Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Végigszámoltam az idei évben a kupa+bl meccsek (mert ugye a két döntő nem hétközben van) + a hétközi fordulók 26 meccset jelentett volna (ebben benne van a BL döntő is), úgyhogy utána számolva mégsem olyan ígéretes, mint ahogy hangzott. Arról pedig ne is beszéljünk, ha jövőre kiesnénk előbb mindkét sorozatból, akkor ez még kevesebb meccs lenne.palesz77 írta:Pontosan. Ezért mondom, minden hétközi meccsen MAtS, minden hétvégin Bravo, kb fele-fele arányban lennének így az egész éves meccseik, ami szerintem MAtS-nak is megfelelne. Remélem Lucho van olyan agyafúrt, mint én..S.Agüero írta:Majdnem a dupláját védte Bravo.
37<>20
Ez a formáció, ami ezt az évet jellemezte miért nem jó?P.U.Y.O.L. írta: Amennyiben mindkettő marad, úgy jó esetben csak az egyikük, de sokkal valószínűbb, hogy mindkettő elégedetlen lenne...
Én továbbra is azt az utat választanám, hogy menjen Ter Stegen kölcsönbe.
Köszönjük, Emese.bingyo24 írta:Nagy meccseken Ter stegen ha kapuban all garantalt minimum egy kapott gol ugyhogy a blben is fogunk golt kapni csak ne mi kapjuk az elsot.
Pontosan. Ezért mondom, minden hétközi meccsen MAtS, minden hétvégin Bravo, kb fele-fele arányban lennének így az egész éves meccseik, ami szerintem MAtS-nak is megfelelne. Remélem Lucho van olyan agyafúrt, mint én..S.Agüero írta:Majdnem a dupláját védte Bravo.
37<>20
Kár, hogy tegnap pont lábbal volt bizonytalan.danianevem írta:Lényegtelen a magassága, amíg lábbal magabiztos, együtt él a játékkal, jól rugaszkodik el és pazarak a reflexei. Biztos vagyok benne, hogy van nála 15-20 cm-mel magasabb kapus, akinek esélye sem lett volna kikapni Müller fejesét vagy Lewandowski közeli bombáját...
Transfermarkt szerint csak 187, bocsi.Kash írta:Tènyleg?Nekem első ránézésre kb akkora mint Messi
Akkor viszont elnézést a tévedésért.
Tènyleg?palesz77 írta:189 magas, mekkora kéne legyen, hogy jó magassága legyen kapusposztra?Kash írta:T. Stegen leigazolását tartottam a legjobb döntésnek a szezon során, hiszen Német, ami jó ómen, viszont ami zavart, és most is zavar egy picit, hogy kapusnak meglehetősen alacsony.Bravo 4 cm-el alacsonyabb nála pl..
Amúgy én megoldottam következő évre a kapusposztot, remélem Lucho figyel..Sűrű lesz a szezon ugye, szóval lesz jó pár hétközi bajnoki is. Úgyhogy én úgy osztanám le, hogy hétvégéken Bravo véd, az összes hétközi meccsen - Bl, Kupa, hétközi fordulók - meg MAtS. Bravo így nem esne ki a formából, mert minden héten védene, kb 25-30 bajnokija így is lenne, MAtS meg így valamicskével jobban játékban lenne, védhetne a bajnokságban is kicsit.. Vagy ez tök elvetélt ötlet szerintetek? Sose voltam kapus, nem is értek a lélektanukhoz fikarcnyit se - nem mintha máséhoz értenék -, de most is kb ez ment a bajnokik kivételével, az a pár meccs meg szerintem nem bontaná meg az egyensúlyt. De így a német is megnyugodhat, hogy szép lassan többet véd, bajnokin is bemutatkozhat.. És hogy Bravo lelke se sérüljön annyira, a Bl-ben az utolsó 2 csoportmeccsen pl engedném őt védeni - akkor MAtS tolná hétvégén -, csak hogy védhessen ott is kicsit. Vélemények?
