La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.07.07. 22:50:47

Alfa írta:Egyébként ő képes vkp-n kívül máshol is játszani ? Vagy Busi 2.0 ?
Elvileg szervezni is jól tud, úgyhogy kis neveléssel Xavi posztot is tudna hozni azt mondják. De majd GT pontosít. :D
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.07. 22:40:16

palesz77 írta:Samper megkezdte az edzést. Mekkora jó már. :D
Nem nagy szám a nagyim még csukott szemmel is simán megcsinálja :lol: .

Egyébként ő képes vkp-n kívül máshol is játszani ? Vagy Busi 2.0 ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77

2015.07.07. 22:35:59

Samper megkezdte az edzést. Mekkora jó már. :D
Samper
Director del Fútbol

2015.07.07. 10:07:00

palesz77 írta:Samper:

B forwards Munir (19) and Sandro (19) will start pre-season with first team on Monday. Plan s they'll stay with the team whole season. [md]

Samper could get promoted to the first team this summer. He has several offers, but Luis Enrique wants him to stay at the club. [md]

+
The ever so reliable @MigRico is saying that Adriano is closing in on a Barcelona exit. Grimaldo to take over?
Ez így jó. Az előszezonban Messire, Macheranora és az elején Neymarra kevéssé számíthat LE.
palesz77

2015.07.07. 09:51:30

Samper:

B forwards Munir (19) and Sandro (19) will start pre-season with first team on Monday. Plan s they'll stay with the team whole season. [md]

Samper could get promoted to the first team this summer. He has several offers, but Luis Enrique wants him to stay at the club. [md]

+
The ever so reliable @MigRico is saying that Adriano is closing in on a Barcelona exit. Grimaldo to take over?
Samper
Director del Fútbol

2015.07.05. 05:43:05

Megnyugodtam, hogy LE így kiáll Turan gyors igazolása ügyében. Akkor biztos, hogy a fiatalokkal is az lesz, amit ő akar. Ellenére úgyse lehetne.
noname
Llegenda del Barça

2015.07.04. 16:53:50

A B csapat bukásának a legfőbb oka nálam Eusebio.
Amikor kinevezték, szinte azonnal visszaesett a teljesítmény a korábbihoz képest, aztán valamelyest feljöttek, de sose ment olyan kiegyensúlyozottan a B csapatnak, mint LE vagy Pep alatt.
A hülye nyilatkozatairól pedig:
Volt ugye a legújabb h azt hitte h majd az első csapatot vezetheti. :lol:

Ugyan kétlem h sokan emlékeztek rá, de volt korábban egy sokkal ostobább nyilatkozata, ami után én személy szerint le is mondtam róla. Még szezon első harmada/fele körül nyilatkozott egy olyat h nehéz úgy jó csapatot építeni h a legjobb játékosait hétről hétre felhívják az első csapathoz és mindig változik a keret. Nos, amikor ezt olvastam, legszívesebben Barcelonáig gyalogoltam volna h felpofozzam.
Neki nem az a dolga h jó csapatot építsen, hanem az, hogy pár igazán jó gyereket adjon a nagy csapatnak. Látszott is a módszerein h fogalma sincs mi a dolga, hiszen a rossz teljesítmény mellett a legtehetségesebb játékosokat rendszerint padoztatta. Önző bunkó módon kényszeresen arra hajtott, hogy eredményes legyen, miközben olyanok voltak sokszor a kezdőben, akik már 21-22 évesek és remény sincs arra h az első csapatba kerüljenek és Halilovic pl. rengeteget padozott. Eusebio egy idióta volt, a legrosszabb dolog, ami a B csapattal történt, mióta Barca szurkoló vagyok.

Olyan embert kell odaállítani, aki felfogja h nem az a siker ha a 2.-3. osztályban az első 5-ben végzet, hanem az, ha adsz a nagy csapatnak játékost. Pl én maximálisan elégedett lettem volna a B csapattal idén, ha a kiesés mellett legalább Halilovic és Munir fejlődhettek volna állandó játék mellett, de ez sem történt meg.
A Fifa egy szégyen
Chino
Llegenda del Barça

