Bellingham fura amúgy, mert bár aranylabda várományos, de a statjai... hát, erősek nagyon, de nem kiemelkedőek. Még Raphinhánk is köröket fut a legtöbbje körül percarányosan, gólokat kivéve, de még ott sincs nagyon lemaradva, gólpont, közel háromszor annyi kulcspassz, kialakított helyzet, gólpassz, hosszúindítások, stb, pontosan ugyanazzal a cselmutatóval arányaiban és mennyiségben is. Wirtz is jobb, KDB, bár ő sokat volt sérült, stb.
Nem aranylabdás stat, hogy finoman fogalmazzak. Viszont sok meccset dönt el az utolsó pillanatban, talán ez marad meg legjobban vele kapcsolatban az embernek. Nekünk sajna aztán pláne.
És ez elég fontos.
Bellingham mondjuk eléggé visszaesett az elmúlt hónapokban, azóta Musiala szerintem jobb, amennyit láttam belőle. Az őszi Bellingham egyértelműen jobb volt. Ha viszont marad ez a forma, elég kellemetlen lenne, ha ő kapná az aranylabdát. Ehhez valami igazán clutch BL meccset eldöntő megmozdulás kéne szerintem, leginkább a döntőben, meg egy alsó hangon döntőző Anglia, ahol ő kiemelkedő.
Musiala 1v1-ben egyértelműen jobb szerintem, azon kívül nagyon hasonló szintű játékosok. A City elég ijesztő lehet, ha még őt is megszerzik.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy