Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont erről vagyunk híresek
Ez így teljesen tiszta.
Nincs értelme 20 féle válaszlehetőségnek, vedd úgy a kérdést, hogy lehetne-e 70 misit jobban hasznosítani, mint a jelenlegi Fati-t.
Túl egyszerű ez a kérdés, mert csak és kizárólag egy dologról szól.
Az utolsó bekezdésben pont leírtad a lényeget. Mikor az apja elkezdett szájalni akkor kezdte mindenki nagyítóval figyelni. Ha ez más játékossal történik, (Kessié, Busquets, Pedri stb.) akkor nála történne ugyanez.Andris írta: ↑2023.04.05. 10:29:23Én nem gondolom, hogy Fati új bűnbak lenne. Nincsen ugyanis aktuálisan semmi, amiért bűnbakot (vagy új bűnbakot) kéne keresni.
Egész egyszerűne sokan látjuk azt, hogy Fati nem hajt, nem küzd, nem csapatjátékos a hozzáállása. És ez mostmár relatíve hosszú távon elmondható.
FT legalább mindig dolgozik, nyomatja, és néha van 1-1 fellángolása is. Meg hát ő nála már ki van mondva az, hogy bár fizikailag egészséges, mentális gondjai vannak. Abból vissza lehet jönni. Fatinál csak találgatunk, hogy mi a teljesítmény visszaesés oka.
Én személy szerint egyszerűen nem látom mostmár az esélyét se annak, hogy Fati visszajöjjön. Bár tévednék. Nem hiszek abban, hogy emberek személyisége gyökeresen változik felnőtt korukban. Nála pedig ez sincs rendben, úgy tűnik. Ha ez az utolsó mondat nincs így, akkor még lehet esély, de én most nem ezt látom.
Ha pénzt kapnánk Torresért (úgy, hogy tudunk igazolni, vagy vannak ifista támadóink), őt is el tudnám engedni. De hát ez Fati topikja. Ráadásul nem mi irányítottuk a figyelmünket az új bűnbakra, hanem a papa kezdett el pofázni a szezon közepén. Ettől lett aktuális és felkapott az ő jövője, nem bármi más miatt.
A kezelésekkel, műtétekkel kapcsolatban megerősítetted az emlékezetemet, korábban nem írtam erről, mert bizonytalan voltam.
Pontosan, hogy elfogadta a klub által felállított diagnózist és a javasolt kezeléseket, ami miatt lett a kettőből négy műtét.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.04.04. 13:50:07Mihu lentebb tűpontosan leírta Fati jelenséget. Én csak magamat tudom ismételni, amit a tavalyi sérülésekor is írtam, amint lehet tegyük pénzzé, amíg még lehet. Akkor ott nem fogadta el a Barca és az új orvosi brigád javallatát, hanem ment a saját feje után, ahogy a pályán is. Ha úgy élne halna a csapatért, ahogy pl. Gavi teszi, egy szavam se lenne. De jelenleg teljesen mindegy hogy 90 percet vagy 9 percet kap, hatalmas arc, beleszrok stílus jellemzi. A 10-es mezt pedig rossz rajta látni. Nyáron keressenek neki egy következő állomást, aztán áldás békesség.
Sajnos én is így gondolom.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.04.04. 13:50:07Mihu lentebb tűpontosan leírta Fati jelenséget. Én csak magamat tudom ismételni, amit a tavalyi sérülésekor is írtam, amint lehet tegyük pénzzé, amíg még lehet. Akkor ott nem fogadta el a Barca és az új orvosi brigád javallatát, hanem ment a saját feje után, ahogy a pályán is. Ha úgy élne halna a csapatért, ahogy pl. Gavi teszi, egy szavam se lenne. De jelenleg teljesen mindegy hogy 90 percet vagy 9 percet kap, hatalmas arc, beleszrok stílus jellemzi. A 10-es mezt pedig rossz rajta látni. Nyáron keressenek neki egy következő állomást, aztán áldás békesség.
A kisebbségben lévő szurkolók is szurkolók.....
Írtam korábban, hogy azt elemezték, a sérülései miatt az izomszövetek hegesek, kevésbé dinamikusak és rugalmasak, emiatt nem a régi...Mascherano14 írta: ↑2023.04.03. 07:51:55Én sem értem, mi van vele, semmi dinamizmus sincs benne. Védekezés nyoma sincsen. Összjáték??? A gólja előtt is szinte vánszorgott, csak a védők bénázása miatt mehetett a kapu felé.