Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyrészt szerintem a kevés meccsanyag miatt van ez, másrészt amiatt, hogy időről időre szélsőként is lehetőséget kap, ott pedig nem ez az elsődleges feladata. Egyébként inkább a rúgótechnika, a cselezőkészség és a robbanékonyság az erőssége, mint a passzjáték, de azért utóbbiban sem vall szégyent szvsz. Jövőre remélhetőleg többször láthatjuk majd tétmeccseken, azért a Barça B-t még mindig gyakrabban lehet nézni streamen, mint a Juvenil A-t. (Nem lennék meglepve, ha Gerard López vagy egy esetleges új edző inkább szélsőként játszatná majd, mint középpályásként, de ez persze attól is függ, hogy hogyan alakul a keret a nyár folyamán.)palesz77 írta:Paik Seung-Ho 백승호 2016 ● Barcelona Juvenil A (U19)
Lee után róla is készült, hátha érdekel itt valakit. Nekem ő szimpatikusabb így videók alapján, tetszik amit összevágtak róla, jól cselez, kétlábas, a mozgását meg jó nézni. GT, róla mit kell komolyabban tudni? Passzjátéka milyen? Csak mert középpályás tudtommal, oda meg az is kell azért, de ide a videóba egy nagyobb kiugratást se sikerült összeszedni. Nyilván ez a kevés meccsanyag miatt is lehet, szóval légyszi írd le róla amit tudni kell.
Szomorú ezt hallani róla. Ha ennyire nincs benne alázat, akkor el is felejthetjük, egy jó ajánlat esetén felőlem mehet véglegesen.palesz77 írta:Abelardo (coach Sporting): "Halilovic not starting in last weeks? Because he hasn't been training well. You have to deserve your place."
A 20. forduló óta 3-szor volt kezdő, tartok tőle, hogy lesznek még gondok a hozzáállásával.. Meccsen is lehet sokszor érezni ezt, szerintem ő is tudja már, hogy "kinőtte" a Gijont, ezért nem is hajt már annyira - válogatottban sokkal aktívabb volt múltkor. Csak ennek nem így kéne működnie..
Jövőre vagy elcseréljük + némi pénzért a Sevillába vagy megy kölcsönbe a Valenciába...palesz77 írta:Abelardo (coach Sporting): "Halilovic not starting in last weeks? Because he hasn't been training well. You have to deserve your place."
A 20. forduló óta 3-szor volt kezdő, tartok tőle, hogy lesznek még gondok a hozzáállásával.. Meccsen is lehet sokszor érezni ezt, szerintem ő is tudja már, hogy "kinőtte" a Gijont, ezért nem is hajt már annyira - válogatottban sokkal aktívabb volt múltkor. Csak ennek nem így kéne működnie..
Ha bent marad a Rayo, annak örülnék ha oda menne. Mert ők nem bunkert játszanak és sokkal jobban kijöhetne Samper tudása.Samper írta: Samper sérülése alkalmat ad a Barcanak, hogy tárgyaljon vele új szerződésről, illetve kölcsönadásról. Nem állapot, hogy továbbra is a III. o.-ban játszik.
Samper sérülése alkalmat ad a Barcanak, hogy tárgyaljon vele új szerződésről, illetve kölcsönadásról. Nem állapot, hogy továbbra is a III. o.-ban játszik.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalos:
Samper bokatörést szenvedett, ebben a szezonban már nem fog tudni játszani!
Jobbulást!
Tétmeccseken csak januártól lehet látni, úgyhogy olyan sokszor még nem tudtam figyelni a játékát (kár, hogy a Juvenil A-nak csak a hazai meccseit közvetítik a Barça YouTube-csatornáján), de egész korrekt kis játékosnak tűnik az eddigiek alapján. Technikás, viszonylag gyors, és egyáltalán nem statikus, sokat mozog ki szélre, be az üres területekre, hogy minél többször megjátszható legyen. Talán két-három hete volt egy nagyon szép emelése az egyik bajnokin, amiből gól is lett, aztán viszont a Copa Catalunya döntőjében (ez már ugye a Barça B) elég gyenge volt a helyzetkihasználása - persze ez most még abszolút belefér, az említett meccsen lépett másodszorra pályára a Barça B színeiben, ha jól emlékszem.palesz77 írta:Ha esetleg már látta valaki játszani - GT, Chino, bárki-, Mujicáról mit lehet tudni, hogy játszik? Azt tudom, hogy januártól játszik a Juvenil A-ban, a B-ben nemrég mutatkozott be, és elvileg Lucho is komolyan figyeli, a napokban edzésre is felhívta. Egy 17 éves támadóról van szó amúgy, akit esetleg érdekel.
Régi szép idők, amikor Vinyals padoztatta Sampert egy jóféle Patric-Gumbau double pivotért...visca el barca írta:nézem ezt a patric gyereket a lazioban, hát valami tragédiamb1-ben komolyabb jobb bekkek vannak
Nem véletlenül örült itt mindenki, amikor elment..visca el barca írta:nézem ezt a patric gyereket a lazioban, hát valami tragédiamb1-ben komolyabb jobb bekkek vannak

Az.
Tivornya írta: Nem ülök föl a provokációdnak, pedig hangulatban vagyok
Nem ülök föl a provokációdnak, pedig hangulatban vagyokNormandia írta:....és mintha a nagyokat látnád. A passzok, helyezkedések és kihagyott ziccerek.Tivornya írta:Komolyan nyomják a kissrácok, élvezet nézni ezt az összefoglalótLehetett volna 6:0 is.
....és mintha a nagyokat látnád. A passzok, helyezkedések és kihagyott ziccerek.Tivornya írta:Komolyan nyomják a kissrácok, élvezet nézni ezt az összefoglalót
Elképesztő színvonal, és mennyi néző...Tromort77 írta:https://www.youtube.com/watch?v=s_onQTlDZsE Barca's Alevin A
Biztonságos kezekben a jövő!
Hihetetlen, mintha felnőtt meccs lenne. Rengeteg Barca helyzet, szép játék, gyönyörű szabadrúgás gól, tipikus spanyol bíráskodás és mellé a Real-nak itt is van egy Pepéje.