Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Avatar
MQuCsabi
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 6340
Csatlakozott: 2007.07.12. 14:50:03
Tartózkodási hely: Budapest

2014.05.10. 07:50:32

Tényleg ez történt. Villa jócskán rájátszott, kár is vitatkozni. Ha élessel rálépnek, nem tud így , ilyen sima arccal lábraállni utána. A focistákkal ez együtt jár sajnos. A legtöbbjük egy kis nyávogós Elton. Nem kell meglátni az ilyet.
Kép
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7492
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2014.05.10. 02:03:27

Arbeloa interjú:

Villa megtaposásáról: „Egy üresbe lőtt labda volt, én pedig beléptem elé. Oldalba könyökölt és lerántott. Felkelés közben pedig láttam hogy ott van a földön, és odaléptem. Nem helyeztem rá súlyt, csak egyfajta közlésmód volt ez: „Te könyökölsz, hát itt az én válaszom.” Ekkor elkezdett hemperegni, mi meg Sergióval együtt felemeltük.”

http://www.youtube.com/watch?v=Qcux_nNLGQE" target="_blank
Forca Barca!!!!
Avatar
Leon
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2593
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: Balkán sarkán

2014.05.09. 20:15:54

daffy írta:
Leon írta:A francba,itt mindenki össze-vissza szidja a Realt de ha idetéved egy madridista akkor mindig én vagyok megtalálva! :mrgreen:
Egyébként meg szerintem az érthető hogy mindenki szubjektíven látja a dolgokat és a saját csapat felé húz a szíve. :)
te írtad az utolsó kommentet,könnyebb volt beidézni,mint görgetni :mrgreen:
nem tudom emlékszel-e,hogy mi volt a forumon,amikor a real visszajött a meccsbe néhány nappal ezelőtt. ment a mázlizás,nem megérdemelt real bajnoki cím,stb. egyszóval egy az egyben az,amit most a másik oldal fúj
Minden esetre Európa jelenlegi 2 legerősebb (a BL alapján) csapata ellen esetlegesen 12-ből 10pontot összeszedni a ligában azért nem rossz... :roll:
ezért adják oda a bl trófeát...valakinek.
a spanyol bajnoki kupát más miatt ítélik oda.
lényeg a lényeg. aki győz,az megérdemli. aki veszít a fikázza a győztest,holott 2 hete még fordítva volt kb. ez így volt és így lesz idén is. viszont ha a vezetőséget elvakítja(az esetleges) a liga,akkor lesz mély a gané jövőre.
Fene a lusta mindenedet,ha az edzéshez is így állsz hozzá akkor ropi maradsz! :mrgreen:
Már kezdtet üldözési mániám lenni mert a 3 veterán Real harcos itt a fórumon(te,ferni,remy) valahogy mindig engem talált meg,bár most úgy látom,hogy ferni egy hozzászólásban kiosztotta a fórum kb 90%át,szóval meg is nyugodtam! :D
Én is attól félek,hogy ha behúzzuk a bajnokságot akkor minden megint király lesz "odafönt"! #-o
Bár legalább lesz pár igazolás meg szerencsétlen Tatát is elküldik. Úgy látszik nem elég ide,hogy 1 európai szezonjában esetlegesen 4ből csak 2 kupát szerzett(bajnokság,szuperkupa)... =D>
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Avatar
ferninho
Madridista
Hozzászólások: 2345
Csatlakozott: 2009.03.01. 00:01:06

2014.05.09. 18:55:50

Látom megint nehezen megy összerakni a dolgokat, elolvassák és vérben forgó szemmel már megy a válasz is...

Arra válaszoltam, hogy
- A szezon elején a real madrid csak a bíróknak és a jó istennek köszönhette, hogy nem került 7-8 pont hátrányba (Elche, Levante.... csak, hogy a legemlékezetesebbeket mondjam....)
és ezt képes volt valaki leírni a pár hete történtek után bakker, ezért írtam azt amit, a másik oldalról megvilágítva, hogy nem minden fekete-fehér...
de gondolom a komment végét már el se kell olvasni, felesleges, de azért bemásolnám, hogy:
nem akarok én itt belemenni egy kutassuk át az egész szezont és hozzunk példákat vitába, mert voltak még bőven ilyenek itt is és ott is, de az, hogy leírjuk, hogy a Real mit makkolt meg előjön a bíró kártya és a többi, mintha a Barcánál ilyenek és ehhez hasonlók nem lettek volna az egész idényben pöppet vicces...

