Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Akkor még senki nem siratta, amikor a Sevilla ellen anno ott rúgott mindenkit, ahol ért, lehet, hogy jó játékos, de még annál is nagyobb tapló.Pavel írta:És már meg is rúgta az első két gólját. Pont a Milannak.ab1daL írta:Cáceres 9,5 millió euró ellenében a Juventushoz igazol. -sport.es
Szép volt.
Utóbbi.messideco írta:Meztelen? Mert nem tudom eldönteni, hogy az a feket alsónemű, vagy szőrcsomó
Ez biztos? Én csak olyat olvastam, hogy tavaly nem fizettek érte, idén meg 5 millióért vehették volna meg. Ezért nem is értem most ezt a 3 milliótCharlie írta:3milliót fizetnek most és 5 millióért vették kölcsön tudtommal, tehát 8milliót fizettek érte összesen.
C.
Na ez azért, jobban hangzik. Én azért adtam volna neki még egy évet itt, aztán ha nem győzi meg Pepet, akkor mehetett volna. Bár így se dőlök a kardomba, de én szerintem egy kiegészítő lehetett volna itt. Sok siket neki Sevillában!Charlie írta:3milliót fizetnek most és 5 millióért vették kölcsön tudtommal, tehát 8milliót fizettek érte összesen.
C.
Mi meg vettük 16m-ért...noname írta:3 milla nagy bukás, de egye fene! Meg kell szabadulni a kövektől, amit görgetünk. Caceres kevés ide, azért sztem végül 6-7 millát megkapunk érte.
Szerintem vihetik nyugodtan. Nem látom jövőjét a csapatnál, semmilyen poszton.ab1daL írta:Mundo szerint a Sevilla 3 millióért megveszi.