Petr írta:Ha minden igaz akkor Ayoub a Porto U19-es csapatához fog csatlakozni. Reménykedtem benne, hogy nem igaz a hír... Valószínűleg jól jár a transzferrel, ott nagyobbat robbanthat a kisebb konkurencia mellett. Megértem a döntését, de jó lett volna, ha marad.
Elég visszás ez a helyzet. Egyrészt még csak most kerülne fel, még B-ben sem játszott, ott is ki tudja mennyi szerepet kapna, látva a szezonban játszatott középpályát és lehet, hogy még a harmadosztályban sem tudná felvenni a csapat ritmusát. Másrészt, ha elmegy ilyen fiatalon elég kicsi az esélye, hogy vissza fog térni. Kivéve ha valami nagyot robbant. Olyan sokat nem láttam játszani, de annyit le lehetett szűrni, hogyan nagy technikás és tehetséges játékos.
Én Tarin-ra leszek kíváncsi. Costa-t és Justet szerintem simán kiszoríthatja, de a Bagnack-Edgar páros keményebb dió lesz. Mondjuk én elgondolkodnék, hogy mennyire éri meg leginkább Bagnack-ra építeni. Hiába fiatal még és fizikailag szinte tökéletes a felépítése nem érzem, hogy nagy jövője lenne. A helyezkedése sokszor katasztrofális, sok iszonyatosan buta hibát vét, a sebessége(?) meg bőven hagy kívánnivalót maga után. Ha idén nem alkot valami maradandót, szerintem el kéne felejteni. Tarinnak viszont nagyon szurkolok. A BL-ben többször láttam. Nagyon hasonlít Piquére a játéka, a labdakihozatali, indításai, mentései nagyon jók, ráadásul gyorsabb, mint jelenleg bármelyik védőnk. Érdemes megnézni ezt a videot. (csak egy video, de jól megmutatja milyen a sebessége)
https://www.youtube.com/watch?v=ANI0WqD_Bs0" target="_blank És még csak most lett 19 éves.