Ilyen egy bajnokság, 38. forduló alatt sok minden történik, felesleges belemenni ilyenekbe, én is tudok írni és kiemelni ilyen dolgokat, de totál felesleges.
még alá is húztam a legfontosabbat már az eredeti kommentben is, de felfogni, hogy miért mit írtam az nagyon nem megy egyeseknek :o nem akartam senkit a másik felé/alá helyezni e szempontból, de úgy tűnik ezt még jobban ki kellett volna hangsúlyozni, mert sokaknál nem jött le...

na de ha már belekezdtünk nézzük egyesével:
Ezeket a sok HA dolgokat utálom, de bőven van ellenkezője is. Granada ellen 13 ziccerből egy sem ment be, ők meg 1 helyzetből bevernek egyet. A Getafe ellen egy "kezes" góllal hozták a meccset és volt még jó néhány ilyen meccs. És miért csak az utóbbi fordulókat kell nézni?
És nálatok is volt legalább annyi. Szóval hagyjuk már ezt a sok HA dolgot. Tudom nem te "kezdted", és nem csak neked szánom, hanem úgy általában, de oly feleslegesek ezek.
Ha ( :D ) nem lennének ezek akár az egész bajnokságban elég lenne 2-3 meccset lejátszani.
ajánlom a kommentem végét, úgy látszik neked se sikerült elolvasni.
csababarca írta:Igazad van amiket írsz, igen szerencsénk volt sokszor, mint minden nagy csapatnak van,és ha gyengébbek is behúzzák nehezen. Ti is nyertek így meccset eleget,hogy 3szor odaértek a kapu elé,más semmi, és győztök 2-0ra.
pontosan, ezt is leírtam már és még alá is húztam, benne van, egy bajnokság ilyen, nem lehet 38 meccset gálázni.
De ez amit idézetbe raktam. Most komolyan?
Bale is lesen lett volna, ha a védőink nem hülyék,és nem lógnak be, és nem a saját térfeléről indul, a kupadöntőn.
Ilyet még életemben nem hallottam,hogy már ez is baj,hogy valaki belóg,és emiatt szerez gólt egy csapat. A gólok 99,8%-a ilyen,hogy nem előzi meg leshelyzet, mert belógnak a védők.
De végülis győzködjétek magatokat,hogy azért nyerünk bajnokságot,mert lőttünk egy gólt,ami nem volt les :shock: azért ez kemény.
annyit akartam kihozni, hogy mily okos volt itten a védő, ennyi, nem kell túldimenzionálni, meg olyan abszurd dolgokat kihozni belőle, hogy az zavar, ha a Barca olyan gólt lő, ami nem les :lol: :D nézd meg az esetet http://gfycat.com/AccurateAdeptDragon#" target="_blank
ott ugrálnak a kapus előtt és végig ott zavart valaki, a hülye védő meg a lövés előtt behátrál a kapuba, hát bocs, de ilyet... :D tökéletesen beillet a 3 öngól mellé, azért is emeltem ezt ki, lehet velem van baj, de hol tanulta ezt? még ha beindul vmelyik támadó, hogy passzoljanak neki oké, de erről szó sem volt.
Sanama írta:Kedves Ferninho!

Ha ezeket te teljesen komolyan gondolod, akkor nincs miről beszélni. Nyilván nehéz megemészteni, hogy 1-2hét alatt mennyit képes fordulni a világ, és ez látszólag neked is elég nehezen megy.
Amit ennyi "..."-ozással, és szöveggel kell magyarázni, az már régen rossz, ezt nem érzed?
Mit nehéz megemészteni Kedves Sanama? Mi fordult meg 1-2 hét alatt?? A Real tudtommal nem mostanábn vezette a tabellát és tudtommal a Real Madrid még mindig ott van a BL döntőben, ami jelenleg a legfontosabb és a bajnokság jelenleg egy nagyon, de nagyon másodlagos dolog, persze jó lett volna megnyerni, de nem ez most a legfontosabb, 2002ben is a Real 3. lett, emlékszik még arra valaki? Persze, hogy nem.
Én már ezer éve lemondtam a bajnokságról, csak reménykedni lehetett végig, egyáltalán nem vagyok csalódott, mert oda a bajnokság, már ezer éve nem a Real kezében volt, nem is reménykedtem benne igazán... Tudom nehéz ezt elhinni, de tényleg így volt.

