2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Unai nekem azért tetszik, mert inkább olyan jolly joker, több poszton is bátran bevethető és nagyon agilis.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.30. 20:09:14Én is Bernal bemutatkozását várom legjobban a felnőtteknél. Remélem már többet fog szerepelni a nagyok között, mint a B-ben. Végre nem egy tipikus 170 cm-s jól passzoló kp-s.
Unai Hernandezre és Darvichra vagyok még kíváncsi.
Off: Sport szerint benyújtották a papírokat a Barca Studios értékesítéséről a Ligának.
Elvileg ezzel meglesz az 1/1.
Hihetetlen, ha tényleg ezen a 40 millión megy a ...kodás, és ezért nem tudtunk szerződést hosszabbítani a fiatalokkal.
On: tudsz valamit arról, Bernalnak miért csak 20 milliós a kivásárlási ára? Tavaly és idén is hosszabbítottunk vele, gondolom sokat várnak tőle.
Szerk: ha volt Barcas, Peque tavaly 18 gólt szerzett a Racingban, ahová sajnos ingyen távozott. Ő is nagyon jónak tűnt tavalyelőtt a B-ben. Most 4 milliót fizetett érte a Sevilla.
Abde most lőtt egy nagy gólt az olimpián, legalább az ő következő eladásából 50% a Barcaé.
Én is Bernal bemutatkozását várom legjobban a felnőtteknél. Remélem már többet fog szerepelni a nagyok között, mint a B-ben. Végre nem egy tipikus 170 cm-s jól passzoló kp-s.
Lehet, hogy csak én vagyok kicsit elfogult, de az Atletic kb. utóbbi négy évéből ha nem is toronymagasan, de a kedvencem és a legnagyobb potenciált is benne látom. Legalábbis azok közül, akiket relevánsan értékelni tudok (Guille Fernandez és hasonlók, akik még nagyon keveset játszottak vagy most jönnek fel a Juvenilből nem veszem ide). Nyilván Yamal egész más történet.bence0330 írta: ↑2024.07.30. 16:49:00Bernal amúgy milyen? Mert látom, hogy ő kilóg a sok alacsony Masiás közül, Businál is magasabb, jó hosszú lábakkal. Persze lehet valaki Kanté magasságával is top a posztján, de azért nagy átlagban mégiscsak nagyobb bizodalmam van egy ilyen alkatú emberben. Ami kis összefoglalókat néztem, az alapján lehet több fantáziát látok benne, mint Casadóban, akit azért láttam pár meccsen is játszani, és aki nagyon ügyes, és jól passzol, de nem tudom, ez kell-e nekünk nemzetközi szinten.
Sevillából jött 12 évesen. Elég hasonló a játéka/stílusa Cubarsíhoz. Cubarsí kb. fél évvel idősebb, annyival érettebb, tudatosabb, kicsit talán rendezettebb a mozgása, de összességében én nem érzek/látok minőségbeli különbséget köztük.
Igen, csak ők már valamennyire ismertek, ezek az említett nevek eddig nem igazán kerültek szóba.
A fentiek közül egyértelműen.
Olmedonak az lehet a diszkrét bája, hogy jobbost is játszik.
A fentiek közül, szerintem Junyent érdemli a legtöbb figyelmet. Saját nevelésű középpályás, idén töltötte a 17-et. Az U17-es VB-n robbant nagyot, azóta is a válogatott egyik legjobbja. Nagyon technikás, mindkét lábbal ügyes, alig látszik ki a földből de iszonyat gyors, a labdával is folyton sprintben közlekedik, de ami a legfeltűnőbb, hogy baromi gyors a reakcióideje és egy másodpercet sem tököl a labdával. Nem az a tipus aki átveszi aztán megáll és szétnéz jobbra-balra és hátragurítja. Ilyen szempontból picit olyan mint Messi., még alkatra is Igaz, inkább csak videokat láttam róla (egy válogatott meccsen láttam végig), de nekem sokszor a fiatal Puig jut róla eszembe. Rá érdemes odafigyelni, a médiában is sokat írnak róla, bár eddig a Juvenil A-ban játszott, Marquez valamiért nem bízott benne.
