La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2024.08.10. 20:12:49

Életemben nem hallottam róla. Aki megüti a szintet az bekerülhet a csapatba, aki meg nem az így járt. Ez nem szeretszolgálat, hogy csak azért mert gyerekként itt volt bármi joga vagy elsőbbsége lenne. Most búcsúzott el a klub kapitánya aki 23 évet töltött a klubnál ebből 13-at a felnőtt csapatban. De ott van Carvajal is aki kicsi gyerekkorától itt van. Meg kell ütni a szintet és nyitott az ajtó. Nálatok meg az ellentetje igaz. Folyton jönnek a következő legnagyobbak de igazán kik ragadtak meg a csapatban? Ebben mindig jó volt a Barca a La Masia mítosszal már 15-16 évesen olyan hypeot kapnak a gyerekek aztán elmennek máshova és besülnek.
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.10. 16:34:58

Sikerült megszerezni a Real orra elől Marcos Parriegot. Egy ballábas irányító, gyerekként a Realban kezdte, de nem tartottak rá igényt, úgyhogy odaadták a Rayonak. Azóta nagy szezont futott, megmutatta magát és egyből több klub is lecsapott rá, főleg a madridiak akarták visszaszerezni, de a City és mi is komolyan érdeklődött és végül a Barcát választotta. Elvileg az döntött, látta, hogy itt megfelelő teljesítménnyel fel lehet kerülni a nagy csapathoz ahol számíthatnak rá.
A saját nevelések, utánpótlásból érkező játékosok használata ezért is fontos aspektus. Ha egy fiatal látja, hogy Gavi, Yamal, Cubarsí, Casadó, Balde stb. milyen utat jár be, döntő faktor lehet a klub választásnál.
Forca Barca!!!!
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.08.09. 21:27:03

Mindkét fiatalunkra büszkék lehetünk, Fermin és Cubarsí is húzóemberek voltak. Cubarsí nagyot javult a döntőre, nem nagyon lehetett átjátszani, fontos mentései voltak. Fermin a góljain kívül is rengeteget dolgozott. A felnőtt válogatottban is szép jövő állhat előttük.
Chino
Llegenda del Barça

2024.07.30. 21:45:34

FcBarcelona1 írta:
2024.07.30. 20:09:14
Chino írta:
2024.07.30. 18:04:35
Én is Bernal bemutatkozását várom legjobban a felnőtteknél. Remélem már többet fog szerepelni a nagyok között, mint a B-ben. Végre nem egy tipikus 170 cm-s jól passzoló kp-s.
Unai Hernandezre és Darvichra vagyok még kíváncsi.
Off: Sport szerint benyújtották a papírokat a Barca Studios értékesítéséről a Ligának.
Elvileg ezzel meglesz az 1/1.
Hihetetlen, ha tényleg ezen a 40 millión megy a ...kodás, és ezért nem tudtunk szerződést hosszabbítani a fiatalokkal.
On: tudsz valamit arról, Bernalnak miért csak 20 milliós a kivásárlási ára? Tavaly és idén is hosszabbítottunk vele, gondolom sokat várnak tőle.
Szerk: ha volt Barcas, Peque tavaly 18 gólt szerzett a Racingban, ahová sajnos ingyen távozott. Ő is nagyon jónak tűnt tavalyelőtt a B-ben. Most 4 milliót fizetett érte a Sevilla.
Abde most lőtt egy nagy gólt az olimpián, legalább az ő következő eladásából 50% a Barcaé.
Unai nekem azért tetszik, mert inkább olyan jolly joker, több poszton is bátran bevethető és nagyon agilis.
Darvichra én inkább azért vagyok kíváncsi, mert Flick elvileg komolyabban tervez vele, nem csak azért viszi, hogy létszámra meglegyenek. Aztán majd kiderül.

A fiatalokkal elég jól mennek a hosszabbítások, a szezon vége óta több mint 10 játékos kapott új kontraktust. (Szerencsére Fernandezékkel is sikerült)
Szerintem a kivásárlási árral kapcsolatban az utánpótlásra fix. összegek vannak vagy valami hasonló. Bernal is automatikus plusz 3 évet kapott, gondolom akkor a kivásárlási ár is ugyanúgy megnő. Bár ha közben felnőtt szerződést kap ez is biztosan változik, ahogy pl. Cubarsinál.
A Mundon azt írják, hogy a Girona erősen fontolgatja Abde leigazolását. Savinho posztjára eddig csak Bryan Gilt tudták egy évre megszerezni a Spurstől és további erősítés kellene.
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.30. 20:09:14

