Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon helyes, tanuljanak valami újat is a "öregek"kristop írta:cuenca freestyle. hogy nézi már mindenki
Sztem Pep sem, mert akkor nem a B-ben játszana...bár nincs helye igazán az A-ban. Mindenesetre Keita helyét átvehetné, érti-tudja a játékot, sokat dolgozik, képes kreatív passzokra, gyilkos indításokra, esetleg cselekre is. Drukkolok nekid írta:Én nem is nagyon látok olyan sokat a kis Dos Santosban, elpötyög a B-ben, remélhetőleg el tudjuk adni, bár nem tudom fizet-e érte valaki, de az első csapatban tartósan nem látom a helyét.
pedig vagy ő, vagy romeu (ha visszahozzuk..) lassan majd pótolhatná keitát...még ha nem is ugyanaz a poszt talánmessideco írta:Guardiola beszélt JDS-ről. De csak közhelyesen, jó a képességei, fiatal, de érett, szükségünk van rá stb. De sohasem lesz a felnőtt keret tartós tagja...
Micsoda információd vannak nekedLola írta:Sandro még nagyon fiatal, ő a Juvenil B játékosa csak Ernesto sérülése miatt került fel az utóbbi meccseken, viszont valóban jól játszik.
Most ez mi?TT írta:juvenil a - celtic élőben: http://www.youtube.com/user/fcbarcelona ... vSkJQOdInE
és már 1-0! 4. perc
szerk.: 2-0 6. perc, háháááá![]()
És ezt a kijelentésedet mire alapozod? Elég légből kapottnak érzem, Guardiola úgy penderíti ki a bukott játékosokat, hogy ihajj. Hleb, Caceres, de még a rettenetesen drága Ibrahimovic is Guardiola kérésére érkezett és lett kipaterolva, amikor Pep úgy látta mégse működik amit elképzelt, vagy valami gond van a játékosokkal. Aki képes volt az Ibra projectet egy év után elkaszálni hatalmas veszteséget is elkönyvelve az nem fél szembenézni a hibáival.shutterisland írta:pepnek sem fog minden húzásba bejönni.
csak mondjuk ha tényleg nem jön be, annak ellenére is nyomni fogja, ha van lehetősége, nagyon nehezen látja be, ha téved.
Guardiola látja őket edzésen, tartalékok meccsein. Nyilván van valami Fontásszal kapcsolatban, amivel elégedetlen, ezt nem tudhatjuk. Ráadásul azt hiszem Pep már ezerszer bebizonyította, hogy jobb szeme van ezekhez, mint nekünk (vagy akár más edzőknek). Pedroról te gondoltad volna, hogy az a "csendes gyilkos" lesz?én cuencát egynek tartom a sok közül, és a rinyám annak szólt, hogy amíg ő megkapja a bizalmat, addig pl. nézzük meg, fontás mennyit játszott...pedig ő első keret tag, és csomó sérülésünk volt a védelemben...
tehát én magam részéről nem értem, miért pont ő, és miért pont ennyi lehetőséget kap, DE(!!!) amíg ez a csapatnak, és az eredményeknek jó, addig nekem is valóban csendben kellene maradnom.
Erről van szó.Bob_Marley írta:Nem tudom kivel kell egyet érteni![]()
De páran leírták a fontos dolgokat cucuval kapcsolatban!A csapatért dolgozik, s ez a legfontosabb, s így megmaradhat!Lehet írni Rafinhát Gerard D-t, de őket nem tudom elképzelni, hogy bekerülnek és rögtön beilleszkedjenek!Cucu így tett, s egyáltalán nem lóg ki!Bojan mindig érdekes téma, én is marasztaltam volna, de sajnos sokszor az arcáról is sütött az anomália....Lehet képességekben többen jobbak mint Cuenca, de ez csapatjáték, s a CSPATÉRT jelenleg többet tud hozzáadni, mint akár Rafinha Gerard Soriano stb!És ami még fontos Pepnél nem az számít ki mekkora hegedűművész, hanem a zongoracipelésből is mennyire veszi ki a részét !És én is imádom a "szürke egereket", mert taktikailag ők adják a letöbbet a sikerhez!