palesz77 írta: Aztán majd meglátjuk, de nem csodálkoznék, ha nem Messiékkel harcolna majd jövőre a kezdőtagságért..
Nem hiszem, hogy az MSN-el kellene harcolnia a kezdőtagságért.
Adama vérbeli szélső, nagyon kevés ilyen játékos van. Ő pl. pont ellentéte Neymarnak. A brazil sokkal gyengébb teljesítményt nyújt, amolyan "vonalszélsőként", míg Traoré-nak az a lételeme. És azt se mondanám, hogy olyan, mint a faék. Persze sokszor azt csinálja, hogy meghúzza szélen lefutva a védőket, de nem lehet elvitatni, hogy nagyon technikás. Egy Tellotól még nem láttam pl. olyat, hogy 4 védő között cikázna és ragadna a lábához a labda.
Ráadásul a B-ben is megfigyelhető, hogy ha mi jövünk bedobással hátul szinte mindig ő jön vissza és kapja a labdát. Én azért is preferálnám jobb hátvédként, mert a kicsiknél sem játszik igazi támadót. 3 csatár/támadó mellett is nyugodtan megfér a csapatban. Mondjuk ott inkább 3-4-3-at játszanak, de nem lehetne olyan nehéz "átszokatni". Illetve amivel meg kell küzdeni nála az az, hogy többet passzoljon, mert ezzel nagyon adós. Hiába nyeri nagy százalékban a párharcait, a csapatjátékban nem vesz igazán részt! Ez a legnagyobb probléma vele.
Habár az A-csapatban talán jobban figyelne erre, de ezen akkor is kell változtatni. Főleg, ha tényleg hátrébb játszik. De még nagyon fiatal, szóval van esély rá. Persze lehet, hogy nem ilyenben gondolkoznak Lucho-ék, de támadóként inkább Munirt vagy Deulofeut látnám szívesebben, mint őt.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem kicsit a régi Alves jut eszembe róla, csak a brazil sokkal kombinatívabb volt, de Adama még fiatal sokat változhat.