2015.07.04. 13:30:59

mvik írta:üdv. szerintem sincs akkora gond a B csapattal mint ahogy írják, nem lehet minden évben a másodosztályban az első 5-ben végezni, elmentek kölcsönbe a csapat húzó emberei (itt nem kimondottan csak az idei szezont mondom), természetes h az újak közül nem mindenki volt képes őket pótolni, de hát erre van a B csapat h tanuljanak, szokják a felnőtt bajnokság légkörét és most kiestek na bumm akkor mi van, nehogy azt gondoljátok h minden évben ugyanolyan erős kerete van a B-nek h benne tud leni az első 5-ben, ez most egy ilyen év volt. pl. az idei középpálya Samperen és Halilovicson kívül nagyon gyenge volt és a védelem sem igazi és hiába vannak most is elől tehetséges támadok ha hátul gyenge a csapat akkor a támadók se tudnak túl sok mindent tenni. az edző is elég gyenge volt, de hát istenem előfordul. ... harmatgyenge B csapatba, persze h visszaesik a morálja és ő is beleszürkül a mezőnybe. nem lett volna szabad visszaküldeni oda hanem inkább kölcsön kellett volna adni egy gyenge első osztályú csapatnak pl. elche v hasonlónak.
Milyen húzóemberek mentek el a tavalyihoz képest? Egyedül Denis aki olyan meghatározó volt (Masip), de a védelem is maradt, jött tavaszra Palencia, kp-ra Halilovic, előre Munir és Adama. Amellett a "korábbiak" mint Grimaldo, Samper, Kaptoum, stb. de akár az egész csapatra lehetne mondani rutinosabb lett. Plusz ha a védelemről beszélünk ugyanazok voltak, sőt Patric helyett jött Palencia, ami minőségi javulás volt.
Mondjuk ezzel szerintem marha rosszul döntött a vezetőség, hogy Gabarront feltolta kp-ra és többnyire Gumbauval együtt játszatta 4-3-3-ban.
Lehet, hogy hálátlanság ilyet mondani de Ayala és barátai valahogy nem hiányoznak. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a játékoskerettel semmi gond nem volt. Ők is igazán decemberre "fulladtak" ki, akkor lett egy törés, hogy ki miatt az kérdés.
Az edzőlérdéshez pedig annyit, hogy Eusebio szép sikereket el a B-vel, szóval nem kéne folyamatosan szapulni.

mvik írta:LE is azért sokban különbözik Peptől, ő nem mer annyira a fiatalokhoz nyúlni mint ő, pedig azért lennének azért olyan játékosok akiket gyengébb csapatok ellen lehetne játszatni (Denist visszahozni, Grimaldo, Samper, Halilovic, Sandro, Adama), szerintem ezek a játékosok helyt tudnának állni gyengébb csapatok ellen a nagyoknál is, de mégse próbálja ki őket LE, inkább igazolna egy balhés törököt minthogy kipróbálná őket és ez idegesít egy kicsit :). mert ha most jön Arda akkor Denisre, Halilovicra meg még lehet Samperre is keresztet vethetünk mert nem valószínű h akkor megkapják a bizonyítási lehetőséget.
Pep egy olyan keretet vett át, ahol nem voltak minden poszton ilyen sztárjátékosok. Sőt kezdetben Suarez hiányában nem feltétlenül Pedro-t használta, hanem Munirt és Sandrot is. Most egy MSN + Pedro mellé mi értelme lenne felhozni Munirt, Sandrot vagy Adama-t, mikor iszonyatosan pörögnek. Samper helyén és a beton Busquets, Mascherano sőt Robi is jó teljesítményt nyújt. És iszonyatos eredménykényszer is volt rajta. Egy meccset sem hibázhattuk egyik sorozatban sem. A kupában pedig eleinte játszottak a fiatalok, de egy Atma ellen azért nem mehetnek.
A kp szintén telített volt. Ha volt lehetőség akkor is inkább Rafinha-t játszatta, ami jó döntés, mert idén minden bizonnyal ő lesz az első számú csere a kp-ra. Denist pedig nem véletlenül akarja "hazahozni". (teszem hozzá sem ő, sem Halilovic nem saját nevelés)
És azt is vegyük számításba, hogy Grimaldo 19, Samper 20, Munir 19, Adama 19 éves és Halilovic is most töltötte a 18-at. Szóval nincsenek még olyan idősek, hogy 1-2 évet ne várhatnának.
Anno Xavinak is azzal volt "szerencséje", hogy a posztján Pep volt, akinek lett egy komoly sérülése, majd eligazolt Olaszországba. Iniesta pedig pont Xavi sérülése miatt játszhatott többet, aztán meg lett egy leszállóágban lévő Deco. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy az olyan tehetségek, mint Ini vagy Xavi (aki mellesleg szintén kevesellte a bizalmat el is akart igazolni, és a közönségnek se fáűjt volna akkor) sem biztos hogy olyan könnyű dolga lenne a mostani helyzetben.
De akár meg is nézhetjük Busquetset. Milyen volt az első szezonja?! Takarította volna el mindenki. Ha mondjuk Samper feljönne és ezt nyújtaná akár csak fél évig ki marasztalná fent. Már Rafinhat is takarítanák sokan az első szezonjában, aki pedig bizonyított az első osztályban és egy kiváó formában lévő ikont kellett volna kiszorítania. Fel is koncolták volna LE-t.
Most vízválasztó lehet ez a szezon. Luchonak is biztosabb a helye, bátrabban kísérletezgethet, ami kelleni is fog a rotáláshoz, plusz nem fog érkezni senki.
Mondjuk azt sem tudom Arda hogyan jönne. bevállalja amit Vidal? Mert a szurkolóktól már elköszönt. Szerintem sanszos, hogy neki Chelsae lesz a cél.
Forca Barca!!!!
mvik
Jugador d'estrella