Chino írta:
Én is Bernal bemutatkozását várom legjobban a felnőtteknél. Remélem már többet fog szerepelni a nagyok között, mint a B-ben. Végre nem egy tipikus 170 cm-s jól passzoló kp-s.
Unai Hernandezre és Darvichra vagyok még kíváncsi.
Off: Sport szerint benyújtották a papírokat a Barca Studios értékesítéséről a Ligának.
Elvileg ezzel meglesz az 1/1.
Hihetetlen, ha tényleg ezen a 40 millión megy a ...kodás, és ezért nem tudtunk szerződést hosszabbítani a fiatalokkal.
On: tudsz valamit arról, Bernalnak miért csak 20 milliós a kivásárlási ára? Tavaly és idén is hosszabbítottunk vele, gondolom sokat várnak tőle.
Szerk: ha volt Barcas, Peque tavaly 18 gólt szerzett a Racingban, ahová sajnos ingyen távozott. Ő is nagyon jónak tűnt tavalyelőtt a B-ben. Most 4 milliót fizetett érte a Sevilla.
Abde most lőtt egy nagy gólt az olimpián, legalább az ő következő eladásából 50% a Barcaé.
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2024.07.30. 16:49:00
Bernal amúgy milyen? Mert látom, hogy ő kilóg a sok alacsony Masiás közül, Businál is magasabb, jó hosszú lábakkal. Persze lehet valaki Kanté magasságával is top a posztján, de azért nagy átlagban mégiscsak nagyobb bizodalmam van egy ilyen alkatú emberben. Ami kis összefoglalókat néztem, az alapján lehet több fantáziát látok benne, mint Casadóban, akit azért láttam pár meccsen is játszani, és aki nagyon ügyes, és jól passzol, de nem tudom, ez kell-e nekünk nemzetközi szinten.
Lehet, hogy csak én vagyok kicsit elfogult, de az Atletic kb. utóbbi négy évéből ha nem is toronymagasan, de a kedvencem és a legnagyobb potenciált is benne látom. Legalábbis azok közül, akiket relevánsan értékelni tudok (Guille Fernandez és hasonlók, akik még nagyon keveset játszottak vagy most jönnek fel a Juvenilből nem veszem ide). Nyilván Yamal egész más történet.
Amúgy tényleg hasonlít a stílusa, felépítése Busiéra, csak ő ki is használja az adottságait, kiemelkedő a fejjátéka, odébb teszi az embert ha kell és posztjához képest kifejezetten gyors. Érzi a passzsávokat, amihez a hosszú lábai sem jönnek rosszul és gyorsan kapcsol, ha szabadulni kell a labdától.
Ami nekem még kifejezetten tetszik, hogy olyan távoli lövései vannak, amilyen szerintem az első csapatból sincs senkinek. 25-30 méterről iszonyat bombákat tud megereszteni, ezt jó lenne ha nem ölnék ki belőle.

A mozgáskultúrája egy kicsit fura, és összességében annyira nem látványos a játéka, de ami a posztjához szükséges abban kiemelkedő és nagyon érett ahogy játszik, főleg alig 17 éves korához képest. Ezt mindenki ki szokta emelni.

Én biztosra veszem, hogy legalább pár meccsen látjuk majd a szezonban, aztán hogy mennyire tud kiteljesedni és aknázzák ki a benne rejlő potenciált, majd kiderül.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.07.30. 16:49:00

Bernal amúgy milyen? Mert látom, hogy ő kilóg a sok alacsony Masiás közül, Businál is magasabb, jó hosszú lábakkal. Persze lehet valaki Kanté magasságával is top a posztján, de azért nagy átlagban mégiscsak nagyobb bizodalmam van egy ilyen alkatú emberben. Ami kis összefoglalókat néztem, az alapján lehet több fantáziát látok benne, mint Casadóban, akit azért láttam pár meccsen is játszani, és aki nagyon ügyes, és jól passzol, de nem tudom, ez kell-e nekünk nemzetközi szinten.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.07.29. 19:20:12

Dani Rodriguez tegnap U19 Európa-bajnok lett.
Cubarsinak és Ferminnek pedig jó esélye van rá, hogy olimpiát nyerjen. Ha minden jól megy, a fiatal spanyoljainknak eléggé sikeres nyaruk lehet.
La Masia1
Jugador d'estrella

