Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg szervezni is jól tud, úgyhogy kis neveléssel Xavi posztot is tudna hozni azt mondják. De majd GT pontosít.Alfa írta:Egyébként ő képes vkp-n kívül máshol is játszani ? Vagy Busi 2.0 ?
Nem nagy szám a nagyim még csukott szemmel is simán megcsináljapalesz77 írta:Samper megkezdte az edzést. Mekkora jó már.
Ez így jó. Az előszezonban Messire, Macheranora és az elején Neymarra kevéssé számíthat LE.palesz77 írta:Samper:
B forwards Munir (19) and Sandro (19) will start pre-season with first team on Monday. Plan s they'll stay with the team whole season. [md]
Samper could get promoted to the first team this summer. He has several offers, but Luis Enrique wants him to stay at the club. [md]
+
The ever so reliable @MigRico is saying that Adriano is closing in on a Barcelona exit. Grimaldo to take over?
Milyen húzóemberek mentek el a tavalyihoz képest? Egyedül Denis aki olyan meghatározó volt (Masip), de a védelem is maradt, jött tavaszra Palencia, kp-ra Halilovic, előre Munir és Adama. Amellett a "korábbiak" mint Grimaldo, Samper, Kaptoum, stb. de akár az egész csapatra lehetne mondani rutinosabb lett. Plusz ha a védelemről beszélünk ugyanazok voltak, sőt Patric helyett jött Palencia, ami minőségi javulás volt.mvik írta:üdv. szerintem sincs akkora gond a B csapattal mint ahogy írják, nem lehet minden évben a másodosztályban az első 5-ben végezni, elmentek kölcsönbe a csapat húzó emberei (itt nem kimondottan csak az idei szezont mondom), természetes h az újak közül nem mindenki volt képes őket pótolni, de hát erre van a B csapat h tanuljanak, szokják a felnőtt bajnokság légkörét és most kiestek na bumm akkor mi van, nehogy azt gondoljátok h minden évben ugyanolyan erős kerete van a B-nek h benne tud leni az első 5-ben, ez most egy ilyen év volt. pl. az idei középpálya Samperen és Halilovicson kívül nagyon gyenge volt és a védelem sem igazi és hiába vannak most is elől tehetséges támadok ha hátul gyenge a csapat akkor a támadók se tudnak túl sok mindent tenni. az edző is elég gyenge volt, de hát istenem előfordul. ... harmatgyenge B csapatba, persze h visszaesik a morálja és ő is beleszürkül a mezőnybe. nem lett volna szabad visszaküldeni oda hanem inkább kölcsön kellett volna adni egy gyenge első osztályú csapatnak pl. elche v hasonlónak.
Pep egy olyan keretet vett át, ahol nem voltak minden poszton ilyen sztárjátékosok. Sőt kezdetben Suarez hiányában nem feltétlenül Pedro-t használta, hanem Munirt és Sandrot is. Most egy MSN + Pedro mellé mi értelme lenne felhozni Munirt, Sandrot vagy Adama-t, mikor iszonyatosan pörögnek. Samper helyén és a beton Busquets, Mascherano sőt Robi is jó teljesítményt nyújt. És iszonyatos eredménykényszer is volt rajta. Egy meccset sem hibázhattuk egyik sorozatban sem. A kupában pedig eleinte játszottak a fiatalok, de egy Atma ellen azért nem mehetnek.mvik írta:LE is azért sokban különbözik Peptől, ő nem mer annyira a fiatalokhoz nyúlni mint ő, pedig azért lennének azért olyan játékosok akiket gyengébb csapatok ellen lehetne játszatni (Denist visszahozni, Grimaldo, Samper, Halilovic, Sandro, Adama), szerintem ezek a játékosok helyt tudnának állni gyengébb csapatok ellen a nagyoknál is, de mégse próbálja ki őket LE, inkább igazolna egy balhés törököt minthogy kipróbálná őket és ez idegesít egy kicsit. mert ha most jön Arda akkor Denisre, Halilovicra meg még lehet Samperre is keresztet vethetünk mert nem valószínű h akkor megkapják a bizonyítási lehetőséget.
noname írta:Nem. Szerintem se nagy a gond. De az tény h Rosellék nagyon beleszóltak a dolgokba és dilettáns edzőt is neveztek ki a B élére. Eusebio már többször bizonyította h Balottelli szintje körül mozgott.MR. TROMORT777 írta: Én vagyok az egyetlen aki szerint nincs semmi drámai gond az utánpótlással?
