La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.04.07. 15:46:16

palesz77 írta:Ha esetleg már látta valaki játszani - GT, Chino, bárki :D -, Mujicáról mit lehet tudni, hogy játszik? Azt tudom, hogy januártól játszik a Juvenil A-ban, a B-ben nemrég mutatkozott be, és elvileg Lucho is komolyan figyeli, a napokban edzésre is felhívta. Egy 17 éves támadóról van szó amúgy, akit esetleg érdekel.
Tétmeccseken csak januártól lehet látni, úgyhogy olyan sokszor még nem tudtam figyelni a játékát (kár, hogy a Juvenil A-nak csak a hazai meccseit közvetítik a Barça YouTube-csatornáján), de egész korrekt kis játékosnak tűnik az eddigiek alapján. Technikás, viszonylag gyors, és egyáltalán nem statikus, sokat mozog ki szélre, be az üres területekre, hogy minél többször megjátszható legyen. Talán két-három hete volt egy nagyon szép emelése az egyik bajnokin, amiből gól is lett, aztán viszont a Copa Catalunya döntőjében (ez már ugye a Barça B) elég gyenge volt a helyzetkihasználása - persze ez most még abszolút belefér, az említett meccsen lépett másodszorra pályára a Barça B színeiben, ha jól emlékszem.

Összességében nekem egyelőre tetszik, amit csinál, de mondom, olyan sokat én sem láttam még belőle. Egyébként fiatal még, egy éve még biztosan lenne a Juvenil A-ban, de szerintem a következő szezont már a B csapatnál kezdi majd meg, ahol remélhetőleg szépen tud fejlődni tovább. :)

Érdekes lesz egyébként látni, hogy hogyan alakul majd a keret a nyáron, jó néhány olyan játékos van most a Juvenil A-ban, aki tehetsége és idei teljesítménye alapján jogosan számíthat arra, hogy felkerül a B-be. Mondjuk köztük van pár olyan is (Aleñá, Morer, Cucurella, Carles Pérez), aki van még olyan fiatal, hogy további egy szezont a Juvenil A-ban tölthessen el.
visca el barca írta:nézem ezt a patric gyereket a lazioban, hát valami tragédia :D mb1-ben komolyabb jobb bekkek vannak :D
Régi szép idők, amikor Vinyals padoztatta Sampert egy jóféle Patric-Gumbau double pivotért... :mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.07. 13:27:09

Ha esetleg már látta valaki játszani - GT, Chino, bárki :D -, Mujicáról mit lehet tudni, hogy játszik? Azt tudom, hogy januártól játszik a Juvenil A-ban, a B-ben nemrég mutatkozott be, és elvileg Lucho is komolyan figyeli, a napokban edzésre is felhívta. Egy 17 éves támadóról van szó amúgy, akit esetleg érdekel.
palesz77

2016.04.06. 20:02:52

Best of Sergi Samper 2013-2016 ● Barça B

20 percnyi Samper, ha esetleg unatkozna valaki a Bl meccsek kezdete előtt.. :D
visca el barca írta:nézem ezt a patric gyereket a lazioban, hát valami tragédia :D mb1-ben komolyabb jobb bekkek vannak :D
Nem véletlenül örült itt mindenki, amikor elment.. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.03. 15:50:35

nézem ezt a patric gyereket a lazioban, hát valami tragédia :D mb1-ben komolyabb jobb bekkek vannak :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.04.01. 13:48:47

Az.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MatyiG
Adminisztrátor

2016.04.01. 13:21:38

Normandia
Director del Fútbol

2016.03.28. 19:12:27

Tivornya írta: Nem ülök föl a provokációdnak, pedig hangulatban vagyok :D
:-D Nem akartalak provokálni, komolyan ezek jöttek le az összefoglalóból. Jó volt nézni őket.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Tivornya
Capitá del Barça

