Dani Olmo
- Camp Nou99
- Jugador d'estrella
Én biztos vagyok benne hogy Olmo leigazolása nem szakmai alapon történt.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Igen, Fermínt ezért szerette meg gyorsan mindenki, nyilván vele kisebb hiánycikk lett, és ezért sápítozik mindenki Olmon, mert ütik egymást nagyon. Gavi nagyon nem ez. Kéttüdős, megy, mint a golyó, de ő nem az, aki gátlástalanul támadja a kaput. Inkább gátlástalanul támadja a labdát és az embert.
Nyilván ahogy Deluigi is írta, már elfelejtettük, hogy egy edző rotálhat is, Xavi erről nem nagyon hallott, és Koemannál is voltak gondok bőven ilyen téren, lehet, hogy tök jól meg lesznek osztva a perceik, és mindkettő frissen érkezik meg a tavaszi hajrára. Ha így lesz, nem lesz rossz szavam.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Iszonyúan szkeptikus vagyok vele kapcsán.
- volt LaMasiás, ez nálam nem plusz, hanem mínusz pont, nem véletlenül ment el anno. Elég sok példa mutatja, hogy nem szoktak ezek a visszatérések nagy diadalmenetté válni (Romeu, Bellerin, Adama, EG, Fabregas)
- megint olyat veszünk 50-60 millióért, aki a klubcsapatában nem annyira, inkább a válogatottban mutatott játéka miatt jöhetett szóba (Lásd Ferran)
- fél szezonokat sérült 3-4 éve, mégis abban bízunk, hogy pont a sérülések Mekkájában majd egészséges marad. Erre adunk neki 6 éves szerződést, teljesen logikus gondolkodás.
- ugyanezzel a teljesítménnyel egy random német csapat belga játékosa szóba se jöhetett volna
- sikerül hazavágni Fermin fejlődését, mert senki nem gondolhatja komolyan, hogy nem pont Fermin kerül a padra időhúzó cserének a golden duó, Gündo és Olmo mellett
Remélem Olmo rámcáfol és ő lesz az új húzóemberünk, de nagyon azt érzem, hogy 2 év múlva egymást fogják felüllicitálni az emberek, hogy hogyan küldenék el.
- volt LaMasiás, ez nálam nem plusz, hanem mínusz pont, nem véletlenül ment el anno. Elég sok példa mutatja, hogy nem szoktak ezek a visszatérések nagy diadalmenetté válni (Romeu, Bellerin, Adama, EG, Fabregas)
- megint olyat veszünk 50-60 millióért, aki a klubcsapatában nem annyira, inkább a válogatottban mutatott játéka miatt jöhetett szóba (Lásd Ferran)
- fél szezonokat sérült 3-4 éve, mégis abban bízunk, hogy pont a sérülések Mekkájában majd egészséges marad. Erre adunk neki 6 éves szerződést, teljesen logikus gondolkodás.
- ugyanezzel a teljesítménnyel egy random német csapat belga játékosa szóba se jöhetett volna
- sikerül hazavágni Fermin fejlődését, mert senki nem gondolhatja komolyan, hogy nem pont Fermin kerül a padra időhúzó cserének a golden duó, Gündo és Olmo mellett
Remélem Olmo rámcáfol és ő lesz az új húzóemberünk, de nagyon azt érzem, hogy 2 év múlva egymást fogják felüllicitálni az emberek, hogy hogyan küldenék el.
Ezt csinálja Gavi és Fermin is.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Noha sokkal hiányosabb posztra tettem volna ezt a pénzt, de az biztos, hogy vele csak erősödött a keret. Remélem konkrét terv van vele, azaz részemről ez azt jelentené, hogy 8-10-szélső-center posztokra kb első számú csere, aztán max megragad valahol.
A habitusa mindenképp tetszik, az ellentmondást nem tűrő előretörős téma eléggé hiánycikk évek óta a középpályán.
Remélem nem lesz sérült túl sokat, mert azért az benne a legnagyobb rizikó.
Sok sikert!
A habitusa mindenképp tetszik, az ellentmondást nem tűrő előretörős téma eléggé hiánycikk évek óta a középpályán.
Remélem nem lesz sérült túl sokat, mert azért az benne a legnagyobb rizikó.
Sok sikert!
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Régóta mondogattam,hogy örülnék neki. Tipikus sokoldalú labdaugyes focista,ilyeneket mindig szívesen látunk. Ráadásul spanyol, nálam ez mindig plusz pont. Barca nevelés volt, beilleszkedés se lehet gond,nyomjad Dani. Üdv a klubban

Én bízom benne, hogy nem csak azért hozták vissza, mert most felkapott és fel akartunk mutatni valamit, hanem megvan a terv vele. Szurkolok neki, hogy az eddigi sok negatív véleményt pozitív irányba tudja fordítani és év végén a legjobb igazolások közütt merül fel a neve és nem a csalódások oldalon.
Hajrá!
Hajrá!
"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." - Gary Lineker
Üdv,Dani!
Sokoldalú,technikás és tapasztalt játékos. Én nagyon bízom benne és úgy gondolom,hogy könnyen be tud illeszkedni,illetve passzolni is fog a csapatba. Sok sikert neki!
Viszont azt nagyon remélem,hogy nem Fermin issza meg a levét ennek...
Azért egy Gavi-Olmo-Fermin kp-t megnéznék...tudom,túlságosan offenzív,viszont lenne átütőerő
Sokoldalú,technikás és tapasztalt játékos. Én nagyon bízom benne és úgy gondolom,hogy könnyen be tud illeszkedni,illetve passzolni is fog a csapatba. Sok sikert neki!
Viszont azt nagyon remélem,hogy nem Fermin issza meg a levét ennek...
Azért egy Gavi-Olmo-Fermin kp-t megnéznék...tudom,túlságosan offenzív,viszont lenne átütőerő

-
- Entrenador del Barça
Örülök az érkezésének. A sérülések kerüljék el, a tudását nem vonom kétségbe. Régóta nem volt ilyen technikás kp-unk. Csak ne csináljunk belőle (is) szélsőt.
Ha évente 20-30 meccset bír, viszont azt az EB-n mutatott színvonalon, akkor már jó igazolás lesz.
Sok sikert.
Ha évente 20-30 meccset bír, viszont azt az EB-n mutatott színvonalon, akkor már jó igazolás lesz.
Sok sikert.