egyetértek.kanty írta:Talán egyedül vagyok a véleményemmel, de én a németet tenném első számú kapusnak a következő évtől. Idén nem volt gond, hogy felváltva védtek, de szerintem ez nem természetes, és előbb utóbb feszültség lehet a csapaton belül. Bravóval semmi gondom, de már 32 éves - tudom a kapusoknál ez még nem vészes. A németé viszont a jövő, az önbizalma és a fejlődése szempontjából pedig szerintem a legjobb nem a kölcsönadás, vagy a meccsszámokkal való zsonglőrködés lenne, hanem ha folyamatosan védene.
Igaz, hogy vannak hibái, de ezek szerintem legfőképp annak tudhatóak be, hogy nem véd rendszeresen. (Gondolok itt pl. a döntőbeli bizonytalanságára lábbal.)
nálam jövőre ter Stegene lenne a bajnokság is a Bl mellett, Bravoé pedig a spanyol kupa.
tudom, ez nem a legigazsagosabb, mivel Bravo is magas szinten vedett, de ha van ket, a jelenben hasonlo, sot, ugyanolyan szinten vedo kapusom, akkor logikus, hogy azt vedetem, akiben tobb van a jovot illetoen, ez pedig a nemet.
megvolt neki ebben a szezonban a beetetes, mar ismeri a csapatot a nyelvet stb, itt az ideje szintet lepnie, mert benne egyertelmuen megvan a lehetoseg, hogy az elkovetkezo evek legjobb kapusava valjon, ezt pedig kar lenne elpocsekolni