Nem hiszem, hogy 1.-2. számú játékosként játszana a szezonban, még ha robbant is, ha Xavi lenne továbbra is az edző szerintem biztosan nem jutna komolyan szóhoz, de Flick alatt jó eséllyel másként festhet a dolog. Az Atleticből is Bernal és Darvich voltak az elsők, akiket felhívott a nagycsapatahoz az előszezonban, illetve több személyes megbeszélésük is volt, többek között ezért gondolom hogy szán neki szerepet és, ha valaki akkor Flick át tudja neki adni az elképzeléseit. Amellett nem is kell, hogy 17 évesen annyi meccset kapjon, elég ha elkezdi szokni a közeget.bence0330 írta: ↑2024.07.16. 14:03:12Darvich jó lehet, de nem látom, hogy kaphatna helyet, perceket, 1-1 kupameccsen vagy 87. perces cserén kívül. Konkrétan a legjobb játékosaink jelentkeznek arra a posztra. Gündogan ott a leghatékonyabb alighanem, aki az egész csapat legjobbja. Raphinhának is az a legjobb posztja, és akkor még Pedriről nem is beszéltünk, akinél szintén egyértelműen az a legjobb, és hozzáteszem, hogy a válogatottban Gavinak is az volt a legjobbja. 4. lehet a sorban, vagy 5. Valami óriásit kéne dobbantania, Wirtz szintűt, ha ezt a 3 játékost meg akarja előzni, vagy legalább kettőt közülük.Chino írta: ↑2024.07.16. 13:53:44Jelenleg viszont Darvichnak szurkolok legjobban. Ha Flick megtalálja a helyét (márpedig pont erről beszéltek a hírek szerint) simán benne van, hogy fontos tagja lesz a felnőtt csapatnak. Ha nem egy 4-3-3-at erőltetünk képes lehet lubickolni, a válogatottban bizonyította, hogy ha komfortzónájában játszik, klasszis teljesítményre képes. Így még Pedri kiesése sem jelent olyan hatalmas érvágást.
Persze, előállhat olyan, hogy Gündogan épp duplaszűrőzik, Pedri sérült, Raphinha meg jobbszélső, de ez nem sűrűn fog előfordulni.
De még ha el is adnánk a brazilt, akkor is necces.
Szerintem neki itt peche lesz, és nem lesz helye, akármilyen ügyes. De majd kiderül, legyen belőle Wirtz 2, és szorítson ki mindenkit. Annak mindenképp szorítok, hogy kapjon perceket, erre főleg az elején meglehet az esélye, hisz Yamal alighanem még nem lesz kezdő 1-2 meccsig, Raphinha így jobbszél, Pedri alighanem sérült lesz még, vagy nem 100%-os, DJ sem valószínű, hogy kezdő lehet akkor még, Gündogan is sanszosan duplaszűrőben lesz. Szóval ha valamikor, az első fordulókban lehet esélye legalább korrekt csereként. Remélem villant valamit.
Darvich jó lehet, de nem látom, hogy kaphatna helyet, perceket, 1-1 kupameccsen vagy 87. perces cserén kívül. Konkrétan a legjobb játékosaink jelentkeznek arra a posztra. Gündogan ott a leghatékonyabb alighanem, aki az egész csapat legjobbja. Raphinhának is az a legjobb posztja, és akkor még Pedriről nem is beszéltünk, akinél szintén egyértelműen az a legjobb, és hozzáteszem, hogy a válogatottban Gavinak is az volt a legjobbja. 4. lehet a sorban, vagy 5. Valami óriásit kéne dobbantania, Wirtz szintűt, ha ezt a 3 játékost meg akarja előzni, vagy legalább kettőt közülük.Chino írta: ↑2024.07.16. 13:53:44Jelenleg viszont Darvichnak szurkolok legjobban. Ha Flick megtalálja a helyét (márpedig pont erről beszéltek a hírek szerint) simán benne van, hogy fontos tagja lesz a felnőtt csapatnak. Ha nem egy 4-3-3-at erőltetünk képes lehet lubickolni, a válogatottban bizonyította, hogy ha komfortzónájában játszik, klasszis teljesítményre képes. Így még Pedri kiesése sem jelent olyan hatalmas érvágást.
Úgy emlékszem mindketten 2019-ben érkeztek a Barcához, nem ez a különbség.
Mondjuk Messinek semmi köze nincs már az aranylabdához, ezért nem túl nehéz előtte lenni. Mindezzel együtt tényleg aggasztó, hogy már most ennyire fel van tolva a srác. Hozzáteszem, sok labdát is szerez, megnyer párharcokat, cselez, helyzetet teremt, veszélyes távolról, szóval van alapja, de akkor is fura összevetni olyanokkal, akik a szezon tényleg végig játszák és ott tudnak lenni minden helyzetben. Ez még messze nem igaz Yamalra.
Az dupla unokatesója talán azért volt előtte, mert régebb óta igazolt a Barcához. Mindenesetre jó, hogy nem poszt-riválisok. Talán az edzéseken máris eldőlt, hogy Flick mit gondol róluk.
lehet nem kellett volna mondani neki hogy igazoljon el es meg mindig ott lenne!Barcaforever írta: ↑2017.12.16. 16:26:57Itt ül mellettem a barcelonia reptéren Xavi Simons, mondtam neki, hogy eligazoljon bárhová, mert várjuk nagyon a felnőtt csapatba.
Nem nehéz felismerni a hajáról.![]()