2015.07.04. 07:26:22

üdv. szerintem sincs akkora gond a B csapattal mint ahogy írják, nem lehet minden évben a másodosztályban az első 5-ben végezni, elmentek kölcsönbe a csapat húzó emberei (itt nem kimondottan csak az idei szezont mondom), természetes h az újak közül nem mindenki volt képes őket pótolni, de hát erre van a B csapat h tanuljanak, szokják a felnőtt bajnokság légkörét és most kiestek na bumm akkor mi van, nehogy azt gondoljátok h minden évben ugyanolyan erős kerete van a B-nek h benne tud leni az első 5-ben, ez most egy ilyen év volt. pl. az idei középpálya Samperen és Halilovicson kívül nagyon gyenge volt és a védelem sem igazi és hiába vannak most is elől tehetséges támadok ha hátul gyenge a csapat akkor a támadók se tudnak túl sok mindent tenni. az edző is elég gyenge volt, de hát istenem előfordul. az a baj h Munir is szinte előbb játszott a nagy csapatban mint a B-ben volt 2-3 jó meccse ott és akkor már azt hiszik ő itt az istenkirály csatár és akkor vele majd minden meccset nyerjük, hát nem így lett, gondoljatok bele milyen érzés lehet az egy fiatal játékosnak h a nagyok közt játszik pár jó meccset mindenki dicséri h milyen jó és utána visszateszik egy harmatgyenge B csapatba, persze h visszaesik a morálja és ő is beleszürkül a mezőnybe. nem lett volna szabad visszaküldeni oda hanem inkább kölcsön kellett volna adni egy gyenge első osztályú csapatnak pl. elche v hasonlónak. LE is azért sokban különbözik Peptől, ő nem mer annyira a fiatalokhoz nyúlni mint ő, pedig azért lennének azért olyan játékosok akiket gyengébb csapatok ellen lehetne játszatni (Denist visszahozni, Grimaldo, Samper, Halilovic, Sandro, Adama), szerintem ezek a játékosok helyt tudnának állni gyengébb csapatok ellen a nagyoknál is, de mégse próbálja ki őket LE, inkább igazolna egy balhés törököt minthogy kipróbálná őket és ez idegesít egy kicsit :). mert ha most jön Arda akkor Denisre, Halilovicra meg még lehet Samperre is keresztet vethetünk mert nem valószínű h akkor megkapják a bizonyítási lehetőséget.
mvik
Samper
Director del Fútbol

2015.07.04. 04:04:01

noname írta:
MR. TROMORT777 írta: Én vagyok az egyetlen aki szerint nincs semmi drámai gond az utánpótlással?
Nem. Szerintem se nagy a gond. De az tény h Rosellék nagyon beleszóltak a dolgokba és dilettáns edzőt is neveztek ki a B élére. Eusebio már többször bizonyította h Balottelli szintje körül mozgott.

Nem vészes a helyzet, az meg h nem került mostanában be senki az első csapatba egyáltalán nem izgat. Inkább logikus volt, mint meglepő.

