Marc-André ter Stegen
- Messithebest
- Director del Fútbol
Nálam is érik a szerepcsere, ha nem is a következő szezonban, de az utána levőben mindenképpen meghúznám. Stegen sem fogja örökké elviselni a padot. Tegnap pedig zseniálisan védett a kis német. Tényleg nagyon nyugodt vagyok az ellenfél támadásainál, mert 2 klasszis kapusunk van. Ezért jár a dicséret a vezetőségnek.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Szerintem is. Bravo nagyon korrekt szezont hozott le, plusz mellé rendkívül magabiztos a kapuban. Rég voltam ennyire nyugodt, mikor az ellenfél támadt. Azt is mondanám, hogy a chilei all time kedvenc kapusom Buffon mögött, de a német jelzi a klasszisát mérkőzésről mérkőzésrevisca el barca írta:LE nagy kakiban lesz jövőre hogy mit csináljon. sztem az lenne korrekt, ha megcserélné a szerepeketmats bajnokság, hogy többet védje, bravo meg bl+kupa

Mint ahogy az egész csapat benne volt a gólokban nyakig. Egy ilyen első félidő után talán nem pont őt kéne elővenni. A 3 kapott gól ellenére szvsz brutálisan jól védett.Pavel írta:Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
- visca el barca
- Presidente del Barça
LE nagy kakiban lesz jövőre hogy mit csináljon. sztem az lenne korrekt, ha megcserélné a szerepeket
mats bajnokság, hogy többet védje, bravo meg bl+kupa

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- nzxtpo
- Capitá del Barça
+1messideco írta:1., Benatia: tisztán fejelhetett szögletből, ezért ritkán hibáztatható a kapus.Pavel írta:Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
2., Lewandowski: kibillentette Mascheranot, tisztán látszott, hogy Mats is elmozdult a másik irányba már, így nem tudott vetődni.
3., Müller: egy visszapasszolt labda a németnek, erős, de jól helyezett lövés egyben pont a sarokra, szerintem lehetetlen volt elérni.
Nem akarom, hogy kinevezzetek az ügyvédjének, de nem látom én ezeket az ő hibájának be
Mellé még fogott hatalmasakat az első félidőben, illetve rossz úgy játszani, hogy a társaid nem akarnak, ha már a kulcsjátékosok lötyögnek, akkor szépen lassan mindenki elkezd lötyögni, csereként pl. egy ilyen mentalitású csapatba a legrosszabb beállni. Hiába menne 1-2 játékos, ha a többiek már spórolnak a többi meccsre, nem mozognak annyit mezőnyben, bele lehet fáradni.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
1., Benatia: tisztán fejelhetett szögletből, ezért ritkán hibáztatható a kapus.Pavel írta:Ma nagyot védett, de a második félidőben egy kicsit dekoncentrált volt. Mindkét gólban benne volt egy kicsit. Igaz egy eldőlt meccs volt.
2., Lewandowski: kibillentette Mascheranot, tisztán látszott, hogy Mats is elmozdult a másik irányba már, így nem tudott vetődni.
3., Müller: egy visszapasszolt labda a németnek, erős, de jól helyezett lövés egyben pont a sarokra, szerintem lehetetlen volt elérni.
Nem akarom, hogy kinevezzetek az ügyvédjének, de nem látom én ezeket az ő hibájának be

Capon írta:Nem is tudom talán 3 igazán nagy védése volt abból 2 abszolút bravúr. Zseniális volt![]()
Jövőre könnyen meglehet, hogy szerepet cserélnek a kapusaink, azért mégis csak a németé a jövő.palesz77 írta:Szerepet cserelnenek, a vak is latja, hogy ez a srac eszmeletlen potenciallal bir, es mar igy is egy szint Bravoval.. Ove lehet a jovo, de ahhoz jatszatni is kell.hajnesz írta: Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan véd
Én örülnék neki még úgy is, hogy Bravoval is MAXIMÁLISAN elégedett vagyok, nagyon rég nem volt ilyen jó kapusunk.
Remélem minél hamarább lesz Tube-on videó a mai teljesítményéről.
Bravot jó pénzért eladnám egy kiscsapatnak és hoznék egy nagyon jó kapust, aki vállalja a második számot.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Őt kicsit sajnálom, parádésan védett, még is 3 gólt kapott. Persze nem ő tehet róla, hanem az eldőlt párharc. Minden védhetőt sőt még védhetetlen is védett. Le a kalappal!
Lesz még két döntője, azokon is kell a parádés teljesitmény. Vagy inkább ne is legyen dolga.
Lesz még két döntője, azokon is kell a parádés teljesitmény. Vagy inkább ne is legyen dolga.

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem is tudom talán 3 igazán nagy védése volt abból 2 abszolút bravúr. Zseniális volt
Én örülnék neki még úgy is, hogy Bravoval is MAXIMÁLISAN elégedett vagyok, nagyon rég nem volt ilyen jó kapusunk.

Jövőre könnyen meglehet, hogy szerepet cserélnek a kapusaink, azért mégis csak a németé a jövő.palesz77 írta:Szerepet cserelnenek, a vak is latja, hogy ez a srac eszmeletlen potenciallal bir, es mar igy is egy szint Bravoval.. Ove lehet a jovo, de ahhoz jatszatni is kell.hajnesz írta: Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan véd
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2015.05.13. 00:29:13-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Na jó, mi volt az a védés?
Erre a teljesítményre még évekig emlékezni fogok, mert ha ő nem lett volna, akkor azért melegedett volna a helyzet.
Imádom ezt a palit!
Mondjuk jelenleg szinte mindenkit.

