FCBsteve írta: ↑2022.10.13. 10:40:49
(Úgy érzem) Sajnos ő ejtett ki minket mind az EL-ből, mind a BL-ből...
Nem akarom védeni, mert hibázott a 2. gólnál, de azért más kávéház az, ha valakivel szemben a világ egyik TOP csatára egy az egyben szerez egy ütem előnyt, mintha valaki olyan amatőr/fegyelmezetlenségből eredő hibát vét, mint Busquets vagy előtte Pique...
Amúgy értem én, hogy sikk utálni Eric Garciát, de normál esetben 3-4. sz. védőnek szerintem megfelel, de mivel az elvileg a sorban előtte lévő 3 védő is sérült volt, ezért került be a kezdőbe. Lucho is számol vele a válogatottnál, annyira nem rettenetes, mint amennyire megpróbálják beállítani itt néhányan.
Mellette szól, hogy saját nevelés, ami nem az érzelmi töltete, hanem a nemzetközi kupákban teljesítendő kvóta miatt azért pozitívum, fiatal is még, és nem is nagyon látom, hogy a 4. védő posztjára még egy Koundé-kaliberű igazolást kéne a helyére. Amúgy minden ideálisan felépített keret megrogyna, ha a 3 kezdő khv kiesne sérülés miatt.
Az, hogy miatta estünk ki a BL-ből az meg olyan túlzó, hogy igazából vitába szállni sincs kedvem vele, de véleményem szerint nagyon nagy tévúton jár, aki a kudarcok okát egyedül/elsősorban EG-ben keresi... Kicsit olyan, mint amikor a 2. sz. jobbhátvédként funkcionáló Sergi Roberto böki az emberek szemét, hol van az a probléma valós gyökerétől?
nagyatyesz írta: ↑2022.10.13. 11:44:08
Pep és a City durván felültetett minket vele...
Ingyen jött, nem értem mivel ültettek fel minket. Ferran Torresre lehet mondani, mert ő piszok drága volt ("ezzel mondjuk pont átb***tak"), de EG anyagilag nem volt megterhelő.