Hosszú távon kéne változtatni, az viszont tény.

Nagy a baj, de nem ugyanaz a La Masiaval és a B-vel. A B-ben Eusebio megőrült, az A csapat kispada várományosának tekintette magát és ezt várta el a játékosaitól is. Ezzel megszűnt a kooperáció LE-vel. A B egy kettős célú csapat: az ifiből felkerült játékosoknak szokni kell a felnőtt fociot, a legjobbaknak pedig egy élcsapat fociját - zsenikkel egy pályán. Ehhez a B edzőjének intelligensnek és alázatosnak kell lenni és nem a csapatépítésre és a helyezésre hajtani. Pl. egy Adamanál nem az érdekes, hogy hány gólt lő az ifik között, hanem hogy képes-e összjátékra egy Messivel vagy egy Suarezzel. Ezt meg nem a B-ben lehet megtanulni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.04. 00:00:38

ntibi67 írta:A fejlődés szempontjából nagyon nem mindegy,hogy másod v harmad osztályban játszik a csapat az ellenfelek erőssége miatt.
Páran azért jöttek a harmadosztályból az első csapatba és meg is ragadtak. :D Maximum a játék gyorsabb a másodosztályban, de nem számottevően. Fizikai fejlődés ugyanúgy megvan és mint írtam a legfontosabb az élesben való gyakorlás. Nem hiszem, hogy a fejlődést befolyásolná, hogy másod vagy harmadosztály még ha erősebbek is csapatok a Segundában.
Kép
Kép
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2015.07.03. 23:55:10

A fejlődés szempontjából nagyon nem mindegy,hogy másod v harmad osztályban játszik a csapat az ellenfelek erőssége miatt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.03. 23:47:03

Ideírom inkább:

A cikk valami támpontot ad arra, amire múltkor rákérdeztem. A vezetés csere, ami megkérdőjelezhető szerintem, nagyon sokszor hangsúlyozza a cikk, hogy harmadosztály, miközben ez nem egy hatalmas csapás, mint ahogy az író beállítja. Kedvencem, hogy Halilovic nem akar játszani a harmadosztályban, akkor ne játsszon, nem kívánságműsor ez és ha ilyen fiatalon derogál neki, akkor mehet Deulofeu után. :D Nyilván erős újságírói túlzás is volt a kifejezésben, de a lényegen nem változtat, hogy nem világvége a harmadosztály sem. Én azért úgy látom és olvasva a fiatalok topikba a beszámolókat, hogy megvannak továbbra is a tehetségek. És azt írja a cikk, hogy a kieséshez hozzájárult, hogy azok az emberek, akik rutin miatt direkt igazolva lettek kevesebbet játszottak. Ez amúgy nem értem miért baj, inkább az játsszon, akire számítunk, vagy számíthatunk később is. Nem az eredmények a lényeg, hanem hogy a játékelemeket begyakorolják, az hogy ez a másodosztályban vagy a negyedosztályban történik totál mindegy.

Ha igaz a vezetőkről írt dolog, akkor az gáz, viszont Bartomeu szerepe ebben az, hogy ő sem változtatott rajta.

Szerintem sincs nagy gáz az utánpótlással és jönnek azért a tehetségek, ráadásul a vezetésnél egy plusz pont, hogy próbálnak valóban lépni az ügyek érdekében. Aki nem olyan azt eladjuk és nem évekig gördítjük magunk előtt, a kölcsönszerződésekből valóban visszatérnek emberek és nem csak "ne a mi púpunk" legyen gondolatmenetet követjük. Ezek szerintem például kifejezetten fontos tényezők, hogy nem lógnak annyira levegőbe az emberek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.07.04. 00:01:21-kor.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.07.03. 22:36:33

MR. TROMORT777 írta: Én vagyok az egyetlen aki szerint nincs semmi drámai gond az utánpótlással?
Nem. Szerintem se nagy a gond. De az tény h Rosellék nagyon beleszóltak a dolgokba és dilettáns edzőt is neveztek ki a B élére. Eusebio már többször bizonyította h Balottelli szintje körül mozgott.

Nem vészes a helyzet, az meg h nem került mostanában be senki az első csapatba egyáltalán nem izgat. Inkább logikus volt, mint meglepő.

