Marc-André ter Stegen

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
barca0000
Jugador del Barça

2015.05.15. 20:46:11

Azért ez a jó kapus 30 felett kezdődik ezért ez nem igaz. Casillas,Buffon vagy akár Cech bőven harminc alatt voltak a legjobbak, vagy Neuer aki még csak 29 éves és szerintem jelenleg Ó most a legjobb kapus poszton, nem hiszem hogy olyan sokat fog még fejlődni.

Marc nagyon jó kapus, de mivel Bravo (kortól függetlenül) is van olyan jó kapus mint Ő vagy akár jobb is, szerintem is az lenne a legjobb ha ter Stegen elmenne kölcsönbe. Semmi nem ad arra okot hogy jövőre nem Bravo védjen, viszont Marc-nak kellenének a meccsek ha jobb kapus akar lenni, és nem biztos hogy a bl+kupa elég neki a fejlődéshez.
Csbal
Jugador d'estrella

2015.05.15. 19:48:37

Errol van szo. Hajnesz tokeletesen osszefoglaltad a velemenyem. Es igen, en ugy gondolom h egy kapus meg ilyen idosen is tud fejlodni. Stegen tejfeles szaju meg. Es ha csak a volt serulese lenne akadalya, nem pedig a tudasa annak, h nem o ved,biztos h LE is megcserelne. De valamiert nem csereli, es ez nem veletlen. Johetnek a szakertok, h szezon kozben cserelni hulyeseg, de ez nem igy van. Majd egyszer eljon az ideje, ha nem lesz egy rutinosabb, es jobb versenytarsa. De azt senki nem tudhatja, h mennyit fog fejlodni. Mindenki neuer peldajabol indul ki. De az o stilusa is sztem elegge hazardjatek. Jo kapus, de ott a helye a kapuban, nem pedig a sajat terfelenek felen, ahol sokszor rohangalni akar meg cselezgetni akar. Nagykepu majom.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.05.15. 16:04:57

Azért ez messze nem így müködik...
A jó kapus 30+on kezdődik. Addigra van meg a kellő rutinja,higgadsága,reflexek a régiek, stb. Épp most akarjátok kirakni a kapuból, amikor a lehető legjobb korban van? (most nem beszélek arról,hogy Ter Stegen szerintem is egy hatalmas tehetség)
Az a baj,hogy mindkettőt nagyon jó kapusnak tartom, és nem értem,hogy miért favorizálják annyian Stegen, mikor Bravo is már nem egyszer (!) bizonyította,hogy milyen jó kapus.
Talán Marc-nak jobb reflexei vannak, viszont messze nem tartom olyan biztos kapusnak,mint Bravot. Szerintem az lenne a legjobb mindenkinek,ha 1,max 2 évre kölcsönadnánk a németet, és addigra Bravo is szerintem meg lesz elégedve a paddal,ha úgy adódik. Ha meg nagyon nem megy neki, akkor visszerendeljük kölcsönből a németet, és good game well played.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.05.15. 15:48:17

Csbal írta:ezeket honnan tudod? Honnan veszed h bravo nem fejlodhet? Es honnan tudod h stegen akkorat fog fejlodni? Csak a korok miatt? Barcsak igy lenne. Akkor az osszes ifista brutal jo jatekossa valik? Ok, az utobbi meccsen nagyot alakitott, de azert nehogy mar erre a korral magyarazd meg h ki milyen iranyba fog fejlodni. Szerencsere az itt levok tobbsegenel (osszesnel) LE realisabban latja es surubben latja a teljesitmenyeket.
Igen,mert egy 32 éves játékosban nagyobb a fejlődési potenciál mint egy 22 évesben... :lol:
Normandia
Director del Fútbol

2015.05.15. 15:02:44

Nem kell itt egymásnak esni, felesleges. Egy biztos, hogy MATS-t első kapusnak hozták a barcához és nem kispadozni. Az egy másik történet, hogy lesérült és Bravo nagyon bevédte magàt a csapatba. Én úgy gondolom a köv szezontól megcseréli őket.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Csbal
Jugador d'estrella

2015.05.14. 14:57:24

Chino írta: Az sem elhanyagolható azért, hogy lassan már 33 éves lesz a chilei, ami ugyan kapusoknál még nem vészes, de elérte a zenitet, jobb már innen nem lesz, ellentétben a némettel.
ezeket honnan tudod? Honnan veszed h bravo nem fejlodhet? Es honnan tudod h stegen akkorat fog fejlodni? Csak a korok miatt? Barcsak igy lenne. Akkor az osszes ifista brutal jo jatekossa valik? Ok, az utobbi meccsen nagyot alakitott, de azert nehogy mar erre a korral magyarazd meg h ki milyen iranyba fog fejlodni. Szerencsere az itt levok tobbsegenel (osszesnel) LE realisabban latja es surubben latja a teljesitmenyeket.
roby122
Entrenador del Barça

