Tocy írta:...
Én csak azt mondtam, hogy amíg ott volt Alexis is a pályán teljesen eltűnt... Utána meg tényleg feljavult, de én ennek ellenére MÉG nem követelem a csapatba mint sokan mások, hagynám érni a B csapatban. Még kevés, de idővel ez változhat.
A többi részhez meg annyit, hogy szerintem Pepen kívül senki nem értette anno, hogy miért kell annyit játszatni Pedrot és Busit. Az idő persze őt igazolja, de nekem máig nem tetszik, hogy a csapaton belüli "szamárlétrát" néha semmibe veszi Pep. Ami persze kivételesen tehetséges játékosoknál érthető, de azért Pedro bőven nem ilyen, ő egy jó munkás ember inkább. Persze örülök már hogy ilyen jól játszik - bár az utolsó fél/egy éve nem sikeredett a legjobbra, de hát van ez így -, csak nekem ez kicsit böki a csőröm, hogy vannak olyanok akik bármikor megkapják a lehetőséget, vannak akik egy jó teljesítmény után sem - most hülye példa, de Bojan 2 éve a Tenerife ellen 3 gólpasszt adott, jól játszott, erre 3 meccsen keresztül még csere se volt kb, míg Pedro a szezon elején csak szerencsétlenkedett szinte a góljaitól eltekintve, szinte fájt nézni mit csinál összjátékban, de minden egyes meccsen kezdő volt utána. Tudom hogy "Bojan nem Barca szint" meg stbstb, de értitek szerintem hogy mit akartam mondani ezzel, van aki több rossz meccs után is még kezdő, míg van akinek elég pár rosszabb meccs és nem is játszik. Pl Afellay is több lehetőséget érdemelt volna tavaly tavasszal, amikor Villa és Pedro egymást múlták alul teljesítményben, mégse játszott szinte soha... De mindegy, ez már kicsit off, bocsi érte, hagyom is a témát.