Erre a teljesítményre még évekig emlékezni fogok, mert ha ő nem lett volna, akkor azért melegedett volna a helyzet.
Imádom ezt a palit!

Mondjuk jelenleg szinte mindenkit.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem egyből ez jutott eszembeBoixos írta:nem tudom, hogy a túróban ért vissza, sztem vmi filmtrükk volt.
ilyen a valóságban nincs.
https://www.youtube.com/watch?v=whHyHXnLCIw" target="_blank

bár azért seaman durvábbat tolt (konkrétan ez a legnagyobb védés amit valaha láttam)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerepet cserelnenek, a vak is latja, hogy ez a srac eszmeletlen potenciallal bir, es mar igy is egy szint Bravoval.. Ove lehet a jovo, de ahhoz jatszatni is kell.hajnesz írta: Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan véd
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Mindez Platini-Blatter műveBoixos írta:nem tudom, hogy a túróban ért vissza, sztem vmi filmtrükk volt.
ilyen a valóságban nincs.

Zseniális a srác, és mindezt úgy hogy szinte alig játszik...

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Azt hiszem idén megmutatta, mekkora potenciál is rejlik benne, félelmetes miket kifogott az első játékrészben. Bravo ide oda, jövőre remélem fordul a kocka és Stegen lesz a kezdő kapusunk.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- lui1698
- Llegenda del Barça
Milyen cunabizsergetően frankó dolog lesz majd év végén, hogy az első számú kapusunk Zamora díjas lesz, a csere kapus meg a BL sorozat legjobb kapusa.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- noname
- Llegenda del Barça
Enyhén luxus ahogy kapusok terén állunk. Azért a kapusedző is valamit nagyon jól csinál. 2 kapusunk van csúcsformában és összesen 3 hibájuk ha volt az egész szezonban.
A Fifa egy szégyen
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Az két év védése volt...azt hittem a fejest nem lehet überelni, erre jött a visszanyúlás....összeszartam magam a gyönyörtől, már elnézést.
Köv szezonban őt akarom többet a kapuban látni. Nagyon jó, megbízható kapus, de ebben a német gyerekben sokkal több van...
Jah és nem a két védès vakít el, szeptemberben is mondtam ezt, mert látszik a zseni a kiskapusban:)
Köv szezonban őt akarom többet a kapuban látni. Nagyon jó, megbízható kapus, de ebben a német gyerekben sokkal több van...
Jah és nem a két védès vakít el, szeptemberben is mondtam ezt, mert látszik a zseni a kiskapusban:)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Tényleg nagyszerüen véd, de Bravoval mit csinálnál? Eladnád egy ilyen szezon után? Mert ő is parádésan védpalesz77 írta:Hogyha ezt a gyereket elherdáljuk, akkor az évszázad balekjai vagyunk.. Nincs folyamatos játékban, erre ilyen meccset lehoz, ilyen fontos pillanatban. Agyam eldobom. Simán MoM eddig. Jövőre őt akarom a bajnokságban látni!!

Nem emlékszem mikor volt olyan kapusunk, aki ekkora bravúrokat mutatott be egy meccsen. Persze Valdesnek biztos voltak bravúrjai, de róla a remek 1 vs, 1 rémlik fel, nem az ilyen típusú bravúrok.
Na... Hát furcsa lesz hallgatni az ellenféltől, hogy a kapusunk kifogta a szemüket is.
Na... Hát furcsa lesz hallgatni az ellenféltől, hogy a kapusunk kifogta a szemüket is.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hogyha ezt a gyereket elherdáljuk, akkor az évszázad balekjai vagyunk.. Nincs folyamatos játékban, erre ilyen meccset lehoz, ilyen fontos pillanatban. Agyam eldobom. Simán MoM eddig. Jövőre őt akarom a bajnokságban látni!!
- visca el barca
- Presidente del Barça
aki valaha állt kapuban (én spec kéziben 6 évig), az tudja jól, hogy marc kolléga valószínűleg az év védést mutatta be. borzalmasan nehéz visszanyúlni ha már egyszer elindultál a másik irányba
https://www.youtube.com/watch?v=ZrO6-zF-wlM" target="_blank
azért ez sem volt egy egyszerű mutatvány
https://www.youtube.com/watch?v=ku2ChGoD47I" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=ZrO6-zF-wlM" target="_blank
azért ez sem volt egy egyszerű mutatvány
https://www.youtube.com/watch?v=ku2ChGoD47I" target="_blank

- hajnesz
- Entrenador del Barça
Ma még sajna nem beszéltem egyikkel sem (roby122 írta:Sok dolga nem volt , mondjuk nem is csoda , 0 kaput eltaláló lövés a Bayern részéről.
Majd Münchenben kapni fogja az ívet , ott majd megmutathatja.
Valakinek nincsenek arról infói , hogy mit magyarázhatott neki Piqué és Alves , amikor Messi rúgta a szabadrúgást , vagy szöglet volt talán , nem tudom pontosan ?! Valamit erősen magyaráztak neki , aztán Piqué otthagyta , Alves pedig még folytatta.

Sok dolga nem volt , mondjuk nem is csoda , 0 kaput eltaláló lövés a Bayern részéről.
Valakinek nincsenek arról infói , hogy mit magyarázhatott neki Piqué és Alves , amikor Messi rúgta a szabadrúgást , vagy szöglet volt talán , nem tudom pontosan ?! Valamit erősen magyaráztak neki , aztán Piqué otthagyta , Alves pedig még folytatta.