Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
https://www.eurobarca.hu/hirek/labdarug ... s-tavozom/Troym írta: ↑2022.10.28. 17:46:35Ma is fenn van Romano oldalán:
Xavi on his future: “I feel confident in this project. This season the goal is to win titles. The results will come… and if they do not come, then a new coach will come”.
És őszintén remélem is, hogy tényleg így lesz. Vagy összerántja a csapatot és nyernek valamit, vagy más edző kell ide.
Ma is fenn van Romano oldalán:
Ő sem engedné el a Busquets, S.Roberto féléket sajnos. Ezért kellene keményebb kezű sikeres edző, aki nem baráti alapon döntene a kezdő játékosok személyét illetően. Csak sajnos az várhatóan nem lesz.
Nem ide tartozik a téma, de mivel itt merült fel így válaszolnék. Senki nem fog elmenni úgy, hogy legalább részben (de inkább teljes egészében) ne lenne kompenzálva a korábbi elmaradásokért és tologatásokért, ez afféle wishful thinking a sajtó részéről. Vagy az elnökség részéről lebegtetett hír, hogy nyomást gyakoroljanak a játékosokra, sokadjára is, hátha valaki az x-edik fenyegetés miatt végül beadja a derekát. Ami pozitívum, hogy az éves mérleg rendbe hozatala miatt a Barcelonának az előző évekkel ellentétben nincs irreálisan alacsony fizetési sapkája, így simábban meg tudják oldani a kifizetést.davi10 írta: ↑2022.10.28. 10:16:53Én arra számítok, hogy ha lesz is anyagi probléma, azt a kapitányok távozása meg fogja oldani. Busi-ról hónapok óta hallani, hogy nem hosszabbít, SR-nek is csak 1 éves szerződése van asszem, Alba-t már most is el akarták elvileg passzolni, Pique-t pedig a SPORT szerint rugdossák, hogy már Januárban lépjen le.
Túl szép lenne, hogy igaz legyen, de én tényleg azt érzem, hogy ha most nem engedjük el őket, akkor soha.
Nincs más kiút szakmailag sem, az anyagi vonzata ennek e tekintetben csak másodlagos, de mindenképpen járulékos "nyereség" lenne akkor is, ha szükség lesz a helyüket betölteni érkezőkkel.
Xavitól elvárni hogy mást játszon azért fura, mert 1991 óta ebben él. 91-ben jött a Barcához és csak ezt ismeri. Miért játszana mást? Na itt jön a sarkalatos pont. Akkor derülne ki igazán az edzői zsenialitása ha ezt el tudná engedni és a kerethez igazítja a taktikát és játékot. Na ez sajnos most nem látszik még. Mármint a zsenialitás. Kérdéses hogy fog e tudni változtatni ezen.
szerintem vissza akarjak hozni Messitdavi10 írta: ↑2022.10.28. 10:16:53Én arra számítok, hogy ha lesz is anyagi probléma, azt a kapitányok távozása meg fogja oldani. Busi-ról hónapok óta hallani, hogy nem hosszabbít, SR-nek is csak 1 éves szerződése van asszem, Alba-t már most is el akarták elvileg passzolni, Pique-t pedig a SPORT szerint rugdossák, hogy már Januárban lépjen le.
Túl szép lenne, hogy igaz legyen, de én tényleg azt érzem, hogy ha most nem engedjük el őket, akkor soha.
Legyen így! Remélem most már mindenki belátta, hogy muszáj ezt megúzni.davi10 írta: ↑2022.10.28. 10:16:53Én arra számítok, hogy ha lesz is anyagi probléma, azt a kapitányok távozása meg fogja oldani. Busi-ról hónapok óta hallani, hogy nem hosszabbít, SR-nek is csak 1 éves szerződése van asszem, Alba-t már most is el akarták elvileg passzolni, Pique-t pedig a SPORT szerint rugdossák, hogy már Januárban lépjen le.
Én arra számítok, hogy ha lesz is anyagi probléma, azt a kapitányok távozása meg fogja oldani. Busi-ról hónapok óta hallani, hogy nem hosszabbít, SR-nek is csak 1 éves szerződése van asszem, Alba-t már most is el akarták elvileg passzolni, Pique-t pedig a SPORT szerint rugdossák, hogy már Januárban lépjen le.
Ja, de túl bizakodó.Olcha írta: ↑2022.10.28. 03:29:34https://www.youtube.com/watch?v=yeHcD_viwYg --> Egy nagyon jó elemzés a meccsről.
Vagy azt remélve, hogy elalszanakNovaProspekt írta: ↑2022.10.27. 20:40:33Tuchelre én rápróbálnék, pedig bírom Xavit. De ez a Barca-DNS bohóckodás egy zsákutca, és egyre mélyebbre vezet. Rossz nézni, ahogy gyökkettővel felépítjük a támadásankat olyan csapatok felállt védelmei ellen, akik ettől tízszer gyorsabb focihoz szoktak. Azt remélve, hogy majd kipasszoljuk őket.
Nem errõl van szó. A csapat egyénenként alkalmas erre a típusú játékra. Sõt, bármilyen szinten lehet ugyanezt játszatni. Korábban láttunk hasonlót pl. egy Las Palmastól is. A kérdés az, hogy ezzel a játékoskerettel lehet-e eredményesen is játszatni ugyanezt? Van-e olyan minõségi plusz a játékosainkban, ami ezzel a játékfelfogással együtt pl. BL címet hozhatna 2-3 éven belül?visca el barca írta: ↑2022.10.27. 20:47:59Valaki írta, hogy nem a koncepcióval van baj, hanem nincs minőségi keret. LOL. Akkor nem a koncepción kéne változtatni? Dehogynem.
Amíg a gombhoz akarjuk a zakót, addig a 3:0 eredmények simán jönnek majd Bayern szintű csapatok ellen.
Kb.visca el barca írta: ↑2022.10.27. 20:47:59En kb barkire raprobalnek aki nem ezt a szrt játszatná...
A Bayern elleni uccsó 5 meccsünk összesített eredménye: 2-19.visca el barca írta: ↑2022.10.27. 20:47:59En kb barkire raprobalnek aki nem ezt a szrt játszatná...
En kb barkire raprobalnek aki nem ezt a szrt játszatná...
Amennyiben ez tényleg így van, akkor miért erőltet olyan játékot amire a keret nem alkalmas ? Ha így közelítjük meg méginkább az ő sara.
Szerintem tök mindegy lenne, hogy milyen kupa, csak legyen idén. Az talán felrázná végre a csapatot.Troym írta: ↑2022.10.27. 17:49:30Idén ha nincs trófea, azt mondta távozik, szerintem nem viccelt és valahol logikus is lenne. Az a minimum, hogy kb utolsó fordulóig harcolunk a bajnoki címért és behúz egy EL / spanyol kupát. Ez alatt kár bármiről gondolkodni.
Amúgy a szememben a legnagyobb hiba, hogy nem bízik eléggé a La Masiaban. Pedri és Gavi már addigra alapjátékos volt mire a csapathoz került, de nem hitt Baldeban, azért van itt 3 bhv, nem hitt Nicoban ezért jött egy Kessie, nem hitt Abde, vagy Akhomach esetleg Ferran fejlődésében, erre hoznak egy Raphinhát.
Nem hiszem, hogy mindegyik 20 körüli saját nevelés befutna, de pont tőle várnám, hogy igenis használja őket és kezelje helyén.