2024.07.29. 17:52:05

Chino írta:
2024.07.28. 01:09:38
Troym írta:
2024.07.27. 22:37:18
Róluk mit tudni, ha már utaznak az USA-ba?
Andres Cuenca, Sergi Dominguez, Gerard Martin, Alexis Olmedo, Quim Junyent, Pradas
Cuencát nem nagyon ismerem. Annyit tudok, hogy saját nevelésű 17 éves középső védő.
Sevillából jött 12 évesen. Elég hasonló a játéka/stílusa Cubarsíhoz. Cubarsí kb. fél évvel idősebb, annyival érettebb, tudatosabb, kicsit talán rendezettebb a mozgása, de összességében én nem érzek/látok minőségbeli különbséget köztük.
Sőt, a labdával, támadásba való belépésben Cuenca lehet erősebb/bátrabb.
Troym
Director del Fútbol

2024.07.29. 13:59:29

La Masia1 írta:
2024.07.29. 13:48:25
Chino írta:
A fentiek közül, szerintem Junyent érdemli a legtöbb figyelmet.
A fentiek közül egyértelműen.
De az utazó fiatalok közül Bernal és Guille Fernandez kiemelkednek.
Igen, csak ők már valamennyire ismertek, ezek az említett nevek eddig nem igazán kerültek szóba.
La Masia1
Jugador d'estrella

2024.07.29. 13:48:25

Chino írta:
Troym írta:
Andres Cuenca, Sergi Dominguez, Gerard Martin, Alexis Olmedo, Quim Junyent, Pradas
A fentiek közül, szerintem Junyent érdemli a legtöbb figyelmet.
A fentiek közül egyértelműen.
De az utazó fiatalok közül Bernal és Guille Fernandez kiemelkednek.
bunga
Capitá del Barça

2024.07.28. 10:37:13

Chino írta:

Olmedo most jött fel az Atleticbe, inkább tavasszal, a bajnokság vége felé jutott szerephez, bár azt lehetett olvasni, hogy Marquez inkább Sergi Dominguezt szánja Fayé utódjának, azt hiszem ő idősebb is. Bár AS-el ez változhat.

Olmedonak az lehet a diszkrét bája, hogy jobbost is játszik.
Chino
Llegenda del Barça

Troym írta:
A fentiek közül, szerintem Junyent érdemli a legtöbb figyelmet. Saját nevelésű középpályás, idén töltötte a 17-et. Az U17-es VB-n robbant nagyot, azóta is a válogatott egyik legjobbja. Nagyon technikás, mindkét lábbal ügyes, alig látszik ki a földből de iszonyat gyors, a labdával is folyton sprintben közlekedik, de ami a legfeltűnőbb, hogy baromi gyors a reakcióideje és egy másodpercet sem tököl a labdával. Nem az a tipus aki átveszi aztán megáll és szétnéz jobbra-balra és hátragurítja. Ilyen szempontból picit olyan mint Messi., még alkatra is Igaz, inkább csak videokat láttam róla (egy válogatott meccsen láttam végig), de nekem sokszor a fiatal Puig jut róla eszembe. Rá érdemes odafigyelni, a médiában is sokat írnak róla, bár eddig a Juvenil A-ban játszott, Marquez valamiért nem bízott benne.

Arnau Pradasról idén nem sokat lehetett hallani (legalábbis nekem nem nagyon tűnt fel), tavaly volt jobban felkapva, nagyon ügyes srác, emlékszem egy góljára amikor négy védőn keresztül olyan gyönyörű cselekkel ment át, hogy azt se tudták merre az arra. Legalább tízenötször megnéztem (be is linkeltem ide anno). Nem tükörszélsőt játszik, csak az a baj vele, hogy iszonyatosan egylábas, jobbal szinte labdához sem ér.

Olmedo most jött fel az Atleticbe, inkább tavasszal, a bajnokság vége felé jutott szerephez, bár azt lehetett olvasni, hogy Marquez inkább Sergi Dominguezt szánja Fayé utódjának, azt hiszem ő idősebb is. Bár AS-el ez változhat.

Gerard Martint tavaly igazoltuk a Cornellától Valle helyére. Bár eredetileg cb egész jól elboldogult szélen. Nem igazán maradt meg sok belőle, pedig nem egyszer láttam játszani. Egy megbízható játékos a posztján, szerintem semmi extra. Ráadásul ő már 22 vagy 23 éves azt hiszem.
Cuencát nem nagyon ismerem. Annyit tudok, hogy saját nevelésű 17 éves középső védő.