Ez a lehető legjobb ötlet, ha marad az idei helyzet.palesz77 írta:189 magas, mekkora kéne legyen, hogy jó magassága legyen kapusposztra?Kash írta:T. Stegen leigazolását tartottam a legjobb döntésnek a szezon során, hiszen Német, ami jó ómen, viszont ami zavart, és most is zavar egy picit, hogy kapusnak meglehetősen alacsony.Bravo 4 cm-el alacsonyabb nála pl..
Amúgy én megoldottam következő évre a kapusposztot, remélem Lucho figyel..Sűrű lesz a szezon ugye, szóval lesz jó pár hétközi bajnoki is. Úgyhogy én úgy osztanám le, hogy hétvégéken Bravo véd, az összes hétközi meccsen - Bl, Kupa, hétközi fordulók - meg MAtS. Bravo így nem esne ki a formából, mert minden héten védene, kb 25-30 bajnokija így is lenne, MAtS meg így valamicskével jobban játékban lenne, védhetne a bajnokságban is kicsit.. Vagy ez tök elvetélt ötlet szerintetek? Sose voltam kapus, nem is értek a lélektanukhoz fikarcnyit se - nem mintha máséhoz értenék -, de most is kb ez ment a bajnokik kivételével, az a pár meccs meg szerintem nem bontaná meg az egyensúlyt. De így a német is megnyugodhat, hogy szép lassan többet véd, bajnokin is bemutatkozhat.. És hogy Bravo lelke se sérüljön annyira, a Bl-ben az utolsó 2 csoportmeccsen pl engedném őt védeni - akkor MAtS tolná hétvégén -, csak hogy védhessen ott is kicsit. Vélemények?
189 magas, mekkora kéne legyen, hogy jó magassága legyen kapusposztra?Kash írta:T. Stegen leigazolását tartottam a legjobb döntésnek a szezon során, hiszen Német, ami jó ómen, viszont ami zavart, és most is zavar egy picit, hogy kapusnak meglehetősen alacsony.
Egy kis zöld fejecskét nem felejtettél le a végéről?Samper írta:
Bravo azért lehetett kezdő, mert TS sérült volt a szezonkezdetkor. Egy félidőt végképp átengedhetne - különben meg van a véleményem LE-ről. Nem ért a játékosokhoz, ha ennyit nem képes engedni.
Bravo azért lehetett kezdő, mert TS sérült volt a szezonkezdetkor. Egy félidőt végképp átengedhetne - különben meg van a véleményem LE-ről. Nem ért a játékosokhoz, ha ennyit nem képes engedni.danianevem írta:Bravo rekordot dönthet, és vélhetően fog is. Végig remekül védett a bajnokságban, a liga legjobbja volt a posztján idén. Ennyit bőven megérdemel...Samper írta:Neki ugyan miért nem dukál a bajnoki cím?
A németet meg hadd ne sajnáljam egy bajnoki miatt, 23 évesen BL-döntőre készül.
Bravo rekordot dönthet, és vélhetően fog is. Végig remekül védett a bajnokságban, a liga legjobbja volt a posztján idén. Ennyit bőven megérdemel...Samper írta:Neki ugyan miért nem dukál a bajnoki cím?
Mint írtam, szerintem jobb kapus a német egy kicsivel talán, de messze nem érzem nála annyira azt,mint Bravonál. Ahhoz a nyugalomhoz, higgadsághoz bizony kell a kor is.barca0000 írta:Azért ez a jó kapus 30 felett kezdődik ezért ez nem igaz. Casillas,Buffon vagy akár Cech bőven harminc alatt voltak a legjobbak, vagy Neuer aki még csak 29 éves és szerintem jelenleg Ó most a legjobb kapus poszton, nem hiszem hogy olyan sokat fog még fejlődni.
Marc nagyon jó kapus, de mivel Bravo (kortól függetlenül) is van olyan jó kapus mint Ő vagy akár jobb is, szerintem is az lenne a legjobb ha ter Stegen elmenne kölcsönbe. Semmi nem ad arra okot hogy jövőre nem Bravo védjen, viszont Marc-nak kellenének a meccsek ha jobb kapus akar lenni, és nem biztos hogy a bl+kupa elég neki a fejlődéshez.
hamar lerendezed a vitas dolgokat, nem mondomCsbal írta:Johetnek a szakertok, h szezon kozben cserelni hulyeseg, de ez nem igy van.