Ansu Fati

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Zsoma
Jugador del Barça

2025.02.04. 09:19:23

Troym írta:
2025.02.04. 08:34:15
Akkor lehet mégse a pénz a legfontosabb számára? :?:
Jól értem, akkor azért nem ülhet le a padra, mert 22 évesen nem indult el a sivatagba?
Érdekes hozzáállás.
De tegyük fel igaz, csak a pénz számít neki.
A sivatagi túrát megteheti 24 évesen, ha már "annyira pénzéhes" a szerződése után is.

Hajmeresztő itt a legtöbb gondolat Fati kapcsán. Ő konkrétan nem csinált semmit, nem nyilatkozott senkinek, de a Laporta fizette újságírók közellenséget csinálnak belőle (is).
Mi lenne, ha játszatnánk és akkor talán nyáron kapna normális ajánlatot? Vagy ha ennyire kellemetlen még a jelenléte is, akkor bontsák fel a szerződését és küldjék el, de ne szemétkedjenek már a saját játékosokkal.
Azért nem ülhet le a padra, mert mindenféle konstruktív megoldástól elzárkózott. A szaúdi lehetőség mellett ott volt a Benfica és az Ajax is, akik vitték volna kölcsön, mind a portugál, mind a holland liga ideális lett volna neki játékba lendülni és visszaépíteni az önbizalmát, de ezekre is nemet mondott azok után, hogy Flick többször is elmondta, nincs hely számára a keretben. Szóval szerintem ez a szemétkedés kétirányú, ha ő is tisztában van azzal, hogy képtelen egészséges maradni hosszútávon és inkább kiüli a szerződését, amit olyan teljesítményért kapott, amit képtelen már hozni.

https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/ ... 5_102.html
Troym
Director del Fútbol

2025.02.04. 08:34:15

Zsoma írta:
2025.02.04. 06:08:18
https://barcauniversal.com/barcelona-o ... di-arabia/

Egy, a Sporton megjelent cikk szerint is, visszautasított egy utolsó pillanatos szaúdi ajánlatot is, pedig ha a pénz ilyen fontos számára, a legjobb helyen lehetett volna. Remélem Flick ezek után a cserepadra sem engedi oda.
Akkor lehet mégse a pénz a legfontosabb számára? :?:
Jól értem, akkor azért nem ülhet le a padra, mert 22 évesen nem indult el a sivatagba?
Érdekes hozzáállás.
De tegyük fel igaz, csak a pénz számít neki.
A sivatagi túrát megteheti 24 évesen, ha már "annyira pénzéhes" a szerződése után is.

Hajmeresztő itt a legtöbb gondolat Fati kapcsán. Ő konkrétan nem csinált semmit, nem nyilatkozott senkinek, de a Laporta fizette újságírók közellenséget csinálnak belőle (is).
Mi lenne, ha játszatnánk és akkor talán nyáron kapna normális ajánlatot? Vagy ha ennyire kellemetlen még a jelenléte is, akkor bontsák fel a szerződését és küldjék el, de ne szemétkedjenek már a saját játékosokkal.
Zsoma
Jugador del Barça

2025.02.04. 06:08:18

https://barcauniversal.com/barcelona-o ... di-arabia/

Egy, a Sporton megjelent cikk szerint is, visszautasított egy utolsó pillanatos szaúdi ajánlatot is, pedig ha a pénz ilyen fontos számára, a legjobb helyen lehetett volna. Remélem Flick ezek után a cserepadra sem engedi oda.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.30. 13:02:12

Chino írta:
2025.01.30. 12:47:31
Fatinak nem tudom mikor volt a hosszobbaítása (talán tavaly), így ő olyan sok időre nem kapott
Én tudom, 2021. október 20-án. Adtunk neki egy HAT éves szerződést. És ez már a Laporta-éra volt.

