Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
magahoz kepest volt viszonylag sok.S.Agüero írta:Jóval többet próbálkozik ilyenekkel, mint Bravo, aki inkább lepasszolja a hátvédeknek. Így persze több hiba is csúszik be nála.amugy tengap a nagy bravurjai mellett volt egy csomo homályba fellőtt labdája. eddig ez nem volt rá jellemző. mascherano mondta is neki néha a magáét![]()
Jóval többet próbálkozik ilyenekkel, mint Bravo, aki inkább lepasszolja a hátvédeknek. Így persze több hiba is csúszik be nála.amugy tengap a nagy bravurjai mellett volt egy csomo homályba fellőtt labdája. eddig ez nem volt rá jellemző. mascherano mondta is neki néha a magáét![]()
igen, ez sem volt kicsi. itt igazából az lehetett a legnagyobb baj, h semmi nem látott az egészbőlRivaldo11 írta:Megmutatott valamit megint abból a szenzációs tehetségből, ami benne mocorog. Bár a legnagyobb védésének még mindig a szöglet utáni Cavani-bomba semlegesítését tartom, tegnap is hüledeztem csak jópárszor. Eszméletlen potenciál van benne, reméljük türelmes lesz!
Szerintem is. Bravo nagyon korrekt szezont hozott le, plusz mellé rendkívül magabiztos a kapuban. Rég voltam ennyire nyugodt, mikor az ellenfél támadt. Azt is mondanám, hogy a chilei all time kedvenc kapusom Buffon mögött, de a német jelzi a klasszisát mérkőzésről mérkőzésrevisca el barca írta:LE nagy kakiban lesz jövőre hogy mit csináljon. sztem az lenne korrekt, ha megcserélné a szerepeketmats bajnokság, hogy többet védje, bravo meg bl+kupa
Mint ahogy az egész csapat benne volt a gólokban nyakig. Egy ilyen első félidő után talán nem pont őt kéne elővenni. A 3 kapott gól ellenére szvsz brutálisan jól védett.Pavel írta:Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
+1messideco írta:1., Benatia: tisztán fejelhetett szögletből, ezért ritkán hibáztatható a kapus.Pavel írta:Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
2., Lewandowski: kibillentette Mascheranot, tisztán látszott, hogy Mats is elmozdult a másik irányba már, így nem tudott vetődni.
3., Müller: egy visszapasszolt labda a németnek, erős, de jól helyezett lövés egyben pont a sarokra, szerintem lehetetlen volt elérni.
Nem akarom, hogy kinevezzetek az ügyvédjének, de nem látom én ezeket az ő hibájának be
1., Benatia: tisztán fejelhetett szögletből, ezért ritkán hibáztatható a kapus.Pavel írta:Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
Capon írta:Nem is tudom talán 3 igazán nagy védése volt abból 2 abszolút bravúr. Zseniális volt![]()
Jövőre könnyen meglehet, hogy szerepet cserélnek a kapusaink, azért mégis csak a németé a jövő.palesz77 írta:Szerepet cserelnenek, a vak is latja, hogy ez a srac eszmeletlen potenciallal bir, es mar igy is egy szint Bravoval.. Ove lehet a jovo, de ahhoz jatszatni is kell.hajnesz írta: Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan véd
Én örülnék neki még úgy is, hogy Bravoval is MAXIMÁLISAN elégedett vagyok, nagyon rég nem volt ilyen jó kapusunk.
Remélem minél hamarább lesz Tube-on videó a mai teljesítményéről.
Jövőre könnyen meglehet, hogy szerepet cserélnek a kapusaink, azért mégis csak a németé a jövő.palesz77 írta:Szerepet cserelnenek, a vak is latja, hogy ez a srac eszmeletlen potenciallal bir, es mar igy is egy szint Bravoval.. Ove lehet a jovo, de ahhoz jatszatni is kell.hajnesz írta: Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan véd
nekem egyből ez jutott eszembeBoixos írta:nem tudom, hogy a túróban ért vissza, sztem vmi filmtrükk volt.
ilyen a valóságban nincs.
Szerepet cserelnenek, a vak is latja, hogy ez a srac eszmeletlen potenciallal bir, es mar igy is egy szint Bravoval.. Ove lehet a jovo, de ahhoz jatszatni is kell.hajnesz írta: Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan véd
Mindez Platini-Blatter műveBoixos írta:nem tudom, hogy a túróban ért vissza, sztem vmi filmtrükk volt.
ilyen a valóságban nincs.
Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan védpalesz77 írta:Hogyha ezt a gyereket elherdáljuk, akkor az évszázad balekjai vagyunk.. Nincs folyamatos játékban, erre ilyen meccset lehoz, ilyen fontos pillanatban. Agyam eldobom. Simán MoM eddig. Jövőre őt akarom a bajnokságban látni!!