Nem vészes a helyzet, az meg h nem került mostanában be senki az első csapatba egyáltalán nem izgat. Inkább logikus volt, mint meglepő.
Hosszú távon kéne változtatni, az viszont tény.
Páran azért jöttek a harmadosztályból az első csapatba és meg is ragadtak.ntibi67 írta:A fejlődés szempontjából nagyon nem mindegy,hogy másod v harmad osztályban játszik a csapat az ellenfelek erőssége miatt.
Nem. Szerintem se nagy a gond. De az tény h Rosellék nagyon beleszóltak a dolgokba és dilettáns edzőt is neveztek ki a B élére. Eusebio már többször bizonyította h Balottelli szintje körül mozgott.MR. TROMORT777 írta: Én vagyok az egyetlen aki szerint nincs semmi drámai gond az utánpótlással?
Samper éppen jó teszt lesz arra, hogy milyen a Barca "politikája" a saját nevelésű játékosokkal kapcsolatban. Annyi játékos érkezett kívülről a csapatba (köztük sok külföldi és sztárnak tekinthető) és annyira nem lett fix kezdő felhozott fiatal, hogy nem lehet irányadó az, ami évekkel korábban történt. Ha nem folyamatos a bizonyítási lehetőség a fiataljainknak, akkor ott fogják keresni az előrelépést, ahol lehetőség adódik. Rájuk is kell maradjon figyelem és kapacitás a trófeagyüjtés közben: az évekre elnyújtott "fokról fokra" már nem működik. Ennél jobb a körültekintő eladás visszavásárlásai opcióval.palesz77 írta:Miért lenne ciki? Aki nem képes kivárni azt, hogy beépítsük, azzal nem lehet mit kezdeni, ha van profi szerződése, ha nincs.. Samper pl asszem 6 éves kora óta itt van, nem azért fog maradni jövőre a beépítése kapujában, mert kap egy felnőttszerződést - ha kap-, hanem mert itt akar játszani.Samper írta:Ha nem kapnak jó ajánlatot máshonnan, akkor persze lehet. Aki kap, annál ciki van.
Miért lenne ciki? Aki nem képes kivárni azt, hogy beépítsük, azzal nem lehet mit kezdeni, ha van profi szerződése, ha nincs.. Samper pl asszem 6 éves kora óta itt van, nem azért fog maradni jövőre a beépítése kapujában, mert kap egy felnőttszerződést - ha kap-, hanem mert itt akar játszani.Samper írta:Ha nem kapnak jó ajánlatot máshonnan, akkor persze lehet. Aki kap, annál ciki van.
Ha nem kapnak jó ajánlatot máshonnan, akkor persze lehet. Aki kap, annál ciki van.palesz77 írta:Most, hogy Xavi és Montoya elment, a 2-es, 6-os, 17-es és 19-es mezszám nincs kiadva senkinek, szóval 4 hely van a felnőttkeretben még - vagyis már csak 3, mert Vidal megkapja valamelyiket, gondolom a 2-est. De Samperék feljöhetnek "szám nélkül" is, max B keret tagnak számítanak majd ebben az évben, nem volt ez gond anno Bojannál, Businál és Thiagonál se, csak hogy a közelmúltból említsek pár nevet.Samper írta:Félreértettél. Nem posztról beszéltem, hanem helyről a 25 fős engedélyezett keretben. Abban meg világos, hogy megürült Xavi és Montoya helye és nem töltheti be ősszel az, akinek nincs játékengedélye.