https://www.fcbarcelona.com/en/football ... until-2027
Chino írta:
viszont a szezon legelején, mielőtt megsérült Flick nyagyon sokszor kiemelte, hogy mennyire számít rá, és a csapat nagyon fontos játékosa lesz, főleg az alapján, amit nap mint nap lát tőle.
Azóta alaposan megváltozott a véleménye. Ilyen ez. Az ember véleménye néha változik.
Chino írta:
A játékosok is szeretik hosszabb távra "bebiztosítani" magukat és ilyen szerződéseket kötni.
Nyilván, a klubnak viszont kizárólag azt kell szem előtt tartania, hogy mi az egyesület érdeke. Azért az ilyen hat éves szerződések elég meredekek. Umtitivel is az volt a baj, hogy 2016-ban, nevenincs játékossal, akinek nulla alkupozíciója volt, kötöttünk egy ötéves szerződést. 2018-ban pedig újra kapott öt évet, onnantól meg már teljesen kényszerpályára tettük saját magunkat a horror fizetése miatt, miután a nyakunkon ragadt. Lehet azt a 2022-es, fizetésszéthúzós hosszabbítást éljenezni, amivel csökkentettük az egy évre eső fizuját, amit az FFP figyelembe vesz, csak az a gond, hogy már az is annak a következménye volt, hogy előtte agyba-főbe hosszabbítottunk vele egymillió évre.

https://www.fcbarcelona.com/en/news/106 ... -barcelona

https://www.si.com/soccer/2018/06/04/ba ... ase-clause
Chino írta:
Lehet, hogy Flick sem örül már, hogy kitette a csapatból
Szerintem tojik rá, fellőtte a lelátóra. A kispadon még mindig ellehetne attól, hogy nem játszik. De neki már game over.

Amúgy nagyon örülök neki, hogy végre olyan edzőnk van, aki nem tutujgatja a játékosokat, mint valami plüssmacikat. Ez nem óvoda. Aki nem kell, mehet. Még de Jongot odalőném mellé a lelátóra.
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2025.01.30. 10:47:09
Feast4 írta:
2025.01.30. 10:11:13
Messi távozása után amikor felhozták volt pár brutális jó meccse, ( igaz sokra nem vitt minket) ami az akkori nihilben annyira üditő volt, hogy rámart a klub mint gyöngytyúk a takonyra, mert Ő az új Messi és ez okozta azt a szerződést ami most van. Ezután jött a sérülése és lefőtt vége lett, sose tudott azon a szinten játszani mint a sérülése előtt.
Teljesen egyetértek azzal, amit írsz, egy dolgot fűznék hozzá ehhez a részhez, nem kötekedésként, csak kiegészítésként. A jelenlegi szerződését már a nagy sérülése után kötöttük vele, 2021 őszén. Most Araújóval hosszabbítottunk, 2031-ig, annak a hosszabbításnak örülök, de az időtartam ott is kockázatos. Erre a nagyon hosszú lejáratra rá lehet faragni, mert a nyakunkon ragadhatnak használhatatlanná vált játékosok. Fati a klasszikus példa, és nem nagyon tanulunk. A "kedvencem" az Umtiti-féle hosszabbítás volt, szintén a nagy sérülése után. Az még a Bartomeu-éra trollkodása volt, amit egy Lenglet-féle hosszabbítással is megtoldottak, 2026-ig. :mrgreen: Pique-vel is hosszabbítottak akkor, az a szerencsénk, hogy ő hagyta már az egészet a francba. Nagy trollkodások voltam ám ezek, ez a Fati-féle trollkodás viszont már a jelenlegi elnökség bűne.

https://www.capology.com/club/barcelona/salaries
Fatinak nem tudom mikor volt a hosszobbaítása (talán tavaly), így ő olyan sok időre nem kapott, viszont a szezon legelején, mielőtt megsérült Flick nyagyon sokszor kiemelte, hogy mennyire számít rá, és a csapat nagyon fontos játékosa lesz, főleg az alapján, amit nap mint nap lát tőle. És nem is olyan volt, mint más játékosoknál, hogy illemből beszélne a levegőbe. Csak megint jött a sérülés utána pedig nem tudni mi történt. Azért annyira nem volt gyenge, mikor visszatért, sőt amíg azt a kis időt kapta, kifejezetten jó volt. Túl sok lehetőséget nem kapott a bizonyításra, de a Fermin, Olmo, Torres stb. játékosoknál látszott, hogy jobb lenne ott, legalábbis kiderült volna, ha kap lehetőséget. FT-nek például mennyi sansza volt, hogy bizonyítson!
Valami biztosan van a háttérben, amiről nem tudunk, focizni pedig biztosan nem felejtett el sérülések ide vagy oda. Nagyon komoly dolog lehet, ha az edző még nyilvánosan is a tudtára adta, hogy nem számol vele és ennek megfelelően hiába kellene úgy egy szélső, mint egy falat kenyér, a keretben sincs, és még a kölcsön sem jut eszébe. (minamellett, hogy a klubot is segítené, de ez már csak olyan kis mellékes)