Hosszú távon kéne változtatni, az viszont tény.
A Fifa egy szégyen
ntibi67
Capitá del Barça

2015.07.03. 22:13:10

A problémák felsorolása közöt rátapintottál több fontos dologra.Az még nem probléma hogy nincs minden évben egy új Xavi Messi vagy Iniesta a gond az hogy most sorban igazolnak el a fiatalok akikből nem tudhatjuk mi lesz de elég nagy baj hogy nem a Barcaban látják a jövőjüket.
MR. TROMORT777

2015.07.03. 22:01:43

Tudom, hogy a Laporta topicban is téma, de szerintem itt a helye igazán.

Én vagyok az egyetlen aki szerint nincs semmi drámai gond az utánpótlással?

Tény, az utóbbi időben kevesebb szerep hárult a saját nevelésekre, de ettől nem dölt össze a világ. Az volt az irreális, amikor csak saját nevelésekkel álltunk fel(Talán a Levante ellen?). Ez nem egy tartható forma és ezzel nem is kellene, hogy baj legyen. A keretben így is jelentős mennyiségű saját nevelés van. Tény az is, hogy az utóbbi időben közvetlen a B csapatból senki sem tudott megragadni. De reális az, hogy a világ egyik legjobb klubjában, ahol minden posztra két klasszis jut, csak úgy jöjjön egy fiatal a B-ből és elsőszámú legyen? Egyáltalán nem az.

Vagy akkor éljenek a sajátnevelések és akkor Pedro kezdjen Suarez vagy Neymar helyett egy BL döntőben? Ugye, hogy ugye. Olyan eredmény kényszer van a csapaton, hogy ez nem megvalósítható. Minden posztra klasszisok kellenek és nem lehet elegendő játékpercet adni a fiataloknak. Persze a mostani vonal sem jó, hogy év végére egyáltalán nem jutott játékperc Batrának akár vagy az ifiknek. De ez meg abból fakad, hogy Lucho-n akkora volt a nyomás, hogy nem tehette meg, hogy kísérletezik. De szerintem a jövőben ez javulni fog, már nyugodtabban irányíthat.
Anno egy Xavi is vagy egy Puyol is azért debütálhatott, mert nem volt ilyen bivalyerős keret és odaértek. Ma már eredmény kell, tény, a balansz elcsúszott, de közel sem annyira mint amennyire fel van fújva.

Vissza kanyarodva az utánpótláshoz. Az utóbbi időben nem volt aki annyira meghatározó lett volna, hogy rögtön klasszist kiáltson rá bárki. Nem elvárás, hogy Messik jöjjenek ki, de még Sergio Roberto-k sem. Csak nézzük meg, hogy évente - hasra ütésre - 200 játékost hoznak szóba a Barcával, mint lehetséges igazolás, annak 70%-át nem tekinti a fórum "barcaszintnek" akkor mennyi az esélye, hogy pont egy rutintalan ifista megragad és Busquets előtt kezd, mikor arra a posztra van még egy Mascherano és Sergi Roberto is. Egyszerűen egy csúcsra járatott csapat, nem játszótér ahol mindenkit be lehet dobni a homokozóba, csak mert volt két jó meccse a B-ben. Persze rossz, hogy ígéretes játékosokat veszítünk el, de ez teljesen törvényszerű. Valamiért mégsincs meg bennük az a plussz amitől akár Lucho vagy más 100 ember hinne bennük.

Attól, hogy valaki ígéretes egész ifi pályafutása alatt és végigjárta kiválóan a ranglétrát, még nem garantálja, hogy megállja magát a legfelső szinten és aligha van a Barcánál magasabb szint. Deulofeu tökéletes példa, zseniális tehetség, de fejben gyenge, később még lehet belőle bármi, de el kellett engedni egy opcióval és ennyi. Sosem értem azt a vonalat amikor valaki megnéz két Barca B meccset és innen megitéli, hogy márpedig ő neki esélyt kellene adni. Ez nem így múködik.

A problémák:

Ahogy a klub hírneve is megcsorbult a botrányok miatt úgy a La Masia is a transferban miatt, ezen kell javítani.

A B csapat kiesése nem probléma, voltak már a negyedosztályban is, nem dől össze a világ. A Guardiola - Tito idejében működtetett rendszert vissza kell hozni. Kell a keretbe pár rutinosabb felnőtt játékos, akik vezénylik a csapatot és tanulhatnak tőlük az ifik.