Ennyit tudok róluk, ha valaki másnak még vannak infoi én is kíváncsi lennék rá.

A túrát már nagyon várom, főleg a kicsik miatt. Az Olot meccs után Flick a Casádó- Bernal duót emelte ki. Az előbbinek egy kicsit nagyobb szabadságot adott előre és szerinte zseniálisan működtek együtt. A meccs után is arról írtak, hogy akkor változott meg igazából a meccs képe amikor Bernal is bent volt, és jó esély van rá hogy Flick felviszi az A-csapathoz. Főleg ha nem igazolunk oda senkit.
Forca Barca!!!!
Troym
Director del Fútbol

Chino
Llegenda del Barça

2024.07.25. 11:27:43

Megerősítették Dani Rodriguez után Bernal hosszabbítását is (2026-ig +3 év), a következő elvileg Pau Prim lesz. Azokon kívül, akik hivatalosan az Atletícbe kerülnek (pl. Guille Fernandez) a 2008-as korosztályból még 9 játékos kapta meg a további szerződését a közelmúltban, akik iránt voltak érdeklődők. Ebből a szempontból elég jó munkát végez a vezetőség.

Marquez utódjaként az eddigi 6 lehetőséget végre leszűkítették 2 főre, akik közül Albert Sánchez lehet nagyobb eséllyel a befutó. Elég jól ismeri a játékosokat, a 21/22-es szezonban a Juvenil A-ban volt segédedző, azóta pedig az Atletícnél dolgozik.
Forca Barca!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2024.07.16. 15:30:56

bence0330 írta:
2024.07.16. 14:03:12
Chino írta:
2024.07.16. 13:53:44
Jelenleg viszont Darvichnak szurkolok legjobban. Ha Flick megtalálja a helyét (márpedig pont erről beszéltek a hírek szerint) simán benne van, hogy fontos tagja lesz a felnőtt csapatnak. Ha nem egy 4-3-3-at erőltetünk képes lehet lubickolni, a válogatottban bizonyította, hogy ha komfortzónájában játszik, klasszis teljesítményre képes. Így még Pedri kiesése sem jelent olyan hatalmas érvágást.
Darvich jó lehet, de nem látom, hogy kaphatna helyet, perceket, 1-1 kupameccsen vagy 87. perces cserén kívül. Konkrétan a legjobb játékosaink jelentkeznek arra a posztra. Gündogan ott a leghatékonyabb alighanem, aki az egész csapat legjobbja. Raphinhának is az a legjobb posztja, és akkor még Pedriről nem is beszéltünk, akinél szintén egyértelműen az a legjobb, és hozzáteszem, hogy a válogatottban Gavinak is az volt a legjobbja. 4. lehet a sorban, vagy 5. Valami óriásit kéne dobbantania, Wirtz szintűt, ha ezt a 3 játékost meg akarja előzni, vagy legalább kettőt közülük.

Persze, előállhat olyan, hogy Gündogan épp duplaszűrőzik, Pedri sérült, Raphinha meg jobbszélső, de ez nem sűrűn fog előfordulni.
De még ha el is adnánk a brazilt, akkor is necces.
Szerintem neki itt peche lesz, és nem lesz helye, akármilyen ügyes. De majd kiderül, legyen belőle Wirtz 2, és szorítson ki mindenkit. Annak mindenképp szorítok, hogy kapjon perceket, erre főleg az elején meglehet az esélye, hisz Yamal alighanem még nem lesz kezdő 1-2 meccsig, Raphinha így jobbszél, Pedri alighanem sérült lesz még, vagy nem 100%-os, DJ sem valószínű, hogy kezdő lehet akkor még, Gündogan is sanszosan duplaszűrőben lesz. Szóval ha valamikor, az első fordulókban lehet esélye legalább korrekt csereként. Remélem villant valamit.
Nem hiszem, hogy 1.-2. számú játékosként játszana a szezonban, még ha robbant is, ha Xavi lenne továbbra is az edző szerintem biztosan nem jutna komolyan szóhoz, de Flick alatt jó eséllyel másként festhet a dolog. Az Atleticből is Bernal és Darvich voltak az elsők, akiket felhívott a nagycsapatahoz az előszezonban, illetve több személyes megbeszélésük is volt, többek között ezért gondolom hogy szán neki szerepet és, ha valaki akkor Flick át tudja neki adni az elképzeléseit. Amellett nem is kell, hogy 17 évesen annyi meccset kapjon, elég ha elkezdi szokni a közeget.
Nem tudom mennyi esély van hogy bármikor is egy Wirtz2 lehessen, szerintem nem valószínű. A tehetsége megvan, de nem is kell olyan nyomást helyezni rá. Amellett Pedri előszezonjának annyi és az első pár fordulóban biztosan nem lesz, Gavi is szerintem valamikor augusztus végén állhat majd rendelkezésre, De Jong kérdőjel, Fermin Olimpia, Gündogan pedig azért lassan 34, egy EB-vel a háta mögött.
Nagyon sok függ majd az előszezontól, de azért Darvich is már folyamatosan a csapattal edz.
Zárójelbe is szoktam tenni, mert nagyon nagy kérdőjel, hogy a srácnak az egész karrierje alatt lesz-e komolyabb szerepe a Barcában, a képességei viszont megvannak és talán a szempontjából szerencsésebb edző nem is kerülhetett volna a csapathoz.
Ferminről sem gondoltunk semmit , aztán több mint 40 meccsen kapott szerepet. Ha a németnek sikerül elérni, hogy teljesítménye alapján (és nem azért mert kiskedvenc) fele/harmadannyi játékpercet harcoljon ki, már ebben a szezonban is hasznos és fontos tagja lehet a csapatnak.
Forca Barca!!!!
bence0330