A szerződések elég bonyolultak. Umtitinek sem azért hosszabbítottak, mert olyan jó volt, hanem pénzügyileg nagyon fontos volt csak így lehetett vele spórolni. Ha megvárjuk míg lejár a szerződése nem vitt volna kevesebb pénzt, de anyagilag sokkal rosszabb helyzetben lett volna vele a klub.
Araujo szerintem más tészta. Öt év (legalábbis 4-5) az átlagos, de vannak így is kirívó példák, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy ez feltétel volt. A játékosok is szeretik hosszabb távra "bebiztosítani" magukat és ilyen szerződéseket kötni. Nem valószínű, hogy a klub akarta ezt. (az ilyen aláírási, ügynöki stb. díjat nem tudom, hogy befolyásolja-e a kontraktus hossza.

Fatival kapcsolatban nagyon bonyolulttá vált a helyzet. Lehet, hogy Flick sem örül már, hogy kitette a csapatból minden segítség nagyon jól jönne. Csak nem gondolta, hogy hiába teszi meg vele, ől kötni fogja az ebet a karóhoz. A nyúl viszont nem viheti a vadászpuskát, ha visszakerül az nem csak az ő és a klub tekintetélyét rombolná, hanem más játékosok felé is nagyon rossz üzenet. Nem lenne jó, ha azt látnák, hogy fenyegetőzéssel, konoksággal mindent el lehet érni.
Forca Barca!!!!
PR42
Jugador del Barça

2025.01.30. 11:27:07

Örökké védtem, örökké fogom is.

Számára a legjobb döntés elmenni, összeharapni keményen és egy kis csapatban hozni egy olyan szezont hogy senkiben sem marad kérdés, visszatért.

Valszeg ő már saját magában sem bízik hogy ez lehetséges, ezért fél elmenni. Maradni akar, otthon van, szeretik, ő is szeret itt mindenkit, jó pénzt kap, fociban pedig már nem hisz.

Én csak így tudom megérteni a történéseket. Nem rossz vagy gonosz itt senki. Érdekek és érzelmek vannak.
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.30. 10:56:52

Ronaldinho&Barca írta:
2025.01.30. 08:13:57
Leírtam párszor, borzasztó rossz üzenet és menedzsment amit vele csinálunk. Amikor 60-70 misi volt az ára, marasztaltuk, a mennybe emelt minket, most pedig páros lábbal rúgjuk ki, mert a klub 10-ese egy kolonc számunkra, hisz most van másik csodagyerek egy Yamal nevezetű, mikor ő csak bizonyítani szeretne és játszani.
Nem azért akarjuk kirugdosni, mert van egy másik csodagyerek. Egyáltalán nem posztriválisa Yamal-nak.
Azért akarunk szabadulni tőle, mert nemhogy a kezdőbe, a meccskeretbe is alig fér be és emellett a csapat 5 legjobban fizetett játekosa között van.

Bizonyítani és játszani máshol is lehet, bár ez a Brighton-ban nem nagyon sikerült. Fermin, EG, Torre mutatja, hogy az 1 év kölcsönből már bőven van visszaút nálunk is.

