Lesz még két döntője, azokon is kell a parádés teljesitmény. Vagy inkább ne is legyen dolga.

Jövőre könnyen meglehet, hogy szerepet cserélnek a kapusaink, azért mégis csak a németé a jövő.palesz77 írta:Szerepet cserelnenek, a vak is latja, hogy ez a srac eszmeletlen potenciallal bir, es mar igy is egy szint Bravoval.. Ove lehet a jovo, de ahhoz jatszatni is kell.hajnesz írta: Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan véd
nekem egyből ez jutott eszembeBoixos írta:nem tudom, hogy a túróban ért vissza, sztem vmi filmtrükk volt.
ilyen a valóságban nincs.
Szerepet cserelnenek, a vak is latja, hogy ez a srac eszmeletlen potenciallal bir, es mar igy is egy szint Bravoval.. Ove lehet a jovo, de ahhoz jatszatni is kell.hajnesz írta: Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan véd
Mindez Platini-Blatter műveBoixos írta:nem tudom, hogy a túróban ért vissza, sztem vmi filmtrükk volt.
ilyen a valóságban nincs.
Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan védpalesz77 írta:Hogyha ezt a gyereket elherdáljuk, akkor az évszázad balekjai vagyunk.. Nincs folyamatos játékban, erre ilyen meccset lehoz, ilyen fontos pillanatban. Agyam eldobom. Simán MoM eddig. Jövőre őt akarom a bajnokságban látni!!
Ma még sajna nem beszéltem egyikkel sem (roby122 írta:Sok dolga nem volt , mondjuk nem is csoda , 0 kaput eltaláló lövés a Bayern részéről.
Majd Münchenben kapni fogja az ívet , ott majd megmutathatja.
Valakinek nincsenek arról infói , hogy mit magyarázhatott neki Piqué és Alves , amikor Messi rúgta a szabadrúgást , vagy szöglet volt talán , nem tudom pontosan ?! Valamit erősen magyaráztak neki , aztán Piqué otthagyta , Alves pedig még folytatta.
Én nem nevezném bakinak, igaz hogy nem volt olyan magabiztos a kifutásnál, de azért azt se felejtsük el hogy majdnem 1 hónapja játszott utoljára.hajnesz írta:Hozzá kell tenni a mai teljesítményéhez is,hogy mára is jutott egy baki(kb csak a szokásos) . Ez is igazolja LE-t,hogy miért a chilei véd a legfontosabb sorozatban.
A kifutására gondolsz? Sok választása nem volt, és mivel jól oldotta meg nem nevezném bakinak. Ezenfelül nem lenne néha bizonytalan, ha huzamosabb ideig védene. Nem azt mondom, hogy védjem most azonnal Bravo helyett, de megvan az oka a néha megtörténő bakiknak. A kapusokat butaság rotálni.hajnesz írta:Hozzá kell tenni a mai teljesítményéhez is,hogy mára is jutott egy baki(kb csak a szokásos) . Ez is igazolja LE-t,hogy miért a chilei véd a legfontosabb sorozatban.
+1Petr írta:Jól védett, a gólról nem tehetett, egy hatalmas bravúrt is bemutatott. Érzésem szerint ennél is több van benne, szerencsére van olyan jó a védelem, hogy nem kell többet mutatnia.
csababarca írta:Nagyon durva paraméterekkel rendelkezik ez a gyerek, ha levetkőzi az ilyen bolondságait,akkor idővel nagyon nagy magasságokba érhet.