Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan. Kellene egy legalább David-szintű játékos, akit már el lehet kezdeni beépíteni és minőséget képvisel és ez nem 6.7. számú prioritás. Jelenleg pótolhatja valaki a Pau Victor-Fati-Torres trióból, egy közepes játékost tenni mögé jövőre nagyon nagy lábon lövés. 37 éves lesz, az idei szezonban is kell izgulni, hogy kitartson a formája jelentős visszaesés nélkül és nehogy lesérüljön. Jövőre ez hatványozottan igaz lesz. Még szélsőt is jobban tudunk pótolni. Az idei szerepléshez az is kellett, hogy Lewy ilyen számokat hozzon. Legalább annyira, mint Raphinha.
Csak szépen lassan azért meg kell találni az utódját. A 25/26-os szezonnál nem adnék neki többet. Jó lesz ő jövőre, de már felváltva az utódjával. Legyen az akár David, akár Gyökeres, akár más. Nehogy úgy járjunk, mint a szélső hátvédek, illetve a VKP posztokkal. Nem kell most más, minek, hiszen itt vannak az éppen aktuális játékosok. (Busi, Alba....). Aztán azóta sincs meg a masszív pótlásuk.
Én sem nagyon értem, hogy ő miért nem jó ide vagy hogy mással több gólt lőnénk. Azzal pláne nem, hogy annyira tömik labdával, hogy ezért lő ennyi gólt. Nem hiszem, hogy Kane, Haaland, Thuram, Nunez, Mbappé, Jackson stb. olyan gyenge kiszolgálást kapna és ha az akciógólokat nézzük a top5 ligában hatalmas szakadék van Lewy mögött. Haaland közelíti meg valamennyire. (Kane pl. összesen 11-el állna, Bl-ben 2) És akkor nem is beszéltünk a Soci ellen elvett góljáról.gránit írta: ↑2024.11.27. 12:30:13Szerintem jól jön a csapatba egy statikus támadó is, mert nagyon sokszor volt problémánk azzal, hogy ha az ellenfél betolja a buszt és statikussá válik a játék, nem haladunk egyről a kettőre. Jó az, ha van egy olyan támadónk, aki statikusabb helyzetekben be tud találni.
Őszintén szólva, én nem látom, hogy mit vesz el, amire szükségünk van, azt hozza. Jelenleg termékenyebb Haalandnál és Kane-nél is (19 meccsen 22 gól vs 18/17 és 18/20). Ja, és ne felejtsünk el gratulálni neki a 100. és 101. góljához, amivel a 3. ember lett, aki a 100-as határt át tudta lépni a BL-ben. Elképesztő pályafutás.
Én azt látom rajta, hogy ha tömik labdával, akkor elképesztő számokat hoz. Anno a Bayernben is így voltak nagy számai. Számolatlanul mentek be szélről a labdák neki.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.27. 09:15:22Sok kritikát kap az "öreg", de elképesztő a Barcaban, simán el tudom képzelni, hogy 37 évesen is ő legyen jövőre az elsőszámú csatárunk.
Csak ne "olvadjon" úgy le tavasszal, mint a bajnokságot nyert szezonunkban
Lewandowski a Barcában 114 meccs 81 gól 19 gólpassz
De kihagyott két ajtóablakot!
Őt is.
Remekül mozgott legutóbb Fati, én simán megnéznék egy Pau-Fati duót elől, minden esély megvan rá, és mind a kettejükre rászolgálna a játékidő. Muszáj menedzselni ezt a rengeteg meccset és "hála" égnek azért van merítési lehetőség, Fati szerintem a szezon felfedezettje lehet(ne) Flick keze alatt.
Szerintem így, hogy Yamal nagy eséllyel nem lesz ott, Ferrán meg ugye lesérült, Fatit mindenképp látni fogjuk balszélen. Ha nem, akkor valami nagy baj van vele fizikálisan.