A 2024/25-ös szezonra tervezett vendég szerelés
Unveiling our new away kit 🖤💙❤ pic.twitter.com/hIY2Vy4Lg7
— FC Barcelona (@FCBarcelona) September 4, 2024
A kockás mez a mai napig rémálmaimban jön elő... mondjuk a szezon is horrorisztikus volt amit abban játszottunk szoval illett hozzá. A fekvő csíkos is elég kínos volt de akkor még legalább jók voltunkbence0330 írta: ↑2024.07.19. 13:22:21Ez abszolút rendben van, az alapszínek tökéletesek. Egy hangyányit fura nekem az az egész mezen jelenlévő kicsit cirkalmas minta, de egyrészt az messziről nem látszik, másrészt meg inkább ezzel éljék ki a kreativitásukat, mint teljesen eltérő színekkel, mint pár éve.
Nem szoktam a mezhez hozzászólni, de ez tényleg szép lett, 2009-eshez hasonlóan.davi10 írta: ↑2024.07.19. 12:00:14Az idei mezbejelentő videó elég nagyszabású lett.
Nekem elsőre a mez is tetszik, a 3 évvel ezelőtti bohócruha mezre szerintem elég sok fikát kaphatott a Nike, azóta olyan nagyon komoly mellélövést nem hoztak össze, legalábbis a hazai mezekkel.
Szerintem nem nézne ki rosszul a sárga rajta, sőt. Csak nagyon becsapós, mert a hivatalos sokkal sötétebb árnyalatú. Nekem pont ezért nem tetszik az a fehér, annyira rikít rajta, hogy belefájdul a szemem.
Köszi!
Én is kb. ugyanígy gondolom, nincs ezzel komolyabb gond, bár azzal sárgával jobban fel lehetett volna dobni, illetve ez a fehér szponzor felirat nem igazán tetszeik.csababarca írta: ↑2023.06.16. 20:12:55
jó ez a mez, egy kis sárga hiányzik belőle, lenne helye vékonyan azon az íven, ahol vége a csíkozásnak.
de ez egy mez, ebben játszanak, aki ezen kiborul, azt nem tudom hova tenni.
sokadrangú kérdés ez.
Konkrétan a Nike már lassan egy évtizede nem tud jó mezeket gyártani a Barca számára (1-2 kivétellel).daffy írta: ↑2023.06.15. 11:50:20Kicsit olyan,mint az idei piacos verziója. Pedig a nike tud jókat készíteni,most valahogy nem sikerült szerintem sem.davi10 írta: ↑2023.06.15. 08:31:01Hivatalos a jövő évi hazai mez
Nekem annyire nem tetszik, mint az idei, de a tavalyi bohócruha után már ennek is örülök.