kristop írta:na, például ezért is lenne jó feljutni most. élőben ami linkek (vagy inkább csak link) vannak, azok elérhetetlenek, mert csak spanyolországból lehet őket nézni. próbáltam vpn-el, spanyol ip címről is nézni őket, de úgy meg brutálisan szaggatnak. szóval ha valaki tud valamit azt én is megköszönném.
Igen sajnos ez az átka ennek. Amikor sikerül is találni valami linket csak borzasztó minőségben lehet nézni a meccseket, de jobb mint a semmi.
palesz77 írta:
Nem tudom találtál-e valamit, ha igen akkor nekem is küldd majd el légyszi. De szerintem sajna nincs ilyen oldal, rojadirectán 1-2 meccs fent van, de az is szörnyű minőségben sajnos..

Egyszer találtam egy oldalt, amin 5 euroért 1 hónapig ingyen elérhetőek voltak a meccsek, de már nem tudom hol volt. Annyit kerestem össze-vissza, hogy nem találtam meg újra. Nem a legjobb, de elég használható minőségben.
Feljutni idén még szerintem nem fognak ahhoz túlságosan el lett cseszve az ősz. Viszont ha jövőre tudják tartani ezt a formát és a feljövők is rendben lesznek könnyen meglehet a másodosztály. Mondjuk nem lehetetlen idén sem, ha meghúzzuk a tavaszt. Lesz kilenc meccs, és 7 pont a hátrányunk.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy, ha jön Lee, hogy fog kinézni a támadósor. Marad-e Romera vagy inkább a koreai lesz elől, Dani meg megy ki szélre. Azért a spanyol is még csak 20 éves és amit mutat az nem gyenge. Lee még csak 18, neki van még ideje. Az mondjuk könnyen elképzelhető, hogy Chamorrot váltja a koreai, ami nem biztos, hogy rossz döntés lenne. Az előbbi fejlődni már nem nagyon fog és a támadórészlegben nettó emberhátrány, ahhoz képest, hogy már 25 éves.
Alena szerintem egyértelmű, rajta kívül Paikot tudom elképzelni aki a B-csapat tagja lenne jövőre. Ők hárman szerintem elegek lennének. Akiket kölcsönbe lehetne adni adni, az Gumbau, Xemi elsősorba, de az egyik kh is mehetne. Talán Juste és jöhetne helyette Garcia, aki balhátvédként is elég jó. Így lenne egy Kh és egy balbekk cserénk is. (akár Delgadot is kiszoríthatja idővel) Bár akkor Xavi Quintillà-nak lécelnie kellene.
Lesz min törnie a fejét Gerard-nak, nagyon kíváncsi vagyok hogyan alakul majd a jövő évi keret.
Azt nem igazán értem, hogy Gumbau-hoz miért ragaszkodik ennyire. (lehet, hogy csak én nem látom a benne lévő zsenialitást) Még védőnek is folyamatosan berakja vagy kkp-nak, ha nincs Samper. Viszont ha Samper megy, akkor össze lehet állítani egy jó kis kp-t. Gömbi marad vkp, előtte ott lesz Alena, Kaptoum, Paik, Xemi (bár őt nem igazán ismerem, de sokat játszik) és akár Cámara is, ha Lee kezdő lesz, így Romera mehet szélre, ahol többször játszott már.
Én Tarín-ban nagyon bízom. z egyik legígéretesebb fiatal kh. aki a Juvenilből feljött a B-be. Az első évében alapember, technikás, jó a felépítése és gyors is.
Az igazolásoknál direkt nem említettem meg a nevét, én még adnék 2 évet neki, akkorra már eldől milyen játékos is valójában.