2015.05.13. 23:11:23

Az oké , hogy jövőre övé a bajnokság , de akkor meg nem azért fog majd panaszkodni , hogy mennyire hiányzik neki a Bl ? A nemzetközi csapatok , a Bl életérzés stb.
Mondjuk ez így tényleg kacifántos lesz majd , mert Stegen-nek adnám a bajnokságot , meg a Bl-t is , de Bravo-val meg kicseszés lenne , ha csak a kupában védhetne egy ilyen szezon után.
Főleg , hogy Zamora díjas lesz.
Ettől függetlenül kíváncsi leszek , hogy mit fog kitalálni LE.
messideco
Presidente del Barça

2015.05.13. 22:53:53

Feast4 írta:Nem is értem miért kellett nekünk két kezdő szintű kapus.
Szerintem nagyon jó döntés. Hoztak egy rutinos, ligát jól ismerő, spanyolajkú kapust, aki már letette a névjegyét. Hoztak mellé úgy is mondhatom inasnak egy fiatal német tehetséget, elenyésző nemzetközi tapasztalattal. Szerintem Matsnak ez volt a tanulóév, jövőtől átveszi a helyet. Az viszont nem semmi, hogy a BL és a kupadöntő az övé :)
Kép
"And my heart will leave you never."
Feast4
Director del Fútbol

2015.05.13. 22:42:44

Nem is értem miért kellett nekünk két kezdő szintű kapus.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.05.13. 21:12:42

S.Agüero írta:
amugy tengap a nagy bravurjai mellett volt egy csomo homályba fellőtt labdája. eddig ez nem volt rá jellemző. mascherano mondta is neki néha a magáét :D
Jóval többet próbálkozik ilyenekkel, mint Bravo, aki inkább lepasszolja a hátvédeknek. Így persze több hiba is csúszik be nála.

Szerintem ez annak volt köszönhető, hogy a németek, főleg a második félidőben, eléggé megszállták a félpályánkat így a gurigázások nem nagyon ültek volna.
Amit művelt az nagyon durva volt. Amikor kiszedte a ficakból nem hittem el. Sajnálom, hogy kapott három gólt, de még így is a legjobbunk volt. A gólokról nem tehetett, Benatia fejesét is kis híján fogta.

Ha megnézzük, hogy hány meccset játszik ebben a szezonban az azért nem olyan kevés. 21 mérkőzés több, mint egy fél bajnokság, viszont nincs meg az állandóság, a folyamatosság, ami egy ilyen fiatal kapusnak kellene.
Jövőre emiatt (és nem a tegnapi alakításáért) lehetne megcserélni a szerepeket. Bravo is kapna minimum 15-20 meccset, Mats meg tolhatná a bajnokságban.
Az sem elhanyagolható azért, hogy lassan már 33 éves lesz a chilei, ami ugyan kapusoknál még nem vészes, de elérte a zenitet, jobb már innen nem lesz, ellentétben a némettel.
Forca Barca!!!!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.05.13. 18:28:40

És jól is teszi,hogy próbálkozik ilyen hosszú indításokkal.Tegnap egy ilyenből szereztünk gólt,az odavágón meg Suárez egy ilyen passztól került 100%-os ziccerbe.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.05.13. 17:42:24

S.Agüero írta:
amugy tengap a nagy bravurjai mellett volt egy csomo homályba fellőtt labdája. eddig ez nem volt rá jellemző. mascherano mondta is neki néha a magáét :D
Jóval többet próbálkozik ilyenekkel, mint Bravo, aki inkább lepasszolja a hátvédeknek. Így persze több hiba is csúszik be nála.
magahoz kepest volt viszonylag sok.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.05.13. 16:30:44

visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.13. 15:36:22

Rivaldo11 írta:Megmutatott valamit megint abból a szenzációs tehetségből, ami benne mocorog. Bár a legnagyobb védésének még mindig a szöglet utáni Cavani-bomba semlegesítését tartom, tegnap is hüledeztem csak jópárszor. Eszméletlen potenciál van benne, reméljük türelmes lesz!
igen, ez sem volt kicsi. itt igazából az lehetett a legnagyobb baj, h semmi nem látott az egészből

https://www.youtube.com/watch?v=Sh87fC7u0Pc" target="_blank

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.05.13. 15:28:23

Megmutatott valamit megint abból a szenzációs tehetségből, ami benne mocorog. Bár a legnagyobb védésének még mindig a szöglet utáni Cavani-bomba semlegesítését tartom, tegnap is hüledeztem csak jópárszor. Eszméletlen potenciál van benne, reméljük türelmes lesz!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Res
Jugador d'estrella

2015.05.13. 15:24:39

Ráadásul a tegnapi meccsen láttam első jelét annak, hogy fejben is érettebb lett. Korábban sokszor olyan helyzetben siettette a játékot, amikor nyugtatnia kellett volna. Tegnap végre nem rugdosta eszetlenül előre a lasztit közvetlenül azután, hogy kivédte az ellenfél szemét. =D>
Messithebest
Director del Fútbol

