Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Igen, jó megfigyelés, az előző idényében is kb ez volt az egyetlen kifogásolható dolog benne, amit megemlítettek párszor. Folyamatosan az utolsó passzokat keresi, pedig hát hiába zseniális benne, a lövőkéje is jó, néha benne marad pár, indokolatlanul.davi10 írta: ↑2023.08.19. 19:55:04Úgy látom Ő lett. A 2. gólnál Ő harcolta ki a tizit, a harmadiknál meg az Ő lövéséből rúgta be a kipattanót Jota.
Nekem kicsit túl önzetlennek tűnik még, többször lövöldözhetne, de szerintem jó lesz ez. Csak a Liverpool lesz rossz, szerintem nem lesz BL hely idén se.
Szerintem a Liverpool sem lesz rossz, én top 4-be várom őket. Szerintem a MU marad le idén a BL-ről a nagyok közül meg talán a Chelsea - bár utóbbiaknál akkora volt a játékosmozgás, hogy nem lehet kiszámítani, mi lesz belőlük.davi10 írta: ↑2023.08.19. 19:55:04Úgy látom Ő lett. A 2. gólnál Ő harcolta ki a tizit, a harmadiknál meg az Ő lövéséből rúgta be a kipattanót Jota.
Nekem kicsit túl önzetlennek tűnik még, többször lövöldözhetne, de szerintem jó lesz ez. Csak a Liverpool lesz rossz, szerintem nem lesz BL hely idén se.
elfelejtettem, hogy igazoltak, valoban igazad van
Érdekelne, ez miben nyilvánult meg, hogy a city gyengült, az arsenal meg erősödött?
Javítva, köszi!
Ahol van projekt és ez a projekt tartósan saját maga bizonyítja a progresszív működőképességét, akkor szinte észrevétlenül vonzóvá válik olyanok számára is, akik ezt a projektet a következő szintre emelhetik.
Kellenek is az erősítések, jövőre még keményebb lesz a PL. Én úgy érzem, jó lesz az Arsenal, de a Livperpool és Newcastle is erősödik, a City meg már alapból bitang. A Chelsea kérdőjel, hogy mi sül ki az ámokfutásukból.