Én bíztam benne, főleg a nyári hírek miatt, hogy idén aztán visszatér, de kb. 3 éve nem emlékszem jó meccsére, ennyi türelmet pedig (ráadásul ekkora fizuval) szerintem egyik játékos se kapott.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
gránit
Director del Fútbol

2025.01.30. 10:47:09

Feast4 írta:
Messi távozása után amikor felhozták volt pár brutális jó meccse, ( igaz sokra nem vitt minket) ami az akkori nihilben annyira üditő volt, hogy rámart a klub mint gyöngytyúk a takonyra, mert Ő az új Messi és ez okozta azt a szerződést ami most van. Ezután jött a sérülése és lefőtt vége lett, sose tudott azon a szinten játszani mint a sérülése előtt.
Teljesen egyetértek azzal, amit írsz, egy dolgot fűznék hozzá ehhez a részhez, nem kötekedésként, csak kiegészítésként. A jelenlegi szerződését már a nagy sérülése után kötöttük vele, 2021 őszén. Most Araújóval hosszabbítottunk, 2031-ig, annak a hosszabbításnak örülök, de az időtartam ott is kockázatos. Erre a nagyon hosszú lejáratra rá lehet faragni, mert a nyakunkon ragadhatnak használhatatlanná vált játékosok. Fati a klasszikus példa, és nem nagyon tanulunk. A "kedvencem" az Umtiti-féle hosszabbítás volt, szintén a nagy sérülése után. Az még a Bartomeu-éra trollkodása volt, amit egy Lenglet-féle hosszabbítással is megtoldottak, 2026-ig. :mrgreen: Pique-vel is hosszabbítottak akkor, az a szerencsénk, hogy ő hagyta már az egészet a francba. Nagy trollkodások voltam ám ezek, ez a Fati-féle trollkodás viszont már a jelenlegi elnökség bűne.

https://www.capology.com/club/barcelona/salaries
Feast4
Director del Fútbol

Alcantara írta:
2025.01.30. 08:20:58
Nem emlékszem rá, hogy ez a gyerek valaha is a mennybe emelt volna minket. Voltak ígéretes meccsei, de abból nem lehet megélni éveken át. Nem hiszem, hogy Flick kiszúrásból nem játszatja. Ő látja edzésen, nem az a fajta edző, aki ebben a helyzetben a csapaton segíteni tudó játékost kiteszi. El kell fogadni, ha nem tudsz ezen a szinten játszani, nem való vagy ide. A klub nem karitatív szervezet, hanem munkahely.
Egyet értek. Messi távozása után amikor felhozták volt pár brutális jó meccse, ( igaz sokra nem vitt minket) ami az akkori nihilben annyira üditő volt, hogy rámart a klub mint gyöngytyúk a takonyra, mert Ő az új Messi és ez okozta azt a szerződést ami most van. Ezután jött a sérülése és lefőtt vége lett, sose tudott azon a szinten játszani mint a sérülése előtt. Érdemes megnézni, hogy amióta visszajött egyik edző sem volt beleszeretve. A Brigthonban is kb. 900 percet tudott játszani és rúgott 4 gólt. Tehát nem mondható, hogy sikerült megváltani a világot. Ott is megsérült, itt is megsérült, aztán megint megsérült, sajna így ezen a szinten sokra nem lehet menni. Mindig Vermaelen jut eszembe akiről még azt is lehetett tudni, hogy nagyon komoly potenciál van benne, de a sérülékenysége nem engedte, hogy azt a karriert fussa be amire képes lett volna.

Másrészt Flick nem az az edző aki nem díjjazza a fiatal tehetséget. 100% biztos vagyok benne, ha azt látná hogy olyan dolgot nyújt amire szükség van a csapatban akkor játszana. Mondhatjuk itt, hogy adjunk neki 15-20 perceket had haladjon, had építse fel magát, de egyrészt meg voltak a lehetőségei és azon túl hogy sérülékleny, nem is mutat semmit. Olmo az ellenpéldám erre. Sérülékeny, de ha egészséges tuti játszik, mert amit akkor nyújt az azért nagyon adja.