2024.07.16. 14:03:12

Chino írta:
Jelenleg viszont Darvichnak szurkolok legjobban. Ha Flick megtalálja a helyét (márpedig pont erről beszéltek a hírek szerint) simán benne van, hogy fontos tagja lesz a felnőtt csapatnak. Ha nem egy 4-3-3-at erőltetünk képes lehet lubickolni, a válogatottban bizonyította, hogy ha komfortzónájában játszik, klasszis teljesítményre képes. Így még Pedri kiesése sem jelent olyan hatalmas érvágást.
Darvich jó lehet, de nem látom, hogy kaphatna helyet, perceket, 1-1 kupameccsen vagy 87. perces cserén kívül. Konkrétan a legjobb játékosaink jelentkeznek arra a posztra. Gündogan ott a leghatékonyabb alighanem, aki az egész csapat legjobbja. Raphinhának is az a legjobb posztja, és akkor még Pedriről nem is beszéltünk, akinél szintén egyértelműen az a legjobb, és hozzáteszem, hogy a válogatottban Gavinak is az volt a legjobbja. 4. lehet a sorban, vagy 5. Valami óriásit kéne dobbantania, Wirtz szintűt, ha ezt a 3 játékost meg akarja előzni, vagy legalább kettőt közülük.

Persze, előállhat olyan, hogy Gündogan épp duplaszűrőzik, Pedri sérült, Raphinha meg jobbszélső, de ez nem sűrűn fog előfordulni.
De még ha el is adnánk a brazilt, akkor is necces.
Szerintem neki itt peche lesz, és nem lesz helye, akármilyen ügyes. De majd kiderül, legyen belőle Wirtz 2, és szorítson ki mindenkit. Annak mindenképp szorítok, hogy kapjon perceket, erre főleg az elején meglehet az esélye, hisz Yamal alighanem még nem lesz kezdő 1-2 meccsig, Raphinha így jobbszél, Pedri alighanem sérült lesz még, vagy nem 100%-os, DJ sem valószínű, hogy kezdő lehet akkor még, Gündogan is sanszosan duplaszűrőben lesz. Szóval ha valamikor, az első fordulókban lehet esélye legalább korrekt csereként. Remélem villant valamit.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

bunga írta:
2024.07.15. 16:22:22
bence0330 írta:
2024.07.15. 12:13:27
Lehet, az unokatesója viszont tudtommal tehetségesebb, és olyan poszton focizik, ahol nincs Lewy. :) Kétlem, hogy sok sót enne meg, vagy akár csak bemutatkozna. Persze ha Roque távozna, más lenne.
Az dupla unokatesója talán azért volt előtte, mert régebb óta igazolt a Barcához. Mindenesetre jó, hogy nem poszt-riválisok. Talán az edzéseken máris eldőlt, hogy Flick mit gondol róluk.
Úgy emlékszem mindketten 2019-ben érkeztek a Barcához, nem ez a különbség.
Persze az hogy ki tehetségesebb nagyon nehéz, ha nem lehetetlen megállapítani még ilyen fiatalon, pláne, hogy nem egy poszton játszanak. Guillét láttam játszani és szerintem hatalmas potenciál van benne. (Toninak nem láttam teljes meccseit, teljesen releváns véleményt nem tudok alkotni) Nem véletlen, hogy Guille a szezont a Cadetben kezdte tavaszra viszont teljes értékű játékosként került fel az Atleticbe és meg is ragadt, több alkalommal kezdőként vetették be 15 évesen, pedig elég komoly vetélytársai voltak. Ahogy az U17-es válogatottban is alig töltötte be a 15-öt, amikor már konstans kezdő volt tétmeccseken, kontinenstornán, már egy korosztállyal feljebb is lépett.
Mondjuk a válogatott szünet alatt már az unokatesó is részt vett edzéseken Xavi alatt, szóval biztos benne is fantázia, gondolom nem véletlenül kötöttek vele szerződést sem, ahogy betöltötte a 16-ot. A Bayer és a Juve már ott kopogtatott a küszöbön. Ugyan a Juvenil B-ben kezdi hivatlosan a szezont, de nagyon meglepődnék, ha nem nem az Atleticben töltene több időt, főleg, hogy Guiu elment és Pau Victor sem marad.