Az utolsó mondatodra reagálva ez a sok "..." szimplán rossz szokásom, kb az összes kommentemben megtalálod, ahogy a mondandómat is szeretem hosszan kifejteni a legtöbb esetben,
Igen, volt a Barcának mákos meccse az utóbbi időben, nem is egy, és? Mi van akkor, ha 2 öngóllal jön vissza a meccsbe? Vagy ha 2-0ról áll fel, azt nem szabad, csak a Realnak?
Ráadásul úgy mondod ezt a "nem megy a játék, de nyernek" dolgot, mintha ez csak a Barcelonára lenne jellemző. Direkt hozom elő az ATM-et és nem a Realt, nem szeretném ha támadásnak vennéd a Real ellen, de pl. az ATM is hetekig 1-1góllal hozta a meccseit, volt, hogy nem voltak jobbak. De ez persze csak a Barcelonát jellemzi.
az a fránya aláhúzott rész megint, amit az eredeti kommentemben is leírtam... lehet csak nálam húzza alá a dolgokat, másnál csak láthatatlanná teszi azt :o Ki írt ilyet mond már el nekem? Pont erről szólt ez egész előző kommentem, hogy mindkét oldalon van ez és ez egy természetes dolog, de persze pont ez nem jön le belőle senkinek az ég világon...
Én nem fogok a szintedre menni, és ilyenekkel érvelni, hogy "retardált ellenfél", meg megpattanó lövés, öngól, 11es. Én csak annyit szeretnék mondani, hogy ha ki vagy akadva, hogy az ellenfelek hogy lehetnek még ott, akkor csak annyit nézz meg kérlek, hogy hétvégén mi történt.
ATM kikap, oké.
Barca ellen utolsó percben egyenlítenek.
Real 93. percben egyenlít.
(Konkrétan ebből a fordulóból a Real jött ki legjobban.)
Én a helyedben ezek után csendben maradtam volna (már megint), és örültem volna, hogy ekkora mákja volt a csapatomnak, és még versenyben maradtak a bajnoki címért, még úgy is, hogy utolsó pillanatban egyenlítettek.Aztán megint hoztak egy 0 teljesítményt, és X-eltek a Valladoliddal
Érveltem? ilyenek benne vannak, Real góljait is vissza lehet nézni az első AtMa elleni Kupa meccsen... Csak amikor leírják, hogy a Real csak a jó istennek köszönhette, hogy nem -7 vagy 8 pontban volt az elején felhoztam, hogy a Barca is köszönhet neki pár dolgot, ennyi az egész.

A Real szimplán elfogyott itt a végére... Bl meccs, bajnokság, BL meccs, bajnokság, bajnokság, ez így 2 és fél hét alatt és nem bírták egyszerűen... CR is sérülten játszik mióta, Bale se 100%os, az egyetlen értelmes csere előre Jesé lesérült fél évre és ilyen bohóc Moratákkal kellene alkotni és Di Maria is szinteket esik vissza ,ha elől játszik és nem a középpályán.
Mentálisan sem bírták már ezt, mindenkinek a BL jár a fejében, 12 éve ezt szajkózzák Madridban, nem is lepődök meg ezen. van 2 hét összekapni magukat, azon áll, hogy a Real szezonja egy fantasztikus szezon lesz vagy totális csőd. Nehéz meccs lesz, nagyon nehéz...
erről remélem nem gondolod hogy a Barcelona tehet.
És nyilván rosszul érint, hogy ezeket a meccseket épp most nem hozza a Real, a riválisok meg épp most hozzák, ez van.
nem gondolom, hogy a Barcelona tehet róla, ez csak itteni szemlélet, hogy a másik csapat tehet olyan dolgokról ,amihez semmi köze nincs, csak emlékezzünk vissza a Neymar ügyre, amiért Perez volt a felelős, meg persze Rosell is Perez miatt mondott le... Az átigazolásos büntetésről meg már nem is beszélek, hogy abban is benne volt Perez keze ugyebár :o nem akarok itt általánosítani, mert tudom, hogy nem mindenki vélekedett így, viszont rengeteg ember álláspontja volt az itt leírtak...
De szerintem, ezt már sokszor tanácsolták neked, ne itt akarj madridista forradalmat elérni, mert nem fog menni.
ki akart itt mit elérni? annyit akartam kihozni az előző kommentemből, hogy mindkét oldalon meg van ez amiről írtam, de ha neked ez madridista forradalom, akkor legyen az.
Az Atma veretlenül jutott a BL döntőbe,ők a BL trófeát érdemelnék.
jaj ez a kedvencem, hányszor láttam már leírva... mintha nem csinálta volna ezt meg jó pár csapat... vagy csak azért nem lett veretlen, mert az utolsó csoportmeccsét leadta vagy totál lényegtelen meccset vesztett el, vagy 3 gólos előnynél a visszavágón megelégedett egy 1-0ás vereséggel és nem támadtak stb.
nagyon túl van dimenzionálva a BLben a veretlenség, kb semmit nem számít.
madridista
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2014.05.09. 18:54:31

