jó képességű, de azért nem klasszis támadó. Dembélé, Torres (akinek a jobbos az eredeti posztja) jobb oldalon, a másikon Fati, Depay még sok is, ha odavesszük, hogy Dembouz mindkét szélt lefedheti. Középre Depay halott ügy, legalábbis nagyon sokat gyengülnénk ott.bence0330 írta: ↑2022.07.03. 14:11:12Az mindenképp érdekes lenne, ha két ilyen szintű játékos állna rendelkezésre a jobbszélen, ráadásul nem is ugyanazzal a profillal.
Depay nálam maradna hosszabbítással, és a center igazolást áldoznám fel. Ugyan egyik centerünk sem lenne nyilván Lewa szintű gólvágó, de egyik sem elveszett ember a kapu előtt. És akkor lenne balra egy (Fati)/Torres/Depay, középre Auba/Depay, jobbra Raphinha/Dembélé, Dembélé meg bármikor átmegy a túloldalra, ha kell. Ez simán BL-győzelemre is esélyes támadósor lenne minden posztra két jó játékossal
Ugyan, pont, hogy ráérünk várni! Szerintem zavarja, hogy nincs meg az állandóság az életében (edzések, stb), ezért is akár gyorsan csapatot...nagyatyesz írta: ↑2022.07.04. 06:46:14Kezd vicces lenni a végtelen időhúzásuk. Én azt csinálnám Laporta helyében, hogy 2 napig tartjuk fenn az eredeti ajánlatot,utána minden nap -10%. A remélt nagy fizut máshol sem kapta meg, mert akkor vélhetően már aláírt volna. Majd augusztusig szivar minket, aztán lelép vhova?!
Ez januarban volt.
Az mindenképp érdekes lenne, ha két ilyen szintű játékos állna rendelkezésre a jobbszélen, ráadásul nem is ugyanazzal a profillal.
Szerintem Sissoko meg fogja magyarázni Dembinek, hogy mennyire jól járt így!Fecooo írta: ↑2022.07.03. 10:33:29Szerintem zseniális megoldás lesz, ha létrejön a megállapodás, hiszen jól gondolta a menedzsment, hogy nem fog kapni máshol se jobb ajánlatot. Így ez a népművészeti cserépedény Sissoko kénytelen lesz elfogadni egy alacsonyabb ajánlatot is, aztán Oszmán meg úgyis kirúgja, hogy a végén még rosszabbul is jár, mintha szépen elfogadja a Barca korábbi tervezetét...
Gondolom a zseni ügynök világklasszis taktikája volt, hogy majd ilyenkor biztos özönlenek majd a vevők. Mert ugye azt láthattuk, hogy "Leonardo PSG" hívogatta őtwesterngom írta: ↑2022.07.03. 09:21:45Egyébként miért volt így jó, hogy hagyták lejárni a szerződést, majd két nap múlva újra kötötték??
Én azt remélem, ha marad, hogy képes lesz eltalálni a kaput szezononkét legalább 10-12-szer, a gólpasszok mellett, és nem sérül meg.
Így is igazam van.csababarca írta: ↑2022.07.01. 21:17:33akkor lenne igazad, ha a pooli az első meccs, ahol 4-0ra kikapunk, majd a visszavágón 3-0nál csinálja ezt Dembelé.
Akkor megérteném az indulatokat.
akkor lenne igazad, ha a pooli az első meccs, ahol 4-0ra kikapunk, majd a visszavágón 3-0nál csinálja ezt Dembelé.
Még nagyon sokáig. Minden csapatot olyan arányban kell, legyőzni amennyire lehet. Főleg, ha komoly rivális. Ahogy azt a Bayern tette a 8-2 alkalmával. És még az sem igaz, hogy ha 4-0 az első meccs ide, akkor a második 5-0 oda. Az egy másik szituáció lett volna...