Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tétmeccseken csak januártól lehet látni, úgyhogy olyan sokszor még nem tudtam figyelni a játékát (kár, hogy a Juvenil A-nak csak a hazai meccseit közvetítik a Barça YouTube-csatornáján), de egész korrekt kis játékosnak tűnik az eddigiek alapján. Technikás, viszonylag gyors, és egyáltalán nem statikus, sokat mozog ki szélre, be az üres területekre, hogy minél többször megjátszható legyen. Talán két-három hete volt egy nagyon szép emelése az egyik bajnokin, amiből gól is lett, aztán viszont a Copa Catalunya döntőjében (ez már ugye a Barça B) elég gyenge volt a helyzetkihasználása - persze ez most még abszolút belefér, az említett meccsen lépett másodszorra pályára a Barça B színeiben, ha jól emlékszem.palesz77 írta:Ha esetleg már látta valaki játszani - GT, Chino, bárki-, Mujicáról mit lehet tudni, hogy játszik? Azt tudom, hogy januártól játszik a Juvenil A-ban, a B-ben nemrég mutatkozott be, és elvileg Lucho is komolyan figyeli, a napokban edzésre is felhívta. Egy 17 éves támadóról van szó amúgy, akit esetleg érdekel.
Régi szép idők, amikor Vinyals padoztatta Sampert egy jóféle Patric-Gumbau double pivotért...visca el barca írta:nézem ezt a patric gyereket a lazioban, hát valami tragédiamb1-ben komolyabb jobb bekkek vannak
Nem véletlenül örült itt mindenki, amikor elment..visca el barca írta:nézem ezt a patric gyereket a lazioban, hát valami tragédiamb1-ben komolyabb jobb bekkek vannak
Az.
Tivornya írta: Nem ülök föl a provokációdnak, pedig hangulatban vagyok
Nem ülök föl a provokációdnak, pedig hangulatban vagyokNormandia írta:....és mintha a nagyokat látnád. A passzok, helyezkedések és kihagyott ziccerek.Tivornya írta:Komolyan nyomják a kissrácok, élvezet nézni ezt az összefoglalótLehetett volna 6:0 is.
....és mintha a nagyokat látnád. A passzok, helyezkedések és kihagyott ziccerek.Tivornya írta:Komolyan nyomják a kissrácok, élvezet nézni ezt az összefoglalót
Elképesztő színvonal, és mennyi néző...Tromort77 írta:https://www.youtube.com/watch?v=s_onQTlDZsE Barca's Alevin A
Biztonságos kezekben a jövő!
Hihetetlen, mintha felnőtt meccs lenne. Rengeteg Barca helyzet, szép játék, gyönyörű szabadrúgás gól, tipikus spanyol bíráskodás és mellé a Real-nak itt is van egy Pepéje.
fú, ez tényleg nagyon komoly, milyen szintet képviselnek már ennyi idősen. meg az is durva, hogy milyen hangulat van 10 évesek meccsén.Tromort77 írta:https://www.youtube.com/watch?v=s_onQTlDZsE Barca's Alevin A
Biztonságos kezekben a jövő!
Hihetetlen, mintha felnőtt meccs lenne. Rengeteg Barca helyzet, szép játék, gyönyörű szabadrúgás gól, tipikus spanyol bíráskodás és mellé a Real-nak itt is van egy Pepéje.
palesz77 írta:Denis vs Barcelona
Elég jó kis meccse volt - MoM is lett -, kíváncsi vagyok, hogy melyik poszto(ko)n számol majd vele Lucho, én így hirtelen Neymar és Ini helyettesítésére tippelnék. Az eddig látottak alapján azt kétlem, hogy kezdőig verekedje majd magát, de ki tudja, 3 milliót mindeképp megér..
kristop írta:na, például ezért is lenne jó feljutni most. élőben ami linkek (vagy inkább csak link) vannak, azok elérhetetlenek, mert csak spanyolországból lehet őket nézni. próbáltam vpn-el, spanyol ip címről is nézni őket, de úgy meg brutálisan szaggatnak. szóval ha valaki tud valamit azt én is megköszönném.
palesz77 írta: Nem tudom találtál-e valamit, ha igen akkor nekem is küldd majd el légyszi. De szerintem sajna nincs ilyen oldal, rojadirectán 1-2 meccs fent van, de az is szörnyű minőségben sajnos..
Nem tudom találtál-e valamit, ha igen akkor nekem is küldd majd el légyszi. De szerintem sajna nincs ilyen oldal, rojadirectán 1-2 meccs fent van, de az is szörnyű minőségben sajnos..Chino írta:Tudom, hogy nem ebbe a topicba tartozik, de valaki tudna segíteni, honnan lehet letölteni a B-csapat meccseit? Elég sokat nem láttam és szeretném pótolni. Előre is köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=H6rEshhabc4brownieheaven írta:Jó reggelt!
Sajnos nem láttam a tegnapi meccset, valaki leírná, Samper mit mutatott abban a fél órában, ami megadatott neki?