Leon írta:A francba,itt mindenki össze-vissza szidja a Realt de ha idetéved egy madridista akkor mindig én vagyok megtalálva! :mrgreen:
Egyébként meg szerintem az érthető hogy mindenki szubjektíven látja a dolgokat és a saját csapat felé húz a szíve. :)
te írtad az utolsó kommentet,könnyebb volt beidézni,mint görgetni :mrgreen:
nem tudom emlékszel-e,hogy mi volt a forumon,amikor a real visszajött a meccsbe néhány nappal ezelőtt. ment a mázlizás,nem megérdemelt real bajnoki cím,stb. egyszóval egy az egyben az,amit most a másik oldal fúj
Minden esetre Európa jelenlegi 2 legerősebb (a BL alapján) csapata ellen esetlegesen 12-ből 10pontot összeszedni a ligában azért nem rossz... :roll:
ezért adják oda a bl trófeát...valakinek.
a spanyol bajnoki kupát más miatt ítélik oda.
lényeg a lényeg. aki győz,az megérdemli. aki veszít a fikázza a győztest,holott 2 hete még fordítva volt kb. ez így volt és így lesz idén is. viszont ha a vezetőséget elvakítja(az esetleges) a liga,akkor lesz mély a gané jövőre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2014.05.09. 18:59:09-kor.
Avatar
Leon
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2593
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: Balkán sarkán

2014.05.09. 18:47:48

A francba,itt mindenki össze-vissza szidja a Realt de ha idetéved egy madridista akkor mindig én vagyok megtalálva! :mrgreen:
Egyébként meg szerintem az érthető hogy mindenki szubjektíven látja a dolgokat és a saját csapat felé húz a szíve. :)
Minden esetre Európa jelenlegi 2 legerősebb (a BL alapján) csapata ellen esetlegesen 12-ből 10pontot összeszedni a ligában azért nem rossz... :roll:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Avatar
daffy
Madridista
Hozzászólások: 7213
Csatlakozott: 2010.01.31. 19:11:40

2014.05.09. 18:33:11

Leon írta: A Barca meg ha Veri az Atleticot akkor a liga jár nekik,hiszen úgy a Real-Atma ellen szerezhető 12ből 10pontot gyűjtene.
ez az egy jellemzi remekül az összes szurkolótábort és a látásmódokat. a bírói segítséggel,a mázlival,a szabálytalanságokkal,mindennel együtt. talán tavaly volt,hogy a barca nem nyert a real ellen,mégis bajnok lett(ha nem,akkor előtte). akkor pont fordítva ment ez az egész,még itt is,erre konkrétan emlékszem. nevetséges,ha valaki bármely részét is elhiszi annak,hogy az ő csapata különb,szerencsétlenebb,bírók által jobban hátráltatott,stb-stb. mind egyforma és igen,a szurkolók is,aki nem hiszi,olvasson vissza.
az érdemli meg,aki nyer. a győztesnek nem kell magyarázkodni,a vesztes pedig a legtöbbször tudja mire fogni
Avatar
Leon
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2593
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: Balkán sarkán

2014.05.09. 18:17:37

A Real a Valencia ellen is óriási mákkal egyenlített,arról ne is beszéljünk,hogy a Valldolid a 1-1nél a meccs végén 3 támadóval vitte a labdát 1-2 Real védőre amit a csapatok 99% biztos góllal fejez be,de ők ezt elpuskázták szóval örülni kéne inkább annak az egy pontnak is. :)
A Real nem is tudom,hogy akart bajnok lenni úgy,hogy pl a Barca-Atma duó ellen a 12ből 1 pontot szed össze.Nem éreznék ezek után kicsit jogtalannak/égőnek a madridisták ha a Real így lenne bajnok? :roll:
Egyébként meg Elche-Real 1-2, 97. perc. Ezzel foglalnám össze a blankók idei szezonját! :mrgreen:
A kupában ők voltak a királyok,megérdemelten az övék!
Az Atma veretlenül jutott a BL döntőbe,ők a BL trófeát érdemelnék.
A Barca meg ha Veri az Atleticot akkor a liga jár nekik,hiszen úgy a Real-Atma ellen szerezhető 12ből 10pontot gyűjtene.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Avatar
orska
Jugador del Barça
Hozzászólások: 184
Csatlakozott: 2008.01.09. 14:43:37
Tartózkodási hely: Idegi alapon

2014.05.09. 18:02:04

crixus írta:Nem értem miért téma már most az e megérdemelnénk-e vagy sem. Egyelőre jussunk túl az Elche-n. Utána meg vívjuk meg a "bajnoki döntőt". Utána érdemes ilyenekről beszélni. Egyébként is aki megnyerni annak teljesen mindegy lesz, hogy milyen körülmények között. Utólag lehet ezen rágódni, de az is kicsit felesleges. Ha mindent egybevetve nézünk, akkor bizony az Atletico nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt. Ezért is vezetnek. Más kérdés, hogy ha a mi nem lazáskodunk, akkor most mi lennénk előnyben. Előre kell most nézni, aztán ha lezárult a szezon akkor lehet értékelni. Ha mi nyerünk úgyis minden szurkoló örülni fog a sikernek.
Azert, mert ez egy marhasag, megis folyamatosan hallani. Az erdemli meg aki a legtobb pontot szerzi (es itt a pont :? ). A Real mostanaban harmatgyenge. Ha az Atma kikap tolunk az utolso forduloban, akkor ok sem voltak eleg jok, mert egy gyengelkedo Barca ellen sem tudtak lehozni egy dontetlent a cim megnyerese erdekeben. Nyerjuk meg es kesz. En igencsak fogok neki orulni.
Sanama
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8028
Csatlakozott: 2008.08.16. 11:49:04

2014.05.09. 17:21:30

Kedves Ferninho!

