Kicsik ma is nyertek, már 6. zsinórban. És ha jól olvastam gólt se kaptak ezek alatt, azért ez nemsemmi.. 

Halilovic pedig gólpasszt adott a mai 1-1-re végződő Betis-Gijon találkozón. 
Itt a passz, szép volt, de ilyen szinten ezt azért illett odatenni. Mondjuk én néztem a meccset is, ebbe a Gijonba egy ekkora passz már nagy szám.. Egyedül Halilovic képes oldalváltásra komolyan. Ha valaki a túloldalon áll tök üresen, akkor is felnéznek, látják hogy ott van, aztán leadják a legközelebbi embernek a lasztit. Nem csoda, hogy kiesés elől menekülnek, a Sanabrián és Halilovicon kívül elég gyér a felhozataluk. Jony még nem rossz, de ész nélkül cselez csak.
A horvátnak amúgy nem volt nagy meccse, de megint volt pár olyan megmozdulása.. Agyam eldobom az elegáns cseleitől. Mondjuk nekem a mai meccs azt is ismét igazolta, hogy inkább a középpályán kéne játszatni, nem támadóként. Sokkal jobb megoldásai vannak, ha előtte és mögötte is vannak emberek, nagyon érzi a kényszerítőzéseket. Nem egy olyan szitu volt, hogy volt körülötte 2-3 ember, és tökéletesen tette tovább közöttük kis területen, nekem Ini jutott eszembe rögtön. Meg volt egy nagy forgatása is második félidőben - majd küldök linket róla, ha lesz -, az is olyan Inis volt, elegánsan megvert 2 védőt egyszerre, aztán vitte fel a támadóknak. Úgyhogy remélem jövőre olyan csapatba kerül, ahol nem támadóként számolnak vele, egy sorral hátrébb inkább ki lehetne hozni belőle a maximumot szerintem. 
Ez amúgy már az 5. gólpassza volt idén.