Mint írtam, szerintem jobb kapus a német egy kicsivel talán, de messze nem érzem nála annyira azt,mint Bravonál. Ahhoz a nyugalomhoz, higgadsághoz bizony kell a kor is.barca0000 írta:Azért ez a jó kapus 30 felett kezdődik ezért ez nem igaz. Casillas,Buffon vagy akár Cech bőven harminc alatt voltak a legjobbak, vagy Neuer aki még csak 29 éves és szerintem jelenleg Ó most a legjobb kapus poszton, nem hiszem hogy olyan sokat fog még fejlődni.
Marc nagyon jó kapus, de mivel Bravo (kortól függetlenül) is van olyan jó kapus mint Ő vagy akár jobb is, szerintem is az lenne a legjobb ha ter Stegen elmenne kölcsönbe. Semmi nem ad arra okot hogy jövőre nem Bravo védjen, viszont Marc-nak kellenének a meccsek ha jobb kapus akar lenni, és nem biztos hogy a bl+kupa elég neki a fejlődéshez.
Casillas nekem eléggé reflexkapus volt a fiatalabb éveiben, ahol előny a fiatalság, Buffon,és Cech viszont nem olyan csapatban volt, ahol minden évben minimum 3 kupát várnak az emberek. Az a borzasztó nálunk,hogy szezononként kb.6 meccsen van megengedve,hogy ne szerezzünk 3 pontot,ha bajnokok akarunk lenni. Ebbe nem fér bele,ha mondjuk 6meccsenként kapunk egy potyát, és ledöntetlenezünk.
Nekem is nagyon tetszik a német kapus játéka, viszont szerintem egyelőre azt a stabilitást Bravo tudja nyújtani,ami nekünk kell. (aztán lehet tévedek,és jövőre elküldjük a chileit)