Ha ezeket te teljesen komolyan gondolod, akkor nincs miről beszélni. Nyilván nehéz megemészteni, hogy 1-2hét alatt mennyit képes fordulni a világ, és ez látszólag neked is elég nehezen megy.
Amit ennyi "..."-ozással, és szöveggel kell magyarázni, az már régen rossz, ezt nem érzed?

Igen, volt a Barcának mákos meccse az utóbbi időben, nem is egy, és? Mi van akkor, ha 2 öngóllal jön vissza a meccsbe? Vagy ha 2-0ról áll fel, azt nem szabad, csak a Realnak?
Ráadásul úgy mondod ezt a "nem megy a játék, de nyernek" dolgot, mintha ez csak a Barcelonára lenne jellemző. Direkt hozom elő az ATM-et és nem a Realt, nem szeretném ha támadásnak vennéd a Real ellen, de pl. az ATM is hetekig 1-1góllal hozta a meccseit, volt, hogy nem voltak jobbak. De ez persze csak a Barcelonát jellemzi.

Én nem fogok a szintedre menni, és ilyenekkel érvelni, hogy "retardált ellenfél", meg megpattanó lövés, öngól, 11es. Én csak annyit szeretnék mondani, hogy ha ki vagy akadva, hogy az ellenfelek hogy lehetnek még ott, akkor csak annyit nézz meg kérlek, hogy hétvégén mi történt.
ATM kikap, oké.
Barca ellen utolsó percben egyenlítenek.
Real 93. percben egyenlít.
(Konkrétan ebből a fordulóból a Real jött ki legjobban.)

Én a helyedben ezek után csendben maradtam volna (már megint), és örültem volna, hogy ekkora mákja volt a csapatomnak, és még versenyben maradtak a bajnoki címért, még úgy is, hogy utolsó pillanatban egyenlítettek.Aztán megint hoztak egy 0 teljesítményt, és X-eltek a Valladoliddal, erről remélem nem gondolod hogy a Barcelona tehet.
És nyilván rosszul érint, hogy ezeket a meccseket épp most nem hozza a Real, a riválisok meg épp most hozzák, ez van.
De szerintem, ezt már sokszor tanácsolták neked, ne itt akarj madridista forradalmat elérni, mert nem fog menni.

Ja és ezeket a feltételes módokat imádom :) Nyilván csak úgy alakulhatott volna, ahogy írod, másképp kizárt. :wink:
Avatar
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021
Hozzászólások: 15500
Csatlakozott: 2005.10.03. 21:19:38
Tartózkodási hely: Dabas

2014.05.09. 17:20:53

ferninho írta:
A Bilbao elleni meccs, ahol nyugodtan kikaphatott volna a Barca, csak jött Sanchez eltört lövése, amit Pedro berúgott, aztán meg a szabad, amit alapesetben lesért le is fújtak volna, mert a nem egy Barcás lesen volt és a kapus meg labda közé beálltak, direkt zavarni is, csak az egyik full retard Bilbaos befutott a kapuba és nem lett les... (máig nem értem, hogy lehetett valaki ilyen hülye) és gól...
Igazad van amiket írsz, igen szerencsénk volt sokszor, mint minden nagy csapatnak van,és ha gyengébbek is behúzzák nehezen. Ti is nyertek így meccset eleget,hogy 3szor odaértek a kapu elé,más semmi, és győztök 2-0ra.

De ez amit idézetbe raktam. Most komolyan?
Bale is lesen lett volna, ha a védőink nem hülyék,és nem lógnak be, és nem a saját térfeléről indul, a kupadöntőn.
Ilyet még életemben nem hallottam,hogy már ez is baj,hogy valaki belóg,és emiatt szerez gólt egy csapat. A gólok 99,8%-a ilyen,hogy nem előzi meg leshelyzet, mert belógnak a védők.
De végülis győzködjétek magatokat,hogy azért nyerünk bajnokságot,mert lőttünk egy gólt,ami nem volt les :shock: azért ez kemény.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7492
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2014.05.09. 17:13:37

ferninho írta:

