Marc-André ter Stegen
- noname
- Llegenda del Barça
Azért az utóbbi években jelentősen visszaestek a korhatárok. Manapság nem ritka a nagyon jó huszonéves kapus(Cech,Casillas...). Továbbá bizonyos kapusoknál(akik főleg a refelxeikből élnek és alacsonyak), 32-33 évek kor környékén már jelentkezhet visszaesés. Bravo is megeshet, hogy ide tartozik.
Jövőre érdekes lesz, ki kezd és ki nem. Mindkét kapusunkkal maximálisan elégedett vagyok. Bravot egyelőre még egy hajszállal jobbnak tartom(a Clasico győzött meg erről- ott védett olyanokat, amit nem biztos h sokan tudnak még). Igazából jövőre megtartanám a jelenlegi formátumot, utána pedig Ter Stegen átvenné a stafétát. De azzal is kiegyeznék pl ha a bajnokságot megosztanák egymás közt és a BL-ben TS, kupában Bravo vagy fordítva.
Jövőre érdekes lesz, ki kezd és ki nem. Mindkét kapusunkkal maximálisan elégedett vagyok. Bravot egyelőre még egy hajszállal jobbnak tartom(a Clasico győzött meg erről- ott védett olyanokat, amit nem biztos h sokan tudnak még). Igazából jövőre megtartanám a jelenlegi formátumot, utána pedig Ter Stegen átvenné a stafétát. De azzal is kiegyeznék pl ha a bajnokságot megosztanák egymás közt és a BL-ben TS, kupában Bravo vagy fordítva.
A Fifa egy szégyen
Azért ez a jó kapus 30 felett kezdődik ezért ez nem igaz. Casillas,Buffon vagy akár Cech bőven harminc alatt voltak a legjobbak, vagy Neuer aki még csak 29 éves és szerintem jelenleg Ó most a legjobb kapus poszton, nem hiszem hogy olyan sokat fog még fejlődni.
Marc nagyon jó kapus, de mivel Bravo (kortól függetlenül) is van olyan jó kapus mint Ő vagy akár jobb is, szerintem is az lenne a legjobb ha ter Stegen elmenne kölcsönbe. Semmi nem ad arra okot hogy jövőre nem Bravo védjen, viszont Marc-nak kellenének a meccsek ha jobb kapus akar lenni, és nem biztos hogy a bl+kupa elég neki a fejlődéshez.
Marc nagyon jó kapus, de mivel Bravo (kortól függetlenül) is van olyan jó kapus mint Ő vagy akár jobb is, szerintem is az lenne a legjobb ha ter Stegen elmenne kölcsönbe. Semmi nem ad arra okot hogy jövőre nem Bravo védjen, viszont Marc-nak kellenének a meccsek ha jobb kapus akar lenni, és nem biztos hogy a bl+kupa elég neki a fejlődéshez.
Errol van szo. Hajnesz tokeletesen osszefoglaltad a velemenyem. Es igen, en ugy gondolom h egy kapus meg ilyen idosen is tud fejlodni. Stegen tejfeles szaju meg. Es ha csak a volt serulese lenne akadalya, nem pedig a tudasa annak, h nem o ved,biztos h LE is megcserelne. De valamiert nem csereli, es ez nem veletlen. Johetnek a szakertok, h szezon kozben cserelni hulyeseg, de ez nem igy van. Majd egyszer eljon az ideje, ha nem lesz egy rutinosabb, es jobb versenytarsa. De azt senki nem tudhatja, h mennyit fog fejlodni. Mindenki neuer peldajabol indul ki. De az o stilusa is sztem elegge hazardjatek. Jo kapus, de ott a helye a kapuban, nem pedig a sajat terfelenek felen, ahol sokszor rohangalni akar meg cselezgetni akar. Nagykepu majom.
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Azért ez messze nem így müködik...
A jó kapus 30+on kezdődik. Addigra van meg a kellő rutinja,higgadsága,reflexek a régiek, stb. Épp most akarjátok kirakni a kapuból, amikor a lehető legjobb korban van? (most nem beszélek arról,hogy Ter Stegen szerintem is egy hatalmas tehetség)
Az a baj,hogy mindkettőt nagyon jó kapusnak tartom, és nem értem,hogy miért favorizálják annyian Stegen, mikor Bravo is már nem egyszer (!) bizonyította,hogy milyen jó kapus.
Talán Marc-nak jobb reflexei vannak, viszont messze nem tartom olyan biztos kapusnak,mint Bravot. Szerintem az lenne a legjobb mindenkinek,ha 1,max 2 évre kölcsönadnánk a németet, és addigra Bravo is szerintem meg lesz elégedve a paddal,ha úgy adódik. Ha meg nagyon nem megy neki, akkor visszerendeljük kölcsönből a németet, és good game well played.
A jó kapus 30+on kezdődik. Addigra van meg a kellő rutinja,higgadsága,reflexek a régiek, stb. Épp most akarjátok kirakni a kapuból, amikor a lehető legjobb korban van? (most nem beszélek arról,hogy Ter Stegen szerintem is egy hatalmas tehetség)
Az a baj,hogy mindkettőt nagyon jó kapusnak tartom, és nem értem,hogy miért favorizálják annyian Stegen, mikor Bravo is már nem egyszer (!) bizonyította,hogy milyen jó kapus.
Talán Marc-nak jobb reflexei vannak, viszont messze nem tartom olyan biztos kapusnak,mint Bravot. Szerintem az lenne a legjobb mindenkinek,ha 1,max 2 évre kölcsönadnánk a németet, és addigra Bravo is szerintem meg lesz elégedve a paddal,ha úgy adódik. Ha meg nagyon nem megy neki, akkor visszerendeljük kölcsönből a németet, és good game well played.
-
- Capitá del Barça
Igen,mert egy 32 éves játékosban nagyobb a fejlődési potenciál mint egy 22 évesben...Csbal írta:ezeket honnan tudod? Honnan veszed h bravo nem fejlodhet? Es honnan tudod h stegen akkorat fog fejlodni? Csak a korok miatt? Barcsak igy lenne. Akkor az osszes ifista brutal jo jatekossa valik? Ok, az utobbi meccsen nagyot alakitott, de azert nehogy mar erre a korral magyarazd meg h ki milyen iranyba fog fejlodni. Szerencsere az itt levok tobbsegenel (osszesnel) LE realisabban latja es surubben latja a teljesitmenyeket.