Most, hogy Xavi és Montoya elment, a 2-es, 6-os, 17-es és 19-es mezszám nincs kiadva senkinek, szóval 4 hely van a felnőttkeretben még - vagyis már csak 3, mert Vidal megkapja valamelyiket, gondolom a 2-est. De Samperék feljöhetnek "szám nélkül" is, max B keret tagnak számítanak majd ebben az évben, nem volt ez gond anno Bojannál, Businál és Thiagonál se, csak hogy a közelmúltból említsek pár nevet.Samper írta:Félreértettél. Nem posztról beszéltem, hanem helyről a 25 fős engedélyezett keretben. Abban meg világos, hogy megürült Xavi és Montoya helye és nem töltheti be ősszel az, akinek nincs játékengedélye.
Félreértettél. Nem posztról beszéltem, hanem helyről a 25 fős engedélyezett keretben. Abban meg világos, hogy megürült Xavi és Montoya helye és nem töltheti be ősszel az, akinek nincs játékengedélye.Chino írta:Montoya helyén ott van Alves, aki úgyis végigjátszaná a szezont, ha egészséges plusz Adriano (ha marad) és Bartra is bevethető. (így is inkább Adriano játszott Alves hiányában) Tavaszra pedig jön Vidal is, szóval Montoya posztja minden csak nem üres. Nagyon extrém esetnek kell lennie, hogy hiány legyen ott. Ha minden kötél szakad kisebb csapatok ellen még Palencia is bevethető. Arra a teljesítményre amit lehozott Montoya szerintem körülbelül képes. Gyakorlatilag egy fél évig van 1 alapkezdő, 1 megfelelő megoldás és egy simán bevethető játékos. (+Palencia, Douglas(már ha marad))Samper írta:
Jelenleg két üres hely van a keretben: Xavié és Montoyaé.Erre fel lehet hozni két fiatalt. Ha pedig lesz két "kiváró" igazoltunk januárig, azoknak majd helyet lehet csinálni Douglas és SR eladásával.
Xavi helyére pedig ott van most már Rafinha esetleg Robi, Busquets plusz lehet Suarez is jön. Ráadásul ezt a posztot akarja még pótolni vkivel LE (nem egy igazi sztárjátékossal) már ha igazak a hírek.
Mondjuk ezt az Arda-s hírt sem igazán értem.
Montoya helyén ott van Alves, aki úgyis végigjátszaná a szezont, ha egészséges plusz Adriano (ha marad) és Bartra is bevethető. (így is inkább Adriano játszott Alves hiányában) Tavaszra pedig jön Vidal is, szóval Montoya posztja minden csak nem üres. Nagyon extrém esetnek kell lennie, hogy hiány legyen ott. Ha minden kötél szakad kisebb csapatok ellen még Palencia is bevethető. Arra a teljesítményre amit lehozott Montoya szerintem körülbelül képes. Gyakorlatilag egy fél évig van 1 alapkezdő, 1 megfelelő megoldás és egy simán bevethető játékos. (+Palencia, Douglas(már ha marad))Samper írta:
Jelenleg két üres hely van a keretben: Xavié és Montoyaé.Erre fel lehet hozni két fiatalt. Ha pedig lesz két "kiváró" igazoltunk januárig, azoknak majd helyet lehet csinálni Douglas és SR eladásával.
palesz77 írta:szerk.:
Eusebio (former coach): "I was given no explanation for why I was fired."
"During my time at Barça B, I expected to get the possibility to coach the first team. I've always been ready." [weloba]
Ez be van szívva?![]()
De nem volt még a felnőtt keret tagja. Szerintem ő lesz az egyik, Samper a másik, Grimaldo meg akkor lehet a harmadik, ha Adrianot eladjuk.S.Agüero írta:Munir már így is szerintem majdnem a szezon felében itt edzett.
Nem akarok rosszat mondani róla, hisz a mi kutyánk kölyke, de kb. Lomban eligazolásának örültem ennyire. Most Palencia végre biztos kezdő lehet és Samper elől se veszik el a helyet.Alfa írta:PatricSS Lazio
Sok sikert neki.