A szezon végén a Barcelona (mert nagybetűvel írjuk, úgy mint a Real Madridot is) meg csak a jó istennek köszönhette, hogy nem került 7-8 pont hátrányba...
Az az érdekes 11es az Espanyol ellen... 0-1...
Ezeket a sok HA dolgokat utálom, de bőven van ellenkezője is. Granada ellen 13 ziccerből egy sem ment be, ők meg 1 helyzetből bevernek egyet. A Getafe ellen egy "kezes" góllal hozták a meccset és volt még jó néhány ilyen meccs. És miért csak az utóbbi fordulókat kell nézni?
És nálatok is volt legalább annyi. Szóval hagyjuk már ezt a sok HA dolgot. Tudom nem te "kezdted", és nem csak neked szánom, hanem úgy általában, de oly feleslegesek ezek.
Ha ( :D ) nem lennének ezek akár az egész bajnokságban elég lenne 2-3 meccset lejátszani.
Forca Barca!!!!
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2014.05.09. 16:48:39

Ferni, az ilyen meccsekkel lehet megnyerni a bajnokságot, ahol nem jobb a csapat, mint az ellen, de valahogy a végén behúzzuk. Tavaly voltunk leginkább ennek a mestere. :)
Avatar
ferninho
Madridista
Hozzászólások: 2345
Csatlakozott: 2009.03.01. 00:01:06

2014.05.09. 13:38:36

Mezner2 írta:
- A szezon elején a real madrid csak a bíróknak és a jó istennek köszönhette, hogy nem került 7-8 pont hátrányba (Elche, Levante.... csak, hogy a legemlékezetesebbeket mondjam....)
A szezon végén a Barcelona (mert nagybetűvel írjuk, úgy mint a Real Madridot is) meg csak a jó istennek köszönhette, hogy nem került 7-8 pont hátrányba...
Az az érdekes 11es az Espanyol ellen... 0-1...
A Betis elleni gyönyörű győzelem 3-1re egy öngóllal és 2db 11essel, amiből ugye a 2. kimaradt és csak szerencsével ment be utána....
A Bilbao elleni meccs, ahol nyugodtan kikaphatott volna a Barca, csak jött Sanchez eltört lövése, amit Pedro berúgott, aztán meg a szabad, amit alapesetben lesért le is fújtak volna, mert a nem egy Barcás lesen volt és a kapus meg labda közé beálltak, direkt zavarni is, csak az egyik full retard Bilbaos befutott a kapuba és nem lett les... (máig nem értem, hogy lehetett valaki ilyen hülye) és gól... de itt is nyugodtan behúzhatta volna a meccset a Bilbao, de pontot minimum szerezhettek volna elég simán...
és a végén jön a legszebb a 2-0ás hátrány és ismerjük az utána történteket... le sem írom inkább.... összeszámolni nem merem hány pontot hullajthatott volna el ezeken a meccseken a Barca, de nyerték az összeset....

most amiket itt leírtam az 5 bajnoki fordulóban történt... ami kimaradt az 5ből akkor kikapott a Barca a Granadától... tehát ezek történtek 5 bajnoki fordulóban egymás után... csak, hogy ha már felhozzuk "jó istent", akkor nézzünk a saját oldalunkra is... és ezek még elég frissek...
nem akarok én itt belemenni egy kutassuk át az egész szezont és hozzunk példákat vitába, mert voltak még bőven ilyenek itt is és ott is, de az, hogy leírjuk, hogy a Real mit makkolt meg előjön a bíró kártya és a többi, mintha a Barcánál ilyenek és ehhez hasonlók nem lettek volna az egész idényben pöppet vicces...

Ilyen egy bajnokság, 38. forduló alatt sok minden történik, felesleges belemenni ilyenekbe, én is tudok írni és kiemelni ilyen dolgokat, de totál felesleges.
madridista
Avatar
Leon
Director del Fútbol
Hozzászólások: 2593
Csatlakozott: 2014.02.17. 16:20:26
Tartózkodási hely: Balkán sarkán

2014.05.08. 17:29:44

Az lenne a "poén" ha a a Barca és a Real is győz (88p,87p) de az Atma bukik a Malaga ellen(88p), az uccsó fordulóban leikszelünk a Camp Nouban (89p,89p), a Real megveri az Espanyolt (90) és vége a dalnak! :mrgreen: #-o
A Barca mellet ezért is szurkolok most hétvégén az Atmának,hogy nyerjenek(99%) és akkor akármi is történik a Barcával a Real akkor sem nyer bajnokságot ha 5 tizit kap az Espanyol ellen a 92. és a 97. perc között! :mrgreen:
A tavaszi mélyrepülés ellenére is megérdemeljük a címet hiszen oda-vissza vertük a Realt és akkor a Camp Nouban az Atmát.Ráadásul úgy húznánk be a ligát,hogy tragédia + sérüléshullám és védő nélküliség is sújtotta a csapatot a szezon legfontosabb (tavasz közepe) időszakában!
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Avatar
Mezner2
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1706
Csatlakozott: 2006.04.14. 13:27:29

2014.05.08. 16:56:05

Sőt nem elég, hogy az ideit nem érdemeljük meg, egyesek odáig mennek, hogy a tavalyit sem, és ez lehet zsinórban a második szezon, hogy semmit nem teszünk érte, és mégis bajnokok leszünk #-o #-o =D>

- Kezdjük ott, hogy idén szakadt meg az a sorozat, hogy 54 fordulón át mi állunk az élen, tehát az idei bajnokság több mint feléig, másfél éven át, minden egyes forduló után a mi nevünkkel kezdődött a tabella !!!