- Normandia
- Director del Fútbol
Nem kell itt egymásnak esni, felesleges. Egy biztos, hogy MATS-t első kapusnak hozták a barcához és nem kispadozni. Az egy másik történet, hogy lesérült és Bravo nagyon bevédte magàt a csapatba. Én úgy gondolom a köv szezontól megcseréli őket.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
ezeket honnan tudod? Honnan veszed h bravo nem fejlodhet? Es honnan tudod h stegen akkorat fog fejlodni? Csak a korok miatt? Barcsak igy lenne. Akkor az osszes ifista brutal jo jatekossa valik? Ok, az utobbi meccsen nagyot alakitott, de azert nehogy mar erre a korral magyarazd meg h ki milyen iranyba fog fejlodni. Szerencsere az itt levok tobbsegenel (osszesnel) LE realisabban latja es surubben latja a teljesitmenyeket.Chino írta: Az sem elhanyagolható azért, hogy lassan már 33 éves lesz a chilei, ami ugyan kapusoknál még nem vészes, de elérte a zenitet, jobb már innen nem lesz, ellentétben a némettel.
Az oké , hogy jövőre övé a bajnokság , de akkor meg nem azért fog majd panaszkodni , hogy mennyire hiányzik neki a Bl ? A nemzetközi csapatok , a Bl életérzés stb.
Mondjuk ez így tényleg kacifántos lesz majd , mert Stegen-nek adnám a bajnokságot , meg a Bl-t is , de Bravo-val meg kicseszés lenne , ha csak a kupában védhetne egy ilyen szezon után.
Főleg , hogy Zamora díjas lesz.
Ettől függetlenül kíváncsi leszek , hogy mit fog kitalálni LE.
Mondjuk ez így tényleg kacifántos lesz majd , mert Stegen-nek adnám a bajnokságot , meg a Bl-t is , de Bravo-val meg kicseszés lenne , ha csak a kupában védhetne egy ilyen szezon után.
Főleg , hogy Zamora díjas lesz.
Ettől függetlenül kíváncsi leszek , hogy mit fog kitalálni LE.
Szerintem nagyon jó döntés. Hoztak egy rutinos, ligát jól ismerő, spanyolajkú kapust, aki már letette a névjegyét. Hoztak mellé úgy is mondhatom inasnak egy fiatal német tehetséget, elenyésző nemzetközi tapasztalattal. Szerintem Matsnak ez volt a tanulóév, jövőtől átveszi a helyet. Az viszont nem semmi, hogy a BL és a kupadöntő az övéFeast4 írta:Nem is értem miért kellett nekünk két kezdő szintű kapus.