2016.03.28. 18:31:46

Normandia írta:
Tivornya írta:Komolyan nyomják a kissrácok, élvezet nézni ezt az összefoglalót :)
....és mintha a nagyokat látnád. A passzok, helyezkedések és kihagyott ziccerek. :-D Lehetett volna 6:0 is.
Nem ülök föl a provokációdnak, pedig hangulatban vagyok :D
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Normandia
Director del Fútbol

2016.03.28. 16:43:52

Tivornya írta:Komolyan nyomják a kissrácok, élvezet nézni ezt az összefoglalót :)
....és mintha a nagyokat látnád. A passzok, helyezkedések és kihagyott ziccerek. :-D Lehetett volna 6:0 is.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.03.28. 10:18:40

Tromort77 írta:https://www.youtube.com/watch?v=s_onQTlDZsE Barca's Alevin A

Biztonságos kezekben a jövő!

Hihetetlen, mintha felnőtt meccs lenne. Rengeteg Barca helyzet, szép játék, gyönyörű szabadrúgás gól, tipikus spanyol bíráskodás és mellé a Real-nak itt is van egy Pepéje. :D
Elképesztő színvonal, és mennyi néző... :shock:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.03.28. 09:10:04

Elképesztő az a szabadrúgás gól. Egyébként az új Casillas is megvan, ahogy látom =D>
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2016.03.27. 19:31:35

Komolyan nyomják a kissrácok, élvezet nézni ezt az összefoglalót :)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.27. 18:47:24

Lehet egy ilyen U10es Barca meccs színvonalasabb mint egy NB1es. Mekkora szabadrúgást akasztott a kölyök :O
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.03.27. 18:21:48

Tromort77 írta:https://www.youtube.com/watch?v=s_onQTlDZsE Barca's Alevin A

Hihetetlen, mintha felnőtt meccs lenne. Rengeteg Barca helyzet, szép játék, gyönyörű szabadrúgás gól, tipikus spanyol bíráskodás és mellé a Real-nak itt is van egy Pepéje. :D
fú, ez tényleg nagyon komoly, milyen szintet képviselnek már ennyi idősen. meg az is durva, hogy milyen hangulat van 10 évesek meccsén.
Tromort77

2016.03.27. 17:09:13

https://www.youtube.com/watch?v=s_onQTlDZsE Barca's Alevin A

palesz77

2016.03.23. 20:12:52

Halilovic úgy 35 percet játszott a horvátok mostani meccsén. Nem volt nagy meccse, elég gyér volt a pálya, zuhogott az eső, fújt a szél, mindenki gyenge volt, ehhez mérten ő se volt top. Voltak biztató megoldásai, szép dolgai, meg hülye eladott labdái is, érződik, hogy kis pubi még. Ami viszont nagyon tetszett az az, hogy itt keményen védekezett ő is. Nem egy Rakitic szinten azért, de többször odalépett ő is, visszazárt végig, sokkal aktívabb volt, mint a Gijonban. Lehet ott csak taktika tényleg az, hogy neki nem kell végiggürizni a meccset - elég hülye taktika akkor -, nem tudom, de a mai nap kellemes csalódás volt nekem, már-már kezdtem lemondani róla a rossz hozzáállása miatt, de ez a mai bizttató volt. EB-n amúgy nagyon max epizodista lesz szeritnem, de lehet még az se, elég erős a horvát keret, az ő játéka meg még nagyon kiforratlan.
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.21. 19:36:35

palesz77 írta:Denis vs Barcelona

Elég jó kis meccse volt - MoM is lett -, kíváncsi vagyok, hogy melyik poszto(ko)n számol majd vele Lucho, én így hirtelen Neymar és Ini helyettesítésére tippelnék. Az eddig látottak alapján azt kétlem, hogy kezdőig verekedje majd magát, de ki tudja, 3 milliót mindeképp megér..