- Folytatva azzal, hogy nem tudom hány csapat bírt volna ott maradni egy ilyen kiélezett bajnokságban úgy, hogy minden kulcsjátékosunk min. 1,5 hónapot kihagyott sérülés miatt (Valdes, Piqué, MESSI, Neymar, Ini, Puyol) AZ Arsenalon kívül ez teljesen példátlan dolog !

- !!!!! Oda vissza kifújtuk a madrid orrát !!!!!

- A szezon elején a real madrid csak a bíróknak és a jó istennek köszönhette, hogy nem került 7-8 pont hátrányba (Elche, Levante.... csak, hogy a legemlékezetesebbeket mondjam....)

-Szezon előtt kénytelen volt a csapat búcsút venni a rákbetegségben szenvedő mesterétől, aki később el is hunyt ( milyen lelki megrázkódtatás lehetett ? )

- Neymar átigazolási botrány amit a média szépen felfújt

- Messi adózási ügy, amit a média szintén felnagyított

Mindezeket összevetve elmondható, hogy bőven van mit visszakapnunk a sorstól, és a tavaszi gyengébb játék ellenére is rászolgáltunk a sikerre !
Nem szabad elfelejteni a fantasztikus őszt ! De azt sem, hogy komoly változások kellenek a keretbe ! Adjunk szép búcsút Puyinak, Valdesnak, Martinonak MEGÉRDEMLIK !!!
Avatar
Capon
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5390
Csatlakozott: 2005.08.26. 20:17:06
Tartózkodási hely: Budapest VIII-XV-ker Rezervátum

2014.05.08. 16:28:39

bence-barca írta:
S.Agüero írta:Érdekes ez, hogy nem érdemelnénk meg.
Hát egyrészről azért gondolják így, mert magunkhoz képest nem teljesítettünk jól az idényben.
Másrészről, Atma meg azért érdemelné meg, mert nem semmi, h feltudták venni a versenyt a 2 naggyal ilyen szinten.
Ember felettit hoznak eddig szerintem, senki még csak a felét sem várta volna tőlük.
Évekig azért panaszkodtunk, hogy a liga 3. is 20 pontos hátrányban volt a 2-tól.
Arra nem volt esély, hogy bárki még csak kicsit is felzárkózzon a két gigász mögé, erre a "semmiből" nem hogy felzárkóztak, de a Realt verik, mi tehetetlenek vagyunk ellenük, és a kis csapatokat is magabiztosan verik, SŐT mellette BL döntőt játszanak :shock: =D>
Akármi is történjen a hátralevő 2 fordulóban, az igazi nyertes részemről az Atleti (és a spanyol bajnokság) még ha 2. is lennének.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
bence-barca
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5465
Csatlakozott: 2007.06.14. 17:19:38
Tartózkodási hely: Budapest

2014.05.08. 16:13:22

ferninho írta:...
Ezt tegnap láttam reklámozni, h c8 néztem, h ilyen csatorna nem is létezik. Eddig még csak nem is hallottam róla. :lol:
S.Agüero írta:Érdekes ez, hogy nem érdemelnénk meg.
Hát egyrészről azért gondolják így, mert magunkhoz képest nem teljesítettünk jól az idényben.
Másrészről, Atma meg azért érdemelné meg, mert nem semmi, h feltudták venni a versenyt a 2 naggyal ilyen szinten.
Avatar
Rivaldo11
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 8005
Csatlakozott: 2006.08.22. 11:44:15
Tartózkodási hely: Budapest

2014.05.08. 15:32:22

Ha legyőzzük az atleticot, akkor a rangadók alapján megérdemeljük a címet, hisz akkor elmondhatnánk, hogy a lehetséges 12 pontból 10-et bezsebeltünk. Amúgy meg azok a játékosok, akik végiglézengik (tehát nem peches módon elvesztett pontokról beszélünk, adott napon mindent megtéve a győzelemért) a granada, levante, valladolid, valencia, stb meccseket, evidens, hogy semmit nem érdemelnek.
A szurkolók, akik jóban rosszban ott vannak, akiknek egész hetüket cseszi el egy-egy rosszabb eredmény, és akiknek fizikai fájdalmat jelent látni a semmittevést, és a hányaveti hozzáállást a pályán, na azok érdemlik meg leginkább ezt a címet. Meg az olyan emberi nagyságok, mint Tito volt, vagy Puyí, akiknek mindenük a Barca...
Annyira viszont mindenképp igazságos ezúttal a sors, hogy a madrid minden bizonnyal már nem nyerheti meg ezt a ligát...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Avatar
crixus
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1390
Csatlakozott: 2014.03.14. 14:43:58

