Igen, többek között én is úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért a jelenlegi pénzügyi helyzetünkben nem engedhetnénk meg Olmo megvételét 55++ millióért. Akkor arra hivatkoztam, hogy néztem anno a Lipcse mérkőzéseit, s bizony nagyon gyengén teljesített ott (legalább is egy Szoboszlaihoz képest biztosan, s nem az elfogultság miatt mondtam ezt).bunga írta: ↑2024.09.02. 17:57:14Szezonkezdet előtt általános volt a Fórumon a kétkedés, hogy pont ő kellett-e a csapatba és a válasz nemleges volt. A Barca téves igazolásainak hosszú sorába illesztették. Azóta a helyzet és a megítélés radikálisan megváltozott. Csak ne sérüljön meg, amikor megmutatkozna, hogy mekkora a vaszteség.
Aztán az EB-n olyan zsugát tolt, hogy az egyik legjobb volt a spanyol válogatottnál.
Ha mindig azt a szintet hozta volna, akkor senki nem kérdőjelezné meg az érkezését. De ez -nekem legalábbis - teljesen új arca ennek a játékosnak. Én emiatt továbbra is két esélyesnek látom őt: Vagy felpörgött az EB miatt és maradt a lendület még a Barca miatt (ergo majd kifullad és lesz belőle egy Griez, vagy Cou 2.0), vagy nincs itt semmi mágia, csak szintet lépett az elmúlt időkben, mert egy rendkívül tehetséges labdarúgóról van szó. Én reménykedem az utóbbiban, de azért megvárnám a szezon második felét, hogy marad-e a jó lendülete.
Addig pedig halk - és kissé visszafogott - ujjongással lesem minden egyes jól sikerült labdaérintését. Maradjon sérülésmentes.