2015.05.13. 14:38:21

Nálam is érik a szerepcsere, ha nem is a következő szezonban, de az utána levőben mindenképpen meghúznám. Stegen sem fogja örökké elviselni a padot. Tegnap pedig zseniálisan védett a kis német. Tényleg nagyon nyugodt vagyok az ellenfél támadásainál, mert 2 klasszis kapusunk van. Ezért jár a dicséret a vezetőségnek.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messideco
Presidente del Barça

2015.05.13. 13:52:01

visca el barca írta:LE nagy kakiban lesz jövőre hogy mit csináljon. sztem az lenne korrekt, ha megcserélné a szerepeket :D mats bajnokság, hogy többet védje, bravo meg bl+kupa
Szerintem is. Bravo nagyon korrekt szezont hozott le, plusz mellé rendkívül magabiztos a kapuban. Rég voltam ennyire nyugodt, mikor az ellenfél támadt. Azt is mondanám, hogy a chilei all time kedvenc kapusom Buffon mögött, de a német jelzi a klasszisát mérkőzésről mérkőzésre :)
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2015.05.13. 11:47:32

Pavel írta:Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
Mint ahogy az egész csapat benne volt a gólokban nyakig. Egy ilyen első félidő után talán nem pont őt kéne elővenni. A 3 kapott gól ellenére szvsz brutálisan jól védett.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.13. 11:39:57

LE nagy kakiban lesz jövőre hogy mit csináljon. sztem az lenne korrekt, ha megcserélné a szerepeket :D mats bajnokság, hogy többet védje, bravo meg bl+kupa
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.05.13. 10:41:46

messideco írta:
Pavel írta:Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
1., Benatia: tisztán fejelhetett szögletből, ezért ritkán hibáztatható a kapus.
2., Lewandowski: kibillentette Mascheranot, tisztán látszott, hogy Mats is elmozdult a másik irányba már, így nem tudott vetődni.
3., Müller: egy visszapasszolt labda a németnek, erős, de jól helyezett lövés egyben pont a sarokra, szerintem lehetetlen volt elérni.

Nem akarom, hogy kinevezzetek az ügyvédjének, de nem látom én ezeket az ő hibájának be :)
+1
Mellé még fogott hatalmasakat az első félidőben, illetve rossz úgy játszani, hogy a társaid nem akarnak, ha már a kulcsjátékosok lötyögnek, akkor szépen lassan mindenki elkezd lötyögni, csereként pl. egy ilyen mentalitású csapatba a legrosszabb beállni. Hiába menne 1-2 játékos, ha a többiek már spórolnak a többi meccsre, nem mozognak annyit mezőnyben, bele lehet fáradni.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
messideco
Presidente del Barça

2015.05.13. 09:01:47

1., Benatia: tisztán fejelhetett szögletből, ezért ritkán hibáztatható a kapus.
2., Lewandowski: kibillentette Mascheranot, tisztán látszott, hogy Mats is elmozdult a másik irányba már, így nem tudott vetődni.
3., Müller: egy visszapasszolt labda a németnek, erős, de jól helyezett lövés egyben pont a sarokra, szerintem lehetetlen volt elérni.

Nem akarom, hogy kinevezzetek az ügyvédjének, de nem látom én ezeket az ő hibájának be :)
Kép
Samper
Director del Fútbol

2015.05.13. 05:01:02

Capon írta:Nem is tudom talán 3 igazán nagy védése volt abból 2 abszolút bravúr. Zseniális volt =D>
palesz77 írta:
hajnesz írta: Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan véd :)
Szerepet cserelnenek, a vak is latja, hogy ez a srac eszmeletlen potenciallal bir, es mar igy is egy szint Bravoval.. Ove lehet a jovo, de ahhoz jatszatni is kell.
Jövőre könnyen meglehet, hogy szerepet cserélnek a kapusaink, azért mégis csak a németé a jövő.
Én örülnék neki még úgy is, hogy Bravoval is MAXIMÁLISAN elégedett vagyok, nagyon rég nem volt ilyen jó kapusunk.

Remélem minél hamarább lesz Tube-on videó a mai teljesítményéről.

Bravot jó pénzért eladnám egy kiscsapatnak és hoznék egy nagyon jó kapust, aki vállalja a második számot.
Pavel
Entrenador del Barça

2015.05.13. 01:31:40

Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.05.13. 00:18:53

Őt kicsit sajnálom, parádésan védett, még is 3 gólt kapott. Persze nem ő tehet róla, hanem az eldőlt párharc. Minden védhetőt sőt még védhetetlen is védett. Le a kalappal!
Lesz még két döntője, azokon is kell a parádés teljesitmény. Vagy inkább ne is legyen dolga. :twisted:
Válasz küldése