Nem is értem miért kellett nekünk két kezdő szintű kapus.

- Chino
- Llegenda del Barça
S.Agüero írta:Jóval többet próbálkozik ilyenekkel, mint Bravo, aki inkább lepasszolja a hátvédeknek. Így persze több hiba is csúszik be nála.amugy tengap a nagy bravurjai mellett volt egy csomo homályba fellőtt labdája. eddig ez nem volt rá jellemző. mascherano mondta is neki néha a magáét![]()
Szerintem ez annak volt köszönhető, hogy a németek, főleg a második félidőben, eléggé megszállták a félpályánkat így a gurigázások nem nagyon ültek volna.
Amit művelt az nagyon durva volt. Amikor kiszedte a ficakból nem hittem el. Sajnálom, hogy kapott három gólt, de még így is a legjobbunk volt. A gólokról nem tehetett, Benatia fejesét is kis híján fogta.
Ha megnézzük, hogy hány meccset játszik ebben a szezonban az azért nem olyan kevés. 21 mérkőzés több, mint egy fél bajnokság, viszont nincs meg az állandóság, a folyamatosság, ami egy ilyen fiatal kapusnak kellene.
Jövőre emiatt (és nem a tegnapi alakításáért) lehetne megcserélni a szerepeket. Bravo is kapna minimum 15-20 meccset, Mats meg tolhatná a bajnokságban.
Az sem elhanyagolható azért, hogy lassan már 33 éves lesz a chilei, ami ugyan kapusoknál még nem vészes, de elérte a zenitet, jobb már innen nem lesz, ellentétben a némettel.
Forca Barca!!!!
-
- Capitá del Barça
És jól is teszi,hogy próbálkozik ilyen hosszú indításokkal.Tegnap egy ilyenből szereztünk gólt,az odavágón meg Suárez egy ilyen passztól került 100%-os ziccerbe.
magahoz kepest volt viszonylag sok.S.Agüero írta:Jóval többet próbálkozik ilyenekkel, mint Bravo, aki inkább lepasszolja a hátvédeknek. Így persze több hiba is csúszik be nála.amugy tengap a nagy bravurjai mellett volt egy csomo homályba fellőtt labdája. eddig ez nem volt rá jellemző. mascherano mondta is neki néha a magáét![]()

- MatyiG
- Adminisztrátor
Jóval többet próbálkozik ilyenekkel, mint Bravo, aki inkább lepasszolja a hátvédeknek. Így persze több hiba is csúszik be nála.amugy tengap a nagy bravurjai mellett volt egy csomo homályba fellőtt labdája. eddig ez nem volt rá jellemző. mascherano mondta is neki néha a magáét![]()
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, ez sem volt kicsi. itt igazából az lehetett a legnagyobb baj, h semmi nem látott az egészbőlRivaldo11 írta:Megmutatott valamit megint abból a szenzációs tehetségből, ami benne mocorog. Bár a legnagyobb védésének még mindig a szöglet utáni Cavani-bomba semlegesítését tartom, tegnap is hüledeztem csak jópárszor. Eszméletlen potenciál van benne, reméljük türelmes lesz!
https://www.youtube.com/watch?v=Sh87fC7u0Pc" target="_blank
amugy tengap a nagy bravurjai mellett volt egy csomo homályba fellőtt labdája. eddig ez nem volt rá jellemző. mascherano mondta is neki néha a magáét

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Megmutatott valamit megint abból a szenzációs tehetségből, ami benne mocorog. Bár a legnagyobb védésének még mindig a szöglet utáni Cavani-bomba semlegesítését tartom, tegnap is hüledeztem csak jópárszor. Eszméletlen potenciál van benne, reméljük türelmes lesz!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ráadásul a tegnapi meccsen láttam első jelét annak, hogy fejben is érettebb lett. Korábban sokszor olyan helyzetben siettette a játékot, amikor nyugtatnia kellett volna. Tegnap végre nem rugdosta eszetlenül előre a lasztit közvetlenül azután, hogy kivédte az ellenfél szemét. 