Az Atleticnél viszont egyelőre elég gyér a keretbővítés. Több játékost is pótolni kellene, ráadásul biztosan lesznek még távozók, de a Juvenilből is hivatalosan egyelőre csak Guillét, egy cb-t és egy jobbhátvédet hoztak fel. Kíváncsi vagyok lesznek-e újra Darvich és Fayé-féle 2-3 milliós igazolások.

Amúgy Belletti megkapta a szerződését vezetőedzőként a Juvenil A-ban, az eddigi tapasztalatok alapján elég jó munkát végzett, meg is érdemli.
1-2 éven belül akár az Atleticet is átveheti az utánpótlásban már elég komoly tapasztalata van. Marquezre sem nagyon lehet panasz, de ő kicsit berögződötten tolja a régi iskolát, túl sok innovációt nem lehet felfedezni nála, az alsóbb korosztállyal ellentétben.
Forca Barca!!!!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2024.07.15. 23:08:17

Troym írta:
2024.07.15. 12:36:30
Yamal már az 5. legesélyesebb az aranylabdára. Bellingham, Vinicius, Rodri és Carvajal mögött, Messi előtt.

Vicces
Mondjuk Messinek semmi köze nincs már az aranylabdához, ezért nem túl nehéz előtte lenni. Mindezzel együtt tényleg aggasztó, hogy már most ennyire fel van tolva a srác. Hozzáteszem, sok labdát is szerez, megnyer párharcokat, cselez, helyzetet teremt, veszélyes távolról, szóval van alapja, de akkor is fura összevetni olyanokkal, akik a szezon tényleg végig játszák és ott tudnak lenni minden helyzetben. Ez még messze nem igaz Yamalra.
bunga
Capitá del Barça

2024.07.15. 16:22:22

bence0330 írta:
Lehet, az unokatesója viszont tudtommal tehetségesebb, és olyan poszton focizik, ahol nincs Lewy. :) Kétlem, hogy sok sót enne meg, vagy akár csak bemutatkozna. Persze ha Roque távozna, más lenne.
Az dupla unokatesója talán azért volt előtte, mert régebb óta igazolt a Barcához. Mindenesetre jó, hogy nem poszt-riválisok. Talán az edzéseken máris eldőlt, hogy Flick mit gondol róluk.
Troym
Director del Fútbol

2024.07.15. 12:36:30

Yamal már az 5. legesélyesebb az aranylabdára. Bellingham, Vinicius, Rodri és Carvajal mögött, Messi előtt.

Vicces
bence0330

bunga
Capitá del Barça

2024.07.15. 12:08:19

Nem Tony Fernandez lesz a haszonélvezője Guiu angolos távozásának? Ha az előszezonban kitűnik, kipróbálhatják Yamal és Nico között. Nem akármilyen perspektíva.
soadroli
Llegenda del Barça

2024.07.04. 09:55:59

The Barcelona board has already informed Alex Valle that he will be part of the first team squad this season. @CatalunyaRadio
Kép
szatmari_attila
Barça C

2024.07.02. 19:04:17

Barcaforever írta:
2017.12.16. 16:26:57
Itt ül mellettem a barcelonia reptéren Xavi Simons, mondtam neki, hogy eligazoljon bárhová, mert várjuk nagyon a felnőtt csapatba. :D

Nem nehéz felismerni a hajáról. :D
lehet nem kellett volna mondani neki hogy igazoljon el es meg mindig ott lenne! :wink:
VISCA BARCA :) ❤️💙
Válasz küldése