Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ja, a biztonsági játék megöli a meccset. Nálunk normális középpálya nélkül valahol most meg tudom érteni, az ellenfélnek meg Valverde az edzője, őt ezért nem szerettük, amikor itt volt.
szerintem az egész karrierje centire ugyanilyenMascherano14 írta: ↑2024.03.03. 22:19:42Ideje lenne Felixnek meggyőzni minket, hogy érdemes jövőre is hozni. Utóbbi meccsein halovány volt és akaratgyenge.
Szerintem ezzel most kockáztat Xavi, támadásban erősített, védekezésben gyengített. Meglátjuk mi lesz ebből.bence0330 írta: ↑2024.03.03. 21:50:12Húha, megint két jobbszélső lesz egyszerre a pályán? Az egyik középpályás vagy balszélső lesz?. Felix-el mi lehet a gond? Múltkor nem volt rossz, még ha jó sem, és mégiscsak lőtt gólt.
Pedri pályafutását sajna szerintem kijelenthetően tönkretette kb 3 edző közös erővel. Most már eleve nem jött olyan jól vissza a sérüléséből, mint amilyen előtte volt.
Előtte kapott egy rúgást ugyanarra a lábára, miközben támaszkodott rajta. Nem lennék meglepve, hogyha az lenne a fő ok, nem egy passz. Mindezzel együtt szerintem ezzel a sérüléssel végetért a karrierje.
Ugrás után érkezésnél aláfordult a bokája, 4-6 hét minimum
Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy őt sikerült leamortizálni a túlterheléssel. Épp nemrég beszétünk erről a La Masia topicban. Intő jel kell legyen Xavinak, illetve az esetleges utódjának, hogy óvatosabban kell azért a fiatalokat kezelni.