- Messithebest
- Director del Fútbol
Nálam is érik a szerepcsere, ha nem is a következő szezonban, de az utána levőben mindenképpen meghúznám. Stegen sem fogja örökké elviselni a padot. Tegnap pedig zseniálisan védett a kis német. Tényleg nagyon nyugodt vagyok az ellenfél támadásainál, mert 2 klasszis kapusunk van. Ezért jár a dicséret a vezetőségnek.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Szerintem is. Bravo nagyon korrekt szezont hozott le, plusz mellé rendkívül magabiztos a kapuban. Rég voltam ennyire nyugodt, mikor az ellenfél támadt. Azt is mondanám, hogy a chilei all time kedvenc kapusom Buffon mögött, de a német jelzi a klasszisát mérkőzésről mérkőzésrevisca el barca írta:LE nagy kakiban lesz jövőre hogy mit csináljon. sztem az lenne korrekt, ha megcserélné a szerepeketmats bajnokság, hogy többet védje, bravo meg bl+kupa

Mint ahogy az egész csapat benne volt a gólokban nyakig. Egy ilyen első félidő után talán nem pont őt kéne elővenni. A 3 kapott gól ellenére szvsz brutálisan jól védett.Pavel írta:Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
- visca el barca
- Presidente del Barça
LE nagy kakiban lesz jövőre hogy mit csináljon. sztem az lenne korrekt, ha megcserélné a szerepeket
mats bajnokság, hogy többet védje, bravo meg bl+kupa

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- nzxtpo
- Capitá del Barça
+1messideco írta:1., Benatia: tisztán fejelhetett szögletből, ezért ritkán hibáztatható a kapus.Pavel írta:Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
2., Lewandowski: kibillentette Mascheranot, tisztán látszott, hogy Mats is elmozdult a másik irányba már, így nem tudott vetődni.
3., Müller: egy visszapasszolt labda a németnek, erős, de jól helyezett lövés egyben pont a sarokra, szerintem lehetetlen volt elérni.
Nem akarom, hogy kinevezzetek az ügyvédjének, de nem látom én ezeket az ő hibájának be
Mellé még fogott hatalmasakat az első félidőben, illetve rossz úgy játszani, hogy a társaid nem akarnak, ha már a kulcsjátékosok lötyögnek, akkor szépen lassan mindenki elkezd lötyögni, csereként pl. egy ilyen mentalitású csapatba a legrosszabb beállni. Hiába menne 1-2 játékos, ha a többiek már spórolnak a többi meccsre, nem mozognak annyit mezőnyben, bele lehet fáradni.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
1., Benatia: tisztán fejelhetett szögletből, ezért ritkán hibáztatható a kapus.Pavel írta:Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
2., Lewandowski: kibillentette Mascheranot, tisztán látszott, hogy Mats is elmozdult a másik irányba már, így nem tudott vetődni.
3., Müller: egy visszapasszolt labda a németnek, erős, de jól helyezett lövés egyben pont a sarokra, szerintem lehetetlen volt elérni.
Nem akarom, hogy kinevezzetek az ügyvédjének, de nem látom én ezeket az ő hibájának be

Capon írta:Nem is tudom talán 3 igazán nagy védése volt abból 2 abszolút bravúr. Zseniális volt![]()
Jövőre könnyen meglehet, hogy szerepet cserélnek a kapusaink, azért mégis csak a németé a jövő.palesz77 írta:Szerepet cserelnenek, a vak is latja, hogy ez a srac eszmeletlen potenciallal bir, es mar igy is egy szint Bravoval.. Ove lehet a jovo, de ahhoz jatszatni is kell.hajnesz írta: Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan véd
Én örülnék neki még úgy is, hogy Bravoval is MAXIMÁLISAN elégedett vagyok, nagyon rég nem volt ilyen jó kapusunk.
Remélem minél hamarább lesz Tube-on videó a mai teljesítményéről.
Bravot jó pénzért eladnám egy kiscsapatnak és hoznék egy nagyon jó kapust, aki vállalja a második számot.