Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az teljesen kizárt,már csak azért is mert a Bilbaoba csak b*szkok játszhatnak ez nagyon régóta(taán alapításuk óta) így van és ezen nem Keita kedvéért fognak változtatniS.Agüero írta:Mundo is lehozta a Martinezeset és azt írják, h lehet belevennénk Thiagot vagy Keitat a transzferbe.
Szerintem nincs olyan, hogy valakinek lejár a szerződése egy opció miatt, maximum van benne egy ilyen záradék, hogy ingyen igazolható lesz.MichaaBee írta:Én úgy tudom, hogy lejár a szerződése, ha nem játszik x számú meccsetfanbarca írta:
Amúgy MichaaBee, ha jól tudom , nem járt le a szerződése, csupán volt egy olyan opció benne, hogy szabadon távozhat, ha nem játszik x számú meccsen. És nem játszott.
Én úgy tudom, hogy lejár a szerződése, ha nem játszik x számú meccset.fanbarca írta:http://barcanoticias.blog.hu/2012/07/06 ... kosa_lehet
Komolyan mondom, kész szappanopera.
Amúgy MichaaBee, ha jól tudom , nem járt le a szerződése, csupán volt egy olyan opció benne, hogy szabadon távozhat, ha nem játszik x számú meccsen. És nem játszott.
Csak ők nem mennének bele, mert sem Keita, sem pedig Thiago nem baszk játékos. A történelmüket pedig nem fogják eldobni azért, hogy Martínez hozzánk kerüljön...S.Agüero írta:Mundo is lehozta a Martinezeset és azt írják, h lehet belevennénk Thiagot vagy Keitat a transzferbe.
1 Nagyon helyes!S.Agüero írta:1.30 milliót ajánlott a PSG Villáért ami elutasítottunk
2.Martinezt meg 40-ért akarjuk elhozni
3.Van Persie szívesen jönne ide?
Talán EZÉRT?zsoltfree írta:Nem tudom miért nem jön szóba nálunk Van Persie neve.
Ez igaz, ám lehetett látni, hogy ha Badstuber legalább felekarta volna emelni a fejét, akkor max kicsúsztatja Balotelli elöl.S.Agüero írta:De Hummels hagyta ott Cassanot és adta be Balotellinek aki befejelte, Badstuberről.
És az amúgy is Badstuber volt.visca el barca írta:mert david luizról még soha nem fejeltek gólt...bali 15 írta:Hummels? Egy németet ide? Az EB-n egy olyan fejelt róla Balotelli, hogy még most is sír. Ezek után mi a bajod David Luizal? A BL döntőm fantasztikus volt. Vagy csak nem tetszik a Chelsea mez?
mert david luizról még soha nem fejeltek gólt...bali 15 írta:Hummels? Egy németet ide? Az EB-n egy olyan fejelt róla Balotelli, hogy még most is sír. Ezek után mi a bajod David Luizal? A BL döntőm fantasztikus volt. Vagy csak nem tetszik a Chelsea mez?
A BL döntőd? Te vagy David Luiz?:DHummels? Egy németet ide? Az EB-n egy olyan fejelt róla Balotelli, hogy még most is sír. Ezek után mi a bajod David Luizal? A BL döntőm fantasztikus volt. Vagy csak nem tetszik a Chelsea mez?
Neymaral kapcsolatban viszont hozzád hasonlóan eléggé szkeptikus vagyok. Annak ellenére, hogy szerinted egy "gyenge ligában játszik" kap azért rendesen.
Más dolgok miatt vannak kétségeim. Védekezésbe szerintem ha akarna se tudna bekapcsolódni.
Hummels? Egy németet ide? Az EB-n egy olyan fejelt róla Balotelli, hogy még most is sír. Ezek után mi a bajod David Luizal? A BL döntőm fantasztikus volt. Vagy csak nem tetszik a Chelsea mez?Hummels jó lenne még középre ,Tascit beszélik de vele úgy vagyok hogy nem tudom hogy milyen.David Luizt és Ivanovicot pedig látni sem akarom.
Legjobban Javi Martineznek örülnék de az már csak jövő nyáron hozható ha Rosell be nem kattan addig , egy év még van Puyiban .
Olvastam hogy Neymar miatt nem veszünk csatárt. Csak egy ilyen agyonsztárolt divatmajom kell ide, aki hozna 2 millió kiscsajt meg 40 millió divatdrukkert !! A Brazil liga nagyon gyenge nem csoda hogy nagyon villog , Spanyol Német Angol Olasz bajnokságokban nem fickándozna + a barca nem erre van berendezve itt nem tudna önzőzni. A Braziloknál még 2 éve Guardiola is vígan a legjobb kp lehetne (enyhe túlzással).
Ha csatár akkor pedig olyan aki 20 méterről is képes akciógólt lőni nem csak a 16,5-ösön belűről .