Amiben fontos lenne javulni, az a meglévő fiatalok jobb értékesítése. Sokan mennek el aprópénzekért, ezen változtatni kell. Az utóbbi időben mutatott kölcsönadások viszont jó irány, aki már kinőtte a B-t, de még kevés a nagcsapathoz, de ígéretes, azt kölcsön kell adni. Még ha később nem is kell, akkor is jobb áron lehet esetleg eladni.

Még a végére kitérnék azért arra is, hogy nem lehet feltétlen ezt a vezetősérge fogni, mert egy ciklus alatt nem lehet csodát tenni. Isten őrizz, hogy én védjem a Rosell-t és a bagázsát, de ne mondjuk már, hogy tönkre tette az utánpótlást csak mert nem váltotta meg senki a világot az ideje alatt.

A hibákat és az összevissza fogalmazást nézzétek el a péntek estének.
Samper
Director del Fútbol

2015.07.03. 20:53:51

palesz77 írta:
Samper írta:Ha nem kapnak jó ajánlatot máshonnan, akkor persze lehet. Aki kap, annál ciki van.
Miért lenne ciki? Aki nem képes kivárni azt, hogy beépítsük, azzal nem lehet mit kezdeni, ha van profi szerződése, ha nincs.. Samper pl asszem 6 éves kora óta itt van, nem azért fog maradni jövőre a beépítése kapujában, mert kap egy felnőttszerződést - ha kap-, hanem mert itt akar játszani.
Samper éppen jó teszt lesz arra, hogy milyen a Barca "politikája" a saját nevelésű játékosokkal kapcsolatban. Annyi játékos érkezett kívülről a csapatba (köztük sok külföldi és sztárnak tekinthető) és annyira nem lett fix kezdő felhozott fiatal, hogy nem lehet irányadó az, ami évekkel korábban történt. Ha nem folyamatos a bizonyítási lehetőség a fiataljainknak, akkor ott fogják keresni az előrelépést, ahol lehetőség adódik. Rájuk is kell maradjon figyelem és kapacitás a trófeagyüjtés közben: az évekre elnyújtott "fokról fokra" már nem működik. Ennél jobb a körültekintő eladás visszavásárlásai opcióval.
palesz77

2015.07.03. 19:28:10

Samper írta:Ha nem kapnak jó ajánlatot máshonnan, akkor persze lehet. Aki kap, annál ciki van.
Miért lenne ciki? Aki nem képes kivárni azt, hogy beépítsük, azzal nem lehet mit kezdeni, ha van profi szerződése, ha nincs.. Samper pl asszem 6 éves kora óta itt van, nem azért fog maradni jövőre a beépítése kapujában, mert kap egy felnőttszerződést - ha kap-, hanem mert itt akar játszani.
Samper
Director del Fútbol

2015.07.03. 19:17:19

palesz77 írta:
Samper írta:Félreértettél. Nem posztról beszéltem, hanem helyről a 25 fős engedélyezett keretben. Abban meg világos, hogy megürült Xavi és Montoya helye és nem töltheti be ősszel az, akinek nincs játékengedélye.
Most, hogy Xavi és Montoya elment, a 2-es, 6-os, 17-es és 19-es mezszám nincs kiadva senkinek, szóval 4 hely van a felnőttkeretben még - vagyis már csak 3, mert Vidal megkapja valamelyiket, gondolom a 2-est. De Samperék feljöhetnek "szám nélkül" is, max B keret tagnak számítanak majd ebben az évben, nem volt ez gond anno Bojannál, Businál és Thiagonál se, csak hogy a közelmúltból említsek pár nevet.
Ha nem kapnak jó ajánlatot máshonnan, akkor persze lehet. Aki kap, annál ciki van.
palesz77

2015.07.03. 15:24:18

Samper írta:Félreértettél. Nem posztról beszéltem, hanem helyről a 25 fős engedélyezett keretben. Abban meg világos, hogy megürült Xavi és Montoya helye és nem töltheti be ősszel az, akinek nincs játékengedélye.
Most, hogy Xavi és Montoya elment, a 2-es, 6-os, 17-es és 19-es mezszám nincs kiadva senkinek, szóval 4 hely van a felnőttkeretben még - vagyis már csak 3, mert Vidal megkapja valamelyiket, gondolom a 2-est. De Samperék feljöhetnek "szám nélkül" is, max B keret tagnak számítanak majd ebben az évben, nem volt ez gond anno Bojannál, Businál és Thiagonál se, csak hogy a közelmúltból említsek pár nevet.
Samper
Director del Fútbol