Szerintem le fog járni a szerződése és ha van kedve még bohóckodni és egy spanyol középcsapatban ellötyög, ha nincs akkor irány az USA vagy az arabok még megszedni magát aztán 30-32 évesen köszi.
Kép
Zsoma
Jugador del Barça

2025.01.30. 09:55:15

Ronaldinho&Barca írta:
Egy egészséges Fati aki bizonyítani akar szerintem a pályán a helye és nem 5-10 percekre mert az vicc kategória, tök agilisan bátran száll be, de ha nem kap egy szaros esélyt sem, ez nálam szánalmas kategória, főleg hogy a "mi kutyánk kölyke".
Szerintem sok esélyt kapot újra felépíteni a karrierjét, Brightonban is volt lehetősége, de lesérütl, majd itt is kapott periódusokat Flick alatt, de mindig újra lesérült non-kontakt sérülésekkel. Ő pedig most úgy dönt, hogy nem a focit választja, hanem kifacsarja a klubból a szerződésében szereplő bruttó 14m eurot. Szerettem volna, ha Flick alatt ő is megtáltosodik, de nem tudom sajnálni, mehet a lelátóra, ha innen nem igazol el.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.30. 08:59:11

Troym írta:
2025.01.29. 23:38:45
gránit írta:
2025.01.29. 23:35:34
Elmegy máshova kevesebbért. Vagy ücsöröghet a lelátón. Ha neki ez így jó, ne panaszkodjon. Ha játszani akar, lehet távozni.
Azért nem úgy néz ki, hogy jobbra-balra reklamálna...szerintem abban bízik, hogy február 3 után újra játszhat, onnantól nincs zsarolási érv. Anno Dembele kapcsán is ez ment és az átigazolási időszak vége után visszakerült a csapatba.
Ez esetben kellemes lelátózást neki.

Nekem úgy tűnik, hogy Flick egyáltalán nem számol vele. Én évek óta nem látok tőle semmit, így nem bánnám, ha menne. Ha marad, marad, ül akkor a lelátón.

A klub részéről sem látok ebben semmilyen problémát. Az edzőnek szíve-joga azt játszatni, akit alkalmasnak tart. A játékidő nem jár alanyi jogon, és nagyon-nagyon sok játékosa van a klubnak, a különböző csapatainkban, akik sosem fognak lehetőséget kapni. Ők elkerülnek más klubokhoz. Fati abban a nagyon szerencsés helyzetben van, hogy ő csillagászati pénzösszeget is kap. Nagyon-nagyon sok pénzt. Jó dolga van, sokan szeretnének évi 14 millió eurót keresni. Úgy az emberiség 99,9%-a. A játékidő meg nem jár csak úgy senkinek. Távozik, vagy lelátó.
Alcantara
Director del Fútbol

2025.01.30. 08:20:58

Nem emlékszem rá, hogy ez a gyerek valaha is a mennybe emelt volna minket. Voltak ígéretes meccsei, de abból nem lehet megélni éveken át. Nem hiszem, hogy Flick kiszúrásból nem játszatja. Ő látja edzésen, nem az a fajta edző, aki ebben a helyzetben a csapaton segíteni tudó játékost kiteszi. El kell fogadni, ha nem tudsz ezen a szinten játszani, nem való vagy ide. A klub nem karitatív szervezet, hanem munkahely.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

Leírtam párszor, borzasztó rossz üzenet és menedzsment amit vele csinálunk. Amikor 60-70 misi volt az ára, marasztaltuk, a mennybe emelt minket, most pedig páros lábbal rúgjuk ki, mert a klub 10-ese egy kolonc számunkra, hisz most van másik csodagyerek egy Yamal nevezetű, mikor ő csak bizonyítani szeretne és játszani. Flick szerint megadta a bizalmat neki, az edzéseket remekül teljesít, ennek ellenére nem kap lehetőséget. Egy egészséges Fati aki bizonyítani akar szerintem a pályán a helye és nem 5-10 percekre mert az vicc kategória, tök agilisan bátran száll be, de ha nem kap egy szaros esélyt sem, ez nálam szánalmas kategória, főleg hogy a "mi kutyánk kölyke". Eljátszottuk Messivel is, egészen döbbenet sosem tanulunk semmiből, valahol pedig mélyen szomorú.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Asensi
Jugador del Barça

2025.01.30. 06:58:52

MessiNeymarSuarez írta:
2025.01.30. 00:02:22
Sajnálom a srácot...Gondolj bele, egyik pillanatban te vagy a legnagyobb felfedezett, egy Messi-féle űr betöltője, a jelenlegi sztár felfedezett...Aztán lerúgnak és onnantól egy évig-évekig kórházban találod magadat 0 játékperccel.
Eközben megjelenik egy fél csapatni frissítés, és közben egy Yamal-féle zseni...Nem könnyű helyzet.

