Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem gyenge közepes, ezt se írta senki. Ügyes gyerek, de semmi olyan extrát nem villantott azokon a videókon, amik miatt el kéne hozni - abból indult az egész, hogy egy próbát megérne akár Gerson -, vagy mint amit más fiatal Brazil csodagyerekektől eddig nem láthattunk, miközben itt vannak a saját fiataljaink a lehetőségre várva..visca el barca írta:továbbra sem írta senki hogy le kell igazolni. csak az egyik hű mekkora király a másik meg egy gyenge közepes.
Mondjuk szerintem azért az egy nem elhanyagolható tény, hogy arról a csávóról az egy best of videó volt, róla meg ez egy meccs összes jelenetét bemutató..visca el barca írta:a videó 90%-ban lepasszolja 2 méterre a labdát. milyen érdekes, pont én, aki sosem szokott videókat linkelgetni meg nézegetni, múltkor betettem gersonról egyet, ahol ennyit (ha nem többet ) ő is mutatott, erre ment a fikázás, hogy egy gyenge közepes.
Azt jegyzem meg, hogy az egyik vkp., a mások irányító kp.visca el barca írta:a videó 90%-ban lepasszolja 2 méterre a labdát. milyen érdekes, pont én, aki sosem szokott videókat linkelgetni meg nézegetni, múltkor betettem gersonról egyet, ahol ennyit (ha nem többet ) ő is mutatott, erre ment a fikázás, hogy egy gyenge közepes. azért itt jön ki hogy egy-egy ember milyen iszonyat durván elfogultami persze nem baj, mert mégis csak egy barcás kölyök van terítéken, csak gondoltam megjegyzem
a videó 90%-ban lepasszolja 2 méterre a labdát. milyen érdekes, pont én, aki sosem szokott videókat linkelgetni meg nézegetni, múltkor betettem gersonról egyet, ahol ennyit (ha nem többet ) ő is mutatott, erre ment a fikázás, hogy egy gyenge közepes. azért itt jön ki hogy egy-egy ember milyen iszonyat durván elfogult
A jövőt nem sejthetjük.Samper írta:Nem tudom, hogy a teljesen új szakvezetés mellett milyen szerepe lehet a tavalyról itt maradt "veteránoknak". Kinek mi a tippje?
Samper par even belul atveszi Busi helyet ha addig nem herdalja el a klub.Eddig o az egyetlen sajat neveles a mostaniak kozul aki azt nyujtsa a palyan amit kell,vannak meg hibai,de nagyon tehetseges jo kozeppalyas lesz .En pl Rafinhat,Sergi Robertot es meg Halilovicot sem latom annyira a jovo Barcajaban,Samper szerintem elottuk jar.Erxy írta:Gerard Lopez lett a B csapat edzoje hivatalosan is, az egyik segitoje Pimi lesz, a masik Felip Ortiz.
Gabri, aki Eusebio es Vinyals masodedzoje volt vegul nem a B csapatnal kap szerepet, hanem a Juvenil A vezetoedzoje lesz.
https://m.youtube.com/watch?v=j8aiw4AGK8o" target="_blank
Samper vs la galaxy
Ja, akkor beneztem, bocsi.palesz77 írta:Monchi a Sevilla sportigazgatója, nekik nem kéne Alen most, pedig velük hozták szóba elég sűrűn. Vagy ezt tudtad, és úgy írtad? Nem tudom eldönteni, remélem nem okoskodásnak veszed..Sanama írta:Monchi (sports director): "Halilovic rumour? He'll be an important player in the future, but we don't need any player at that position now."
Tehat valoszinu megy kolcsonbe.![]()
Következő meccsen kaphatna egy egész félidőt, most is kicsit túlbuzgó volt, hogy bizonyítson, a teljesítménye kárára is ment.
Monchi a Sevilla sportigazgatója, nekik nem kéne Alen most, pedig velük hozták szóba elég sűrűn. Vagy ezt tudtad, és úgy írtad? Nem tudom eldönteni, remélem nem okoskodásnak veszed..Sanama írta:Monchi (sports director): "Halilovic rumour? He'll be an important player in the future, but we don't need any player at that position now."
Tehat valoszinu megy kolcsonbe.
Ez mondjuk meglep, biztos voltam benne, hogy Matyi fogja átvenni a cserebalbekk szerepet.Erxy írta:With Adriano being sold, it opens up a new scenario for Grimaldo. Promotion is very probable, when Adriano leaves. [rac1]
ez is Gerard Romero, szoval