2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Több mint valószínű, hogy Jordi jön, ahogy sajnos az is, hogy szeretett Abidalunk nem térhet vissza a pályára... Legalábbis az orvosok szerint. Ebben az esetben pedig:Chino írta: Ez Abidal játékának a függvénye. Már ha jön egyáltalán Alba, mert ez még közel sem biztos. Ha Abidal újra játékba áll, akkor kicsit sokan leszünk arra az oldalra és nem túl sok lehetősége lenne Marc-nak. Én azok között vagyok akik szeretnék itt látni Jordit, azonban akkor valakinek mennie kell. Nem hiszem, hogy véletlenül kapna Muniesa szerződést vagy dolgozna egy fél szezont szinte végig a nagyokkal.
Én is remélem, hogy nem követi Fontás példáját, de azért arról se felejtkezzünk el, hogy hiába nem nagyon játszatta Pep elég hamar kidőlt.
Rafinha-ra leszek nagyon kíváncsi, bár nekem kicsit fura, hogy ő sosem edz a nagyokkal, még akkor sem ha a B-ből ott vannak hatan-heten. Láttam néhány meccset a kicsiktől és mindig a csapat legjobbjai között volt.
Ez Abidal játékának a függvénye. Már ha jön egyáltalán Alba, mert ez még közel sem biztos. Ha Abidal újra játékba áll, akkor kicsit sokan leszünk arra az oldalra és nem túl sok lehetősége lenne Marc-nak. Én azok között vagyok akik szeretnék itt látni Jordit, azonban akkor valakinek mennie kell. Nem hiszem, hogy véletlenül kapna Muniesa szerződést vagy dolgozna egy fél szezont szinte végig a nagyokkal.Gareth Tello írta:Ha jön Jordi, Muniesának remélhetőleg akkor is lesz helye a csapatban, bal-, vagy középhátvédként.
Azért ahogy a csapatnak megy, nem nagyon lóg ki lefelé. Soriano egy erősebb Barca B-ben ontotta a gólokat, most viszont "csak" középcsapatként tudnak funkcionálniLionel85 írta:És Dongou mellett Rodrinak is lehet örülni, végre betalált! Idény elején azért igazolták, hogy szállítsa a gólokat, első idénye nem a legjobb, a soccerway szerint 8 gólja van idén, ez kevés.
Jövőre hivatalosan is az első csapat tagja lesz, csakúgy mint Jonathan, Bartra és Muniesa. Zubizarretaék már többször elmondták a sajtóban.MessiFan írta:Montoya tőlem, és remélhetőleg Guardiolától is kap egy nagy piros pontot. Védelemben jól mozgott és dolgozott, egyáltalán nem volt meglepődve és a támadásoknál is bátran felfutott, bár nem nagyon kapott labdát.
Szerintem ha továbbra is edz majd a nagycsapattal és lehetőségekhez jut, akkor szerződést is kaphat, mert szükség van valakire Alves mögött aki el tudná végezni egy jobb bekk feladatát.
a meccs után megpróbálta, hátha beveszik vizesfiúnaknagyi írta:sjd írta:Milyen apropóból?ab1daL írta:A Barca B - Alcoyano meccset (egyébként 2-1 lett a vége!) a helyszínen tekintette meg Villas-Boas.
a meccs után megpróbálta, hátha beveszik vizesfiúnaksjd írta:Milyen apropóból?ab1daL írta:A Barca B - Alcoyano meccset (egyébként 2-1 lett a vége!) a helyszínen tekintette meg Villas-Boas.
Milyen apropóból?ab1daL írta:A Barca B - Alcoyano meccset (egyébként 2-1 lett a vége!) a helyszínen tekintette meg Villas-Boas.
Én is csak dicsérni tudom. Hatalmas pozitívum volt a pályán mutatott teljesítménye. Kár, hogy a 2 nagy helyzetéből nem vágta rá legalább az egyiket, de a fő feladatát makulátlanul elvégezte.MessiFan írta:Montoya tőlem, és remélhetőleg Guardiolától is kap egy nagy piros pontot. Védelemben jól mozgott és dolgozott, egyáltalán nem volt meglepődve és a támadásoknál is bátran felfutott, bár nem nagyon kapott labdát.
Szerintem ha továbbra is edz majd a nagycsapattal és lehetőségekhez jut, akkor szerződést is kaphat, mert szükség van valakire Alves mögött aki el tudná végezni egy jobb bekk feladatát.
Elutazott. Legalábbis tegnap még a nagy csapattal készült a Mallorca elleni meccsre, csakúgy mint Montoya, Bartra és Muniesa...Messidona10 írta:Számomra nem teljesen egyértelmű, Tello is elutazott Mallorcára?
igenMessidona10 írta:Számomra nem teljesen egyértelmű, Tello is elutazott Mallorcára?
Senki nem állítja szerintem, hogy visszaküldené. Egyszerűen csak óvatosan kell bánni a szerződésadással. Ha szerződés köt az A kerethet, nem játszhatsz a B-ben. Viszont korlátlanul tudsz játszani az A keret meccsein, ha nincs profi kontraktusod, így ez jolly joker a fiatal játékosok esetében!sura írta:Aki akár csak egy meccsre is visszaküldené Tellot a B-be, az se a focihoz, se egy játékos felépítéséhez nem ért.