Viszont ha Flick azt mondta hogy nem számít rá(sokadik edzőként) akkor lépnie kéne
A lényeg, hogy nem csak egy fél csapatnyi fiatal épült be, meg egy Yamal-féle zseni, de az is kiderült, hogy Ő nem képes teljesíteni azt, amit bele láttak. Ez pedig nem az edzőkön múlik. Emlékszem Messivel kapcsolatban mindenki elmondta milyen különleges vele az edzés. Valószínű Fati edzésen sem tud olyat mutatni, amivel változtathatna a helyzetén.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.01.30. 00:02:22

Troym írta:
gránit írta:
Elmegy máshova kevesebbért. Vagy ücsöröghet a lelátón. Ha neki ez így jó, ne panaszkodjon. Ha játszani akar, lehet távozni.
Azért nem úgy néz ki, hogy jobbra-balra reklamálna...szerintem abban bízik, hogy február 3 után újra játszhat, onnantól nincs zsarolási érv. Anno Dembele kapcsán is ez ment és az átigazolási időszak vége után visszakerült a csapatba.
Ahhoz kellett egy edző, es esetben Xavi, aki fantáziát látott benne és bizalmat szavazott neki, még úgy is hogy közben a vezetőséggel balhézott.

Sajnálom a srácot...Gondolj bele, egyik pillanatban te vagy a legnagyobb felfedezett, egy Messi-féle űr betöltője, a jelenlegi sztár felfedezett...Aztán lerúgnak és onnantól egy évig-évekig kórházban találod magadat 0 játékperccel.
Eközben megjelenik egy fél csapatni frissítés, és közben egy Yamal-féle zseni...Nem könnyű helyzet.

Viszont ha Flick azt mondta hogy nem számít rá(sokadik edzőként) akkor lépnie kéne
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.01.29. 23:45:43

Klub valóban a legfontosabb, viszont a klubot is főleg ebben az időszakban a Masia tartja fent. És ez egy rossz üzenet. Saját játékosokat nem illik zsarolni, mondhatnám azt is nem piszkitunk oda ahol enni kapunk.

Fatinak se jó, kompromisszumot kellene keresni és az egy bölcs döntés lenne és biztosan meggyozheto lenne,ahogy a Brighton esetében is volt. Viszont ez hogy gyozkodjuk a menedzsert ugyan távozzon,és hangsúlyozom saját nevelésű játékos, ez nem a Barca filozófia része.

Mindegy, menjen,legyen jó mindenkinek,de számomra aggasztó a bánásmód, aggasztó elmegy Prim, aggasztó hogy ez komplexebb és jövőt is befolyásolhatja.
Kép
Kép
Kép
Troym
Director del Fútbol

gránit írta:
gránit
Director del Fútbol

Troym írta:
2025.01.29. 23:31:44
gránit írta:
2025.01.29. 23:26:53

Inkább távozzon a szerződés lejárta előtt máshová, és akkor ki sem kell fizetnünk, és talán valamennyi pénzt is kapnánk érte.
A fizetése fele is cca 6-7m, tehát Spanyolország kb kicsukva, 18 csapat nem engedheti meg, a másik kettőnek nem kell, gondolom a Brighton kaland után most Angliába se akar menni, a francia és német ligában jó, ha 1 csapat fizet ennyit játékosoknak. Gondolom azt meg nem annyira akarja elfogadni a sportvezetés, ha valaki a bérének csak 10-20%-át állná.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.29. 23:31:44

gránit írta:
Troym írta:
2025.01.29. 23:22:15
mondanám, hogy bontsák fel a szerződésem és fizessenek ki.
Inkább távozzon a szerződés lejárta előtt máshová, és akkor ki sem kell fizetnünk, és talán valamennyi pénzt is kapnánk érte.
A fizetése fele is cca 6-7m, tehát Spanyolország kb kicsukva, 18 csapat nem engedheti meg, a másik kettőnek nem kell, gondolom a Brighton kaland után most Angliába se akar menni, a francia és német ligában jó, ha 1 csapat fizet ennyit játékosoknak. Gondolom azt meg nem annyira akarja elfogadni a sportvezetés, ha valaki a bérének csak 10-20%-át állná.
gránit
Director del Fútbol