Hiába kedvelem nagyon a srácot, nem hiszem, hogy lenne értelme visszahozni. Ha nem igazoltuk volna le Ardat, akkor érdemes lenne, de így már nagyon sokan vagyunk. A játékpercek meg kellenek, mind Ardanak, mind Rafinhanak és Robinak. Jövőre még úgyis Ini lesz az első számú kh azon az oldalon és Denis túl támadó felfogású, hogy a kp más pontján is a legjobbját tudja mutatni. Bár Rakiticet lehet rotálni Rafinhaval vagy Sr-rel, de a meccsek túlnyomó részében úgyis a horvát játszana Inivel.
Neymar mellett sem kapna sok esélyt, főleg ha marad Munir. Ráadásul csere támadót is tervezünk igazolni (plusz beugorhat a török is). Egymástól vennék el a fiatalok + Arda a játéklehetőséget. Ez senki számára nem lenne egészséges. 400-500 játékpercért, sokszor az utolsó 10-15 percre beállva nem hiszem, hogy akár neki akár a csapatnak megérné.
Nagyon jó kis játékos, 21 évesen így beverekedni magát a Villarrealba önmagában is szép teljesítmény, de a játékstílusán is változtatni kellene valamelyest, visszább kell vonni és játéktere is kevesebb lenne, neki a 4-4-2 a legideálisabb. A B-ben is sokkal szabadabban mozoghatott. Nyilván ez nincs kőbe vésve, csak nem tudni, hogyan tudna illeszkedni.

Kivételes képességű labdarúgó, aki akár kezdőig is vihetné itt, de nem hiszem, hogy kapna elég játékpercet hozzá.
Forca Barca!!!!
ntibi67
Capitá del Barça

2016.03.21. 19:18:06

Esetleg nem is "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" még visszahozni csak éljünk a visszavásárlási jogunkal.
palesz77

2016.03.21. 18:18:31

Denis vs Barcelona

Elég jó kis meccse volt - MoM is lett -, kíváncsi vagyok, hogy melyik poszto(ko)n számol majd vele Lucho, én így hirtelen Neymar és Ini helyettesítésére tippelnék. Az eddig látottak alapján azt kétlem, hogy kezdőig verekedje majd magát, de ki tudja, 3 milliót mindeképp megér..
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.15. 14:29:39

kristop írta:na, például ezért is lenne jó feljutni most. élőben ami linkek (vagy inkább csak link) vannak, azok elérhetetlenek, mert csak spanyolországból lehet őket nézni. próbáltam vpn-el, spanyol ip címről is nézni őket, de úgy meg brutálisan szaggatnak. szóval ha valaki tud valamit azt én is megköszönném.

Igen sajnos ez az átka ennek. Amikor sikerül is találni valami linket csak borzasztó minőségben lehet nézni a meccseket, de jobb mint a semmi.
palesz77 írta: Nem tudom találtál-e valamit, ha igen akkor nekem is küldd majd el légyszi. De szerintem sajna nincs ilyen oldal, rojadirectán 1-2 meccs fent van, de az is szörnyű minőségben sajnos.. :?

Egyszer találtam egy oldalt, amin 5 euroért 1 hónapig ingyen elérhetőek voltak a meccsek, de már nem tudom hol volt. Annyit kerestem össze-vissza, hogy nem találtam meg újra. Nem a legjobb, de elég használható minőségben.

Feljutni idén még szerintem nem fognak ahhoz túlságosan el lett cseszve az ősz. Viszont ha jövőre tudják tartani ezt a formát és a feljövők is rendben lesznek könnyen meglehet a másodosztály. Mondjuk nem lehetetlen idén sem, ha meghúzzuk a tavaszt. Lesz kilenc meccs, és 7 pont a hátrányunk.

Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy, ha jön Lee, hogy fog kinézni a támadósor. Marad-e Romera vagy inkább a koreai lesz elől, Dani meg megy ki szélre. Azért a spanyol is még csak 20 éves és amit mutat az nem gyenge. Lee még csak 18, neki van még ideje. Az mondjuk könnyen elképzelhető, hogy Chamorrot váltja a koreai, ami nem biztos, hogy rossz döntés lenne. Az előbbi fejlődni már nem nagyon fog és a támadórészlegben nettó emberhátrány, ahhoz képest, hogy már 25 éves.
Alena szerintem egyértelmű, rajta kívül Paikot tudom elképzelni aki a B-csapat tagja lenne jövőre. Ők hárman szerintem elegek lennének. Akiket kölcsönbe lehetne adni adni, az Gumbau, Xemi elsősorba, de az egyik kh is mehetne. Talán Juste és jöhetne helyette Garcia, aki balhátvédként is elég jó. Így lenne egy Kh és egy balbekk cserénk is. (akár Delgadot is kiszoríthatja idővel) Bár akkor Xavi Quintillà-nak lécelnie kellene.
Lesz min törnie a fejét Gerard-nak, nagyon kíváncsi vagyok hogyan alakul majd a jövő évi keret.
Azt nem igazán értem, hogy Gumbau-hoz miért ragaszkodik ennyire. (lehet, hogy csak én nem látom a benne lévő zsenialitást) Még védőnek is folyamatosan berakja vagy kkp-nak, ha nincs Samper. Viszont ha Samper megy, akkor össze lehet állítani egy jó kis kp-t. Gömbi marad vkp, előtte ott lesz Alena, Kaptoum, Paik, Xemi (bár őt nem igazán ismerem, de sokat játszik) és akár Cámara is, ha Lee kezdő lesz, így Romera mehet szélre, ahol többször játszott már.

Én Tarín-ban nagyon bízom. z egyik legígéretesebb fiatal kh. aki a Juvenilből feljött a B-be. Az első évében alapember, technikás, jó a felépítése és gyors is.
Az igazolásoknál direkt nem említettem meg a nevét, én még adnék 2 évet neki, akkorra már eldől milyen játékos is valójában.
Forca Barca!!!!
kristop
Entrenador del Barça

2016.03.14. 15:39:25

na, például ezért is lenne jó feljutni most. élőben ami linkek (vagy inkább csak link) vannak, azok elérhetetlenek, mert csak spanyolországból lehet őket nézni. próbáltam vpn-el, spanyol ip címről is nézni őket, de úgy meg brutálisan szaggatnak. szóval ha valaki tud valamit azt én is megköszönném.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
palesz77

2016.03.14. 14:46:02

Chino írta:Tudom, hogy nem ebbe a topicba tartozik, de valaki tudna segíteni, honnan lehet letölteni a B-csapat meccseit? Elég sokat nem láttam és szeretném pótolni. Előre is köszi!
Nem tudom találtál-e valamit, ha igen akkor nekem is küldd majd el légyszi. De szerintem sajna nincs ilyen oldal, rojadirectán 1-2 meccs fent van, de az is szörnyű minőségben sajnos.. :?
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.13. 21:15:19

Megszakadt a kilencmeccses veretlenségi széria, a kicsik kikaptak a Lleida-tól idegenben 2:0-ra, így visszacsúsztunk a 10. helyre, de még mindig nincs távol a feljutóhely. [-o<

Tudom, hogy nem ebbe a topicba tartozik, de valaki tudna segíteni, honnan lehet letölteni a B-csapat meccseit? Elég sokat nem láttam és szeretném pótolni. Előre is köszi!
Forca Barca!!!!
palesz77

2016.03.13. 10:06:56

brownieheaven írta:Jó reggelt!
Sajnos nem láttam a tegnapi meccset, valaki leírná, Samper mit mutatott abban a fél órában, ami megadatott neki?
https://www.youtube.com/watch?v=H6rEshhabc4

Nincs benne minden, volt pár eladott labdája is, 2 szerelése, 1 megnyert fejpárbaja - bár én többre emlékszem -, szerintem összességében jól szállt be. Nekem az volt vele a bajom mostanság, hogy nem mozog eleget, de tegnap ezzel se volt probléma, próbált mindig jól helyezkedni, futott üresbe. Liga debütálásnak tökéletes volt.

szerk.:
+
https://www.youtube.com/watch?v=3PlBdVgzA8s
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.03.13. 09:57:49

Jó reggelt!
Sajnos nem láttam a tegnapi meccset, valaki leírná, Samper mit mutatott abban a fél órában, ami megadatott neki?
Válasz küldése