palesz77 írta:Ha esetleg már látta valaki játszani - GT, Chino, bárki

-, Mujicáról mit lehet tudni, hogy játszik? Azt tudom, hogy januártól játszik a Juvenil A-ban, a B-ben nemrég mutatkozott be, és elvileg Lucho is komolyan figyeli, a napokban edzésre is felhívta. Egy 17 éves támadóról van szó amúgy, akit esetleg érdekel.
Tétmeccseken csak januártól lehet látni, úgyhogy olyan sokszor még nem tudtam figyelni a játékát (kár, hogy a Juvenil A-nak csak a hazai meccseit közvetítik a Barça YouTube-csatornáján), de egész korrekt kis játékosnak tűnik az eddigiek alapján. Technikás, viszonylag gyors, és egyáltalán nem statikus, sokat mozog ki szélre, be az üres területekre, hogy minél többször megjátszható legyen. Talán két-három hete volt egy nagyon szép emelése az egyik bajnokin, amiből gól is lett, aztán viszont a Copa Catalunya döntőjében (ez már ugye a Barça B) elég gyenge volt a helyzetkihasználása - persze ez most még abszolút belefér, az említett meccsen lépett másodszorra pályára a Barça B színeiben, ha jól emlékszem.
Összességében nekem egyelőre tetszik, amit csinál, de mondom, olyan sokat én sem láttam még belőle. Egyébként fiatal még, egy éve még biztosan lenne a Juvenil A-ban, de szerintem a következő szezont már a B csapatnál kezdi majd meg, ahol remélhetőleg szépen tud fejlődni tovább.
Érdekes lesz egyébként látni, hogy hogyan alakul majd a keret a nyáron, jó néhány olyan játékos van most a Juvenil A-ban, aki tehetsége és idei teljesítménye alapján jogosan számíthat arra, hogy felkerül a B-be. Mondjuk köztük van pár olyan is (Aleñá, Morer, Cucurella, Carles Pérez), aki van még olyan fiatal, hogy további egy szezont a Juvenil A-ban tölthessen el.
visca el barca írta:nézem ezt a patric gyereket a lazioban, hát valami tragédia

mb1-ben komolyabb jobb bekkek vannak

Régi szép idők, amikor Vinyals padoztatta Sampert egy jóféle Patric-Gumbau double pivotért...