Troym írta:
mondanám, hogy bontsák fel a szerződésem és fizessenek ki.
Troym
Director del Fútbol

És nagy lesz a boldogság, ha mondjuk 3 perccel az átigazolási időszak vége előtt elmegy nyárig kölcsön valahova? Vagy elszerződik egy olyan ligába, ahol az átigazolási időszak a spanyol után ér véget és azért nem hozhatják a kiszemeltet? Én biztos nem mennék a helyében zsarolásra, mondanám, hogy bontsák fel a szerződésem és fizessenek ki.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.29. 23:12:56

Méltatlan, és szomorú, de nekem van egy olyan elvem, hogy ha a klub nem tervez veled, akkor te sem tervezel velük. Senkinek nem jó az ágálás (nyilván a játékosnak anyagilag sok esetben igen, de sportszakmailag nagyon nem).

És a klub mindenekfelett van.

Szomorú, hogy ez lett belőle, de nem dédelgethetjük pusztán azért, mert nagy tehetség volt. Egyszerűen nem fér bele anyagilag, címek múlhatnak azon, hogy tudunk-e egy ténylegesen bevethető szélsőt szerezni helyette.

Ettől még nagyon sajnálom Ansut, brutál peches volt ez az egész széria, eleve a végzetes Betis meccs, az azt követő műtétek, de tényleg még az elmúlt két éve is pont olyan peches volt, hogy mikor elkezdte lőni a gólokat Brightonban, lesérült, pedig akkor már több mint másfél éve volt neki az utolsó. Most is, mire jó állapotba került, valami hülye talpgyulladása lett vagy mi, nem tudom, bármi köze van-e a meniszkuszához, tippre szimpla pech.

Neki sajna összejött minden.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.01.29. 23:08:50

Méltatlan hozzáállás egy saját nevelésű játékossal szemben és a szememben szomorú történet. Játékostól függetlenül. Akkor kellett volna keménykedni mikor szerződésrol volt szó. Ez így nekem egy komplexebb negatív üzenet a fiatalok felé is. És az hogy a B-bol is mennek el inkább játékosok, aggasztó.

Sokat keres, biztos van kompromisszumos megoldás,vagyis bízom benne,de maga az eljárás hogy kb Takarodj elég visszás a szememben.
Kép
Kép
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2025.01.29. 17:53:23

Barça are putting pressure on Jorge Mendes to convince Ansu Fati to leave the club. [Diario Sport]
Kép
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.21. 19:36:55

brazilfan írta:
2025.01.21. 18:40:53
FCBsteve írta:
2025.01.21. 16:44:49
Szerintem jelenleg nem úgy néz ki, hogy a cseretámadók egymást múlják felül, és egyedül csak Fati a kakukktojás.
Sőt, nagyon nem így néz ki. És Fati amúgy az utolsó Xavi szezonban kifejezetten nagyot szólt csereként, még ha keveset is játszott, ha jól rémlik, végül 10 gól fölé ért, valahol Raphinhával holtversenyben. A Brightonban is elég jó volt már, mikor lesérült. Az elmúlt 2,5 évben volt egy sérülése a Brightonban, meg itt ez a két kisebb, ami a pályafutásában törést biztos nem okozott, kétlem, hogy ne tudna alsó hangon az utolsó Xavis szezonjáig visszaérni némi játékkal, az meg már egészen jó lenne.

A másik különbség meg ilyen Ferránokhoz képest, hogy bár utóbbi is tud hasznos csere lenne (néha), neki van egy plafonja. Fatiban azért van tartalék bőven, szerintem simán meg tudná találni azt a formáját, amikor a kapu előtt bármilyen hülye helyzetből lőne ütemtelenül egy gólt. Szigorúan csereként, kezdőnek tényleg nemigen alkalmas talán már, tudja a fene, ezt a részét elfogadom csont nélkül. Torréval ellentétben, aki szerintem simán lehetne kezdő, ha nem is a gála alap részeként.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Válasz küldése