2015.07.03. 15:03:25

Chino írta:
Samper írta:
Jelenleg két üres hely van a keretben: Xavié és Montoyaé.Erre fel lehet hozni két fiatalt. Ha pedig lesz két "kiváró" igazoltunk januárig, azoknak majd helyet lehet csinálni Douglas és SR eladásával.
Montoya helyén ott van Alves, aki úgyis végigjátszaná a szezont, ha egészséges plusz Adriano (ha marad) és Bartra is bevethető. (így is inkább Adriano játszott Alves hiányában) Tavaszra pedig jön Vidal is, szóval Montoya posztja minden csak nem üres. Nagyon extrém esetnek kell lennie, hogy hiány legyen ott. Ha minden kötél szakad kisebb csapatok ellen még Palencia is bevethető. Arra a teljesítményre amit lehozott Montoya szerintem körülbelül képes. Gyakorlatilag egy fél évig van 1 alapkezdő, 1 megfelelő megoldás és egy simán bevethető játékos. (+Palencia, Douglas(már ha marad))

Xavi helyére pedig ott van most már Rafinha esetleg Robi, Busquets plusz lehet Suarez is jön. Ráadásul ezt a posztot akarja még pótolni vkivel LE (nem egy igazi sztárjátékossal) már ha igazak a hírek.

Mondjuk ezt az Arda-s hírt sem igazán értem.
Félreértettél. Nem posztról beszéltem, hanem helyről a 25 fős engedélyezett keretben. Abban meg világos, hogy megürült Xavi és Montoya helye és nem töltheti be ősszel az, akinek nincs játékengedélye.
Chino
Llegenda del Barça

2015.07.03. 14:44:53

Samper írta:
Jelenleg két üres hely van a keretben: Xavié és Montoyaé.Erre fel lehet hozni két fiatalt. Ha pedig lesz két "kiváró" igazoltunk januárig, azoknak majd helyet lehet csinálni Douglas és SR eladásával.
Montoya helyén ott van Alves, aki úgyis végigjátszaná a szezont, ha egészséges plusz Adriano (ha marad) és Bartra is bevethető. (így is inkább Adriano játszott Alves hiányában) Tavaszra pedig jön Vidal is, szóval Montoya posztja minden csak nem üres. Nagyon extrém esetnek kell lennie, hogy hiány legyen ott. Ha minden kötél szakad kisebb csapatok ellen még Palencia is bevethető. Arra a teljesítményre amit lehozott Montoya szerintem körülbelül képes. Gyakorlatilag egy fél évig van 1 alapkezdő, 1 megfelelő megoldás és egy simán bevethető játékos. (+Palencia, Douglas(már ha marad))

Xavi helyére pedig ott van most már Rafinha esetleg Robi, Busquets plusz lehet Suarez is jön. Ráadásul ezt a posztot akarja még pótolni vkivel LE (nem egy igazi sztárjátékossal) már ha igazak a hírek.

Mondjuk ezt az Arda-s hírt sem igazán értem.
Forca Barca!!!!
Samper
Director del Fútbol

2015.07.03. 04:53:08

palesz77 írta:szerk.:
Eusebio (former coach): "I was given no explanation for why I was fired."
"During my time at Barça B, I expected to get the possibility to coach the first team. I've always been ready."
[weloba]

Ez be van szívva? :lol:
S.Agüero írta:Munir már így is szerintem majdnem a szezon felében itt edzett.
De nem volt még a felnőtt keret tagja. Szerintem ő lesz az egyik, Samper a másik, Grimaldo meg akkor lehet a harmadik, ha Adrianot eladjuk.

Chino
Llegenda del Barça

2015.07.02. 19:14:20

Alfa írta:Patric :arrow: SS Lazio

Sok sikert neki.
Nem akarok rosszat mondani róla, hisz a mi kutyánk kölyke, de kb. Lomban eligazolásának örültem ennyire. Most Palencia végre biztos kezdő lehet és Samper elől se veszik el a helyet.
Sok sikert neki, remélem kap elég lehetőséget!
Forca Barca!!!!
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.02. 18:55:39

Patric :arrow: SS Lazio

Sok sikert neki.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Válasz küldése