2014.05.08. 15:22:29

Nem értem miért téma már most az e megérdemelnénk-e vagy sem. Egyelőre jussunk túl az Elche-n. Utána meg vívjuk meg a "bajnoki döntőt". Utána érdemes ilyenekről beszélni. Egyébként is aki megnyerni annak teljesen mindegy lesz, hogy milyen körülmények között. Utólag lehet ezen rágódni, de az is kicsit felesleges. Ha mindent egybevetve nézünk, akkor bizony az Atletico nyújtotta a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt. Ezért is vezetnek. Más kérdés, hogy ha a mi nem lazáskodunk, akkor most mi lennénk előnyben. Előre kell most nézni, aztán ha lezárult a szezon akkor lehet értékelni. Ha mi nyerünk úgyis minden szurkoló örülni fog a sikernek.
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2014.05.08. 15:16:13

igazából azért szurkol "mindenki" az atleticonak, mert unják már a barca-real párost, ráadásul ez egy tipikusan minden összejön szezon nekik (soha nem volt sérültjük, lényegében ua. a 11 ember tolta végig...).

jövőre valszeg megint nem lesznek sehol...

nyerjék meg a bl-t, mi meg a ligát oszt' hell, mindenki boldog lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2014.05.08. 14:57:52

Érdekes ez, hogy nem érdemelnénk meg. Aki a leginkább nem érdemelné meg, az a Real Madrid, akik 1 pontot szereztek meg a 12-ből a 4 rangadó alatt.
Szerintem azért mondják sokan, hogy nem érdemelnénk meg, mert tavasszal gyengék voltunk. Viszont, ha ősszel lettünk volna gyengébbek, és tavasszal jók, akkor tuti "megérdemelnénk". Oké, a Villarreal ellen kellett egy kis malac, hogy megnyerjük, de milyen bajnokság megnyeréséhez nem kell szerencse?
Avatar
orska
Jugador del Barça
Hozzászólások: 184
Csatlakozott: 2008.01.09. 14:43:37
Tartózkodási hely: Idegi alapon

2014.05.08. 14:39:47

Sokan mondjatok, hogy nem erdemelnenk meg a cimet. De. Ha ilyen jatekkal es eredmenyekkel is mi szerezzuk a legtobb pontot, akkor a tobbiek meg kevesbe erdemelnek meg. Egyszeruen meg igy is lehet hogy mi leszunk (ha nem is a legjobbak objektive) a leg eredmenyesebbek es ez igy valahol szegenysegi bizonyitvany az ellenfelekre nezve. De lehet ugy is nezni, hogy a kisebb csapatok jobban teljesitettek ellenunk iden, ami lehet valamenyiben az O erdemuk is. All in all, ha megynyerjuk, hadd vigyuk! De attol meg valtoztatasok kellenek, mert jovore nem lesz ez eleg, egyik fronton sem.
Avatar
ferninho
Madridista
Hozzászólások: 2345
Csatlakozott: 2009.03.01. 00:01:06

2014.05.08. 13:48:10

ugye hétvégén a Real meccset nem adták volna élőben, csak 21től felvételről, de jött a Sport TV és a 2. félidőt legalább majd lehet nézni.... de....

amikor azt hiszitek, hogy a Story 4 TVs focimeccseknél nincs lejjebb....
akkor jön a csoda....
és nézheted a Real meccs 2. félidejét élőben a C8 nevezetű valamin, ami 20 órától kezdődik a.... a....a.... Minimax után.... :lol: :lol: :lol:
Tehát nézzük meg mi lesz a Műsorkínálat a Minimax és a C8 helyén vasárnap este:
18:50
Billy és Buddy: Kutya szépségverseny
(2004) (I. évad 17. rész)

19:00
Korhatár: 6
Én kicsi pónim: Bízzátok Fluttershy-ra!
(2013) (III. évad 11. rész)
Equestria varázslatos földjén a királyságot kizárólag színes pónik lakják...

19:30
Korhatár: 6
Transformers Mentő Botok: Légrák-parádé

20:00
Celta Vigo - Real Madrid 2. félideje Élőben :lol: :lol:
madridista
bence-barca
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 5465
Csatlakozott: 2007.06.14. 17:19:38
Tartózkodási hely: Budapest

2014.05.08. 13:09:51

Amúgy hihetetlen idén ez a versenyfutás. Az meg még hihetetlenebb, h mekkorákat bénázunk mi, meg a Real is... szó szerint minden héten más a felállás, minden héten a másik van rosszabb pocizóban, minden héten mást temetnek.
Valahogy úgy vagyok vele nem kezdek el még semmiben se reménykedni, előbb verjük meg az Elchét... mert a jelen állás szerint lazán benne van, h megint bénázunk egyet.
Válasz küldése