Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.09.07. 00:26:13
Borzasztó kíváncsi vagyok rá, valami azt súgja, hogy Flick keze alatt ismét kivirágzik és egy jó Fatit fogunk látni, akire nagy szükségünk lenne. Abban biztos vagyok az utolsó nagy lehetősége, de abban is hogy megfogják találni a szerepét és megkap minden lehetőséget. FT helyett bérelt helye lenne, én drukkolok neki.
Én nem hiszem, hogy Ferránt 1-2 meccsnél többször látjuk balszélsőben, ott teljesen halott. Centerként egész jó csere, jobboson sem lenne rossz, ha Yamalt kéne váltani. Szóval igen, jó lenne, ha Fati legalább 20-30 percekre be tudna szállni, papíron a brazilt rotálni.
Az meg csak extra lenne, ha váratlanul top játékosként térne vissza.
Egy nagy gond van. Flick rendszerében (mint ahogy a Brightonban is, ezért is került ki a sérülése után a csapatból) elég nagyot kéne melózni, ami Fatira még egészségesen sem volt jellemző. Óriási klasszis, gólzáporos visszatérés kellene, hogy bekerüljön a kezdőbe enélkül. Adja az ég.
Csereként viszont szerintem ő lenne a tökéletes ember, a fáradt védelemnek elég sűrűn rúgna a végén gólt. Felix sem volt erre rossz, de egy jó formában lévő Fati alighanem jobb.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy